Frugtskål

Dejlige frugtskåler perfekt til servering af frugt. Se frugtskål i stilren form med smuk struktur.

Populær i frugtskål

 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 14 Cm - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-1900

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 14 Cm - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-1900
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 140 mm.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Alessi Frugtskål 220 Mm - Frugtskåle Rustfrit stål - 370

  Alessi Frugtskål 220 Mm - Frugtskåle Rustfrit stål - 370
  Flot citruskurv fra Alessi. En klassiker fra 1952. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Jade Frugtskål 16 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-10516

  Rosenthal Jade Frugtskål 16 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-10516
  Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Frugtskåle Stentøj Nature - 246016

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Frugtskåle Stentøj Nature - 246016
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om frugtskål

 • Banana Madeira Frugtskål 52 cm

  Banana Madeira Frugtskål 52 cm
 • Alessi Rund Brødkurv 24,5 Cm - Frugtskåle Stål - 826/24

  Alessi Rund Brødkurv 24,5 Cm - Frugtskåle Stål - 826/24
  Alessi fra Rund Brødkurv 24,5 cm. Frugtskåle Stål . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Menu New Norm Frugtskål Med Fod Ø12 Cm Mørkglasseret - Serveringsskåle Keramik Dark Glazed - 2042530

  Menu New Norm Frugtskål Med Fod Ø12 Cm Mørkglasseret - Serveringsskåle Keramik Dark Glazed - 2042530
  Frugtskålen fra Menu har et smukt, jordagtigt design i keramik. Den har en blød form med håndglaseret finish som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Norm Architects. Om frugtskålen fra Menu- Denne frugtskål er en del af Menu-kollektionen.- Højde: 60 mm.- Diameter: 120 mm.- 2-års garanti.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af frugtskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Sand - EBUSA357M

  Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Sand - EBUSA357M
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muse - Eve Frugtskål

  Muse - Eve Frugtskål
 • Alessi Trinity Frugtskål Ø33cm

  Alessi Trinity Frugtskål Ø33cm
  Med Trinity-serien har den australske designer Adam Cornish skabt en serie der byder på dynamiske former og en elegant struktur. Med frugtkurven får du et element der kan opbevare og fremvise dine frugter og dit grønt i et anerledes og blikfangende design
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Serveringsskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 14-8585-3884

  Villeroy & Boch Toy's Delight Serveringsskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 14-8585-3884
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har et charmerende, nostalgisk design i porcelæn perfekt til middagsselskaber og til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Skålen har traditionelle, julelige detaljer med røde kanter. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Højkvalitets serveringsskål.- Fremstillet af porcelæn.- Smukke mønstre.- Charmerende, unik form.- Bredde: 450 mm.- Højde: 47 mm.- Længde: 450 mm.- Denne serveringsskål er en del af Villeroy & Boch-kollektionen.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Grå - EBUCZ357M

  Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Grå - EBUCZ357M
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cabbage Frugtskål Natural 37 cm

  Cabbage Frugtskål Natural 37 cm
 • Gerbera Provence Frugtskål Cremehvid 21x7,5 cm.

  Gerbera Provence Frugtskål Cremehvid 21x7,5 cm.
  Dekorer køkkenbordet, middagsbordet eller stuen med disse fine skåle fra Gerbera. Skålene kan fyldes med friskt, farverigt frugt, en salat eller blot bruges som de er. De fås i flere smukke farver og forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at match
 • Jonathan Adler Eve Frugtskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 21836

  Jonathan Adler Eve Frugtskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 21836
  Surrealistisk og glamourøs frugtskål – en syndig overraskelse inspireret af Eva og den forbudte frugt. Fremstillet af det fineste porcelæn med udførelser i skinnende klar glasur.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030

  Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030
  Serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i stentøj med en rustik følelse perfekt til at servere tapas. Fremstillet i Kina. Om serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Er også værdsat for den rustikke følelse.- Højde: 40 mm.- Diameter: 420 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Menu New Norm Frugtskål Ø24,8 Cm Mørkglasseret - Serveringsskåle Keramik Dark Glazed - 2036530

  Menu New Norm Frugtskål Ø24,8 Cm Mørkglasseret - Serveringsskåle Keramik Dark Glazed - 2036530
  Frugtskålen fra Menu har et smukt, jordagtigt design i keramik. Den har en blød form med håndglaseret finish som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Norm Architects. Om frugtskålen fra Menu- Denne frugtskål er en del af Menu-kollektionen.- Højde: 130 mm.- Diameter: 248 mm.- 2-års garanti.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af frugtskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Frugtskål 240 Mm - Brødkurve Rustfrit stål - 10019108

  Georg Jensen Cobra Frugtskål 240 Mm - Brødkurve Rustfrit stål - 10019108
  Frugtskålen fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfrit stål med en skulpturel form perfekt til opbevaring af frugt eller brød. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Constantin Wortmann. Om frugtskålen fra Georg Jensen- Skulpturel form.- Fremstillet af rustfrit stål.- Diameter: 240 mm.- Højde: 76 mm.- Ikonisk design.. Køb Brødkurve og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Grøn - EBUQ357M

  Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Grøn - EBUQ357M
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cobra Brød/Frugtskål Rustfrit Stål 24 cm

  Cobra Brød/Frugtskål Rustfrit Stål 24 cm
 • Cooee Design Ceramic Plate 29 Cm Black - Frugtskåle Keramik Sort - HI-034-02-BK

  Cooee Design Ceramic Plate 29 Cm Black - Frugtskåle Keramik Sort - HI-034-02-BK
  Cooee Design fra Ceramic Plate 29 cm, Black. Frugtskåle Sort Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Hvid - EBUK357M

  Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Hvid - EBUK357M
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Fad - Frugtskåle Glas Blå - 7070611

  Kosta Boda Contrast Fad - Frugtskåle Glas Blå - 7070611
  Kunstnerisk og udtryksfuldt af Anna Ehrner, når hun er bedst. De farvede striber inde i glasset er blevet Anna's Hallmark, og flere af hendes kreationer er for nylig blevet store succeser. Pladerne klart glas giver en subtil føler, mens de sparsomt brugte farver udtrykker en kraftig form for udtryk.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Frugtskåle Stentøj Nature - 246015

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Frugtskåle Stentøj Nature - 246015
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead