Skagerak

Lige siden 1800-tallet har Skagerak Danmark produceret møbler og boligindretning. Bevidstheden om miljøet er i centrum, og det er måske ikke så mærkeligt i betragtning af, hvor de bor. Smukke Skagen er sæde for Skagerak i det nordjyske.

Vi har udvalgt en række forskellige produkter fra Skageraks sortiment. Her kan du finde krus, kopper og potter med mere.

 • Skagerak Nordic Tallerken

  Skagerak Nordic Tallerken
  Flot og enkel tallerken i Nordic-serien fra Skagerak. De er tynde, men stadig robuste til både at smøre på og spise af. Du kan bruge platten til at servere fra og den tåler både ovn, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Skagerak Edge krukke, Ø15x15 cm - brændt rød

  Skagerak Edge krukke, Ø15x15 cm - brændt rød
  Ligesom resten af Edge-serien fra Skagerak er også denne krukke inspireret af den antikke græsk-egyptiske håndværksstil i terracotta, men realiseret i en nordisk nyfortolkning, som gør krukken moderne at se på. Den er perfekt at have stående i hjemmet,
 • Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød

  Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød
  Tilfør rustik ynde til dine største potteplanter med disse charmerende krukker fra Skageraks Edge-serie. Krukkerne er lavet i terracotta med inspiration fra de antikke græsk-egyptiske krukker, men tilsat et pift af moderne Skandinavien. De vil passe godt
Andre mærker