Æggebæger

En nydelig morgenmad kan se different ud avhengig smag. Kogt æg serveres i æggebægere. Nesten alle store skandinaviske varemerker har ægbæger i sit sortiment. Her finder du æggebægere fra kendte varemærker såsom Poul Pava, Rosendahl og Aida.

Populær i æggebæger

 • Plissé æggekop hvid

  Plissé æggekop hvid
 • Europe æggekop hvid

  Europe æggekop hvid
 • Alessi Cico Æggebæger Med Ske - Æggebægre Termoplast Blå - ASG23 AZ

  Alessi Cico Æggebæger Med Ske - Æggebægre Termoplast Blå - ASG23 AZ
  CICO er en praktisk og charmerende ægkop fra Alessi, der indeholder alt hvad du behøver. Ud over selve æggekoppen er der en ske og en saltkælder indbygget i hætten. Er lavet af termoplastisk og kommer i flere forskellige farver.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Æggebæger - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1025251955

  Villeroy & Boch New Wave Æggebæger - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1025251955
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.

Flere tips om æggebæger

 • SINNERUP New Blossom æggebæger (GRÅ, ONESIZE)

  SINNERUP New Blossom æggebæger (GRÅ, ONESIZE)
  New Blossom æggebæger. Fint stentøjs æggebæger som matcher resten af den vidunderlige og populære New Blossom serie. Det kan også tåle en tur i opvaskemaskine og er derfor også meget praktiske. Farve: Amber, grøn, blå eller grå Materiale: Stentøj Mål: L10 x B7 cm
 • Aida RAW æggebægre i teaktræ 2 stk.

  Aida RAW æggebægre i teaktræ 2 stk.
  RAW er serien bag disse æggebægre, der både har et naturligt og råt udseende, der gør dem til det perfekte element til det nordiske hjem. Æggebægrene er fremstillede af teaktræ, der skaber det naturlige look, og de tager sig desuden godt ud med øvrige ele
 • Kähler Hammershøi Æggebægre 2-pak Spring - Æggebægre Porcelæn Hvid - 693252

  Kähler Hammershøi Æggebægre 2-pak Spring - Æggebægre Porcelæn Hvid - 693252
  Æggebægrene fra Kähler er fremstillet af hvidt porcelæn med ikoniske riller og et håndmalet motiv. De har en luksuriøs følelse med fine pastelfarver der aldrig går af mode. Sæt med to. Fås i flere forskellige stile. Designet af Rikke Jacobsen & Hans-Christian Bauer. Om æggebægrene fra Kähler- Håndmalede motiver.- Fra kollektionen Hammershøi.- Pakkeantal: 2- Æggebægrene findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af æggebægrene- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • WMF McEgg Æggebæger m. ske, pink

  WMF McEgg Æggebæger m. ske, pink
  WMF McEgg er et af de mest unikke æggebæger der findes. De mindste i familien vil med garanti elske, at spise deres æg fra dette bæger. Løft kasketten, brug hammeren til at ødelægge skallen og brug derefter skeen.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Grøn - 201984

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Grøn - 201984
  Æggebægeret fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Det har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om æggebægeret fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Æggebægeret findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog Æggebæger - Æggebægre Brun - 45041

  Wik & Walsøe Alveskog Æggebæger - Æggebægre Brun - 45041
  Kollektionen er kendetegnet ved de smukke og klassiske Wik & Walsøe træk. Materialet er feldspat porcelæn som er fremstillet af naturlige råvarer, såsom kvarts, feldspat og kaolin ler. Feltspaltporcelæn er velegnet til daglig brug. Kan anvendes i mikrobølgeovne og ovne, hurtige og store temperatursvingninger bør undgås, da det kan forårsage porcelænet til at knække.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • House Doctor Rustic Æggebæger Grå/blå - Æggebægre Stentøj Gråblå - 206260813

  House Doctor Rustic Æggebæger Grå/blå - Æggebægre Stentøj Gråblå - 206260813
  Æggebæger i porcelæn med glaseret overflade i grå nuance. Æggebægeret er omgivet af en lille praktisk kant til at lægge f.eks æggeskallerne på. Alle dele i serien Rustic er håndlavet og kan variere i designet. . Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Dbkd Eggtray Æggebæger - Æggebægre Keramik Sort - 20210301ci

  Dbkd Eggtray Æggebæger - Æggebægre Keramik Sort - 20210301ci
  Æggebægeret fra DBKD har et stilrent, sort design i keramik med seks æggebægre perfekte til morgenbordet. Om æggebægeret fra DBKD- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Bredde: 120 mm.- Højde: 35 mm.- Længde: 175 mm.- Æggebægeret passer godt i køkkenet.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria Æggebæger Baby Pink

  PotteryJo Daria Æggebæger Baby Pink
  Servér et kogt æg i dette skønne Daria æggebæger fra PotteryJo. Æggebægeret er lavet i keramik og dekoreret med et elegant og stilfuldt reliefmønster, der giver det et charmerende udtryk. Dette æggebæger vil uden tvivl tage sig flot ud på morgen- og froko
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn
  Noget af det bedste at stå op til i weekenden er et lækkert blødkogt æg. Og hvorfor ikke dække morgenbordet med en masse smukke farver, så dagen starter farverigt. De fine Rhombe Color æggebægere fra Lyngby Porcelæn er stilfulde, elegante og bare skønne at se på. Farverne er med til at fremhæve det klassiske Rhombe-mønster, som faktisk stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og stammer tilbage fra 1961. Æggebægeret kan naturligvis bruges til andet end æg - du kan man fordel også bruge det til soya, når der skal spises lækker sushi.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14531569

  Broste Copenhagen Nordic Sea Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14531569
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.

  Kähler Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.
  Fuldend morgenbordet med disse dekorative æggebægre fra Kähler. Bægrene er en del af den populære Hammershøi serie, og de har derfor et karakteristisk design, der går godt i spænd med de øvrige elementer i serien.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Porcelæn Hvid - 20585

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Porcelæn Hvid - 20585
  Stilrene æggebæger som kommer i sæt af 2 stk. Smukt æggebæger som passer godt til både Soft og Classic serien. Fremstillet af porcelæn med mat glasur på udenpå og blank glasur indeni. Tåler opvaskemaskine, max 55 °C. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926

  Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926
  Æggebæger i smukt spraglet mønster. Nuanceforskelle i farven kan forekomme.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova æggebæger

  Eva Trio Legio Nova æggebæger
  Eva Trio Legio Nova æggebæger i smart design. Med plads til et stykke brød eller teskeen. Kan også anvendes til anretning af en delikat lille ret
 • Aida Raw Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Teak - 15522

  Aida Raw Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Teak - 15522
  Æggebæger fra den populære serie Raw fra Aida. Æggebærerne er fremstillet af teak og bliver en flot detalje på bordet. Vedligeholdelse: Æggebægeret tåler ikke opvaskemaskine men skal vaskes op i hånden. Oliere bestikket regelmæssigt så træet ikke udtørrer.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Grøn
  Pynt op på morgenbordet med det elegante og stilrene æggebæger fra Lyngby Porcelæns Rhombe Color-serie. Den farverige kollektion er en nyfortolkning af den velkendte Rhombe-serie. De kraftige farver nøje udvalgt i samarbejde med den velkendte designduo St
 • Hammershøi æggebæger indigo blå 2 stk.

  Hammershøi æggebæger indigo blå 2 stk.
  Kähler Hammershøi æggebæger 2 stk indigo porcelæn. De stilfulde æggebægre kan også anvendes til brunch, slik, dip, fingersalt og krydderier. 2 års brudgaranti Højde 4,5 cm Diameter 5 cm
 • Pillivuyt Plissé æggebæger

  Pillivuyt Plissé æggebæger
  Pillivuyt Plisse æggebæger 4 cl. Højde 4 cm, diameter 4,8 cm Æggebæger med lige kanter der også gør den velegnet som tandstikholder. Plissé er kendt for de plisserede linjer - indbegrebet af diskret fransk elegance. 2 års brudgaranti og livslang brugsgaranti
 • Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Metallic Brown - 15578

  Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Metallic Brown - 15578
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Northern Green - 15728

  Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Northern Green - 15728
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Æggebæger - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1052405

  Royal Copenhagen Princess Æggebæger - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1052405
  Dette æggebæger tilhøre Princess serien fra Royal Copenhagen. Serien er oprindelig designet som te stel men i 1978 kom det i produktion som spisestel. Æggebægeret har et romantisk udtryk og kan med fordel kombineres med andre smukke stel fra Royal Copenhagen. Tåler både opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie æggebæger 2 stk.

  Rörstrand Mon Amie æggebæger 2 stk.
  Utroligt flotte og elegante æggebægere fra Rörstrands serie Mon Amie. Pakken består af 2 stk, og de er perfekte til det moderne morgenmadsbord. Det unikke mønster blev designet af Marianne Westman i 1940'erne, og produkterne er fremstillet i robust feltsp
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Æggebæger

  Rörstrand Swedish Grace Rose Æggebæger
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Pillivuyt æggebæger

  Pillivuyt æggebæger
  Pillivuyt æggebæger på fod. Klassisk æggebæger. 2 års brudgaranti livslang brugsgaranti Rummer 4 cl Højde 5 cm
 • Clack Æggeåbner Precious Edition Rosegold/Sort

  Clack Æggeåbner Precious Edition Rosegold/Sort
  Clack placeres på det blødkogte æg, metalkuglen slippes og rammer ned på metalhætten. Derefter fjernes Clack og toppen af ægget skæres nemt af med en kniv.
 • Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.

  Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.
  Kähler Hammershøiæggebægre i porcelæn 2. stk. Ø5 cm, H4,5 cm. Designet af Hans-Christian Bauer
 • Eva Solo Legio Nova æggebæger

  Eva Solo Legio Nova æggebæger
  Gør borddækning endnu flottere til morgenbordet. Æggebægeret fra Eva Trio er en del af Legio Nova-serien, så det er designet med de velkendte riller. Det praktiske æggebæger designet med selve bæger og underskål i ét. På den måde er der plads til både sal
 • Georg Jensen Cobra æggebæger 2 stk.

  Georg Jensen Cobra æggebæger 2 stk.
  Server blødkogte æg på en unik og elegant måde takket være æggebægrene fra Georg Jensen. Det smukke æggebæger er en del Cobra-serien, som tyskfødte Contstantin Wortmann står bag. De bølgende, bløde linjer og en moderne elegance er hvad, der udgør de fine
 • Pillivuyt Æggekop På Fod - Æggebægre Porcelæn Hvid - 18806

  Pillivuyt Æggekop På Fod - Æggebægre Porcelæn Hvid - 18806
  Forkæl dig selv og familien med Pillivuyt Eggcups. Pillivuyt's Egg Cup har en fod, der gør det enkelt og elegant. Det tidløse design passer til hver duge. Æggekoppen er lavet af slidstærkt porcelæn, der kan bruges.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Kay Bojesen æggebæger eg 2 stk.

  Kay Bojesen æggebæger eg 2 stk.
  Kay Bojesen æggebæger eg 2 stk.
 • Aida Groovy æggebæger 4 stk., hvid

  Aida Groovy æggebæger 4 stk., hvid
  Dæk op til herlig morgenmad med kogte æg i disse fire æggebægre fra Aidas Groovy-kollektion. Æggebægrene er fremstillet af solidt, glaseret stentøj og er designet med fine pynteriller på ydersiden for at skabe en elegant konstrast til det rustikke materia
 • Royal Copenhagen Prinsesse Æggebæger

  Royal Copenhagen Prinsesse Æggebæger
  Dette feminine æggebæger er perfekt til morgenbordet, når der skal spises blødkogte æg eller bruges til fingersalt/ saltkar. Prinsesse-stellet blev skabt tilbage i 1978 som et testel, men er senere hen blevet til meget mere end det. Udforsk resten af Prinsesse-kollektionen her på hjemmesiden eller i din nærmeste Kop & Kande
 • Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Arabia Pastoraali Æggebæger 2-pak 4 Cl - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1064794

  Arabia Pastoraali Æggebæger 2-pak 4 Cl - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1064794
  Æggebægeret fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Det er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med dybblå strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om æggebægeret fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design.- Dette æggebæger er en del af Arabia-kollektionen. Vedligeholdelse af æggebægeret- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1062836

  Rörstrand Pli Blanc Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1062836
  Æggebægeret fra Rörstrand har klassisk, tidløst design i porcelæn med smukke detaljer på ydersiden perfekte til morgenbordet. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Färg og Blanche. Om æggebægeret fra Rörstrand- Tidløst, klassisk design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Pli Blanc.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kapacitet: 4 cl.- Bredde: 76 mm.- Højde: 78 mm.- Æggebægeret sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Æggebæger, 2 stk.

  Georg Jensen Alfredo Æggebæger, 2 stk.
  Disse æggebægre fra Georg Jensen er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål, hvilket giver et tidløst design, der passer ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Bægrene har en æstetisk form, der skaber et elegant udtryk i hjemmet.
 • Iittala Raami Egg Cup 2-pack White - Æggebægre Keramik Hvid - 1026943

  Iittala Raami Egg Cup 2-pack White - Æggebægre Keramik Hvid - 1026943
  Denne klassiske ægkop fra Iittala kommer i en tidløs hvid farve, og skaber en lækker morgenmadsatmosfære. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Sælges i sæt af to.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch For Me Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Hvid - 10-4153-1951

  Villeroy & Boch For Me Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Hvid - 10-4153-1951
  Æggebægeret fra Villeroy & Boch har et enkelt, tidløst design perfekt til hverdagsbrug. Det er fremstillet af hvidt porcelæn. Om æggebægeret fra Villeroy & Boch- Dette æggebæger er en del af Villeroy & Boch-kollektion. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Æggebæger havgrøn 5,9 cm

  Æggebæger havgrøn 5,9 cm
  Æggerbæger i stentøj 5,9 cm.Da æggebægeret er fremstillet i stentøj er hvert produkt unikt og ridser samt skæremærker kan forekomme ved brug.Tåler ovn op til 190°C og mikrobølgeovn.
 • Ernst Æggebæger i stentøj, hvid

  Ernst Æggebæger i stentøj, hvid
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 3 stk. gul/rosa/lilla Ø5 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 3 stk. gul/rosa/lilla Ø5 cm
  At stå op om morgenen til en lækker morgenmad med et blødkogt æg, er lige til at holde ud. Rhombe Color æggebægerne er en skøn farverig tilføjelse til morgenmadsbordet. I dette sæt får du et gult, et rosafarvet og et lillafarvet æggebæger - farverne er skønne, feminine og giver et smukt udtryk alene eller sammen. Farverne får også det velkendte Rhombe mønster til at træde stærkt frem. Dæk et helt morgenbord med Rhombe Color tallerkener, kopper og skåle i forskellige farver, og skab din helt egen unikke stil. Der ydes 2 års brudgaranti ved skår og brud. Dette skønne farverige sæt fås kun hos Kop & Kande.
 • Rosti Margrethe æggebæger, hvid

  Rosti Margrethe æggebæger, hvid
  Den velkendte og populære Margrethe-skål kommer nu i en miniature udgave som et æggebæger fra Rosti Mepal. Æggebægeret er den perfekte tilføjelse til din Margrethe-serie og kan stables med hinanden, så den kun fylder en lille del i skabet. De er fremstill
 • Muubs Hazel Æggebæger Terracotta - Æggebægre Terrakotta Brun - 1120000182

  Muubs Hazel Æggebæger Terracotta - Æggebægre Terrakotta Brun - 1120000182
  Æggebæger i brun terracotta, fra Muubs.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Alessi Cico æggebæger med ske, lyserød

  Alessi Cico æggebæger med ske, lyserød
  Det søde Cico æggebæger fra Alessi er et eksempel på en legende tilgang til design. Æggebægeret har et sødt ansigt og en kasket på, samtidigt med at det selv kan holde den medfølgende ske i hånden. Kasketten fungerer desuden som saltbøsse til ægget. Giova
 • Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Hvid - 245353

  Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Hvid - 245353
  Dette er en stilfuld ægkop i stentøj fra Ernst Kirchsteiger, som har en smart kant, hvor du kan lægge æggeskallen. Fås i flere nuancer.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Aida Æggebægre 4 stk.

  Aida Æggebægre 4 stk.
  Disse fire æggebægre vil pynte på ethvert bord. Udseendet er simpelt, men alligevel detaljeret, fordi bægrene har en krystal-lignende form, der tilfører eksklusiv karakter til bordet. De er fremstillede af glas og kan med fordel kombineres med andre eleme
 • Arabia Pastoraali æggebæger, 4 cl, 2 stk

  Arabia Pastoraali æggebæger, 4 cl, 2 stk
  Sæt med to æggebægere i Pastoraali-serien, som er et af Arabias mest elskede designs. Mønstret er designet af Esteri Tomula, som har taget udgangspunkt i en følelse af nostalgi for at skabe det detaljerede mønster, der fortæller en fortryllende kærligheds
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Æggebæger 14,5x11 Cm - Æggebægre Porcelæn Hvid - 14-8663-1950

  Villeroy & Boch Colourful Spring Æggebæger 14,5x11 Cm - Æggebægre Porcelæn Hvid - 14-8663-1950
  Æggebæger fra Villeroy & Boch er en del af serien Colourful Spring. Det fine og farveglade design giver en herlig stemning på bordet. Serien er fremstillet af porcelæn og tåler både opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra æggebægere 2 stk.

  Georg Jensen Cobra æggebægere 2 stk.
  Georg Jensen Cobra æggebægere 2 stk.
 • Georg Jensen Alfredo Æggebægre 2 Stk - Æggebægre Rustfrit stål - 3580050

  Georg Jensen Alfredo Æggebægre 2 Stk - Æggebægre Rustfrit stål - 3580050
  Lyse op din morgenmad med en smuk æggebæger. Æggebæger er lavet af rustfrit stål. 2-pakk.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
ilead