Asietter

Asiet kan bruges som serveringsfad eller tallerken til for- eller efterret og som frokosttallerkner. Her finder du asietter i glas eller porcelæn til salg online. Skab et stilrent udtryk ved at kombinere asiet med andet fra service.

Populær i asietter

 • Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415

  Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415
  Ulrica Hydman-Valliens succes serie min er tilgængelig i mange forskellige levende farver og er velegnet til alle lejligheder! Disse små plader har deres egne individuelle udtryk takket være de fejende uregelmæssige farvelinjer. Du er velkommen til at tjene de små plader sammen med de andre produkter fra minerserien, og hvorfor ikke blande med forskellige farver for at tilføje den lille ekstra til bordindstillingen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952640

  Villeroy & Boch Petite Fleur Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952640
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640

  Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640
  Villeroy & Boch fra French Garden Orange Salattallerken, 21cm. Asietter Grøn Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Imperial Blue Morgentallerken - Asietter Stentøj Blå - 1012005

  Denby Imperial Blue Morgentallerken - Asietter Stentøj Blå - 1012005
  Imperial Blue Breakfast Plate fra Denby. Denne blå plade kommer fra en af ​​Denbys mest populære serie - Imperial Blue. Designet er udviklet med generationer af færdigheder og håndværk. Det er en modig, men moderne tallerken, der tilføjer farve til dit hjem. Pladen er lavet af ler ler fundet i Denby-området.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.

Flere tips om asietter

 • Rosenthal Thomas Clay Sidetallerken 22 Cm - Asietter Stentøj Sky - 21740-227076-60222

  Rosenthal Thomas Clay Sidetallerken 22 Cm - Asietter Stentøj Sky - 21740-227076-60222
  Sidetallerkenen fra Rosenthal har en rustik følelse med en rillet overflade for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har et funktionelt design i stentøj perfekt til forskellige forretter og desserter. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om sidetallerkenen fra Rosenthal- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Thomas Clay.- Rustik følelse.- Iøjnefaldende, rillet overflade.- Funktionelt design. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062121

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062121
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 210 mm.- Fremstillet i Indien. Vedligeholdelse af tallerkenen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Sidetallerken 13,3x12 Cm - Asietter Porcelæn Mørkegrå - C-50011

  Cookplay Naoto Sidetallerken 13,3x12 Cm - Asietter Porcelæn Mørkegrå - C-50011
  Sidetallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallerken 23x16,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18932

  Pillivuyt Boulogne Tallerken 23x16,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18932
  Pillivuyt fra Boulogne Tallerken, 23x16,5 cm. Asietter Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallerken 19 Cm Little My On The Meadow - Asietter Porcelæn Hvid - 1062215

  Arabia Mumin Tallerken 19 Cm Little My On The Meadow - Asietter Porcelæn Hvid - 1062215
  Tallerkenen fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om tallerkenen fra Arabia- Klassisk design.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som krus.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Italian Ice Cup isbæger, 2 stk. rustfrit stål

  HAY Italian Ice Cup isbæger, 2 stk. rustfrit stål
  Hay Italian Ice Cup isbæger i rustfrit stål er det perfekte valg til servering af is eller andre små desserter. Det er tilmed velegnet til servering af nødder. Lavet af høj kvalitet rustfrit stål, er disse isbægere holdbare og nemme at rengøre. Det minima
 • Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1061229

  Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1061229
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Salattallerken 22cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1043922650

  Villeroy & Boch Gray Pearl Salattallerken 22cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1043922650
  Benporcelæn Opvaskemaskine- & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bodum Douro Tallerken 18 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Mat Sort - 11816-259

  Bodum Douro Tallerken 18 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Mat Sort - 11816-259
  Tallerkenen fra Bodum har elegant, klassisk design i porcelæn med skinnende, glat overflade perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har slidstærkt materiale til at holde i generationer. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Bodum- Fra kollektionen Douro.- Findes også som krus.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 180 mm.- Fremstillet i Portugal. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Sand - ESA02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Sand - ESA02MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011841

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011841
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Chestnut Tallerken Mat Brun 19,5 Cm - Asietter Stentøj Matte Brown - 18532

  Aida Chestnut Tallerken Mat Brun 19,5 Cm - Asietter Stentøj Matte Brown - 18532
  Tallerkenen fra Aida har rustikt design i stentøj med mat finish perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Aida- Rustikt design.- Fremstillet af stentøj.- Højkvalitets materiale.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mat finish.- Længde: 195 mm.- Bredde: 195 mm.- Højde: 20 mm.- Fra kollektionen Chestnut.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Tallerken, Misabel Gul

  Arabia Tallerken, Misabel Gul
  Gå på spændende eventyr i de finske skove med Mumitrolden og alle hans venner. De fine og farverige porcelæns tallerkner fra Arabica fortæller hver sin unikke historie om børnenes favoritfigurer som gang på gang laver pudsige og sjove ting. Mød Lille My d
 • Muubs Kuri desserttallerken 16 cm 2-pak, sand

  Muubs Kuri desserttallerken 16 cm 2-pak, sand
  Kuri desserttallerken fra Muubs har en naturlig, organisk form med en rå kant skabt ved hjælp af den traditionelle kurinuki metode. Den glatte glasur giver designet ekstra kant, en skinnende overflade og tilføjer en grafisk kontrast, der giver karakter ti
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Sort - 14533090

  Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Sort - 14533090
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Lys Rosa - EBLR51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Lys Rosa - EBLR51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Tallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 10-4287-2651

  Villeroy & Boch Rose Garden Tallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 10-4287-2651
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch har moderne, blomstret design i premium porcelæn med vintage look perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har smuk, rosa blomst på siden. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Moderne design.- Blomstret mønster.- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Rose Garden.- Diameter: 210 mm.- Højde: 25 mm.- Vægt: 361 g .- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bitz Desserttallerken 22 cm, wood/forest

  Bitz Desserttallerken 22 cm, wood/forest
  Desserttallerken i stentøj fra danske BITZ med en diameter på 22 centimeter - en perfekt størrelse til en lækker dessert med årstidens frugter og bær, en indbydende salat eller et klassisk spejlæg. Tallerkenen har en mat brun glasur på ydersiden, med en f
 • Ernst Sidetallerken Ø22 Cm - Asietter Porcelæn Sand - 246048

  Ernst Sidetallerken Ø22 Cm - Asietter Porcelæn Sand - 246048
  Sidetallerken fra Ernst Kirchsteiger med et prikket mønster. Den er fremstillet af porcelæn. Fremstillet i Kina. Om sidetallerkenen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Diameter: 220 mm.- Rund form. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallerken Ø16 Cm - Asietter Glas Brun - 605921

  Normann Copenhagen Cosmic Tallerken Ø16 Cm - Asietter Glas Brun - 605921
  Tallerkenen fra Normann Copenhagen er fremstillet af matteret, mundblæst glas med et hvirvlende, galakse-inspireret motiv i smukke farver perfekt til at live borddækningen op. Fremstillet i Europa. Om tallerkenen fra Normann Copenhagen- Denne tallerken er en del af Normann Copenhagens Cosmic kollektionen.- Fremstillet i Europa.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Blå - EO004

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Blå - EO004
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Rosa - EBR51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Rosa - EBR51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Flerfarvet - Asietter Keramik Multi - 20220202mu

  Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Flerfarvet - Asietter Keramik Multi - 20220202mu
  Skålen fra DBKD har et smukt design i keramik med en dekorativ svirvel perfekt til servering af forskellige snacks og til nydelig opbevaring. Vælg mellem forskellige farver. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra DBKD- Fra kollektionen Curl.- Fremstillet af keramik.- Diameter: 120 mm.- Højde: 30 mm.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som større skål.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Brød- & Smørtallerken 16 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1041302660

  Villeroy & Boch Artesano Original Brød- & Smørtallerken 16 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1041302660
  Brødplade fra Villeroy & Boch. Dette er en hvid brødplade fra Artesano Original-serien, kendetegnet ved det stilfulde design. Det er kombinationen af ​​god håndværk og høj kvalitet premium porcelæn, der gør det perfekt til daglig brug.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Loft Fad Firkantet Flad 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 11900-800001-12019

  Rosenthal Loft Fad Firkantet Flad 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 11900-800001-12019
  Rosenthal fra Loft Fad firkantet flad 19 cm. Asietter Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Msy Tallerken 13cm - Asietter Keramik Kanel - ECN01MSY

  Mateus Msy Tallerken 13cm - Asietter Keramik Kanel - ECN01MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 21 Cm Havblå - Asietter Keramik Ocean - EOC05ST

  Mateus Stripes Tallerken 21 Cm Havblå - Asietter Keramik Ocean - EOC05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med skåle fra Mateus.- Findes også som større tallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Square Plate 9x9 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1027457

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Square Plate 9x9 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1027457
  Denne smukt håndmalede tallerken fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esrum Tallerken 21cm /hvid - Asietter Stentøj Brun - 14531561

  Broste Copenhagen Esrum Tallerken 21cm /hvid - Asietter Stentøj Brun - 14531561
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Julemorgen Tallerken 20 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 85401

  Wik & Walsøe Julemorgen Tallerken 20 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 85401
  Tallerkenen fra Wik & Walsøe har et herligt, elegant design i benporcelæn med transparent, skinnende udseende og et smukt mønster perfekt til jul. Om tallerkenen fra Wik & Walsøe- Denne tallerken er en del af Wik & Walsøe-kollektion.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til festlige lejligheder.- Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af tallerkenen- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Lys Rosa - ESPLR4B

  Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Lys Rosa - ESPLR4B
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm 6 Stk - Asietter Glas Klar - 1007055-6pack

  Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm 6 Stk - Asietter Glas Klar - 1007055-6pack
  Smukke tallerkener fra den klassiske serie, Kastehelmi, som er en af Iittala's mest populære serier. Kastehelmi blev designet i 1964 af Oiva Toikka. Inspirationen kommer fra duggen som glitrer i græsset om morgenen. Tallerkenerne er af glas og tåler opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm Fyrretræsgrøn - Asietter Glas Pine Green - 1070590

  Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm Fyrretræsgrøn - Asietter Glas Pine Green - 1070590
  Sidetallerkenen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til forskellige forretter og desserter. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om sidetallerkenen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.

  Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.
  Imponer dine gæster med en overdådig dessert serveret på RAW desserttallerkenerne fra Aida. Tallerkenen er fremstillet af dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet og har en smuk, reaktiv ridsefri glasur. Der medfølger 6 stk. desserttallerkener i et sæt,
 • Frama Otto Tallerkener 2-pak Ø19 Cm e - Asietter Stentøj Sort - 5000

  Frama Otto Tallerkener 2-pak Ø19 Cm e - Asietter Stentøj Sort - 5000
  Tallerkenerne fra Frama er perfekte til servering af både aftensmad og morgenmad og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om tallerkenerne fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af tallerkenerne- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Staub New White Truffle Tallerken Ø 22 Cm - Asietter Lertøj Hvid - 1010469

  Staub New White Truffle Tallerken Ø 22 Cm - Asietter Lertøj Hvid - 1010469
  Tallerkenen fra Staub har smukt, rustikt design i lertøj perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Den har stilrent logomærke på forsiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Staub- Fremstillet af lertøj.- Fra kollektionen New White Truffle.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Rustikt, smukt design. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.- Tallerkenen tåler temperaturer op til 300°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Passion desserttallerken 20cm, cremehvid, 4 stk.

  Aida Passion desserttallerken 20cm, cremehvid, 4 stk.
  Dæk op til kagefest med disse fine dessserttallerkener fra Aidas Passion-serie. Tallerkenerne har et smukt og elegant design med nydelige detalljer langs kanten, der pynter flot på bordet. Desserttallerkenerne er fremstillet af glaseret benporcelæn, som e
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023412640

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023412640
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Eva Solo Tallerken Ø17 Cm - Asietter Stentøj Sort - 502789

  Eva Solo Tallerken Ø17 Cm - Asietter Stentøj Sort - 502789
  Minimalistisk design og funktionalisme, det er essensen af ​​skandinavisk design og inspiration til nordisk køkken stentøjsserier. En stilfuld plade og simpelt design i sort stentøj, der giver et rustikt udseende, der matcher den nordiske afslappede stil. Stentøjet Hot Black Shades supplerer dine lækre retter. Pladen kan bruges hver dag og er også et elegant element for en festlig middag. Ridser og mærker kan forekomme, men det skyldes ikke manglende kvalitet. Med ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken 22cm Sandfarvet Stentøj

  Tallerken 22cm Sandfarvet Stentøj
  Lille og delikat Tallerken 22cm - Sandfarvet Stentøj Skal du servere en god dessert er det vigtigt, at du har den helt rigtige tallerken til formålet. Med denne Tallerken 22cm - Sandfarvet Stentøj kan du servere en skøn kage eller anden form for dessert.
 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Sand - ESA004

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Sand - ESA004
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Rosa - ER05ST

  Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Rosa - ER05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med skåle fra Mateus.- Findes også som større tallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallerken 230 Mm - Asietter Porcelæn Blå - BLI0120

  Spode Blue Italian Tallerken 230 Mm - Asietter Porcelæn Blå - BLI0120
  Blå italiensk plade fra Spode. Denne smukke plade er en del af serien blå italiensk, som går i klassisk blå og hvid. Motivet er blevet inspireret af det italienske landskab, og kanten har imari orientalsk mønster. Serien blev frigivet i 1816 og er blevet produceret siden da. Det er velegnet til daglig brug, da det er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, og er fryser og ovnsikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm Blomme - Asietter Keramik Lilla - EPL004

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm Blomme - Asietter Keramik Lilla - EPL004
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pak Clean Grey - Asietter Lertøj Grå - 2024302S-0391

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pak Clean Grey - Asietter Lertøj Grå - 2024302S-0391
  Tallerkenen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj med dekorativ kant perfekt til middagsselskaber. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Findes også som middagstallerken.- Smukt design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Middagstallerknen sælges i 2-pak.- Fra kollektionen Daria.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Højde: 30 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Taika Sato Fad 12x12 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1070925

  Iittala Taika Sato Fad 12x12 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1070925
  Fad fra Iittala med en unik stil med et farverigt, detaljeret grøntsags- og frugtmotiv for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn perfekt til hverdag og finere anledninger. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Klaus Haapaniemi. Om fadet fra Iittala- Farverigt, detaljeret grøntsags- og frugtmotiv.- Fra kollektionen Taika Sato.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Tallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18400

  Pillivuyt Plissé Tallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18400
  Plissé tallerken fra Pillivuyt. Denne tallerken tilhører plissé-serien, berømt for sine plisserede linjer og tidløs, enkel stil. Med denne tallerken på bordet føles borddækning mere luksuriøs, om det er for en hverdag eller fest. Tallerken leveres i flere størrelser, så du kan finde den rigtige tallerken til enhver lejlighed.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • House Doctor Rain Tallerken 2-pak 21,5 Cm - Asietter Glas Aqua - 262680002

  House Doctor Rain Tallerken 2-pak 21,5 Cm - Asietter Glas Aqua - 262680002
  Tallerkenen fra House Doctor er fremstillet af glas med små, dekorative luftbobler som gør hvert eksemplar unikt. Perfekt til at live borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra House Doctor- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Rain.- Sælges i 2-pak.- Kombinér tallerkenen med andre produkter fra kollektionen fra House Doctor. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Raami Plate 20 Cm - Asietter Keramik Hvid - 1026937

  Iittala Raami Plate 20 Cm - Asietter Keramik Hvid - 1026937
  Denne klassiske plade fra Iittala kommer i en tidløs hvid farve, der fremhæver farverne på ingredienserne. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Msy Tallerken 13cm - Asietter Keramik Grå - ECZ01MSY

  Mateus Msy Tallerken 13cm - Asietter Keramik Grå - ECZ01MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
ilead