Salatskåle

Her finder du smukke salatskåle online, nemt og billigt. Utroligt lækre serveringsskåle for salat i porcelæn og glas. Se billeder af skåle fra Pillivuyt, Rosendahl og andre mærker.

Populær i salatskåle

Flere tips om salatskåle

 • Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1045453170

  Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1045453170
  Villeroy & Boch fra Anmut Salatskål, 22cm. Salatskåle Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Salad Bowl Black/purple - Salatskåle Stentøj Sort - 821379

  Bitz Salad Bowl Black/purple - Salatskåle Stentøj Sort - 821379
  Smuk skål fra Bitz, der kan bruges både som en frugtskål og til at betjene en dejlig salat. Skålen er lavet af lervarer og behandles med en reaktiv glasur på ydersiden. Den matte udvendige i kombination med den skinnende inderside af skålen giver en attraktiv kontrast. Skålen kan modstå maskinskål, mikrobølgeovn og ovn med et uddannelsesnummer på op til 220 ° C. Godt at vide: Fås i flere farver.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand,
 • Potteryjo Daisy Salatskål 23 Cm - Salatskåle Lertøj Cement - 019941-0831

  Potteryjo Daisy Salatskål 23 Cm - Salatskåle Lertøj Cement - 019941-0831
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 230 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/grøn

  Bitz Salatskål 24 cm sort/grøn
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Home Chef Ceramics Salatskål Rustic Green/Grey

  Home Chef Ceramics Salatskål Rustic Green/Grey
 • Pillivuyt Cecil salatskål, 50 cl. / Ø 14 cm.

  Pillivuyt Cecil salatskål, 50 cl. / Ø 14 cm.
  Hold en enkel og tidsløs stil i borddækningen. Pillivuyts Cecil-serie  har afrundede former der både egner sig til enkle serveringer og til de kulinariske kreationer. Cecil er essensen af den perfekte cirkel. POrcelænet bringer elegance og renhed til det
 • Eva Solo Nordic Kitchen lav salatskål 28 cm, sort

  Eva Solo Nordic Kitchen lav salatskål 28 cm, sort
  Nordic Kitchen salatskålen fra Eva Solo gør enhver anretning smuk og indbydende. Skålen er lavet af slidstærkt sort stentøj, der tåler hverdagens udfordringer og både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Fin at have stående på køkkenbordet som en deko
 • Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - C-12003

  Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - C-12003
  Salatskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Salatskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om salatskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Salatskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Salatskål nr. 5 hvid, 26 cl Ø 13 cm

  Salatskål nr. 5 hvid, 26 cl Ø 13 cm
 • Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm - Salatskåle Lertøj Faded army - 019911-0821

  Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm - Salatskåle Lertøj Faded army - 019911-0821
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 300 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Salatskål 38 Cm - Salatskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1042873140

  Villeroy & Boch Rose Garden Salatskål 38 Cm - Salatskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1042873140
  Salatskålen fra Villeroy & Boch har et tidløst design med vintage følelse med rosa blomster. Den er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om salatskålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder.- Tidløst design.- Vintage følelse med rosa blomster.- Stor størrelse perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Parodia Salatskål 23 cm Grå

  Parodia Salatskål 23 cm Grå
 • AIDA Confetti salatskål aqua

  AIDA Confetti salatskål aqua
  Salatskål fra Aida x Karim Rashid I Life In Colour-universet finder du adskillige kollektioner, der tilfører farve til din dagligdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig frihed til at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle den daglige scene til festlige anledninger. Det tilfældige relief-mønster på det hvide porcelæn under farverne træder tydeligt frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/mørkeblå

  Bitz Salatskål 24 cm sort/mørkeblå
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Perlemor Salatskål Ø24 cm Porcelæn Beige

  Perlemor Salatskål Ø24 cm Porcelæn Beige
 • Cecil salatskål hvid, 50 cl Ø 14 cm

  Cecil salatskål hvid, 50 cl Ø 14 cm
 • Versace Prestige Gala Salatskål 24,8 Cm - Salatskåle Porcelæn Grå - 19325-403637-13130

  Versace Prestige Gala Salatskål 24,8 Cm - Salatskåle Porcelæn Grå - 19325-403637-13130
  Salatskålen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porcelæn perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Den har smukke mønstre hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Danmark. Om salatskålen fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Prestige Gala.- Fremstillet i Danmark. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler maskinopvask.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Salatskål Rund 500 Ml Ø150x45 Mm 50 Stk.

  Salatskål Rund 500 Ml Ø150x45 Mm 50 Stk.
  Salatskål rund 500 ml - Perfekt til Kolde Retter Denne runde salatskål er ideel til servering af kolde retter. Den har en kapacitet på 500 ml og måler Ø150x45 mm, hvilket giver rigelig plads til din yndlings salat eller andre kolde retter. Skålen er lavet
 • 70s Peat Salatskål 180 cl Keramik Blå

  70s Peat Salatskål 180 cl Keramik Blå
 • Pacifica Salatskål 3 L Marshmallow

  Pacifica Salatskål 3 L Marshmallow
 • LYNGBY GLAS Sorrento salatskål 24 cm klar

  LYNGBY GLAS Sorrento salatskål 24 cm klar
  Salatskål fra Lyngby Glas Sorrento salatskålen fra Lyngby Glas er en klar glas-skål med en diameter på 24 cm, som er perfekt til at servere salater og andre lignende retter. Skålen har en elegant bølget kant, der giver den et klassisk og stilfuldt look. Salatskålen er en del af Lyngby Glas' Sorrento-serie, der indeholder en række forskellige glasvarer i samme design, og den er ideel til både hverdag og festlige lejligheder.
 • Bitz Salatskål, sort / mørkeblå

  Bitz Salatskål, sort / mørkeblå
  Denne rå salatskål fra Bitz er perfekt til både salater, varme retter eller som frugskål. Skålen er fremstillet af stentøj med en mat yderside og en glansfuld inderside med reaktiv glasur. Den reaktive glasur giver skålens farve en særlig glans og glød og
 • Amalie Salatskål 1l Hvid

  Amalie Salatskål 1l Hvid
  Amalie Salatskål - Perfekt til Anretning af Lækker Mad Denne flotte Amalie Salatskål er ideel til at anrette din lækre mad på. Den er lavet af holdbart porcelæn og har en elegant hvid farve, der passer til enhver borddækning. Med en størrelse på 27 cm er
 • Muubs Salatskål Ø30 Cm Naturlig - Salatskåle Teak Natural - 8470000184

  Muubs Salatskål Ø30 Cm Naturlig - Salatskåle Teak Natural - 8470000184
  Muubs fra Salatskål Ø30 cm, Naturlig. Salatskåle Natural Teak. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bastia Salatskål S 2 L Sort

  Bastia Salatskål S 2 L Sort
 • Plastlåg Rundt Ø185 Mm Til Salatskål 50 Stk.

  Plastlåg Rundt Ø185 Mm Til Salatskål 50 Stk.
  Bionedbrydeligt Plastlåg til Salatskål - Miljøvenligt og Praktisk Dette rundt plastlåg er specielt designet til salatskåle med en diameter på 185 mm. Lavet af bionedbrydeligt PLA, er dette låg et miljøvenligt alternativ til traditionelle plastlåg. Det kla
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Casa Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Vanilla

  Casa Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Vanilla
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Aida Relief Salatskål 25 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 35114

  Aida Relief Salatskål 25 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 35114
  Salatskålen fra Aida er fremstillet af højkvalitets, hvidt porcelæn med stilfulde detaljer på kanten. Den har et tidløst design med en enkel fremtoning perfekt til ethvert hjem. Den har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om salatskålen fra Aida- Stilfulde detaljer.- Hvidt, slidstærkt porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Salatskål Ø20 Cm - Salatskåle Glas Klar - 364418

  Ernst Salatskål Ø20 Cm - Salatskåle Glas Klar - 364418
  Salatskålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, dekorativt design i klart glas med en rund form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige størrelser. Om salatskålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Stilrent design perfekt til hverdag og finere anledninger.- Kombinér salatskålen med salatbestik i træ fra Ernst Kirchsteiger.- Salatskålen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Make & Take Salatskål 1,3 Liter Lysegrå

  Make & Take Salatskål 1,3 Liter Lysegrå
 • Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224

  Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224
  Salatskålen fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. Den har en stor størrelse til at servere salat. Om salatskålen fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekt til en picnic.- Kombinér salatskålen med salatbestik fra Sagaform.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Banana Madeira Salatskål 24 cm

  Banana Madeira Salatskål 24 cm
 • Bitz Salatskål 24 cm Wood/Sand

  Bitz Salatskål 24 cm Wood/Sand
 • Tell Me More Taranto salatskål, medium

  Tell Me More Taranto salatskål, medium
  Glaseret stentøj passer perfekt på det skandinaviske middagsbord og bidrager med et unikt udtryk. Den elegante Taranto salatskål fra Tell Me More er et naturligt iøjnefaldende element på bordet og udstråler en skøn karakter. Hver skål er unik og farven ka
 • PotteryJo Daisy Salatskål Rose

  PotteryJo Daisy Salatskål Rose
  Servér en delikat salat eller andet lækkert tilbehør til middagen i denne smukke Daisy salatskål fra PotteryJo. Skålen, der er lavet i holdbart stentøj, er prydet med et elegant reliefmønster, der gør, at den vil tage sig fantastisk ud på middagsbordet, h
 • Casa Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Seed Grey

  Casa Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Seed Grey
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Cabo Salatskål Brun Ø33 Cm

  Cabo Salatskål Brun Ø33 Cm
  Super flot Cabo Salatskål i Brun Denne smukke salatskål fra Cabo er perfekt til at servere dine friske salater i. Skålen er lavet af sten og har en diameter på 33 cm og en højde på 10.3 cm. Med et rumfang på 350 cl er der rigelig plads til at servere sala
 • Salatskål Rund 900 Ml Ø185 Mm x 49 Mm 45 Stk.

  Salatskål Rund 900 Ml Ø185 Mm x 49 Mm 45 Stk.
  Plantebaseret Salatskål i Brun - Miljøvenlig og Stilfuld Denne rund salatskål er det perfekte valg til at servere dine friske salater. Den er lavet af plantebaseret materiale, der er FSC-certificeret og bionedbrydeligt. Med en kapacitet på 900 ml kan du n
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • LYNGBY GLAS Sorrento salatskål 24 cm blå

  LYNGBY GLAS Sorrento salatskål 24 cm blå
  Salatskål fra Lyngby Glas. Sorrento salatskålen fra Lyngby Glas er en blå skål med en diameter på 24 cm, designet til at servere salater og andre lignende retter. Skålen er fremstillet af glas og har en let bølget kant, der giver den et elegant udseende. Skålen er velegnet til både hverdag og festlige lejligheder og er en del af Lyngby Glas' Sorrento-serie, som omfatter en række andre glasvarer i samme stil og farve.
 • Salatskål Ø25x10 Acacia HOLM

  Salatskål Ø25x10 Acacia HOLM
 • Salatskål nr. 9 hvid, 2 liter

  Salatskål nr. 9 hvid, 2 liter
 • AIDA Confetti salatskål mustard

  AIDA Confetti salatskål mustard
  Salatskål fra Aida x Karim Rashid I Life In Colour-universet er der flere kollektioner, der tilfører farve til din hverdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din hverdag til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief-mønster på det hvide porcelæn under farverne står iøjnefaldende frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Bitz Salad Bowl Black/amber - Salatskåle Stentøj Sort - 821378

  Bitz Salad Bowl Black/amber - Salatskåle Stentøj Sort - 821378
  Smuk skål fra Bitz, der kan bruges både som en frugtskål og til at betjene en dejlig salat. Skålen er lavet af lervarer og behandles med en reaktiv glasur på ydersiden. Den matte udvendige i kombination med den skinnende inderside af skålen giver en attraktiv kontrast. Skålen kan modstå maskinskål, mikrobølgeovn og ovn med et uddannelsesnummer på op til 220 ° C. Godt at vide: Fås i flere farver.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Fungi - 64464

  Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Fungi - 64464
  Salatskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om salatskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Salatskålen findes i forskellige farver.- H 10 cm- Ø21 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax Pure Salatskål - Salatskåle Brun - B1018004

  Serax Pure Salatskål - Salatskåle Brun - B1018004
  Serax salat skål fra Serax. En smuk salatskål med en brun specklet farve. Bowl jeg lavede fra stentøj og er en perfekt tilføjelse til din tallerken. Brug skålen hver dag eller tag det ud, når du har gæster, det vil helt sikkert være et hit!. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Espresso - 64420

  Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Espresso - 64420
  Salatskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om salatskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Salatskålen findes i forskellige farver.- H 10 cm- Ø21 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm Skovgrøn - Salatskåle Lertøj Forest - 019911-0501

  Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm Skovgrøn - Salatskåle Lertøj Forest - 019911-0501
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 300 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead