Asietter

Asiet kan bruges som serveringsfad eller tallerken til for- eller efterret og som frokosttallerkner. Her finder du asietter i glas eller porcelæn til salg online. Skab et stilrent udtryk ved at kombinere asiet med andet fra service.

Populær i asietter

 • Höganäs Assiet Med Kant 20 Cm Grå Mat - Asietter Stentøj Mørkegrå - 1011030

  Höganäs Assiet Med Kant 20 Cm Grå Mat - Asietter Stentøj Mørkegrå - 1011030
  Alt stentøj fra Höganäs Keramik kan gå i opvaskemaskinen, tåler mikroovn og er ildfast.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415

  Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Hvid - 7070415
  Ulrica Hydman-Valliens succes serie min er tilgængelig i mange forskellige levende farver og er velegnet til alle lejligheder! Disse små plader har deres egne individuelle udtryk takket være de fejende uregelmæssige farvelinjer. Du er velkommen til at tjene de små plader sammen med de andre produkter fra minerserien, og hvorfor ikke blande med forskellige farver for at tilføje den lille ekstra til bordindstillingen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Studio Blue Tallerken 17cm 4-Pak

  Denby Studio Blue Tallerken 17cm 4-Pak
  Med de smukke tallerkner fra Denby’s Studio Blue-serie kan du nu pryde middagsbordet med et unikt og rustikt look. Der medfølger 4 tallerkener i forkellige blålige nuancer som med garanti vil give et dekorativt touch på bordopdækningen - om det er til d
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640

  Villeroy & Boch French Garden Orange Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Grøn - 1022842640
  Villeroy & Boch fra French Garden Orange Salattallerken, 21cm. Asietter Grøn Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.

Flere tips om asietter

 • Kosta Boda Limelight Desserttallerken Ø19,5cm 2-pak - Asietter Glas Klar - 7071803

  Kosta Boda Limelight Desserttallerken Ø19,5cm 2-pak - Asietter Glas Klar - 7071803
  Dæk bordet med en tallerken som emmer af håndværk og tidløs elegance. Mønstret i glasset lader lyset spille og gør indtryk med sit nærvær på bordet, både til brunch og middag. Tallerken har en robust kant og tåler opvaskemaskine. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken Kanelbrun 20 Cm - Asietter Keramik Cinnamon - ECN05ST

  Mateus Stripes Tallerken Kanelbrun 20 Cm - Asietter Keramik Cinnamon - ECN05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med skåle fra Mateus.- Findes også som større tallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Hvid - EBK51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Hvid - EBK51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gustavsberg Natur Tallerken 22 Cm Sne - Asietter Benporcelæn Hvid - 310121

  Gustavsberg Natur Tallerken 22 Cm Sne - Asietter Benporcelæn Hvid - 310121
  Hver kop, tallerken og underkop er hånddekoreret, hvilket gør hver enkelt del unik.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog (Beige) - 1062121

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog (Beige) - 1062121
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 210 mm.- Fremstillet i Indien. Vedligeholdelse af tallerkenen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Tallerken, Misabel Gul

  Arabia Tallerken, Misabel Gul
  Gå på spændende eventyr i de finske skove med Mumitrolden og alle hans venner. De fine og farverige porcelæns tallerkner fra Arabica fortæller hver sin unikke historie om børnenes favoritfigurer som gang på gang laver pudsige og sjove ting. Mød Lille My d
 • Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm - Asietter Hvid - 1058776

  Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm - Asietter Hvid - 1058776
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med smukt mønster hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har fremragende kvalitet til hverdagsbrug. Designet af Marianne Westman. Om tallerkenen fra Rörstrand- Elegant, tidløst design.- Smukt mønster.- Findes også som skål.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mon Amie.- Fremstillet af porcelæn.- Diameter: 240 mm.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.- Tallerkenen tåler temperaturer op til 250°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kajsa Cramer Bliss Underkop Grøn Grå - Asietter Keramik Grågrøn - 1804

  Kajsa Cramer Bliss Underkop Grøn Grå - Asietter Keramik Grågrøn - 1804
  Bliss kollektionen er skabt i et samarbejde mellem keramikeren Kajsa Cramer og designeren Emma von Brömssen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Isasietter 4 stk.

  Rosendahl Grand Cru Isasietter 4 stk.
  I disse flotte isasietter fra Rosendahl Grand Cru serien kan du anrette alt lige fra lækre desserter til kager, salater og forretter. Det minimalistiske og tidløse design skaber et flot og inspirerende udtryk på bordet. Derudover er det desuden nemt at ko
 • Portmeirion Sophie Conran Sidetallerken 150 Mm - Asietter Hvid - CPW76866-X

  Portmeirion Sophie Conran Sidetallerken 150 Mm - Asietter Hvid - CPW76866-X
  Portmeirion fra Sophie Conran, Sidetallerken 150 mm. Asietter Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Breeze Tallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Grå - 19-5167-2640

  Villeroy & Boch Crafted Breeze Tallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Grå - 19-5167-2640
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har glaseret, håndlavet look med højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Fremstillet af premium porcelæn.- Højkvalitets materiale.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Crafted Breeze.- Diameter: 210 mm.- Vægt: 510 g .- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Edge Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Ivory Gold - 14523

  Heirol Edge Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Ivory Gold - 14523
  Tallerkenen fra Heirol har smukt, tidløst design i stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant hele vejen rundt. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Fremstillet af stentøj.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Edge.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Støvet Blå - Asietter Lertøj Dusty Blue - 2019903-0212

  Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Støvet Blå - Asietter Lertøj Dusty Blue - 2019903-0212
  Sidetallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til forskellige forretter og desserter. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om sidetallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 220 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af sidetallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Grå - 5017348

  Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Grå - 5017348
  To tallerkener fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Tallerkenerne har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 13,5 Cm / Himmelblå - Asietter Stentøj Hvid - 071567-151

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 13,5 Cm / Himmelblå - Asietter Stentøj Hvid - 071567-151
  Tallerkenen fra Marimekko har et stilrent design i stentøj med et ikonisk blomstermønster og en rund form med en kant. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Designet af Maija Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Stilrent design.- Ikonisk blomstermønster.- Rund form.- Fra kollektionen Unikko.- Fra kollektionen Oiva.- Diameter: 135 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 Cm 4 Pcs Forest Green - Asietter Lertøj Skovgrøn - BAFGXXXX05073

  Portmeirion Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 Cm 4 Pcs Forest Green - Asietter Lertøj Skovgrøn - BAFGXXXX05073
  Portmeirion fra Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 cm 4 Pcs, Forest Green. Asietter Skovgrøn Lertøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken Lysegrøn 17 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken Lysegrøn 17 cm., porcelæn
  En porcelænstallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie, som har en høj kvalitet, og som er yderst populær. Porcelænet har en traditionsrig historie, som strækker sig helt tilbage til 1930'erne. Tallerkenen har en diameter på 17 cm og kan
 • Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Grå - ECZ02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Grå - ECZ02MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Guiila Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Blå - 519-028bl

  Byon Guiila Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Blå - 519-028bl
  Smuk blåfarvet plade fra Guiila-serien. Fås i to størrelser. Lavet af stentøj. Kan være opvaskemaskine-sikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Sidetallereken 19 Cm Magnolia - Asietter Porcelæn - 1056861

  Royal Copenhagen Flora Sidetallereken 19 Cm Magnolia - Asietter Porcelæn - 1056861
  Sidetallerknen fra Royal Copenhagen har et elegant blomstermotiv med en gylden linje på kanten. Den har en størrelse perfekt til små serveringer. Designet af Anja Vang Kragh. Om sidetallerknen fra Royal Copenhagen- Sidetallerknen kommer i 4 forskellige modeller.- Denne sidetallerken er en del af Royal Copenhagen-kollektion.- Findes også som servicesæt. Vedligeholdelse af sidetallerknen- Håndvaskes.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru isasiet 4 stk

  Rosendahl Grand Cru isasiet 4 stk
  16 cm. 4 stk i æske. I glas
 • Marimekko Unikko Tallerken 10x10 Cm - Asietter Stentøj Rød - 072052-133

  Marimekko Unikko Tallerken 10x10 Cm - Asietter Stentøj Rød - 072052-133
  Tallerkenen fra Marimekko har en pæn stil i stentøj med et klassisk mønster og en herlig følelse perfekt til at live borddækningen op. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Unikko er værdsat for det klassiske mønster- Unikko er også værdsat for det pæne design.- Bredde: 100 mm.- Længde: 100 mm.- Fremstillet i Thailand. Vedligeholdelse af tallerkenen- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Sand - 14533018

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Sand - 14533018
  Tallerken fra Broste Copenhagen som tilhøre en af Broste Copenhagens mest klassiske stel. Stellet er fremstillet af stentøj og glaseret i en smuk sandfarve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og har et smukt rustik udseende. Et stel som passer perfekt til både hverdag og fest. Da serien er håndlavet vil der være variationer i farve og struktur og gør hver del unik. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Robyn Plate - Asietter Porcelæn Sort - 879-001

  Byon Robyn Plate - Asietter Porcelæn Sort - 879-001
  Byon X Astrid Wilson Collection er en hyldest til 90'erne, men også en forventning i 2020'erne. En forventning om ny styrke og den magt, som vi gør en forskel sammen. Samlingen handler om energi. Det tør at tage plads og minder os om styrken af ​​at have modet til at skabe mere glæde og varme. Klare kontraster og farveintensive produkter med udefinerede former er, hvad der karakteriserer samlingen, der giver os en fantastisk fest, der føler hver dag. Det minder os om, at vi bør benytte lejligheden til at genoverveje og forbedre den frihed med stærke toner og mønstre.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace tallerken, 17 cm., stone

  Rörstrand Swedish Grace tallerken, 17 cm., stone
  Denne tallerken er en del af Swedish Grace-serien fra Rörstrand. Tallerkenen har et simpelt og smukt mønster, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede Swedish Grace i 1930, og siden er serien blevet meget populær på den anden side af Øresund. Ta
 • Bitz Gastro flad tallerken creme/creme 17 cm

  Bitz Gastro flad tallerken creme/creme 17 cm
  Bitz flad tallerken 17 cm. Gastro tallerkenen er med sin store flade ikke tiltænkt at den skal fyldes med mad, men i stedet til at lave flotte og inspirerende anretninger på. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur der giver ekstra glød og gør hvert produkt unikt. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 250 °C
 • Lasse Åberg Assiet Mussaka 190mm - Asietter Porcelæn Grå - 9404

  Lasse Åberg Assiet Mussaka 190mm - Asietter Porcelæn Grå - 9404
  Porcelæn med et af ??Lasse Åbergs absolut mest populære motiver; Mussaka. Alle dele er lavet af høj-kvalitets feldspat porcelæn. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw glasperle isasiet klar 16 cm

  Aida Raw glasperle isasiet klar 16 cm
  RAW Creative glasperle/glass beadsstel fletter det rå naturlige look sammen et smukt dog simpelt design i nordiske farvetoner. RAW-glasperlekollektionen er lavet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Kombiner gerne glaskollektionen med dit RAW stentøjfor atgive dybdesamt smukke ognye dimmensioner i din borddækning. Også flot til at servere i. Kan vaskes i opvaskemaskine ved glasprogram på max 55 °C Klart glas
 • Eva Trio Legio frokost/dessert tallerken 19 cm

  Eva Trio Legio frokost/dessert tallerken 19 cm
  Eva Trio Legio frokost/ dessert tallerken 19 cm. Design: Ole Palsby.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow - 1011841

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow - 1011841
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw Desserttallerken 20 Cm 6-pak - Asietter Stentøj Nordic Grey - 14904

  Aida Raw Desserttallerken 20 Cm 6-pak - Asietter Stentøj Nordic Grey - 14904
  Desserttallerknen fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om desserttallerknen fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Denne desserttallerken er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Slice Of Life Tallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 776651

  Carolina Gynning Slice Of Life Tallerken 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 776651
  Denne smukke hvide plade kommer fra Carolina Gynning og har et farverigt motiv, der gør porcelænet tidløst. Pladen er lavet af luksus porcelæn, som også gør det sikkert til maskinminding.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Enso Tallerken Ø19cm - Asietter Porcelæn Hvid - 17182

  Aida Enso Tallerken Ø19cm - Asietter Porcelæn Hvid - 17182
  ENSO betyder cirkel på japansk og er symbol på frihed, kreativitet og elegance. Det er de værdier som inspirerede den berømte arkitekt C.F Møller til at designe ENSO i samarbejde med Aida. Tanken er at de enkelte dele kan sættes sammen til en elegant og præsentabel helhed. Den funktionelle konstruktion er praktisk og kan stables som du vil. Dæk bordet med ENSO når du skal imponere dine gæster. ENSO er fremstillet i porcelæn og tåler ovn, mikroovn og fryser. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Brød Og Smørtallerken 17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023962660

  Villeroy & Boch Manoir Brød Og Smørtallerken 17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023962660
  Manoir brød og smørplade fra Villeroy & Boch. Dette er en klassisk plade med dristige former og ekspressive detaljer. Er rart at kombinere med andre Manoir-samlingsprodukter, men også med farverigt porcelæn. Lavet af premium porcelæn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lexington Stoneware Sidetallereken - Asietter Stentøj Hvid - 100081031730-ONE

  Lexington Stoneware Sidetallereken - Asietter Stentøj Hvid - 100081031730-ONE
  Sidetallerknen fra Lexington har et charmerende look med håndtegnede detaljer og et klassisk logo på kanten. Den er fremstillet af fint ler med et slidstærk, ridsefast finish. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om sidetallerknen fra Lexington- Sidetallerknen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Stoneware.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af sidetallerknen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Flad Tallerken Sancerre 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18310

  Pillivuyt Flad Tallerken Sancerre 22 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18310
  Sancerre plade fra Pillivuyt. Dette er en plade, der kan bruges hver dag! Det kan modstå både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, og er fryser og ovn-sikker. Det tilhører Sancerre-serien, som deler sit navn med den franske vinregion. Den kommer i flere størrelser, så du kan finde den rigtige størrelse for enhver lejlighed.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Le Creuset tallerken 18 cm sort

  Le Creuset tallerken 18 cm sort
  Frokost/ dessert tallerken. Et 100% naturligt materiale. Tåler microovn og ovn op til 260 grader samt fryser og opvaskemaskine
 • LYNGBY Sorrento asiet 16 cm 4 stk.

  LYNGBY Sorrento asiet 16 cm 4 stk.
  LYNGBY GLAS Sorrento asiet 4 stk. assorteret. 4 stk. asietter, i gennemfarvet glas i fire flotte farver, amber, grøn, blå og pink. Det smukke design med flotte facetter reflekterer lyset og løfter sanseoplevelsen, hvad enten du nyder en skøn frokost eller en lækker dessert.
 • Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100

  Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100
  Sidetallerkenen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Eva Solo Tallerken Ø 21 Cm - Asietter Stentøj Sort - 502793

  Eva Solo Tallerken Ø 21 Cm - Asietter Stentøj Sort - 502793
  Minimalistisk design og funktionalisme, det er essensen af ​​skandinavisk design og inspiration til nordisk køkken stentøjsserier. En stilfuld plade og simpelt design i sort stentøj, der giver et rustikt udseende, der matcher den nordiske afslappede stil. Stentøjet Hot Black Shades supplerer dine lækre retter. Pladen kan bruges hver dag og er også et elegant element for en festlig middag. Ridser og mærker kan forekomme, men det skyldes ikke manglende kvalitet. Med ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Skovgrøn - Asietter Lertøj Forest - 2019903-0501

  Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Skovgrøn - Asietter Lertøj Forest - 2019903-0501
  Sidetallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til forskellige forretter og desserter. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om sidetallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 220 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af sidetallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Sort / - Asietter Stentøj Brun - 206260203

  House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Sort / - Asietter Stentøj Brun - 206260203
  Desserttallerknen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til forskellige forretter og desserter. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om desserttallerknen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 25 mm.- Diameter: 165 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Sort - 7070417

  Kosta Boda Mine Kage Fad - Asietter Glas Sort - 7070417
  Ulrica Hydman-Valliens succes serie min er tilgængelig i mange forskellige levende farver og er velegnet til alle lejligheder! Disse små plader har deres egne individuelle udtryk takket være de fejende uregelmæssige farvelinjer. Du er velkommen til at tjene de små plader sammen med de andre produkter fra minerserien, og hvorfor ikke blande med forskellige farver for at tilføje den lille ekstra til bordindstillingen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asietter Keramik Rose - 14463

  Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asietter Keramik Rose - 14463
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Brød- & Smørtallerken 17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952660

  Villeroy & Boch Petite Fleur Brød- & Smørtallerken 17cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023952660
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Turkis - EBTU51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Asietter Keramik Turkis - EBTU51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Stengrå - Asietter Porcelæn Stone - 1012404

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Stengrå - Asietter Porcelæn Stone - 1012404
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Michelle Tallerken 210 Mm 4-pak - Asietter Porcelæn Hvid - 21111

  Pillivuyt Michelle Tallerken 210 Mm 4-pak - Asietter Porcelæn Hvid - 21111
  4-pak med Michelle Plate fra Pillivuyt. Disse plader tilhører Michelle-serien, som har et simpelt og funktionelt design. Pladerne er egnede til alle typer bordindstillinger og indvendige stilarter, og er de eneste plader, du har brug for hjemme. Lavet af højkvalitets porcelæn, det kan klare det tryk, som en plade udsættes for hver gang den bruges.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Sidetallerken 18 Cm - Asietter Hvid - 10530-800001-10218

  Rosenthal Brillance Sidetallerken 18 Cm - Asietter Hvid - 10530-800001-10218
  Rosenthal fra Brillance Sidetallerken 18 cm. Asietter Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken 17 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken 17 cm., porcelæn
  En porcelænstallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie, som har en høj kvalitet, og som er yderst populær. Porcelænet har en traditionsrig historie, som strækker sig helt tilbage til 1930'erne. Tallerkenen har en diameter på 17 cm og kan
ilead