Serveringsfad

Se udvalg af serveringsfade specialiseret til en lang række formål. Anret og server på smukke fade af keramik, stentøj og i 1 til 3 etager. Her finder du serveringsfad med låg og fad i træ.

Populær i serveringsfad

 • Villeroy & Boch New Wave Serveringsfad 49x30cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252281

  Villeroy & Boch New Wave Serveringsfad 49x30cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252281
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Fad 20cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1044123570

  Villeroy & Boch Royal Fad 20cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1044123570
  Denne sideskål tilhører Villeroy & Boch's Series Royal, som er en klassisk serie med tidløst design. Det passer til alle lejligheder, fordi det er praktisk og alligevel stilfuldt. Lavet af det varige materiale knogleporcelæn, som både er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Fad Firkantet 34x34cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252809

  Villeroy & Boch New Wave Fad Firkantet 34x34cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1025252809
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2) 41cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1046362940

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2) 41cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1046362940
  Villeroy & Boch fra Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2), 41cm. Serveringsfad Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsfad

 • Gejst Galet Fad t 14,5x26,2 Cm - Serveringsfad Keramik Lysegrå - 201

  Gejst Galet Fad t 14,5x26,2 Cm - Serveringsfad Keramik Lysegrå - 201
  Fadet fra Gejst har et afrundet design i keramik perfekt til servering af forskellige snacks. Det er ovnsikkert og har en mat overflade. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Böttcher & Kayser. Om fadet fra Gejst- Fra kollektionen Galet.- Fremstillet af keramik.- Blød kurvet form.- Højde: 25 mm.- Fadet kommer i forskellige størrelser.- Kombinér fadet med et Galet skærebræt fra Gejst. Vedligeholdelse af fadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris ovalt serveringsfad 22x33 cm

  Rörstrand Ostindia Floris ovalt serveringsfad 22x33 cm
  Rörstrand Ostindia Floris ovalt serveringsfad 22x33 cm
 • Serveringsfad Rhapsody Ø36,5 cm

  Serveringsfad Rhapsody Ø36,5 cm
  Serien Rhapsody er en klassiker i Maxwell & Williams' sortiment og er inspireret af Middelhavets farvestrålende og spændende design. Serien indeholder alt til borddækningen. Tallerkener, skåle og serveringsfad/-skål. Hele serien er fremstillet i porc
 • Rosenthal Junto serveringsfad Ocean blue

  Rosenthal Junto serveringsfad Ocean blue
  Rosenthal Junto serveringsfad Ocean blue
 • Rosenthal Mesh serveringsfad 18 cm Mountain

  Rosenthal Mesh serveringsfad 18 cm Mountain
  Rosenthal Mesh serveringsfad 18 cm Mountain
 • Eva Solo Nordic Kitchen ovalt serveringsfad 36 cm Sort

  Eva Solo Nordic Kitchen ovalt serveringsfad 36 cm Sort
  Eva Solo Nordic Kitchen ovalt serveringsfad 36 cm Sort
 • Villeroy & Boch Lake serveringsfad Ø32 cm Beige

  Villeroy & Boch Lake serveringsfad Ø32 cm Beige
  Villeroy & Boch Lake serveringsfad Ø32 cm Beige
 • Spode Christmas Tree ovalt fad

  Spode Christmas Tree ovalt fad
  Det ovale serveringsfad fra Spodes Christmas Tree-serie er et perfekt valg, når julemiddagen skal serveres. Det er lavet af holdbart stentøj og dekoreret med det ikoniske juletræsmotiv fra Spode, der har været elsket og anerkendt i generationer. Uanset om
 • Aida Raw serveringsfad Ø34 cm Titanium black

  Aida Raw serveringsfad Ø34 cm Titanium black
  Aida Raw serveringsfad Ø34 cm Titanium black
 • Marimekko OIVA serveringsfad 23 x 32 cm, gul

  Marimekko OIVA serveringsfad 23 x 32 cm, gul
  Serveringsfad i OIVA-serien fra Marimekko med smuk gul glasur, fremstillet af stentøj, der tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Perfekt til servering af lækre retter, appetitvækkere, snacks eller andre lækkerier. Husk at fjerne klistermærket und
 • Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak Cotton White - Serveringsfad Lertøj Mat Hvid - 2024303S-G0357

  Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak Cotton White - Serveringsfad Lertøj Mat Hvid - 2024303S-G0357
  Tallerkenen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj med dekorativ kant perfekt til middagsselskaber. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Findes også som middagstallerken.- Smukt design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 220 mm.- Højde: 30 mm.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Opvaskeholder Vita Seagrass

  Opvaskeholder Vita Seagrass
  IN
 • Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsfad 31,5x32 Cm t - Serveringsfad Lertøj Blå - 1042822910

  Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsfad 31,5x32 Cm t - Serveringsfad Lertøj Blå - 1042822910
  Serveringsfadet fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt til smukke madanretninger. Det er fremstillet af lertøj med en speciel glasering for et unikt udtryk. Serveringsfadet har en stor størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsfadet fra Villeroy & Boch- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Lave.- Speciel glasering for et unikt udtryk.- Fremstillet af lertøj.- Skandinavisk stil. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentli
 • Ferm Living Ryu Fad Sand / t 37 Cm - Serveringsfad Stentøj Brun - 1104268262

  Ferm Living Ryu Fad Sand / t 37 Cm - Serveringsfad Stentøj Brun - 1104268262
  Fad fra ferm LIVING med et anderledes design i stentøj med et bølget mønster. Løft din spiseoplevelse med disse ekstraordinære kreationer, eller udstil dem på dine vægge som fængslende statement pieces. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om fadet fra ferm LIVING- Ryu er værdsat for den organiske form- Ryu er også værdsat for det bølgende mønster.- Fremstillet af stentøj.- Fadet kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af fadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Tallerken Flad Pacifica 27 cm Chestnut Keramik

  Tallerken Flad Pacifica 27 cm Chestnut Keramik
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Eva Solo Nordic Kitchen serveringsfad 12x24 cm Sort

  Eva Solo Nordic Kitchen serveringsfad 12x24 cm Sort
  Eva Solo Nordic Kitchen serveringsfad 12x24 cm Sort
 • Serveringsfad 39x27 cm. nr. 14

  Serveringsfad 39x27 cm. nr. 14
  PILLIVUYT er grundlagt i 1818. I dag en moderne fabrik, men mange detaljer laves stadig i hånden. PILLIVUYT fremstiller selv sin porcelænsmasse med et indhold af flint og kvarts, der sammen med en ekstrem hård glasur og en brænding ved min. 1430 gr. C gør
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Lyseblå - EBOS51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Lyseblå - EBOS51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960

  Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960
  Fadet fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Det har en herlig, lyseblå farve med en oval form perfekt til servering af forskellige snacks og til opbevaring af frugt eller brød. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om fadet fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som hvidt fad.- Ikonisk mønster.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Musselmalet Riflet 15,5 cm Serveringsbræt

  Musselmalet Riflet 15,5 cm Serveringsbræt
  Som det første stel fra Royal Copenhagen bærer Musselmalet Riflet på en arv fyldt med skatte, der venter på at blive genfortolket og genintroduceret. Til foråret vender et smukt bræt, baseret på en smørbrik fra 1911, tilbage til Musselmalet Riflet. Ud ove
 • Kaleidosmall-dusty Yellow

  Kaleidosmall-dusty Yellow
  Clara von Zweigbergks background as a graphic designer and origamist is clearly evident in her Kaleido tray collection for HAY, where her intuitive sense of colour combination manifests itself in a myriad of shapes and shades. This series of steel, geomet
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 18x25 cm

  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 18x25 cm
  Hvidt serveringsfad af modellen Oiva fra Marimekko, dekoreret med Räsymatto-mønsteret langs yderkanten. Inspirationen til mønsteret kommer fra kolonihaver, dels den bæredygtige livsstil som kolonihaven repræsenterer, og dels den lykke, der kommer af at væ
 • Piccola Home Marina Serveringsfad 37 Cm - Serveringsfad Keramik Blå - OV37TV-MAR-PU

  Piccola Home Marina Serveringsfad 37 Cm - Serveringsfad Keramik Blå - OV37TV-MAR-PU
  Serveringsfad fra Piccola Home i hvid keramik med inspiration fra havet med en håndmalet, blå blæksprutte. Det har matchende prikker langs kanten for at tilføje en ekstra dimension til designet. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om serveringsfadet fra Piccola Home- Blå, håndmalet blæksprutte.- Fra kollektionen Marina.- Fremstillet af keramik.- Fremstillet i Italien. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Bitz serveringsfad 38x14 cm Wood-ocean

  Bitz Bitz serveringsfad 38x14 cm Wood-ocean
  Bitz Bitz serveringsfad 38x14 cm Wood-ocean
 • Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Titanium Black - 14825

  Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Titanium Black - 14825
  Retterne ved hjælp af Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. Skålene har et skandinavisk, rå udseende med en afskærbar finish. Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. Om opvasken fra Aida-Trendy Colour.- Håndlavet Design.- Fra samlingen RAW. Pleje råd til retter - ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Kusintha Serveringsfad 14x38 Cm Amber - Serveringsfad Glas Rav - 30686

  Bitz Kusintha Serveringsfad 14x38 Cm Amber - Serveringsfad Glas Rav - 30686
  Serveringsfad fra Bitz i farvet glas med et smukt mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det har en aflang form perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Ved hvert salg doneres en del af beløbet til Kusintha-projektet, som fokuserer på verdens fattigste områder. Om serveringsfadet fra Bitz- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Kusintha.- Smukt mønster i bunden.- Serveringsfadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Lyserødt - Serveringsfad Keramik Rosa - ER24D

  Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Lyserødt - Serveringsfad Keramik Rosa - ER24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Serveringsfad 41 Cm - Serveringsfad Hvid - 10530-800001-12741

  Rosenthal Brillance Serveringsfad 41 Cm - Serveringsfad Hvid - 10530-800001-12741
  Rosenthal fra Brillance Serveringsfad 41 cm. Serveringsfad Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Turkis - EBTU51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Fad 35x30 Cm - Serveringsfad Keramik Sand - ESA04ST

  Mateus Stripes Fad 35x30 Cm - Serveringsfad Keramik Sand - ESA04ST
  Serveringsfadet fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Serveringsfadet er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om serveringsfadet fra Mateus- Kombinér serveringsfadet med tallerkener fra Mateus.- Serveringsfadet kommer i forskellige farver.- Dette serveringsfad er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Tell Me More Taranto serveringsfad small 21,5x37 cm Beige

  Tell Me More Taranto serveringsfad small 21,5x37 cm Beige
  Tell Me More Taranto serveringsfad small 21,5x37 cm Beige
 • Prinsesse 24,5 cm. Oval Asiet

  Prinsesse 24,5 cm. Oval Asiet
  Prinsesse blev oprindeligt designet som et testel, og blev først produceret som et fuldt spisestel i 1978. Kanten med blonderne viser tydeligt familieskabet med Musselmalet Halvblonde
 • Knabstrup Keramik Earth Tallerken 38 Cm - Serveringsfad Keramik Blå - 1176

  Knabstrup Keramik Earth Tallerken 38 Cm - Serveringsfad Keramik Blå - 1176
  Denne tallerken tilhøre serien Earth fra danske Knabstrup Keramik. Det simple, elegante design og matte keramik passer til både moderne og traditionelle hjem. Tallerkenen tåler ikke opvaskemaskine eller mikroovn men skal vaskes i hånden. . Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm Havblåt - Serveringsfad Porcelæn Ocean Blue - 10540-405202-12439

  Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm Havblåt - Serveringsfad Porcelæn Ocean Blue - 10540-405202-12439
  Fadet fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om fadet fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af forskellige snacks.- Fadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af fadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020

  Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020
  Et dekorativt fad fra Ernst. Findes i to størrelser. I serien findes også skåle.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Fad t 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Brun - 46205666

  Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Fad t 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Brun - 46205666
  Fad fra Sabor-Figgjo med tidløst udseende med et hårdført design til at holde i generationer. Det er fremstillet af brændt porcelæn med en høj kant perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Originaldesign fra 1968. Om fadet fra Sabor-Figgjo- Findes også som beige, aflangt fad.- Fremstillet af porcelæn.- Hårdført design.- Tidløst udseende.- Ovnsikkert op til 300 °C. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Havblåt - Serveringsfad Keramik Ocean - EOC24D

  Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Havblåt - Serveringsfad Keramik Ocean - EOC24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Tomina serveringsfad 25,5x36 cm White-dark blue

  Marimekko Tomina serveringsfad 25,5x36 cm White-dark blue
  Marimekko Tomina serveringsfad 25,5x36 cm White-dark blue
 • Razan Tekande, Natur, Stentøj

  Razan Tekande, Natur, Stentøj
  Razan Tekanden fra Bloomingville er en tekande i stentøj med rattan håndtag. Den har et rillet mønster og en hvidtonet glasur, men farven kan variere lidt på grund af det naturlige materiale. Denne elegante tekande vil tilføje stil og hygge til enhver te-
 • Dorre Sany Serveringsbakke Med 2 Osteknive - Serveringsfad Akacie Træ - 5-8956

  Dorre Sany Serveringsbakke Med 2 Osteknive - Serveringsfad Akacie Træ - 5-8956
  Serveringsbakke fra Dorre med et elegant design i akacietræ med et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Den har to inkluderet osteknive for forskellige typer af oste. Perfekt til at skabe et fantastisk ostefad, der kan nydes med venner og familie. Om serveringsbakken fra Dorre- 1 x serveringsbakke.- 2 x osteknive. Vedligeholdelse af serveringsbakken- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Swedish Grace Fad Oval 32 cm Snehvid

  Swedish Grace Fad Oval 32 cm Snehvid
  Det snehvide ovale fad (32 cm) er en elegant fad til servering, både til hverdag og på særlige dage. Swedish Grace er et tidløst ikon.
 • Blå Mega Riflet 15 cm. Kagefad på fod

  Blå Mega Riflet 15 cm. Kagefad på fod
  Karen Kjælgaard-Larsens fortolkning af det oprindelige design fra 1775, er blevet en rigtig ny-klassiker.
 • House Doctor Pion Serveringsfad 36 Cm Sort / t - Serveringsfad Stentøj Brun - 206260221

  House Doctor Pion Serveringsfad 36 Cm Sort / t - Serveringsfad Stentøj Brun - 206260221
  Serveringsfadet fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om serveringsfadet fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 45 mm.- Diameter: 360 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Grøn - EBQ51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Grøn - EBQ51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova Serveringsfad

  Eva Trio Legio Nova Serveringsfad
  Eva Trio Legio Nova er en nyfortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration på ydersiden står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. Et e
 • Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024301S-G0591

  Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024301S-G0591
  Middagstallerknen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til smukke madanretninger. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om middagstallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som skål.- Middagstallerknen kommer i forskellige størrelser.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Dybde: 280 mm.- Bredde: 280 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af middagstallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax Dune Tallerken - Serveringsfad Porcelæn Orange - B4023216-357

  Serax Dune Tallerken - Serveringsfad Porcelæn Orange - B4023216-357
  Tallerken fra Serax med et stilrent, moderne design i porcelæn med en dekorativ kant perfekt til finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra Serax- Vælg mellem forskellige størrelser.- Stilrent design.- Porcelæn.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 10540-800001-12439

  Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 10540-800001-12439
  Fadet fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om fadet fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af forskellige snacks.- Fadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af fadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Riviera Assiet Laurbærblad, Grøn

  Riviera Assiet Laurbærblad, Grøn
  Costa Novas serie Riviera er inspireret af naturen omkring den franske Riviera. Stentøjet er skabt til en afslappet middelhavslivsstil. Det er velegnet til brug hver dag og tåler ekstreme temperaturer, samtidig med at det ser godt ud i køkkenet og på bord
 • Mateus Oyster Fad 35x30 Cm t - Serveringsfad Keramik Gul - EA24D

  Mateus Oyster Fad 35x30 Cm t - Serveringsfad Keramik Gul - EA24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead