Serveringsfad

Se udvalg af serveringsfade specialiseret til en lang række formål. Anret og server på smukke fade af keramik, stentøj og i 1 til 3 etager. Her finder du serveringsfad med låg og fad i træ.

Populær i serveringsfad

Flere tips om serveringsfad

 • Pillivuyt serveringsfad nr. 12 33 cm

  Pillivuyt serveringsfad nr. 12 33 cm
  Pillivuyt serveringsfad nr. 12 - 33 cm Fad der både kan bruges til anretning og servering men som også tåler at komme i ovnen Pillivuyt er kendt for at være særdeles hårdført overfor både slag og stød Tåler opvaskemasine, mikroovn, ovn. 2 års brudgaranti. Livslang brugsgaranti Længde 33 cm Bredde 23 cm
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Blomme - EBPL51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Blomme - EBPL51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK8B

  Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK8B
  Det smukke fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052
  Carnaby Zebra fad af Jonathan Adler. Et lækkert og indbydende fad. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Hvid - EBK51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Fad 36x26 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 18522

  Pillivuyt Boulogne Fad 36x26 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 18522
  Fadet fra Pillivuyt er fremstillet af hvidt porcelæn med en organisk form og elegante detaljer. Det har udseende perfekt til alle lejligheder. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om fadet fra Pillivuyt- 2-års garanti.- Inspireret af en skov.- Dette fad er en del af Pillivuyt-kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • DREW bakke/serveringsfad 47x30 cm

  DREW bakke/serveringsfad 47x30 cm
  Bakke eller serveringsfad af jern i uregelmæssig, organisk form. DREW er smuk til udstilling og dejlig at servere drinks eller brød på. Den farvede bakke har pulverlakeret, mat overflade, den sølvfarvede er blankere. Materiale: Jern. Størrelse:
 • Pacifica Serveringsfad Oval 41 x 26 cm Vanilla

  Pacifica Serveringsfad Oval 41 x 26 cm Vanilla
 • Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak Clean Grey - Serveringsfad Lertøj Grå - 2024303S-0391

  Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak Clean Grey - Serveringsfad Lertøj Grå - 2024303S-0391
  Tallerkenen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj med dekorativ kant perfekt til middagsselskaber. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Findes også som middagstallerken.- Smukt design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 220 mm.- Højde: 30 mm.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Loft Ice Blue Serveringsfad 34 cm

  Loft Ice Blue Serveringsfad 34 cm
 • Rosendahl Grand Cru Firkantet Serveringsfad

  Rosendahl Grand Cru Firkantet Serveringsfad
  Skab indbydende anretninger på dette stilrene serveringsfad fra Rosendahl Grand Cru serien. Med det flotte, firkantede fad er maden i fokus, og du kan nemt tilberede lækre retter, der forkæler både syns- og smagssansen. Den store størrelse giver dig mulig
 • Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Kanelbrunt - Serveringsfad Keramik Cinnamon - ECN24D

  Mateus Oyster Fad 35x30 Cm Kanelbrunt - Serveringsfad Keramik Cinnamon - ECN24D
  Fadet fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Det er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om fadet fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mame Serveringsfad Ovalt Oyster

  Mame Serveringsfad Ovalt Oyster
 • Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Northern Green - 15699

  Aida Raw Fade 2-pak - Serveringsfad Stentøj Northern Green - 15699
  Retterne ved hjælp af Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. Skålene har et skandinavisk, rå udseende med en afskærbar finish. Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. Om opvasken fra Aida-Trendy Colour.- Håndlavet Design.- Fra samlingen RAW. Pleje råd til retter - ovn, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Serveringsfad 38 x 14 cm Wood/Forest

  Bitz Serveringsfad 38 x 14 cm Wood/Forest
 • Rörstrand Swedish Grace Serveringsfad 18x16 Cm Snow - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055630

  Rörstrand Swedish Grace Serveringsfad 18x16 Cm Snow - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055630
  Serveringsfadet fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Det har en form med en strandskal perfekt til små serveringer. Kan også bruges som dekoration. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om serveringsfadet fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som servicesæt. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt er godkendt til opvaskemaskinen.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2) 41cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1046362940

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2) 41cm - Serveringsfad Benporcelæn Hvid - 1046362940
  Villeroy & Boch fra Anmut Platinum No.1 Serveringsfad Oval (2), 41cm. Serveringsfad Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nordstjerne Marblelous Serveringsbakke 15,5x30,5 Cm - Serveringsfad Marmor Hvid - 20254

  Nordstjerne Marblelous Serveringsbakke 15,5x30,5 Cm - Serveringsfad Marmor Hvid - 20254
  Serveringsbakken fra Nordstjerne har et elegant design i marmor med et eksklusivt look perfekt til nydelig opbevaring og som en dekorativ indretningsdetalje. Om serveringsbakken fra Nordstjerne- Fra kollektionen Marblelous.- Fremstillet af marmor.- Bredde: 155 mm.- Længde: 305 mm.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af serveringsbakken- Anvend et rengøringsmiddel, som er specielt udviklet til sten eller marmor.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi serveringsfad ovalt 40x22,5 cm

  Kähler Hammershøi serveringsfad ovalt 40x22,5 cm
  Kähler Hammershøi serveringsfadet er et klassisk ovalt serveringsfad med minimalistiske linjer og runde former, der passer perfekt ind i de fleste hjem. Brug fadet til hverdag eller til fest - brug det til at servere lækker grillet fisk, en farverig grøn salat eller noget saftigt og mørt kød. Serveringsfadet kan også med fordel bruges til servering af kager, slik og chips. Alt i Hammershøi serien er skabt i hånden, og gør at produkterne får den aura af autenticitet og kvalitet, som kendetegner Kählers stilrene og elegante designs.
 • Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024303S-G0591

  Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024303S-G0591
  Tallerkenen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til forskellige forretter og desserter og til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som middagstallerken.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 220 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink

  HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink
  Med Splash Platter fra danske HAY får du et elegant serveringsfad af højeste kvalitet, der tilfører kulør på en elegant måde. Fadet er håndblæst med en speciel teknik, der omfatter flere lag farvede glasprikker, der giver fadet sit unikke og hvirvlende
 • Georg Jensen Bernadotte Serveringsfad

  Georg Jensen Bernadotte Serveringsfad
  Georg Jensens smukke, elegante og stilrene Bernadotte serveringsfad er det perfekte fad at servere tapas, fisk, salater eller bare pålæg på. Det kan bruges til hverdag og til fest, og vil uden tvivl løfte enhver borddækning. Fadet har små hvide rifler langs kanten, som er med til at understrege det minimalistiske og skandinaviske udtryk. Du kan med fordel tage et kig på hele Bernadotte serien, hvor du også finder tallerkener, skåle, bestik og glas. Fadet er den perfekte indflytnings- eller værtindegave, som uden tvivl vil skabe glæde hos modtageren.
 • Serveringsfad Pion Sort/Brun 38 cm

  Serveringsfad Pion Sort/Brun 38 cm
 • Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm

  Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm
  Eva Trio Legio Nova serveringsfad 37x25 cm Perfekt til anretning og servering. Porcelænet med de flotte riller - der er med til at danne en flot ramme om hele serveringen. Tåler maskinopvask, fryser, ovn og mikroovn. 10 års porcelænsgaranti
 • Stelton Stockholm serveringsfad 36 cm

  Stelton Stockholm serveringsfad 36 cm
  Stelton Stockholm Aquatic serveringsfad i aluminium dekoreret med Aquatic mønster. Indsats i glasseret stentøj, hvilket gør fadet robust og brugbart til servering af alt fra kager, oste, og kød - også til servering af fx tapas. Der kan skæres direkte på indsatsen
 • House Doctor Pion Serveringsfad 36 Cm Sort / t - Serveringsfad Stentøj Brun - 206260221

  House Doctor Pion Serveringsfad 36 Cm Sort / t - Serveringsfad Stentøj Brun - 206260221
  Serveringsfadet fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om serveringsfadet fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 45 mm.- Diameter: 360 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749

  Peugeot Appolia Serveringsfad 16x40 Cm - Serveringsfad Keramik Slate - 60749
  Serveringsfadet fra Peugeot har et brugervenligt, æstetisk tiltalende design perfekt til både madlavning og bagning og til servering af forskellige snacks. Det er fremstillet af robust keramik med en glat, højkvalitets belægning i emalje for det bedste resultat. Det har smarte håndtag på siderne for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om serveringsfadet fra Peugeot- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Smarte egenskaber for at holde varmen længe.- Fra kollektionen Appolia.- Fremstillet i Frankrig Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Rektangulær Fad - Serveringsfad Stentøj Northern Green - 15724

  Aida Raw Rektangulær Fad - Serveringsfad Stentøj Northern Green - 15724
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn

  HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn
  Smukt ovalt serveringsfad med marmoreret mønster fra danske HAY. Fadet er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af slidstærkt emaljeret stål, der kan modstå både varme og kolde temperaturer.
 • Jules Serveringsfad Multicolor Stentøj

  Jules Serveringsfad Multicolor Stentøj
 • DBKD Hold pølsestativ, shiny pistachio

  DBKD Hold pølsestativ, shiny pistachio
  Det stilfulde pølsestativ er designet af Anna Enström for svenske DBKD. Perfekt til eksempelvis børnefester eller grillfester. Fremstillet af keramik. Kan tåle opvaskemaskine.
 • House Doctor Pion Serveringsfad 11,5x35 Cm t / Hvidt - Serveringsfad Stentøj Grå - 206260130

  House Doctor Pion Serveringsfad 11,5x35 Cm t / Hvidt - Serveringsfad Stentøj Grå - 206260130
  Serveringsfadet fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en oval form perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om serveringsfadet fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Oval form.- Højde: 45 mm.- Bredde: 115 mm.- Længde: 350 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Blomme - ESPPL13R

  Mateus Lace Fad Ø34cm - Serveringsfad Keramik Blomme - ESPPL13R
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Oval Dish 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1028382

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Oval Dish 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1028382
  Denne smukt håndmalade skål fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sky Serveringsfad Hvid

  Sky Serveringsfad Hvid
 • Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - 541430

  Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - 541430
  Fadet fra Hay har smukt, håndlavet design med glaseret glas perfekt til at live borddækningen op og som en dekorativ indretningsdetalje. Det har unikt, hvirvlende mønster. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Hay- Smukt design.- Håndlavet fad.- Findes også som vase.- Fra kollektionen Splash.- Unikt, hvirvlende mønster.- Fremstillet af glas.- Fadet findes i forskellige farver.- Højde: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af fadet- Kun håndvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mareld Skaldyrsfad, 30,5 cm, small

  Mareld Skaldyrsfad, 30,5 cm, small
  Tilføj luksus til borddækningen med det elegante serveringsfad fra Mareld. Fadet har et stilrent design og er velegnet til at server alt fra skaldyr og kød til ost, charcuteri, frugt eller kage. Det er fremstillet af aluminium og fås i to størrelser, med
 • Royal Copenhagen Mega Rose Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055302

  Royal Copenhagen Mega Rose Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055302
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med håndmalede, blå linjer og et spraymalet mønster. Fadet har et smukt, friskt design perfekt til hverdag og fest. Limited edition. Designet af Karen Kjældgård-Larsen & Mette Hannemann. Om fadet fra Royal Copenhagen- Findes også som en tallerken.- Kombinér fadet med porcelæn fra Royal Copenhagen.- Dette fad er en del af Royal Copenhagen-kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Relief Fad 33 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 35118

  Aida Relief Fad 33 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 35118
  Fadet fra Aida er fremstillet af højkvalitets, hvidt porcelæn med stilfulde detaljer på kanten. Det har et tidløst design med en enkel fremtoning perfekt til ethvert hjem. Det har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om fadet fra Aida- Stilfulde detaljer.- Hvidt, slidstærkt porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Dainty Serveringsfad 36 cm Hvid

  Dainty Serveringsfad 36 cm Hvid
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfad 25 Cm Terra / t - Serveringsfad Stentøj Hvid - 071859-810

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfad 25 Cm Terra / t - Serveringsfad Stentøj Hvid - 071859-810
  Serveringsfadet fra Marimekko har et rustikt look i stentøj med et prikket, ikonisk mønster med en klar glasering og et hul på toppen. Fremstillet i Kina. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om serveringsfadet fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de rustikke følelser- Oiva/Siirtolapuutarha er også værdsat for det ikoniske mønster.- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Højde: 13 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé underskål/serveringsfad

  Pillivuyt Plissé underskål/serveringsfad
  Pillivuyt Plissé underskål/ serveringsfad - passer blandt andet til sovseskålen 17 cm
 • Dainty Serveringsfad 36 cm Beige

  Dainty Serveringsfad 36 cm Beige
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Grå - EBCZ51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Grå - EBCZ51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058872

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058872
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med et håndmalet blomstermotiv og en kontrasterende, sort farve. Det har sofistikeret udseende med en moderne følelse bliver aldrig umoderne. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Karen Kjældgård-Larsen. Om fadet fra Royal Copenhagen- Fra kollektionen Black Fluted Mega.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Håndmalet, sort mønster.- Porcelæn. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024301S-G0591

  Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Umbra - 2024301S-G0591
  Middagstallerknen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til smukke madanretninger. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om middagstallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som skål.- Middagstallerknen kommer i forskellige størrelser.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Dybde: 280 mm.- Bredde: 280 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af middagstallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Star Fluted Fad 17,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055053

  Royal Copenhagen Star Fluted Fad 17,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1055053
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med smuk julepynt langs kanten. Det har en handy størrelse perfekt til små serveringer. Om fadet fra Royal Copenhagen- Findes også som servicesæt.- Dette fad er en del af Royal Copenhagen-kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, blue

  HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, blue
  Med Splash Platter fra danske HAY får du et elegant serveringsfad af højeste kvalitet, der tilfører kulør på en elegant måde. Fadet er håndblæst med en speciel teknik, der omfatter flere lag farvede glasprikker, der giver fadet sit unikke og hvirvlende
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfad 32,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 10-4239-2680

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfad 32,5 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sort - 10-4239-2680
  Serveringsfadet fra Villeroy & Boch er fremstillet af porcelæn med en mat, rå struktur. Den har et udtryksfuldt, unikt look perfekt til hverdag og finere anledninger. Om serveringsfadet fra Villeroy & Boch- Serveringsfadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsfad oval Hammershøi 28,5x22,5

  Serveringsfad oval Hammershøi 28,5x22,5
  Dette elegante, hvide Kähler-fad fra den klassiske Hammershøi-serie er perfekt til servering af enhver tænkelig lækker middagsret. Fadets diskrete riller bidrager med personlighed og eksklusivitet til keramikken og skaber et helt unikt og elegant
 • Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - EBLR51B

  Mateus Bubbles Fad Ovalt 35cm - Serveringsfad Keramik Lys Rosa - EBLR51B
  Det ovale fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead