Pastatallerkner

Server en velsmagende pasta i smukke, dybe pastatallerkener og pastaskål i praktisk design. Her finder du italienske tallerken til en cremet pastaret med sauce på ekte italiensk vis.

Populær i pastatallerkner

Flere tips om pastatallerkner

 • Denby Halo Speckle Pastatallerken 22 Cm 4-pak - Pastatallerkner Stentøj Grå - 199044144

  Denby Halo Speckle Pastatallerken 22 Cm 4-pak - Pastatallerkner Stentøj Grå - 199044144
  Pastatallerknen fra Denby er fremstillet af gråt stentøj med en smuk, spættet finish for at gøre hvert produkt unikt. Den har en praktisk form med en høj kant perfekt til hverdag og finere anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om pastatallerknen fra Denby- Denne pastatallerken er en del af Denby-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Pakkeantal: 4- Fremstillet i England Vedligeholdelse af pastatallerknen- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Casa Pacifica Salat-/pastatallerken Dyb Dia 22 x 5 Cm Cayenne

  Casa Pacifica Salat-/pastatallerken Dyb Dia 22 x 5 Cm Cayenne
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Pastatallerken stentøj Nordic Sand Ø 29 cm

  Pastatallerken stentøj Nordic Sand Ø 29 cm
 • Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 10019191

  Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 10019191
  Pastatallerknen fra Georg Jensen har et hvidt, minimalistisk design i porcelæn med subtile detaljer. Den har en art deco-æstetik med riller på siden og en moderne bund perfekt til middagsselskaber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om pastatallerknen fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porcelæn.- Moderne stil.- Højde: 50 mm.- Diameter: 194 mm.- Kapacitet: 70 cl. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Pastatallerken / Dyb Tallerken 29 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Cream - 14533470

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Pastatallerken / Dyb Tallerken 29 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Cream - 14533470
  Pastatallerknen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om pastatallerknen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28cm
  Med denne pastatallerken kan du pryde bordet og få en ægte italiensk madoplevelse. Serveringen gør meget ved ens madoplevelse, og når du får serveret en lækker pastaret i denne dybe tallerken, føler du at det kommer direkte fra det italienske køkken. Past
 • Aida Quadro Pasta Plate 30 Cm White - Pastatallerkner Stentøj Hvid - 40101

  Aida Quadro Pasta Plate 30 Cm White - Pastatallerkner Stentøj Hvid - 40101
  Denne pastaplade fra Aida tilhører den tidløse serie Quadro, som består af produkter, der er perfekte til servering af sushi, tapas eller lignende. Alle produkter fra serien er lavet af stentøj, der er blevet brændt i 1200 grader, hvilket giver god kvalitet og lang holdbarhed. Glassen giver også en dejlig og glat overflade. Er opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser sikkert.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Halo Pastatallerken

  Denby Halo Pastatallerken
  Servér skønne pastaretter i denne smukke Halo pastatallerken fra Denby. Tallerknens dybe form gør dem ideelle til at servere pasta i. Ofte serveres pasta med en sauce, hvilket gør det nødvendigt at servere pastaretten i en dybere tallerken for at kunne f
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm Skovgrøn - Pastatallerkner Lertøj Forest - 1019912-0501

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm Skovgrøn - Pastatallerkner Lertøj Forest - 1019912-0501
  Pastatallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af pasta. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 350 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne salat/ pastatallerken 26 cm

  Pillivuyt Boulogne salat/ pastatallerken 26 cm
  Dyb, stor salat- og pastatallerken på 26 cm, der også er perfekt til mange andre retter. Boulogne er en serie, som er inspireret af Boulogne-skoven i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekor er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der ligger som en oase midt i storbyen. Serien indbyder med sin franske elegance og naturlige former til smukke anretninger og serveringer
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Pastatallerken 24,5 cm Grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Pastatallerken 24,5 cm Grøn
  Server frisk og velsmagende pasta eller cremet risotto i den smukke dybe tallerken fra Lyngby Porcelæn. Pastatallerkenen har en smuk, dyb grøn farve, som står smukt i kontrast til Rhombe Color-seriens andre porcelænsdele i mange forskellige farver.  Rho
 • Portmeirion Sophie Conran Pastatallerken 235 Mm - Dybe tallerkner Hvid - CPW76893-X

  Portmeirion Sophie Conran Pastatallerken 235 Mm - Dybe tallerkner Hvid - CPW76893-X
  Opvaskemaskine-, ovn-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Pastatallrik 28cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1025252698

  Villeroy & Boch New Wave Pastatallrik 28cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1025252698
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Sienna - 1019912-0119

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Sienna - 1019912-0119
  Pastatallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af pasta. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 350 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Pastatallerken 29cm - Pastatallerkner Stentøj Sort - 14533100

  Broste Copenhagen Nordic Coal Pastatallerken 29cm - Pastatallerkner Stentøj Sort - 14533100
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Impression pastatallerken 22 cm. 4 stk. Charcoal

  Denby Impression pastatallerken 22 cm. 4 stk. Charcoal
  Nyd en velsmagende pastaret af den smukke tallerken fra Denby. Tallerkenen er en del af Impression-serien og har en alsidig størrelse med en høj kant, der gør den ideel til alt fra frokost og forret til pasta og risotto. Kombiner den mellemstørrelse talle
 • House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Hvid / - Pastatallerkner Stentøj Grå - 206260106

  House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Hvid / - Pastatallerkner Stentøj Grå - 206260106
  Pastatallerknen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af pasta. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om pastatallerknen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 65 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Stentøj River - 024312S-0399

  Potteryjo Daria Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Stentøj River - 024312S-0399
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Pastatallerken - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 20325

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Pastatallerken - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 20325
  Rosendahl Copenhagen fra Grand Cru Pastatallerken. Dybe tallerkner Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cecil salat-/pastatallerken dyb 23 cm

  Cecil salat-/pastatallerken dyb 23 cm
 • Pillivuyt Hvid Plissé dyb salat-/pastatallerken

  Pillivuyt Hvid Plissé dyb salat-/pastatallerken
  En tallerken der kan bruges til flere formål er helt perfekt. Pillivuyts Plissé salat- / pastatallerken er perfekt til mange forskellige retter takket være den dybe form. Som resten af serien er pastatallerkenen også enkel, elegant og klassisk i sin stil,
 • Pillivuyt Plissé pastatallerken

  Pillivuyt Plissé pastatallerken
  Du behøver ikke kun bruge Pillivuyts Plissé pastatallerken til pasta. Takket være den dybe form, så er tallerkenen også ideel til mange andre retter, som supper og salater. Den er lavet i et traditionelt enkelt, elegant og klassisk design, der er kendeteg
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Clean Grey - 024312S-0391

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Clean Grey - 024312S-0391
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Sancerre pastatallerken

  Pillivuyt Sancerre pastatallerken
  Den lækre og alsidige pastatallerken, der kan bruges til meget mere end bare pasta. Den store dybe pastatallerken fra Pillivuyt er en del af Sancerre-serien og er velegnet til supper, salat og mange andre retter. Den er lavet i et klassisk fransk design,
 • Casa Pacifica Salat-/pastatallerken Dyb Dia 22 x 5 Cm Artichoke

  Casa Pacifica Salat-/pastatallerken Dyb Dia 22 x 5 Cm Artichoke
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-pak

  Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-pak
  Pastatallerkenen fra Villeroy & Boch kommer i et sæt af to tallerkener. Tallerkenen er specielt designet til den verdensomspændende restaurantkæde Vapiano. Den er lavet i premium porcelæn, måler 26x21 cm og kan tåle både opvaskemaskine og mikrobølgeo
 • Pillivuyt Plissé Pastatallerken 20 cm

  Pillivuyt Plissé Pastatallerken 20 cm
  Hvid porcelæn
 • Denby Kiln pastatallerkener, 22 cm, 4-pak, hvid/grå

  Denby Kiln pastatallerkener, 22 cm, 4-pak, hvid/grå
  Pastatallerkener i milde og naturlige nuancer af hvid og grå fra britiske Denby. Deres håndværk gør det let at skabe en borddækning med en følelse af klassisk tidløshed og rustik charme. Kiln serien har en krakkeleret glasur, der giver hver pastatalle
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Moss - 024312S-0210

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Moss - 024312S-0210
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1005655

  Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1005655
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Alice Pastatallerken Creamy Fudge

  Alice Pastatallerken Creamy Fudge
 • Taste Pastatallerken 21,5 cm Sort

  Taste Pastatallerken 21,5 cm Sort
 • Denby Studio Grey pastatallerken 22 cm., 4 stk.

  Denby Studio Grey pastatallerken 22 cm., 4 stk.
  En alsidig pastaskål som er ideel til alle typer pastaretter, asiatisk og indisk mad, og varme eller kolde salater. Håndlavet kvalitet og ekspertglaseret for at øge holdbarheden - din sikkerhed for et produkt som holder i mange år.  Som alt stentøj f
 • Denby Halo Pastatallerkensæt 4 stk

  Denby Halo Pastatallerkensæt 4 stk
  Servér skønne pastaretter i disse smukke Halo pastatallerkner fra Denby. Tallerknernes dybe form gør dem ideelle til at servere pasta i. Ofte serveres pasta med en sauce, hvilket gør det nødvendigt at servere pastaretten i en dybere tallerken for at kunn
 • Villeroy & Boch Flow Pastatallerken 30cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1034202790

  Villeroy & Boch Flow Pastatallerken 30cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1034202790
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Serax Pastatallerken D23 H4 Misty Grey/dark Blue - Pastatallerkner Stentøj Mørkeblå - B5116181

  Serax Pastatallerken D23 H4 Misty Grey/dark Blue - Pastatallerkner Stentøj Mørkeblå - B5116181
  Skøn pastatallerken i solidt stentøj. Findes i fire smukke farvekombinationer.
 • Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - 1005553

  Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - 1005553
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Yake Pastatallerken Ø22 cm Blush

  Yake Pastatallerken Ø22 cm Blush
 • House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Sort / - Pastatallerkner Stentøj Brun - 206260206

  House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Sort / - Pastatallerkner Stentøj Brun - 206260206
  Pastatallerknen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af pasta. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om pastatallerknen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 65 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Soft Grey - 1019912-0803

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Soft Grey - 1019912-0803
  Pastatallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af pasta. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 350 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Pastatallerken White

  PotteryJo Daisy Pastatallerken White
  Denne smukke Daisy pastatallerken fra PotteryJo er ideel til at servere pasta i, takket være dens dybe form. Pasta serveres ofte med en sauce, hvilket gør det nødvendigt at servere pastaretten i en dyb tallerken for at få det hele med. Ikke alene er denne
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 10-4240-2790

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Pastatallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 10-4240-2790
  Pastatallerknen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om pastatallerknen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som skål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 280 mm.- Højde: 50 mm.- Vægt: 830 g . Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Umbra - 024312S-0591

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Umbra - 024312S-0591
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sancerre pastatallerken dyb hvid 28 cm

  Sancerre pastatallerken dyb hvid 28 cm
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Ink Black - 024312S-10030

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Ink Black - 024312S-10030
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pacifica Salat-/pastatallerken 22 cm Vanilla

  Pacifica Salat-/pastatallerken 22 cm Vanilla
 • PILLIVUYT Plissé salat-/pastatallerken

  PILLIVUYT Plissé salat-/pastatallerken
  Pillivuyt er lavet af en porcelænsmasse, der sammen med en meget hård glasur og en brænding ved ca. 1400 grader gør Pillivuyt ekstra stærkt og holdbart. Det er meget modstandsdygtigt mod slag og stød og så tåler det store temperaturforskelle. Alt porcelæn fra Pillivuyt tåler maskinopvask og er særdeles velegnet til ovn/mikroovn - gerne direkte fra fryser til ovn (fra - 30 grader til + 350 grader). Farve: Hvid Materiale: Ovnfast porcelæn Mål: Ø 23 cm.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 201229

  Lyngby Porcelæn Rhombe Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 201229
  Rhombe pastatallerken fra Lyngby Porcelæn i hvid porcelæn i smukt design med rene linjer, blev designet i 1961. Rhombe er en hyldest til det klassiske stel og er en del af Lyngby Porcelæns design arv. Det simple design passer både til hverdag og fest og pryder bordet på smukkeste vis. . Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rustic Pastatallerken 21cm Beige

  Rustic Pastatallerken 21cm Beige
ilead