Serveringsfad

Se udvalg af serveringsfade specialiseret til en lang række formål. Anret og server på smukke fade af keramik, stentøj og i 1 til 3 etager. Her finder du serveringsfad med låg og fad i træ.

Populær i serveringsfad

Flere tips om serveringsfad

 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Serveringsfad 36cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1017345

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Serveringsfad 36cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1017345
  Serverings fad fra Royal Copenhagen. Denne smukt indrettede serveringsfad er blevet en del af Danmarks kulturarv. Fadet tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. Designet er håndmalet, hvilket gør hver skål unik. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Carmen Serveringsfad 40 Cm - Serveringsfad Glas Kobber - 285130

  Nybro Crystal Carmen Serveringsfad 40 Cm - Serveringsfad Glas Kobber - 285130
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal er fremstillet af glas med et dekorativt design med rustik finish og et æstetisk tiltalende mønster. Det har en stor størrelse perfekt til smukke madanretninger. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fremstillet af glas.- Rustik finish.- Smuk farvekombination.- Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • PILLIVUYT Toulouse serveringsfad nr. 6 hvid

  PILLIVUYT Toulouse serveringsfad nr. 6 hvid
  Pillivuyt Toulouse serveringsfad nr. 6 Klassisk hvidt og flot serveringsfad fra Pillivuyt. Du kan servere alt fra ovnretter til bagværk i fadet. Fadet passer som underskål til den klassiske sovsekande med hank. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: L 17 X B 11,5 cm
 • Pillivuyt Plissé underskål/serveringsfad

  Pillivuyt Plissé underskål/serveringsfad
  Pillivuyt Plissé underskål/ serveringsfad - passer blandt andet til sovseskålen 17 cm
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfad Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfad Keramik Beige - 14531

  Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfad Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfad Keramik Beige - 14531
  Serveringsfadet fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Det har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om serveringsfadet fra Heirol- Dette serveringsfad er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - ESPLR13R

  Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - ESPLR13R
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fad 23cm - Serveringsfad Hvid - 1016888

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fad 23cm - Serveringsfad Hvid - 1016888
  Royal Copenhagen fra Blue Fluted Mega Fad 23cm. Serveringsfad Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm

  Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm
  Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm Perfekt til anretning og servering. Porcelænet med de flotte riller - der er med til at danne en flot ramme om hele serveringen. Tåler maskinopvask, fryser, ovn og mikroovn. 10 års porcelænsgaranti
 • Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749

  Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749
  Serveringsfadet fra Peugeot har et brugervenligt, æstetisk tiltalende design perfekt til både madlavning og bagning og til servering af forskellige snacks. Det er fremstillet af robust keramik med en glat, højkvalitets belægning i emalje for det bedste resultat. Det har smarte håndtag på siderne for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om serveringsfadet fra Peugeot- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Smarte egenskaber for at holde varmen længe.- Fra kollektionen Appolia.- Fremstillet i Frankrig Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Ditsy Platte 24x34 Cm - Serveringsfad Lertøj Faded army - 1020504-0821

  Potteryjo Ditsy Platte 24x34 Cm - Serveringsfad Lertøj Faded army - 1020504-0821
  Serveringsfadet fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af forskellige snacks. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om serveringsfadet fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Bredde: 240 mm.- Længde: 340 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Hvid - 272690

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Hvid - 272690
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et unikt design med et naturinspireret, håndmalet motiv. Det er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til smukke madanretninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Lena Sonesson. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fra kollektionen Kaveldun.- Fremstillet af glas.- Håndmalet motiv.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj River - 024308S-0399

  Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj River - 024308S-0399
  Fadet fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om fadet fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som skål.- Fadet findes i forskellige farver.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Fad 38 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1017069

  Royal Copenhagen White Elements Fad 38 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1017069
  Skål fra Royal Copenhagen. Denne skål har den perfekte kombination af rene udtryk og legende former. Det er designet af Louise Campbell og er en del af de hvide elementer serie, hvilket er en dramatisk, men diskret aftensmad. Er rart at kombinere med andet porcelæn fra Royal Copenhagen. Opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Fade Arctic White 2-pak - Serveringsfad Stentøj Hvid - 16025

  Aida Raw Fade Arctic White 2-pak - Serveringsfad Stentøj Hvid - 16025
  Retterne ved hjælp af Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. Skålene har et skandinavisk, rå udseende med en afskærbar finish. Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. Om opvasken fra Aida-Trendy Colour.- Håndlavet Design.- Fra samlingen RAW. Pleje råd til retter - ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Smørtallerken 2-pak 19x14 Cm - Serveringsfad Teak - 15475

  Aida Raw Smørtallerken 2-pak 19x14 Cm - Serveringsfad Teak - 15475
  Smørtallerkenen fra Aida har et luksuriøst design i teak med en rå, naturlig følelse. Den har et robust materiale perfekt til hverdag og finere anledninger. Om smørtallerkenen fra Aida- Fra kollektionen Raw.- Rå, naturlig følelse.- Luksuriøst design. Vedligeholdelse af smørtallerkenen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfad Hvid 32,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 10-4240-2680

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfad Hvid 32,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 10-4240-2680
  Serveringsfadet fra Villeroy & Boch er fremstillet af porcelæn med en mat, rå struktur. Den har et udtryksfuldt, unikt look perfekt til hverdag og finere anledninger. Om serveringsfadet fra Villeroy & Boch- Serveringsfadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Kiln Organic Fad 19 Cm - Serveringsfad Stentøj Beige - 462010938

  Denby Kiln Organic Fad 19 Cm - Serveringsfad Stentøj Beige - 462010938
  Fadet fra Denby har et rustikt design i stentøj med en blød, organisk form og en unik glasering perfekt til hverdag og finere anledninger. Det er ovnsikkert og fryseegnet. Vælg mellem forskellige størrelser. Om fadet fra Denby- Fra kollektionen Kiln Organic.- Fremstillet af stentøj.- Organisk form.- Unik, prikket glasering.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fadet kommer i forskellige størrelser.- 10-års garanti. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 30 Cm - Serveringsfad Glas Sort - 272510

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 30 Cm - Serveringsfad Glas Sort - 272510
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et unikt design med et naturinspireret, håndmalet motiv. Det er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Lena Sonesson. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fra kollektionen Kaveldun.- Fremstillet af glas.- Håndmalet motiv.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Fad 23 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1017489

  Royal Copenhagen White Elements Fad 23 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1017489
  Servering fad fra Royal Copenhagen. Dette fad har den perfekte kombination af rene udtryk og legende former. Det er designet af Louise Campbell og er en del af de hvide elementer serie, hvilket er dramatisk, men diskret. Er god at kombinere med andet porcelæn fra Royal Copenhagen. Opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm Cotton White - Serveringsfad Lertøj Hvid - 024308S-0357

  Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm Cotton White - Serveringsfad Lertøj Hvid - 024308S-0357
  Fadet fra Potteryjo er fremstillet af højkvalitets lertøj perfekt til smukke madanretninger. Det har tidløst, elegant design perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om fadet fra Potteryjo- Håndlavet.- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Fadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Bredde: 350 mm.- Dybde: 220 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Serveringsfad 34 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 19325-403637-12734

  Rosenthal Versace Prestige Gala Serveringsfad 34 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 19325-403637-12734
  Serveringsfadet fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porcelæn perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Det har smukke mønstre hele vejen rundt. Fremstillet i Danmark. Om serveringsfadet fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks.- Fra kollektionen Prestige Gala.- Fremstillet i Danmark. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • MILENA serveringsfad 25,4x27,5 cm

  MILENA serveringsfad 25,4x27,5 cm
  Dekorativt serveringsfad i dolomitporcelæn. Med inspiration fra smukke østers bliver MILENA en stilren detalje på det opdækkede bord. Materiale: Dolomitporcelæn. Størrelse: Højde 3,5 cm, bredde 27,5 cm, dybde 25,4 cm. Rengøring: Opvask i hån
 • Bitz serveringsfad sort/sort 38x14 cm

  Bitz serveringsfad sort/sort 38x14 cm
  Bitz serveringsfad 38 x 14 sort/sort
 • Nybro Crystal Daisy Serveringsfad 39 Cm - Serveringsfad Glas Multi - 273100

  Nybro Crystal Daisy Serveringsfad 39 Cm - Serveringsfad Glas Multi - 273100
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal er fremstillet af glas med en farverig fremtoning med et håndmalet, orange blomstermotiv. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fremstillet af glas.- Håndmalet blomstermotiv.- Farverigt look.- Fra kollektionen Daisy.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Pond Serveringsfad 29 Cm - Serveringsfad Glas Grå - 6554474

  Orrefors Pond Serveringsfad 29 Cm - Serveringsfad Glas Grå - 6554474
  Platten fra Orrefors har tidløst udseende i glas med en smuk, grå farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en oval, blød form til alle lejligheder. Findes i forskellige størrelser. Designet af Ingegerd Råman. Om platten fra Orrefors- Platten kommer i 4 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pond.- Oval, blød form. Vedligeholdelse af platten- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Rosa - EBR51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Rosa - EBR51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Msy Fad 30cm - Serveringsfad Keramik Gul - EA04MSY

  Mateus Msy Fad 30cm - Serveringsfad Keramik Gul - EA04MSY
  Dette fad er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Fad 36 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1016932

  Royal Copenhagen White Fluted Fad 36 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1016932
  Hvidmalet serveringsret fra Royal Copenhagen. Denne serveringsskål tilhører den hvide flette serie, som er blevet en moderne klassiker. Det er lavet af højkvalitets porcelæn og har en ribbet struktur. Det slanke design giver dig mulighed for at bruge det hver dag, og også kombineret med produkter fra andre flotte samlinger. Perfekt til dem, der ønsker en smuk skål uden kompromis med kvaliteten.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm Ink Black - Serveringsfad Lertøj Sort - 024308S-10030

  Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm Ink Black - Serveringsfad Lertøj Sort - 024308S-10030
  Fadet fra Potteryjo er fremstillet af højkvalitets lertøj perfekt til smukke madanretninger. Det har tidløst, elegant design perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om fadet fra Potteryjo- Håndlavet.- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Fadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Bredde: 350 mm.- Dybde: 220 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfad 13x37 cm.

  Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfad 13x37 cm.
  Server hjemmelavet og spændende tapas for dine gæster på det unikke Nordic Kitchen serveringsfad fra Eva Solo. Serien består af sort stentøj i mange forskellige størrelser, som kan kombineres til den perfekte borddækning, ønsker du et elegant og nordisk u
 • Kosta Boda All about you serveringsfad, 38 cm. COLORS

  Kosta Boda All about you serveringsfad, 38 cm. COLORS
  Serveringsfadet fra Kosta Boda kommer i to unikke og elegante designs af Sara Woodrow. De er en del af serien 'All about you', som indeholder forskellige slags glas, serveringsbakker og skærebræt. Sara Woodrow har trukket en stor del af inspirationen til
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad Ovalt 28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 1017042

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad Ovalt 28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 1017042
  Dette middagserviset utfordrer tradisjoner med sin utvidede, sorte versjon, og har blitt et ettertraktet samleobjekt for designelskere. Black Fluted Mega bryter seg løs fra den blå og hvite tradisjonen med sorte penselstreker på hvitt porselen, og skaper en dramatisk kontrast som passer godt inn i det moderne hjemmet. Sofistikert, velbalansert og bare en smule opprørsk.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad Natur 20x15 cm

  Serveringsfad Natur 20x15 cm
 • Bjørn Wiinblad Guirlande serveringsfad

  Bjørn Wiinblad Guirlande serveringsfad
  Skab en smuk borddækning ved hjælp af serveringsfadet fra Bjørn Wiinblad, der med garanti vil sprede julestemning. Fadet er en del af Guirlande-serien og har et dekorativt julemotiv i rød og guld, der giver fadet et eksklusivt udtryk. Samtidig bliver fade
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm - Serveringsfad Glas Sort - 272610

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm - Serveringsfad Glas Sort - 272610
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et unikt design med et naturinspireret, håndmalet motiv. Det er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til smukke madanretninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Lena Sonesson. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fra kollektionen Kaveldun.- Fremstillet af glas.- Håndmalet motiv.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Nebbioso Dish 39 Cm White - Serveringsfad Glas Sort - 266090

  Nybro Crystal Nebbioso Dish 39 Cm White - Serveringsfad Glas Sort - 266090
  Denne elegante skål fra Nybro Crystal tilhører serien Nebbioso, som har modtaget sin inspiration fra havet og naturen. Skålen er lavet af farvet glas, og er prydet af silhuetten af ​​reeds. Serien Nebbioso indeholder skåle, retter, vaser, der er rart at kombinere med hinanden. Avaible i farverne grå og hvid.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Cinnamon - ECN04ST

  Mateus Stripes Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Cinnamon - ECN04ST
  Serveringsfadet fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Serveringsfadet er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om serveringsfadet fra Mateus- Kombinér serveringsfadet med tallerkener fra Mateus.- Serveringsfadet kommer i 6 forskellige farver.- Dette serveringsfad er en del af Mateus-kollektion. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • BITZ Serveringsfad rektangulært sort/mørkeblå

  BITZ Serveringsfad rektangulært sort/mørkeblå
  Serveringsfad fra Bitz Med et smukt fad fremhæver du dine lækre serveringer. Anret en lækker salat på det rektangulære serveringsfad eller brug det til anretninger af saftigt kød, skåret frugt eller små søde sager. Fadet er fremstillet i stentøj med smuk glasur. Farve: Mat sort med mørkeblå glasur Materiale: Stentøj Mål: 38 x 14 cm
 • House Doctor Jamar Flower Stand/fruit Bowl Black - Serveringsfad Aluminium Sort - 211150800

  House Doctor Jamar Flower Stand/fruit Bowl Black - Serveringsfad Aluminium Sort - 211150800
  Jamar Stand fra House Doctor er en smuk stand, der har flere anvendelser. Det kan bruges hele året, for eksempel som en frugtplade eller blomsterstand. Designet er minimalistisk, og passer ind i alle typer interiører. Den er lavet af aluminium og bør kun rengøres med en tør klud.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ultima Thule serveringsfad 37cm

  Ultima Thule serveringsfad 37cm
 • Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Midnatsblå - 15746

  Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Midnatsblå - 15746
  Retterne ved hjælp af Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. Skålene har et skandinavisk, rå udseende med en afskærbar finish. Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. Om opvasken fra Aida-Trendy Colour.- Håndlavet Design.- Fra samlingen RAW. Pleje råd til retter - ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra serveringsfad

  Georg Jensen Cobra serveringsfad
  Skab en smuk borddækning ved hjælp af Cobra serveringsfadet fra Georg Jensen. Med sin stilrene og bløde form i blankt rustfrit stål er fadet velegnet til servering af diverse retter eller måske som en unik dækketallerken. Det smukke fad måler 32 cm. i di
 • Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Rosa - ESPR13R

  Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Rosa - ESPR13R
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Fad Firkantet 34x34cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252809

  Villeroy & Boch New Wave Fad Firkantet 34x34cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252809
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn

  HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn
  Smukt ovalt serveringsfad med marmoreret mønster fra danske HAY. Fadet er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af slidstærkt emaljeret stål, der kan modstå både varme og kolde temperaturer.
 • Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Grå - EBCZ8B

  Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Grå - EBCZ8B
  Det smukke fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.

  Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.
  Fuldend borddækningen med dette fine serveringsfad fra Weber, der måler 40 x 22 cm. Fadet er ideelt til kød fra grillen, en hel kylling eller forskellige grøntsager. Det er fremstillet af kraftigt porcelæn, der holder på varmen ekstra længe, hvilket er en
 • Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Accolade - 2024307S-0438

  Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Accolade - 2024307S-0438
  Suppetallerknen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til supper eller sammenkogte retter og til middagsselskaber. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om suppetallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som middagstallerken.- Suppetallerknen kommer i forskellige størrelser.- Suppetallerknen findes i forskellige farver.- Dybde: 260 mm.- Bredde: 260 mm.- Højde: 50 mm.- Sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af suppetallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Teema Fad 12x12 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1006239

  Iittala Teema Fad 12x12 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1006239
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Moss - 2024307S-0210

  Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Moss - 2024307S-0210
  Suppetallerknen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj med dekorativ kant perfekt til middagsselskaber og til supper eller sammenkogte retter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om suppetallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Findes også som middagstallerken.- Smukt design.- Suppetallerknen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Dybde: 260 mm.- Bredde: 260 mm.- Højde: 50 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af suppetallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Loft Ice Blue Serveringsfad 34 cm

  Loft Ice Blue Serveringsfad 34 cm
 • Aida Quadro Dish 2 Pcs 38x19x5 Cm - Serveringsfad Stentøj Sort - 40130

  Aida Quadro Dish 2 Pcs 38x19x5 Cm - Serveringsfad Stentøj Sort - 40130
  Set med to retter fra Aida tilhører den tidløse serie Quadro, som består af produkter, der er perfekte til servering af sushi, tapas eller lignende. Alle produkter fra serien er lavet af stentøj, der er blevet brændt i 1200 grader, hvilket giver god kvalitet og lang holdbarhed. Glassen giver også en dejlig og glat overflade. Er opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead