Asietter

Asiet kan bruges som serveringsfad eller tallerken til for- eller efterret og som frokosttallerkner. Her finder du asietter i glas eller porcelæn til salg online. Skab et stilrent udtryk ved at kombinere asiet med andet fra service.

Populær i asietter

 • Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415

  Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415
  Ulrica Hydman-Valliens succes serie min er tilgængelig i mange forskellige levende farver og er velegnet til alle lejligheder! Disse små plader har deres egne individuelle udtryk takket være de fejende uregelmæssige farvelinjer. Du er velkommen til at tjene de små plader sammen med de andre produkter fra minerserien, og hvorfor ikke blande med forskellige farver for at tilføje den lille ekstra til bordindstillingen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640

  Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640
  Villeroy & Boch fra French Garden Orange Salattallerken, 21cm. Asietter Grøn Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952640

  Villeroy & Boch Petite Fleur Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952640
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1026261

  Arabia Pastoraali Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1026261
  Sidetallerkenen fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Den er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med et dybblåt strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om sidetallerkenen fra Arabia- Denne sidetallerken er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.

Flere tips om asietter

 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Ocean - EOC004

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Ocean - EOC004
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asietter Keramik Kanel - EBCN51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asietter Keramik Kanel - EBCN51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Piccola Home Marina Salattallerken 20 Cm - Asietter Keramik Blå - PT20TV-MAR-GR

  Piccola Home Marina Salattallerken 20 Cm - Asietter Keramik Blå - PT20TV-MAR-GR
  Salattallerken fra Piccola Home i hvid keramik med inspiration fra havet med en håndmalet, blå krabbe. Den har matchende prikker langs kanten for at tilføje en ekstra dimension til designet. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om salattallerknen fra Piccola Home- Blå, håndmalet krabbe.- Fra kollektionen Marina.- Fremstillet af keramik.- Fremstillet i Italien. Vedligeholdelse af salattallerknen- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi tallerken 17 cm. klar

  Iittala Kastehelmi tallerken 17 cm. klar
  Kastehelmi-serien fra Iittala er designet af den finske glasdesigner Oiva Toikka, og det er tydeligt hvor inspirationen er kommet fra. Glasperlerne på tallerkenen minder om dugdråber en stille og frisk skandinavisk forårsmorgen - Kastehelmi betyder også "
 • Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Gul - EA02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Gul - EA02MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pak Ink Black - Asietter Lertøj Sort - 2024302S-10030

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pak Ink Black - Asietter Lertøj Sort - 2024302S-10030
  Tallerkenen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj med dekorativ kant perfekt til middagsselskaber. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Findes også som middagstallerken.- Smukt design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Middagstallerknen sælges i 2-pak.- Fra kollektionen Daria.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Højde: 30 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Orange - EOR05ST

  Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Orange - EOR05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med skåle fra Mateus.- Findes også som større tallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Tallerken, Snorkfrøken Lilla

  Arabia Tallerken, Snorkfrøken Lilla
  Gå på spændende eventyr i de finske skove med Mumitrolden og alle hans venner. De fine og farverige porcelæns tallerkner fra Arabica fortæller hver sin unikke historie om børnenes favoritfigurer som gang på gang laver pudsige og sjove ting. Mød Lille My d
 • Bitz Gastro Tallerken 17 Cm - Asietter Stentøj Mørkeblå - 14109

  Bitz Gastro Tallerken 17 Cm - Asietter Stentøj Mørkeblå - 14109
  Tallerken fra Bitz med et iøjnefaldende design med en mat underside med en skinnende, reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Den er fremstillet af slidstærkt stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Variation i udseende kan forekomme. Designeren er Christian Bitz. Om tallerkenen fra Bitz- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Skinnende, reaktiv glasur.- Mat underside.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler temperaturer op til -18 & +220°C.- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Dessert Tallerken Ø18cm - Asietter Stentøj Hvid - 14533192

  Broste Copenhagen Salt Dessert Tallerken Ø18cm - Asietter Stentøj Hvid - 14533192
  Dessert plade fra Broste Copenhagen. Dette er en dessertplade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver pladen en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Sidetallerken 18 Cm 6 Stk - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142-6pack

  Rörstrand Mon Amie Sidetallerken 18 Cm 6 Stk - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142-6pack
  Sæt med seks smukke sidetallerkener som tilhøre serien Mon Amie, fra Rörstrand. Med et simpelt og indbydende design, er tallerkenen perfekt til både hverdag og fest. Tåler både opvaskemaskine mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546

  Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Bredde: 185 mm.- Længde: 185 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Tallerken Hvid/orange 21 Cm - Asietter Stentøj Multi - MA03SP

  Madam Stoltz Tallerken Hvid/orange 21 Cm - Asietter Stentøj Multi - MA03SP
  Tallerken fra Madam Stoltz med en rustik følelse i hvidt stentøj med orange strejf perfekte til at live borddækningen op. Den har en reaktiv glasering som gør hvert eksemplar unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tallerkenen fra Madam Stoltz- Rustik følelse.- Reaktiv glasering.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Grøn

  Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Grøn
  Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Grøn
 • Eva Solo Legio Nova Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 887226

  Eva Solo Legio Nova Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 887226
  Denne smukke plade kommer fra Eva Solo. Pladen har en hvid cremet farve og dets dejlige design gør tallerken tidløse. Pladen er lavet af luksus porcelæn, som også gør det sikkert til opvaskning.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.

  Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.
  Imponer dine gæster med en overdådig dessert serveret på RAW desserttallerkenerne fra Aida. Tallerkenen er fremstillet af dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet og har en smuk, reaktiv ridsefri glasur. Der medfølger 6 stk. desserttallerkener i et sæt,
 • Villeroy & Boch Lave Gris Brødtallerken 17x17,5 Cm - Asietter Lertøj Grå - 1042592660

  Villeroy & Boch Lave Gris Brødtallerken 17x17,5 Cm - Asietter Lertøj Grå - 1042592660
  Brødtallerkenen fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af lertøj med en speciel glasering for et unikt udtryk. Brødtallerkenen har en lille størrelse perfekt til forskellige forretter og desserter. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om brødtallerkenen fra Villeroy & Boch- Brødtallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Lave.- Speciel glasering for et unikt udtryk.- Fremstillet af lertøj.- Skandinavisk stil. Vedligeholdelse af brødtallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Strawberry Thief - Asietter Lertøj Multi - MCOR0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Strawberry Thief - Asietter Lertøj Multi - MCOR0120
  Sidetallerken fra Spode i lertøj. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet i England.- Fra kollektionen Morris & Co.- Fremstillet af lertøj.- Farverigt, livligt motiv. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace tallerken 17 cm, havre

  Rörstrand Swedish Grace tallerken 17 cm, havre
  Denne tallerken er en del af Swedish Grace-serien fra Rörstrand. Tallerkenen har et simpelt og smukt mønster, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede Swedish Grace i 1930, og siden er serien blevet meget populær på den anden side af Øresund. Ta
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Midnatsblå - Asietter Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025169

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Midnatsblå - Asietter Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025169
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Flow Brød- & Smørtallerken 20x17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1034202660

  Villeroy & Boch Flow Brød- & Smørtallerken 20x17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1034202660
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak - Asietter Lertøj Soft Grey - 2019903-0803

  Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak - Asietter Lertøj Soft Grey - 2019903-0803
  Sidetallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til forskellige forretter og desserter. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om sidetallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 220 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af sidetallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011768

  Rörstrand Sundborn Tallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011768
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Dyb Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 1027021

  Arabia Mainio Sarastus Dyb Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 1027021
  Den dybe skål fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om den dybe skål fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug.- Den dybe skål findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af den dybe skål- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Tulipa Sidetallerken 20 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Almost Black - 025502-V2119

  Potteryjo Tulipa Sidetallerken 20 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Almost Black - 025502-V2119
  Sidetallerken fra PotteryJo med et festligt, håndlavet design med en muslingeformet kant med dekorative tulipaner perfekte til finere anledninger. Den er fremstillet af slidstærkt stentøj med en smuk glasering for et eksklusivt indtryk. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Johanna Hampf. Om sidetallerkenen fra PotteryJo- Fremstillet af stentøj.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Muslingeformet kant.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Vintage Blue - 1062244

  Iittala Teema Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Vintage Blue - 1062244
  Tallerkenen fra Iittala har klassisk, enkelt design i stentøj og porcelæn. Den har smuk kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Kaj Franck. Om tallerkenen fra Iittala- Enkelt, klassisk design.- Smuk, stilren kant.- Fremstillet af stentøj og porcelæn.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe desserttallerken, hvid, 16 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe desserttallerken, hvid, 16 cm
  En ny desserttallerken med høje kanter og en diameter på 16 cm er nu blevet tilføjet til Lyngby Porcelæns klassiske hvide Rhombe-serie. Formen og størrelsen giver dig et væld af muligheder for at servere desserter, supper, salater og gryderetter på middag
 • Rosendahl Grand Cru Soft Tallerken 19 cm.

  Rosendahl Grand Cru Soft Tallerken 19 cm.
  Denne fine og stilrene tallerken fra Rosendahl Grand Cru Soft serien sætter maden i fokus og bidrager til en inspirerende borddækning. Den hvide farve og det enkle design gør det desuden muligt for dig at kombinere tallerkenen med andet stel, hvis selskab
 • Versace Medusa Gala Desserttallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 19325-403635-10222

  Versace Medusa Gala Desserttallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 19325-403635-10222
  Desserttallerken fra Versace med et luksuriøst design i hvidt porcelæn med et barokinspireret, gyldent motiv for et eksklusivt indtryk. Den har en glamourøs stil perfekt til det moderne hjem. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Om desserttallerknen fra Versace- Fremstillet af porcelæn.- Luksuriøst design.- Barokinspireret, gyldent motiv.- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Fra kollektionen Medusa Gala. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Grå - ESPCZ4B

  Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Grå - ESPCZ4B
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm ne - Asietter Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI60-02AY

  Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm ne - Asietter Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI60-02AY
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Lyseblå - EOS05ST

  Mateus Stripes Tallerken 21 Cm - Asietter Keramik Lyseblå - EOS05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med skåle fra Mateus.- Findes også som større tallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Lys Rosa - ELR04

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Keramik Lys Rosa - ELR04
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Espresso - 64411

  Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Espresso - 64411
  Sidetallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Ø16 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Fruits - Asietter Lertøj Multi - MCOT0120

  Spode Morris & Co Sidetallerken 23 Cm Fruits - Asietter Lertøj Multi - MCOT0120
  Sidetallerken fra Spode i lertøj. Om sidetallerkenen fra Spode- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet i England.- Fra kollektionen Morris & Co.- Fremstillet af lertøj.- Farverigt, livligt motiv. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Sidetallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Grøn - 022

  Götefors Porslin Botanica Sidetallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Grøn - 022
  Sidetallerkenen fra Götefors Porslin er fremstillet af hvidt porcelæn med et bladmønstret design. Den har en grøn, herlig farve med en rustik følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Designet af Emma Von Brömssen. Om sidetallerkenen fra Götefors Porslin- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Botanica.- Findes også som blåt servicesæt. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Tallerken 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 20320

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Tallerken 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 20320
  Tallerken fra rosendahl. Denne plade tilhører den klassiske Grand CRU-serie, designet af Erik Bagger. Det enkle og tidløse design sætter skålen du tjener i fokus, og er rart til alle typer borddækning. Det er lige så god til morgenmad på, som aftenmåltid.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Blå

  Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Blå
  Lyngby Glas Sorrento asietter Ø16 cm 4-pak Blå
 • Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106

  Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 205 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • LYNGBY GLAS Sorrento asiet 4 stk. smoke

  LYNGBY GLAS Sorrento asiet 4 stk. smoke
  Asietter fra Lyngby Glas, 4 stk. Disse asietter er en del af den elegante Sorrento-serie, der er kendt for sit smukke og tidløse design. Disse røgfarvede glasasietter har smukke facetter, der reflekterer lyset og giver en unik og sofistikeret stemning på dit bord. Det gennemfarvede glas skaber en dybde og en intensitet i farven, som giver et unikt udtryk til din borddækning. Det smukke design vil ikke kun pynte på dit bord, men også løfte din sanseoplevelse, når du nyder maden. Disse asietter er lette at rengøre og vedligeholde, så du kan nyde dem i mange år fremover.
 • Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm farvet - Asietter Glas Hør - 1051169

  Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm farvet - Asietter Glas Hør - 1051169
  Sidetallerkenen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til forskellige forretter og desserter. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om sidetallerkenen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Tundra Sidetallerken 15,4 Cm - Asietter Glas Hør - 1070600

  Iittala Tundra Sidetallerken 15,4 Cm - Asietter Glas Hør - 1070600
  Sidetallerken fra Iittala med et nostalgisk, taktilt design med et unikt mønster med adskillige, distinkte teksturer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af glas med en arktisk følelse med en praktisk størrelse perfekt til forskellige forretter og desserter. Designet af Oiva Toikka. Om sidetallerkenen fra Iittala- Fra kollektionen Tundra.- Inspireret af arktisk natur.- Design fra år 1970.- Fremstillet i Finland.- Fremstillet af glas. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • House Doctor Rain Tallerken 2-pak 21,5 Cm - Asietter Glas Aqua - 262680002

  House Doctor Rain Tallerken 2-pak 21,5 Cm - Asietter Glas Aqua - 262680002
  Tallerkenen fra House Doctor er fremstillet af glas med små, dekorative luftbobler som gør hvert eksemplar unikt. Perfekt til at live borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra House Doctor- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Rain.- Sælges i 2-pak.- Kombinér tallerkenen med andre produkter fra kollektionen fra House Doctor. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693
  Sidetallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Sidetallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Knabstrup Sidetallerken 19 Cm - Asietter Stentøj Blå - K1135

  Knabstrup Keramik Knabstrup Sidetallerken 19 Cm - Asietter Stentøj Blå - K1135
  Sidetallerken fra Knabstrup Keramik med et stilrent design med elegante riller på kanten for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af stentøj med en livlig glasur perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Johannes Hansen. Om sidetallerkenen fra Knabstrup Keramik- Fremstillet af stentøj.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Stilrent design.- Elegante riller på kanten.- Livlig glasur. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salattallerken 22cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 1046362650

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salattallerken 22cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 1046362650
  Villeroy & Boch fra Anmut Platinum No.1 Salattallerken, 22cm. Asietter Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gustavsberg Natur Tallerken 18 Cm Sne - Asietter Benporcelæn Hvid - 310111

  Gustavsberg Natur Tallerken 18 Cm Sne - Asietter Benporcelæn Hvid - 310111
  Hver kop, tallerken og underkop er hånddekoreret, hvilket gør hver enkelt del unik.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Tallerken 25 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069228

  Arabia Mainio Sarastus Tallerken 25 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069228
  Tallerkenen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om tallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
ilead