Æggebæger

En nydelig morgenmad kan se different ud avhengig smag. Kogt æg serveres i æggebægere. Nesten alle store skandinaviske varemerker har ægbæger i sit sortiment. Her finder du æggebægere fra kendte varemærker såsom Poul Pava, Rosendahl og Aida.

Populær i æggebæger

Flere tips om æggebæger

 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Gul

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Gul
  Pynt op på morgenbordet med det elegante og stilrene æggebæger fra Lyngby Porcelæns Rhombe Color-serie. Den farverige kollektion er en nyfortolkning af den velkendte Rhombe-serie. De kraftige farver nøje udvalgt i samarbejde med den velkendte designduo St
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Æggebæger - Æggebægre Stentøj Brun - 14533114

  Broste Copenhagen Nordic Coal Æggebæger - Æggebægre Stentøj Brun - 14533114
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn
 • Muubs Hazel Æggebæger Terracotta - Æggebægre Terrakotta Brun - 1120000182

  Muubs Hazel Æggebæger Terracotta - Æggebægre Terrakotta Brun - 1120000182
  Æggebæger i brun terracotta, fra Muubs.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Aida Raw Æggebæger Arctic White - Æggebægre Stentøj Hvid - 16028

  Aida Raw Æggebæger Arctic White - Æggebægre Stentøj Hvid - 16028
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2-pak - Æggebægre Glas Klar - 25480

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2-pak - Æggebægre Glas Klar - 25480
  Blyfri glas. Tåler opvaskemaskine, max. 50-55 grader.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru æggebæger 2 stk

  Rosendahl Grand Cru æggebæger 2 stk
  Rosendahl Grand Cru Æggebæger 2 stk i æske
 • Royal Copenhagen Sort Mega Riflet æggebægre 2 stk

  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet æggebægre 2 stk
  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet æggebægre 2 stk. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgarantibevis pr. brev.
 • Pillivuyt Plissé æggebæger

  Pillivuyt Plissé æggebæger
  Pillivuyt Plisse æggebæger 4 cl. Højde 4 cm, diameter 4,8 cm Æggebæger med lige kanter der også gør den velegnet som tandstikholder. Plissé er kendt for de plisserede linjer - indbegrebet af diskret fransk elegance. 2 års brudgaranti og livslang brugsgaranti
 • Aida Raw Æggebæger Grey - Æggebægre Stentøj Grå - 15318

  Aida Raw Æggebæger Grey - Æggebægre Stentøj Grå - 15318
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Blå/grå

  Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Blå/grå
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Kähler Hammershøi æggebæger koral 2 stk, hvid

  Kähler Hammershøi æggebæger koral 2 stk, hvid
  Fuldend morgenbordet med disse dekorative æggebægre fra Kähler. Bægrene er en del af den populære Hammershøi serie, og de har derfor et karakteristisk design, der går godt i spænd med de øvrige elementer i serien.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Gul - 201985

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Gul - 201985
  Æggebægeret fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Det har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om æggebægeret fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Æggebægeret findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul æggebæger 2 stk

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul æggebæger 2 stk
  Royal Copenhagen stjerne riflet jul æggebægre 2 stk. Kan også bruges som saltkar. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgarantibevis pr. brev.
 • Serax Peking Duck Foot Æggebæger - Æggebægre Hvid - B9709042

  Serax Peking Duck Foot Æggebæger - Æggebægre Hvid - B9709042
  Peking Duck Foot æggebæger fra Serax, designet af Roos Van De Velde. Inspirationen til Peking Duck Foot æggebæger kommer fra naturen og symboliserer skønhedens naturlige former. Æggebægeret har en interessant form som forestiller en Peking ands fod.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Bitz æggebæger 4 stk.

  Bitz æggebæger 4 stk.
  Flotte æggebægre fra Bitz og mat sort stentøj med blank glasur på indersiden. Sæt med 4 stk med invendige farver: Amber, lyserød, creme og lyseblå 5 cm
 • Villeroy & Boch For Me Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Hvid - 10-4153-1951

  Villeroy & Boch For Me Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Hvid - 10-4153-1951
  Æggebægeret fra Villeroy & Boch har et enkelt, tidløst design perfekt til hverdagsbrug. Det er fremstillet af hvidt porcelæn. Om æggebægeret fra Villeroy & Boch- Dette æggebæger er en del af Villeroy & Boch-kollektion. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.

  Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.
  Kähler Hammershøiæggebægre i porcelæn 2. stk. Ø5 cm, H4,5 cm. Designet af Hans-Christian Bauer
 • Georg Jensen Alfredo Æggebægre 2 Stk - Æggebægre Rustfrit stål - 3580050

  Georg Jensen Alfredo Æggebægre 2 Stk - Æggebægre Rustfrit stål - 3580050
  Lyse op din morgenmad med en smuk æggebæger. Æggebæger er lavet af rustfrit stål. 2-pakk.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Bitz 4 stk. æggebægere, assorteret

  Bitz 4 stk. æggebægere, assorteret
  Med dette sæt fra danske Bitz får du 4 smukke æggebægerer i hver deres farve med et nordisk design. Æggebægerene er fremstillet af stentøj, hivlket er et yderst holdbart materiale. Derfor kan æggebægerne holde til at komme i opvaskemaskinen, mikroovnen og
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Porcelæn Hvid - 20585

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Æggebæger 2 Stk - Æggebægre Porcelæn Hvid - 20585
  Stilrene æggebæger som kommer i sæt af 2 stk. Smukt æggebæger som passer godt til både Soft og Classic serien. Fremstillet af porcelæn med mat glasur på udenpå og blank glasur indeni. Tåler opvaskemaskine, max 55 °C. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Æggebægre 2-pak - Æggebægre Rustfrit stål - 10019104

  Georg Jensen Cobra Æggebægre 2-pak - Æggebægre Rustfrit stål - 10019104
  Æggebægrene fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfrit stål med en skulpturel form perfekt til morgenbordet. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Constantin Wortmann. Om æggebægrene fra Georg Jensen- Skulpturel form.- Fremstillet af rustfrit stål.- Diameter: 122 mm.- Højde: 25 mm.- Ikonisk design.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova æggebæger

  Eva Solo Legio Nova æggebæger
  Gør borddækning endnu flottere til morgenbordet. Æggebægeret fra Eva Trio er en del af Legio Nova-serien, så det er designet med de velkendte riller. Det praktiske æggebæger designet med selve bæger og underskål i ét. På den måde er der plads til både sal
 • Rörstrand Pli Blanc æggebæger, 4 cl, 2-pack

  Rörstrand Pli Blanc æggebæger, 4 cl, 2-pack
  I æsken fra Rörstrand finder du to flotte æggebægre fra Pli Blancserien. Med deres smukke folder, der minder om klassisk skrædderkunst, kan deres æstetiske udtryk kan ikke overses. Designerduoen Färg & Blanche står bag æggebægrene og de tager Pli Blan
 • Aida Harvey Æggebæger 4 Stk - Æggebægre Glas Klar - 80367

  Aida Harvey Æggebæger 4 Stk - Æggebægre Glas Klar - 80367
  Aida æggebæger i glas fra serien Harvey, med elegant mønster inspireret af facetslebet krystalglas. Perfekt til både hverdag og fest. Sælges i sæt med 4 stk.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Hvid - 245353

  Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Hvid - 245353
  Dette er en stilfuld ægkop i stentøj fra Ernst Kirchsteiger, som har en smart kant, hvor du kan lægge æggeskallen. Fås i flere nuancer.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Northern Green - 15728

  Aida Raw Æggebæger - Æggebægre Stentøj Northern Green - 15728
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Aida Passion æggebægre i cremehvid, 4 stk.

  Aida Passion æggebægre i cremehvid, 4 stk.
  Nyd et kogt æg om morgenen i et af disse fine æggebægre fra Aidas Passion-kollektion. Æggebægrene er fremstillet af tykt, cremehvidt porcelæn og har et enkelt design uden en masse hurlumhej. Æggebægrene tåler opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Grøn
  Pynt op på morgenbordet med det elegante og stilrene æggebæger fra Lyngby Porcelæns Rhombe Color-serie. Den farverige kollektion er en nyfortolkning af den velkendte Rhombe-serie. De kraftige farver nøje udvalgt i samarbejde med den velkendte designduo St
 • PotteryJo Daria Æggebæger Baby Pink

  PotteryJo Daria Æggebæger Baby Pink
  Servér et kogt æg i dette skønne Daria æggebæger fra PotteryJo. Æggebægeret er lavet i keramik og dekoreret med et elegant og stilfuldt reliefmønster, der giver det et charmerende udtryk. Dette æggebæger vil uden tvivl tage sig flot ud på morgen- og froko
 • Le Creuset æggebæger mist grey

  Le Creuset æggebæger mist grey
  Le Creuset æggebæger grå. H5,9 cm. Et 100% naturligt materiale. Kan komme i opvaskemaskinenan komme i opvaskemaskinen
 • Zone Singles Æggebæger med Holder Warm Grey

  Zone Singles Æggebæger med Holder Warm Grey
  4 stk æggegfad/kop med tilhørende holdere fra Zone. Holder ægget på plads og gør frokosten mere hyggelig. Ægget placeres i midten og på kanterne kan der tillægges salt, kaviar eller skal. Den tilhørende holder gør bordopdækningen ekstra speciel når du har
 • Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926

  Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926
  Æggebæger i smukt spraglet mønster. Nuanceforskelle i farven kan forekomme.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet æggebæger 2 stk.

  Royal Copenhagen Hvid Riflet æggebæger 2 stk.
  Royal Copenhagen Hvid Riflet æggebæger, 2 stk. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og nårdu køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgaranti pr.brev.
 • WMF McEgg Æggebæger m. ske, pink

  WMF McEgg Æggebæger m. ske, pink
  WMF McEgg er et af de mest unikke æggebæger der findes. De mindste i familien vil med garanti elske, at spise deres æg fra dette bæger. Løft kasketten, brug hammeren til at ødelægge skallen og brug derefter skeen.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Sand

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Sand
  Pynt op på morgenbordet med det elegante og stilrene æggebæger fra Lyngby Porcelæns Rhombe Color-serie. Den farverige kollektion er en nyfortolkning af den velkendte Rhombe-serie. De kraftige farver nøje udvalgt i samarbejde med den velkendte designduo St
 • Aida RAW æggebæger teak 2 stk.

  Aida RAW æggebæger teak 2 stk.
  Aida RAW æggebæger teak 2 stk.
 • Rörstrand Ostindia Floris Æggerbæger 4 cl 2 stk

  Rörstrand Ostindia Floris Æggerbæger 4 cl 2 stk
  Server dine blødkogte æg om morgenen på den bedstmulige måde med de fine æggebægere fra finske Rörstrand. Disse æggebægere er en del af Ostindia Floris-serien, som er en nyfortolkning af den klassiske Ostindia-serie. Designet er dermed klassisk, tidsløst
 • Alessi Cico æggebæger med ske, sort

  Alessi Cico æggebæger med ske, sort
  Det søde Cico æggebæger fra Alessi er et eksempel på en legende tilgang til design. Æggebægeret har et sødt ansigt og en kasket på, samtidigt med at det selv kan holde den medfølgende ske i hånden. Kasketten fungerer desuden som saltbøsse til ægget. Giova
 • AIDA Groovy æggebæger hvid stentøj 4 stk.

  AIDA Groovy æggebæger hvid stentøj 4 stk.
  4 stk. Æggebæger fra Aidas Groovy-serie. Sæt dig godt tilrette ved spisebordet og nyd dit morgen æg med disse smukke æggebæger fra Aidas Groovy-serie. Denne enkle, smukke og moderne bæger fra Aidas pynter stilrent på middagsbordet og får din middag til at se ekstra indbydende ud. Groovy stentøj har nemlig et moderne rillet look, som tilføjer et enkelt, men alligevel effektfuldt udtryk til borddækningen. Den matte overflade på det stærke stentøj i samspil med de rillede detaljer skaber et både feminint og råt udseende. Farve: Hvid Materiale: Stentøj
 • Aida RAW æggebægre i teaktræ 2 stk.

  Aida RAW æggebægre i teaktræ 2 stk.
  RAW er serien bag disse æggebægre, der både har et naturligt og råt udseende, der gør dem til det perfekte element til det nordiske hjem. Æggebægrene er fremstillede af teaktræ, der skaber det naturlige look, og de tager sig desuden godt ud med øvrige ele
 • Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Sort

  Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Sort
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk
  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk. Design: Karen Kjældgård-Larsen. Håndmalet. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgarantibevis pr. brev.
 • Kähler Hammershøi Spring æggebæger 2 stk.

  Kähler Hammershøi Spring æggebæger 2 stk.
  Gør noget særligt ud af dette forår ved at skabe en smuk borddækning til dette års påskefrokost eller måske en hvilken som helst søndag morgen. Nyd blødkogte æg af de søde og unikke æggebægere fra Kähler. Æggebægeret måler 5 cm. i diameter, 4,5 cm. i højd
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Grøn - 201984

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger t - Æggebægre Porcelæn Grøn - 201984
  Æggebægeret fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Det har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om æggebægeret fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Æggebægeret findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Egg Cup 2 Pcs Stainless Steel - Æggebægre Rustfrit stål - 10014924

  Georg Jensen Bernadotte Egg Cup 2 Pcs Stainless Steel - Æggebægre Rustfrit stål - 10014924
  Disse ægkopper fra Georg Jensen tilhører serien Bernadotte, og er blevet opkaldt efter prins Sigvard Bernadotte. Prinsen designet sit første produkt med Georg Jensen i 1938, og inspirationen kom fra Art Deco-perioden med ribbet linjer. Æggekopperne er lavet af rustfrit stål og bør rengøres efter brug med varmt vand og mild sæbe. Solgt i 2 pakker.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Lysegrøn

  Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4 cl. Lysegrøn
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Muubs Valley Æggebæger - Æggebægre Riverstone Nature - 9210000108

  Muubs Valley Æggebæger - Æggebægre Riverstone Nature - 9210000108
  Æggebægeret fra Muubs har et rustikt design i riverstone med et uberørt ydre og en poleret indre del. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om æggebægeret fra Muubs- Rustikt design.- Naturligt materiale.- Poleret indre del.- Uberørt ydre.- Fødevaresikker.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger Pink - Æggebægre Porcelæn Rosa - 201980

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Æggebæger Pink - Æggebægre Porcelæn Rosa - 201980
  Æggebægeret fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Det har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om æggebægeret fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Æggebægeret findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
ilead