Salatskåle

Her finder du smukke salatskåle online, nemt og billigt. Utroligt lækre serveringsskåle for salat i porcelæn og glas. Se billeder af skåle fra Pillivuyt, Rosendahl og andre mærker.

Populær i salatskåle

 • Villeroy & Boch Petite Fleur Salat Salatskål 21cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 1023953170

  Villeroy & Boch Petite Fleur Salat Salatskål 21cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 1023953170
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Krenit Salatskål - Salatskåle Sort - 351010

  Normann Copenhagen Krenit Salatskål - Salatskåle Sort - 351010
  Krenit skålen er et perfekt eksempel på godt dansk design og er gennem årene blevet et designikon. En smuk skål i minimalistisk design. Klassisk og enkel.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Stelton Cylinda-line Salatskål - Salatskåle Rustfrit stål - 022-1

  Stelton Cylinda-line Salatskål - Salatskåle Rustfrit stål - 022-1
  Stelton fra Cylinda-Line Salatskål. Salatskåle Rustfrit stål . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Salatskål 240 Cl - Salatskåle Hvid - 1011719

  Rörstrand Ostindia Salatskål 240 Cl - Salatskåle Hvid - 1011719
  Rörstrand fra Ostindia Salatskål, 240 cl. Salatskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om salatskåle

 • Serax Terres de Rêves salatskål 27 cm Smokey blue

  Serax Terres de Rêves salatskål 27 cm Smokey blue
  Serax Terres de Rêves salatskål 27 cm Smokey blue
 • Bordallo Pinheiro Leaves Banana Leaf Salatskål 29x53 Cm - Salatskåle Earthenware Grøn - 65003319

  Bordallo Pinheiro Leaves Banana Leaf Salatskål 29x53 Cm - Salatskåle Earthenware Grøn - 65003319
  Salatskål fra Bardallo med et naturinspireret design med en charmerende bladform til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af håndmalet lertøj som gør hvert eksemplar unikt med en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fra Bardallo- Fra kollektionen Leaves.- Charmerende bladform.- Findes i forskellige størrelser.- Fremstillet af lertøj. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Salatskål Ø 24 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 1041303160

  Villeroy & Boch Artesano Original Salatskål Ø 24 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - 1041303160
  Fremstillet i porcelæn, opvaskemaskine og mikrobølgeovn bestandig.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224

  Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224
  Salatskålen fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. Den har en stor størrelse til at servere salat. Om salatskålen fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekt til en picnic.- Kombinér salatskålen med salatbestik fra Sagaform.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille salatskål Hvid

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille salatskål Hvid
  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille salatskål Hvid
 • Villeroy & Boch Perlemor Salatskål 3 L farvet - Salatskåle Porcelæn Koral - 1951733170

  Villeroy & Boch Perlemor Salatskål 3 L farvet - Salatskåle Porcelæn Koral - 1951733170
  Salatskålen fra Villeroy & Boch har trendy udseende med en sommerlig, afslappet følelse. Den er fremstillet af slidstærkt porcelæn med en effektfuld glasering med en naturlig, lys farve. Salatskålen har en høj kant perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Et must for den designinteresserede. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om salatskålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af porcelæn.- Salatskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Perlemor.- Effektfuld glasering.- Trendy udseende med en sommerlig, afslappet følelse. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Novi Salatskål | Steel-function

  Novi Salatskål | Steel-function
  NOVI SALATSKÅL - En Tidløs Tilføjelse til Dit Bord En elegant designet skål med et rent, chikt og minimalistisk udseende. Perfekt til dit spisebord. Skålen er lavet af hvidt porcelæn og har en diameter på 27 cm.Denne skål er ideel til servering af alt fra
 • Vilac Salatskål

  Vilac Salatskål
  Salatskål med alle ingredienser til en lækker salat. 40 stykker tilbehør: 1 stor bambusskål, 2 salatskeer, 1 flaske salatdressing, 1 saltbøsse, 2 skiver champignon, 1 skiver avocado, 4 skiver tomat, 2 radiser, 2 løg, 11 pastaer, 2 rejer, 4 rucolasalat og
 • Villeroy & Boch Château Septfontaines salatskål Ø22,5 cm Hvid/Guld

  Villeroy & Boch Château Septfontaines salatskål Ø22,5 cm Hvid/Guld
  Villeroy & Boch Château Septfontaines salatskål Ø22,5 cm Hvid/Guld
 • PotteryJo Daisy Salatskål Dusty Blue

  PotteryJo Daisy Salatskål Dusty Blue
  Servér en delikat salat eller andet lækkert tilbehør til middagen i denne smukke Daisy salatskål fra PotteryJo. Skålen, der er lavet i holdbart stentøj, er prydet med et elegant reliefmønster, der gør, at den vil tage sig fantastisk ud på middagsbordet, h
 • Rosenthal Junto salatskål 33 cm Opal green

  Rosenthal Junto salatskål 33 cm Opal green
  Rosenthal Junto salatskål 33 cm Opal green
 • Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Ocean

  Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Ocean
  Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Ocean
 • Rörstrand Ostindia salatskål 2,4 l

  Rörstrand Ostindia salatskål 2,4 l
  Rörstrand Ostindia salatskål 2,4 l
 • blomus Sablo salatskål Ø28 cm Cloud

  blomus Sablo salatskål Ø28 cm Cloud
  blomus Sablo salatskål Ø28 cm Cloud
 • Serax Surface salatskål 23,5 cm Rusty brown

  Serax Surface salatskål 23,5 cm Rusty brown
  Serax Surface salatskål 23,5 cm Rusty brown
 • Villeroy & Boch Rose Garden Salatskål 38 Cm - Salatskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1042873140

  Villeroy & Boch Rose Garden Salatskål 38 Cm - Salatskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1042873140
  Salatskålen fra Villeroy & Boch har et tidløst design med vintage følelse med rosa blomster. Den er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om salatskålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder.- Tidløst design.- Vintage følelse med rosa blomster.- Stor størrelse perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Salatskål 23 Cm - Salatskåle Lertøj Soft Grey - 019941-0803

  Potteryjo Daisy Salatskål 23 Cm - Salatskåle Lertøj Soft Grey - 019941-0803
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 230 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Salatskål 1l Hvid | Amalie

  Salatskål 1l Hvid | Amalie
  Amalie Salatskål - Perfekt til Anretning af Lækker Mad Denne flotte Amalie Salatskål er ideel til at anrette din lækre mad på. Den er lavet af holdbart porcelæn og har en elegant hvid farve, der passer til enhver borddækning. Med en størrelse på 27 cm er
 • Bitz Salatskål 24 cm, wood/sand

  Bitz Salatskål 24 cm, wood/sand
  Salatskålen fra BITZ måler 24 cm, og er den perfekte størrelse til at servere skønne salater og andre lækre retter, som du vil forkæle dine nærmeste med. Skålen er lavet af stentøj, med en mat brun glasur på ydersiden og en blank, farvet glasur på indersi
 • HKliving The emeralds salatskål Ø18,5 cm Green

  HKliving The emeralds salatskål Ø18,5 cm Green
  HKliving The emeralds salatskål Ø18,5 cm Green
 • Tefal MasterSeal TO GO salatskål XL madkasse

  Tefal MasterSeal TO GO salatskål XL madkasse
  Få langtidsholdbar, frisk mad med Tefal MasterSeal TO GO Salad Bowl XL Lunch Box, som er en praktisk madkasse til salater i en ekstra stor portion. Med denne madkasse kan du nemt tage din salat med dig og nyde den overalt. Den er 100% lækagesikker, sel
 • Bitz Salatskål 24 cm grå/creme

  Bitz Salatskål 24 cm grå/creme
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Tell Me More Bastia Serveringsskål Stor - Salatskåle Stentøj Sort - 3463

  Tell Me More Bastia Serveringsskål Stor - Salatskåle Stentøj Sort - 3463
  Serveringsskålen fra Tell Me More er fremstillet af glaseret stentøj med en smuk, mat overflade perfekt til både varme og kolde serveringer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsskålen fra Tell Me More- Serveringsskålen er håndlavet.- Fremstillet i Portugal.- Vælg mellem forskellige størrelser.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Denne serveringsskål er en del af Tell Me More-kollektionen. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Bitz salatskål Ø30 cm Sort-lilla

  Bitz Bitz salatskål Ø30 cm Sort-lilla
  Bitz Bitz salatskål Ø30 cm Sort-lilla
 • blomus Sablo salatskål Ø28 cm Savannah

  blomus Sablo salatskål Ø28 cm Savannah
  blomus Sablo salatskål Ø28 cm Savannah
 • AIDA Confetti salatskål olive

  AIDA Confetti salatskål olive
  Salatskål fra Aida x Karim Rashid I Life In Colour-universet er der flere kollektioner, der tilfører farve til din dagligdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdensberømte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din hverdag til festlige begivenheder. Det tilfældige relief-mønster på det hvide porcelæn under farverne står iøjnefaldende frem og tilføjer en legende dimension til den ridsefri glasur.
 • Pillivuyt Hvid salatskål nr. 8, 1,35 liter / Ø 22 cm.

  Pillivuyt Hvid salatskål nr. 8, 1,35 liter / Ø 22 cm.
  Anret dine salater lækkert og indbydende. Pillivuyts salatskål fås i flere størrelser, så du kan få den der passer bedst til dit behov - eller bare så du har til flere anledninger. Den elegante hvide salatskål er lavet i et klassisk fransk design, som pyn
 • Pillivuyt Cecil salatskål, 1,65 liter / Ø 20 cm.

  Pillivuyt Cecil salatskål, 1,65 liter / Ø 20 cm.
  Hold en enkel og tidsløs stil i borddækningen. Pillivuyts Cecil-serie  har afrundede former der både egner sig til enkle serveringer og til de kulinariske kreationer. Cecil er essensen af den perfekte cirkel. POrcelænet bringer elegance og renhed til det
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/lilla

  Bitz Salatskål 24 cm sort/lilla
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/amber

  Bitz Salatskål 24 cm sort/amber
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • PotteryJo Daisy salatskål Ø 23 cm Soft grey

  PotteryJo Daisy salatskål Ø 23 cm Soft grey
  PotteryJo Daisy salatskål Ø 23 cm Soft grey
 • Plastlåg Rundt Ø150 Mm Til Salatskål 50 Stk. | Multiline

  Plastlåg Rundt Ø150 Mm Til Salatskål 50 Stk. | Multiline
  Klart plastlåg som passer perfekt på runde brune salatbægre med diameter 150 mm
 • Eva Solo Nordic Kitchen Salatskål 2.2 L - Salatskåle Stentøj Sort - 512707

  Eva Solo Nordic Kitchen Salatskål 2.2 L - Salatskåle Stentøj Sort - 512707
  Salatskål fra Eva Solo med et rustikt design med en lav kant perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den er fremstillet af slidstærkt stentøj med en sort, smuk farve der passer til enhver stil. Om salatskålen fra Eva Solo- Fremstillet af stentøj.- Salatskålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Nordic Kitchen.- Rustikt design. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Vanilla | Casa

  Pacifica Salatskål Dia 25 x 10 Cm 3 Liter Vanilla | Casa
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Georg Jensen Bernadotte salatskål

  Georg Jensen Bernadotte salatskål
  Georg Jensen Bernadotte salatskål er en stor og smuk skål, der er perfekt til at servere salat eller andre retter på en elegant måde. Den er lavet af hvidt porcelæn og har et tidløst design med rifler langs kanten, hvilket giver en flot kontrast til den
 • House Doctor Pleat Skål 17,5 Cm Gråbrun - Salatskåle Stentøj Grey Brown - 206260239

  House Doctor Pleat Skål 17,5 Cm Gråbrun - Salatskåle Stentøj Grey Brown - 206260239
  Skål fra House Doctor med et ribbet design i stentøj med en mat yderside og en skinnende inderside for et sofistikeret og elegant touch. Fremstillet i Kina. Originaldesign fra 2024. Om skålen fra House Doctor- Pleat er værdsat for det ribbede design- Fra kollektionen HDPleat.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera salatskål Ø33 cm Blue

  Lene Bjerre Amera salatskål Ø33 cm Blue
  Lene Bjerre Amera salatskål Ø33 cm Blue
 • Piccola Home Sorrento Limone Salattallerken 20 Cm - Salatskåle Keramik Multi - PT2000-SL-AB

  Piccola Home Sorrento Limone Salattallerken 20 Cm - Salatskåle Keramik Multi - PT2000-SL-AB
  Salattallerken fra Piccola Home med et håndmalet mønster med klassiske citroner med en herlig, turkis baggrund perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.Om salattallerknen fra Piccola Home- Håndmalet mønster.- Smukke citroner.- Fra kollektionen Sorrento Limone.- Fremstillet i Italien.- Perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks.Vedligeholdelse af salattallerknen- Håndvask anbefales.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • MUUBS Muubs teak salatskål 30 cm Natur

  MUUBS Muubs teak salatskål 30 cm Natur
  MUUBS Muubs teak salatskål 30 cm Natur
 • PotteryJo Daisy Salatskål Greige

  PotteryJo Daisy Salatskål Greige
  Servér en delikat salat eller andet lækkert tilbehør til middagen i denne smukke Daisy salatskål fra PotteryJo. Skålen, der er lavet i holdbart stentøj, er prydet med et elegant reliefmønster, der gør, at den vil tage sig fantastisk ud på middagsbordet, h
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • PotteryJo Daisy Salatskål Soft Grey

  PotteryJo Daisy Salatskål Soft Grey
  Servér en delikat salat eller andet lækkert tilbehør til middagen i denne smukke Daisy salatskål fra PotteryJo. Skålen, der er lavet i holdbart stentøj, er prydet med et elegant reliefmønster, der gør, at den vil tage sig fantastisk ud på middagsbordet, h
 • Tokyo Design Studio Aisai Seigaiha salatskål 25 cm

  Tokyo Design Studio Aisai Seigaiha salatskål 25 cm
  Server salat med stil i denne salatskål fra Aisai Seigaiha-kollektionen fra Tokyo Design Studio. En iøjnefaldende tilføjelse til bordet, der passer ind uanset om du går efter et moderne eller klassisk look. Skålen måler 25 centimeter i diameter og er 8 ce
 • Broste Copenhagen Taverna Salatskål 28 Cm - Salatskåle Stentøj Grøn - 52000004

  Broste Copenhagen Taverna Salatskål 28 Cm - Salatskåle Stentøj Grøn - 52000004
  Salatskål fra Broste Copenhagen med en følelse fra Middelhavet med en smuk, grøn farve med en beige, delikat kant. Den er fremstillet af glaseret stentøj med en distinkt, kurvet kant for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Fremstillet i Portugal. Om salatskålen fra Broste Copenhagen- Distinkt, kurvet kant.- Tidløst udseende.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål.- Smuk, grøn farve med en beige kant. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla salatskål 34,5 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla salatskål 34,5 cm
  Salatskålen i serien Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen er perfekt, når du vil servere lækre salater og løfte borddækningen til næste niveau. Skålen har et rustikt design i stentøj med reaktiv glasur, der indtager en naturlig plads på bordet og fremhæve
 • Georg Jensen Bernadotte salatskål Ø26 cm Hvid

  Georg Jensen Bernadotte salatskål Ø26 cm Hvid
  Georg Jensen Bernadotte salatskål Ø26 cm Hvid
 • Aida Harvey Skålsæt 5 Dele - Salatskåle Glas Klar - 80332

  Aida Harvey Skålsæt 5 Dele - Salatskåle Glas Klar - 80332
  Skålsæt fra Aida med et tidløst design med et elegant mønster for et luksuriøst udtryk. Det er fremstillet af klart glas med to forskellige størrelser perfekte til servering af forskellige snacks. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålsættet fra Aida- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Harvey.- 1 x 20 cm skål.- 4 x 11,5 cm snackskåle.- Elegant mønster.- Tidløst design. Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden salatskål Ø23 cm Hvid

  Villeroy & Boch Rose Garden salatskål Ø23 cm Hvid
  Villeroy & Boch Rose Garden salatskål Ø23 cm Hvid
 • Salatskål M/bestik | Steel-function

  Salatskål M/bestik | Steel-function
  Flot Salatskål med Tilhørende Salatbestik Gør din salatservering elegant og praktisk med denne flotte salatskål med tilhørende salatbestik. Skålen er designet med en skrå kant, hvilket gør det nemt at servere salaten uden at spilde. Det smarte hak i skåle
 • PotteryJo Daisy Salatskål Forest

  PotteryJo Daisy Salatskål Forest
  Servér en delikat salat eller andet lækkert tilbehør til middagen i denne smukke Daisy salatskål fra PotteryJo. Skålen, der er lavet i holdbart stentøj, er prydet med et elegant reliefmønster, der gør, at den vil tage sig fantastisk ud på middagsbordet, h
 • Aida Søholm Sonja salatskål Ø24 cm Blå

  Aida Søholm Sonja salatskål Ø24 cm Blå
  Aida Søholm Sonja salatskål Ø24 cm Blå
 • Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Sand

  Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Sand
  Bitz Bitz Wood salatskål Ø30 cm Wood/Sand
ilead