Serveringsfad

Se udvalg af serveringsfade specialiseret til en lang række formål. Anret og server på smukke fade af keramik, stentøj og i 1 til 3 etager. Her finder du serveringsfad med låg og fad i træ.

Populær i serveringsfad

Flere tips om serveringsfad

 • Villeroy & Boch Artesano Original Bakkestativ - Serveringsfad Træ - 1041307990

  Villeroy & Boch Artesano Original Bakkestativ - Serveringsfad Træ - 1041307990
  Artesano Original Etagere fra Villeroy & Boch. Dette er en bakkestand, der er perfekt til servering af frugter, baguetter eller chark til brunch og buffet. Det er et simpelt og defineret design, hvor de naturlige materialer træ og skifer møder.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad Hvid Sand 30x7 cm

  Serveringsfad Hvid Sand 30x7 cm
 • Eva Solo Nordic Kitchen serveringsfad 24x12 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen serveringsfad 24x12 cm
  Nordic Kitchen serveringsfad har et minimalistisk formsprog og er samtidigt funktionelt. Stilrent og enkelt design i sort stentøj. Serveringsfadet kan gøre lidt ekstra ud af hverdagen når der fx skal serveres tapas, snacks og ost. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine 12x24 cm
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Serveringsfad 240 Mm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1017344

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Serveringsfad 240 Mm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1017344
  Serverings fad fra Royal Copenhagen. Denne smukt indrettede serveringsfad er blevet en del af Danmarks kulturarv. Fadet tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. Designet er håndmalet, hvilket gør hver skål unik. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Turkis - EBTU51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad oval Hammershøi 34x27

  Serveringsfad oval Hammershøi 34x27
  Kählers Hammershøi-service er perfekt til både hverdag og fest. Dette elegante serveringsfad er en smuk detalje på middagsbordet til hverdag eller på det festdækkede bord ved særlige lejligheder. De diskrete riller, som er inspireret af kunstn
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Hvid - 272690

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Hvid - 272690
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et unikt design med et naturinspireret, håndmalet motiv. Det er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til smukke madanretninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Lena Sonesson. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fra kollektionen Kaveldun.- Fremstillet af glas.- Håndmalet motiv.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria Ovalt Serveringsfad 50 cm White

  PotteryJo Daria Ovalt Serveringsfad 50 cm White
  Servér lækre retter til middagen på dette skønne ovale serveringsfad fra PotteryJo. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt reliefmønster i en elegant og klassisk stil, hvilket gør, at passer godt til både hverdag eller fest. Fadet er frems
 • Heirol Woody Serveringsfad etræ 55x21 Cm - Serveringsfad Eg - 18090

  Heirol Woody Serveringsfad etræ 55x21 Cm - Serveringsfad Eg - 18090
  Serveringsfadet fra Heirol har et tidløst, afrundet design i eg perfekt til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige størrelser. Om serveringsfadet fra Heirol- Dette serveringsfad er en del af Heirol-kollektionen.- Fremstillet af egetræ.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Perfekt både til at skære og servere på.- Serveringsfadet kommer i forskellige størrelser.- 2-års garanti. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Kun håndvask.- Må ikke iblødlægges.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Fad Limited Edition 35x30 Cm - Serveringsfad Keramik Rød - ERP24D

  Mateus Oyster Fad Limited Edition 35x30 Cm - Serveringsfad Keramik Rød - ERP24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 30 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - 272530

  Nybro Crystal Kaveldun Serveringsfad 30 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - 272530
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et unikt design med et naturinspireret, håndmalet motiv. Det er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Lena Sonesson. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fra kollektionen Kaveldun.- Fremstillet af glas.- Håndmalet motiv.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Flower Festival Serveringsfad 33,3x15,5 cm Light Blue

  Flower Festival Serveringsfad 33,3x15,5 cm Light Blue
 • Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - EBLR8B

  Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - EBLR8B
  Det smukke fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Serving Dish 22x28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1027016

  Rörstrand Mon Amie Serving Dish 22x28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1027016
  Denne serveringsret fra Rörstrand tilhører serien Mon Amie, som er en rigtig Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv gør skålen et perfekt element til at skabe en klassisk bordindstilling med en romantisk touch. Serien er designet af Marianne Westman i 1952.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Panton Fad Masterpiece - Serveringsfad Rustfrit stål - 3586855

  Georg Jensen Panton Fad Masterpiece - Serveringsfad Rustfrit stål - 3586855
  Nu introduceres Pantons fad I en mellem version. Et smuk centrepiece I højgplanspoleret rustfrit stål, der giver interiøret en betagande og dramatisk dimension.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Pikku Koppa serveringsfad, brun

  Marimekko Pikku Koppa serveringsfad, brun
  Marimekkos Pikku Koppa serveringsfadet er fremstillet af stentøj mens håndtagene er af læder. Serveringsfadet er kendetegnet ved et enkelt og moderne design, der er velegnet til både hverdag og fest. Pikku Koppa kan bruges til servering af mad eller opbev
 • Royal Copenhagen Blueline Fad 23 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058879

  Royal Copenhagen Blueline Fad 23 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058879
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af profileret porcelæn med en tynd, håndmalet linje langs kanten. Det har et smukt tofarvet design med et iøjnefaldende logo i bunden. Det har et tidløst udtryk perfekt til alle lejligheder. Om fadet fra Royal Copenhagen- Blå, håndmalet linje.- Iøjnefaldende logo.- Fra kollektionen Blueline.- Fremstillet af porcelæn.- Profileret overflade. Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cobra Serveringsfad Rustfrit Stål & Stofindlæg

  Cobra Serveringsfad Rustfrit Stål & Stofindlæg
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Greige

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Greige
  Servér alverdens lækre retter på dette skønne ovale Ditsy serveringsfad fra PotteryJo og få måltiderne til at se ekstra flotte ud. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt blomstret reliefmønster, der giver det både charme og elegance, hvilket gør,
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058872

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058872
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med et håndmalet blomstermotiv og en kontrasterende, sort farve. Det har sofistikeret udseende med en moderne følelse bliver aldrig umoderne. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Karen Kjældgård-Larsen. Om fadet fra Royal Copenhagen- Fra kollektionen Black Fluted Mega.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Håndmalet, sort mønster.- Porcelæn. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra serveringsfad 32 cm

  Georg Jensen Cobra serveringsfad 32 cm
  Georg Jensen Cobra serveringsfad 32 cm
 • Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Moonbeam - 63696

  Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Moonbeam - 63696
  Serveringsfadet fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om serveringsfadet fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Serveringsfadet findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Firkantet Serveringsfad

  Rosendahl Grand Cru Firkantet Serveringsfad
  Skab indbydende anretninger på dette stilrene serveringsfad fra Rosendahl Grand Cru serien. Med det flotte, firkantede fad er maden i fokus, og du kan nemt tilberede lækre retter, der forkæler både syns- og smagssansen. Den store størrelse giver dig mulig
 • Patrizia Serveringsfad Blå Stentøj 35x6x23,5

  Patrizia Serveringsfad Blå Stentøj 35x6x23,5
 • Denby Kiln Organic Fad 29 Cm - Serveringsfad Stentøj Beige - 462010939

  Denby Kiln Organic Fad 29 Cm - Serveringsfad Stentøj Beige - 462010939
  Fadet fra Denby har et rustikt design i stentøj med en blød, organisk form og en unik glasering perfekt til hverdag og finere anledninger. Det er ovnsikkert og fryseegnet. Vælg mellem forskellige størrelser. Om fadet fra Denby- Fra kollektionen Kiln Organic.- Fremstillet af stentøj.- Organisk form.- Unik, prikket glasering.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fadet kommer i forskellige størrelser.- 10-års garanti. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad Spring 30,5x21,5 cm - Grøn

  Serveringsfad Spring 30,5x21,5 cm - Grøn
 • Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Sand - 2024307S-0499

  Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Sand - 2024307S-0499
  Suppetallerknen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til supper eller sammenkogte retter og til middagsselskaber. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om suppetallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som middagstallerken.- Suppetallerknen kommer i forskellige størrelser.- Suppetallerknen findes i forskellige farver.- Dybde: 260 mm.- Bredde: 260 mm.- Højde: 50 mm.- Sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af suppetallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Dish 42 Cm Northern Green - Serveringsfad Stentøj Grøn - 15719

  Aida Raw Dish 42 Cm Northern Green - Serveringsfad Stentøj Grøn - 15719
  Skålen rå fra Aida er lavet af stentøj, der giver det et rå og naturligt udseende, der forstærkes af den dybe grønne farve. Alle produkter i RAW-serien er håndlavede, hvilket gør hver skål unik. Opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • MILENA serveringsfad 25,4x27,5 cm

  MILENA serveringsfad 25,4x27,5 cm
  Dekorativt serveringsfad i dolomitporcelæn. Med inspiration fra smukke østers bliver MILENA en stilren detalje på det opdækkede bord. Materiale: Dolomitporcelæn. Størrelse: Højde 3,5 cm, bredde 27,5 cm, dybde 25,4 cm. Rengøring: Opvask i hån
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Soft Grey

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Soft Grey
  Servér alverdens lækre retter på dette skønne ovale Ditsy serveringsfad fra PotteryJo og få måltiderne til at se ekstra flotte ud. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt blomstret reliefmønster, der giver det både charme og elegance, hvilket gør,
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad White

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad White
  Servér alverdens lækre retter på dette skønne ovale Ditsy serveringsfad fra PotteryJo og få måltiderne til at se ekstra flotte ud. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt blomstret reliefmønster, der giver det både charme og elegance, hvilket gør,
 • Aida Raw Fade Arctic White 2-pak - Serveringsfad Stentøj Hvid - 16025

  Aida Raw Fade Arctic White 2-pak - Serveringsfad Stentøj Hvid - 16025
  Retterne ved hjælp af Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. Skålene har et skandinavisk, rå udseende med en afskærbar finish. Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. Om opvasken fra Aida-Trendy Colour.- Håndlavet Design.- Fra samlingen RAW. Pleje råd til retter - ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad Pion Grå/Hvid 36 cm

  Serveringsfad Pion Grå/Hvid 36 cm
 • Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj Accolade - 024308S-0438

  Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj Accolade - 024308S-0438
  Fadet fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om fadet fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som skål.- Fadet findes i forskellige farver.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Nippon Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Grå - 273711

  Nybro Crystal Nippon Serveringsfad 39 Cm t - Serveringsfad Glas Grå - 273711
  Serveringsfadet fra Nybro Crystal har et håndmalet, unikt design i glas. Det har et smukt mønster med kontrasterende farver for et sofistikeret og elegant touch. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Designet af Anders Lindblom. Om serveringsfadet fra Nybro Crystal- Fremstillet af glas.- Håndmalet design.- Fra kollektionen Nippon.- Serveringsfadet findes i 2 forskellige farver.- Findes også som mindre fad. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Jul - Serveringsfad Keramik Hvid - ELESA24D

  Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Jul - Serveringsfad Keramik Hvid - ELESA24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad nr. 9 hvid, l: 25

  Serveringsfad nr. 9 hvid, l: 25
 • Serveringsfad, Fumiko, Beige/Sort

  Serveringsfad, Fumiko, Beige/Sort
 • Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749

  Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749
  Serveringsfadet fra Peugeot har et brugervenligt, æstetisk tiltalende design perfekt til både madlavning og bagning og til servering af forskellige snacks. Det er fremstillet af robust keramik med en glat, højkvalitets belægning i emalje for det bedste resultat. Det har smarte håndtag på siderne for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om serveringsfadet fra Peugeot- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Smarte egenskaber for at holde varmen længe.- Fra kollektionen Appolia.- Fremstillet i Frankrig Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz serveringsfad mat sort 38x14 cm

  Bitz serveringsfad mat sort 38x14 cm
  Bitz serveringsfad 38 x 14 cm mat sort
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Oval Serveringsfad 42x32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 201955

  Lyngby Porcelæn Rhombe Oval Serveringsfad 42x32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 201955
  Tallerken i porcelæn fra Lyngby Porcelæn som tilhøre serien Rhombe, designet i 1961. Serien er en hyldest til det klassiske stel og er en del af Lyngby Porcelæns design arv. Smuk og elegant serie som passer til alle lejligheder. Tåler opvaskemaskine. . Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Orange - EBOR51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Orange - EBOR51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Smørboks 7x10cm - Serveringsfad Rustfrit stål - 63637

  Blomus Smørboks 7x10cm - Serveringsfad Rustfrit stål - 63637
  Enkel og stilfuld rustfrit stål Butter boks fra Blomus Basic Series, der er perfekte til at vise på bordet Morgenmad. Fås i to forskellige størrelser.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Fad Ø42cm - Serveringsfad Stentøj Sort - 15219

  Aida Raw Fad Ø42cm - Serveringsfad Stentøj Sort - 15219
  Serveringsretten rå fra Aida er lavet af stentøj, der giver det et rå og naturligt udseende. Alle råvarer er håndlavede, hvilket gør hver serveringsret unik. Den kommer i flere nordiske farver, som kan fordelagtigt kombineres med hinanden.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Sugar Pea Fad - Serveringsfad Stentøj Grøn - 839-068gr

  Byon Sugar Pea Fad - Serveringsfad Stentøj Grøn - 839-068gr
  Et sjovt og fantasifuldt fad formet som en sukkerært. Flot detalje på bordet.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Mega Rose Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055302

  Royal Copenhagen Mega Rose Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055302
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med håndmalede, blå linjer og et spraymalet mønster. Fadet har et smukt, friskt design perfekt til hverdag og fest. Limited edition. Designet af Karen Kjældgård-Larsen & Mette Hannemann. Om fadet fra Royal Copenhagen- Findes også som en tallerken.- Kombinér fadet med porcelæn fra Royal Copenhagen.- Dette fad er en del af Royal Copenhagen-kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad

  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad
  Inviter familie og venner på en lækker middag og lad serveringsfadet Oiva fra Marimekko blive en del af samtalen. Mønstret på indersiden af fadet hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en kolonihave ful
 • House Doctor Lake Serveringsfad Ø30 Cm t - Serveringsfad Stentøj Grå - 206260328

  House Doctor Lake Serveringsfad Ø30 Cm t - Serveringsfad Stentøj Grå - 206260328
  Serveringsfadet fra House Doctor har et tidløst design i stentøj med en rustik følelse perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om serveringsfadet fra House Doctor- Dette serveringsfad er en del af House Doctor-kollektionen.- Boheme design.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som matchende skål.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Diameter: 300 mm.- Højde: 40 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960

  Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960
  Fadet fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Det har en herlig, lyseblå farve med en oval form perfekt til servering af forskellige snacks og til opbevaring af frugt eller brød. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om fadet fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som hvidt fad.- Ikonisk mønster.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Serveringsfad 320 Mm - Serveringsfad Rustfrit stål - 10019102

  Georg Jensen Cobra Serveringsfad 320 Mm - Serveringsfad Rustfrit stål - 10019102
  Serveringsfadet fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfrit stål med en skulpturel form perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Constantin Wortmann. Om serveringsfadet fra Georg Jensen- Skulpturel form.- Fremstillet af rustfrit stål.- Diameter: 320 mm.- Højde: 21 mm.- Ikonisk design.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK8B

  Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK8B
  Det smukke fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead