Vinglas

Populær i vinglas

Flere tips om vinglas

 • Riedel Sommelier Loire Vinglas 35 cl

  Riedel Sommelier Loire Vinglas 35 cl
  Disse vinglas fra Riedel er håndlavet i krystalglas. De tilhører glasserien 'Sommelier', som er verdens første serie, der producerer glas efter den specifikke drue. Glassenes høje, tynde design er med til at fremme friske og harmoniske aromaer i vinen. De
 • Nybro Crystal Heart Vinglas 35cl 2-pak - Vinglas Mix - 254200

  Nybro Crystal Heart Vinglas 35cl 2-pak - Vinglas Mix - 254200
  Nybro Crystal fra Heart Vinglas 35cl 2-Pak. Vinglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Free Mind Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116603

  Carolina Gynning Free Mind Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116603
  En fri sjæl har vinger og tør udfordre livet.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • LUIGI BORMIOLI Talismano hvidvinsglas Chardon 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Talismano hvidvinsglas Chardon 2 stk.
  Talismano hvidvins glas fra Luigi Bormioli. Imponer dine gæster og brug disse fine glas til sammenkomster og fester. De er særligt fine og har et elegant og stilrent design som passer til alle stel. Farve: Transparent Materiale: Glas Mål: 21,8 x 10,1 cm. Rummål: 65 cl.
 • Vinglas 300ml.2-st Rosti Klar

  Vinglas 300ml.2-st Rosti Klar
 • Luigi Bormioli Palace Rødvinsglas 48 cl

  Luigi Bormioli Palace Rødvinsglas 48 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Riedel Veloce Riesling/Zinfandel, vinglas 2-pak

  Riedel Veloce Riesling/Zinfandel, vinglas 2-pak
  Æske med 2 elegante vinglas til druerne Riesling og Zinfandel, fra Riedels Veloce serie. Takket være glassenes lange, smalle form med indsmallende åbning passer de til både rød- og hvidvin, da formen balancerer syren og fremhæver vinenes frugtighed. De pa
 • Riedel Vinum Riesling Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/15-1

  Riedel Vinum Riesling Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/15-1
  Sæt med druespecifikke briller fra Riedels Vinum-serie til Rieseling og Zin Fandel Wines. Den aflange skål med den lukkede åbning balancerer syren af ​​hvidvin ved at løfte druenes frugt. Derfor passer det også røde vine som Zinfandel og Chianti med fin surhedsgrad og afbalancerede tanniner. Glaserne passer også: Alsace Grand Cru Bardolino Beaujolais Nouveau Blauer Portugisisk Côtes de Provence Côtes du Rhône Rosé Dolcetto Grüner Veltliner Jurançon SEC LAGREIN LOIRE (WHITE) MARSANNAY ROSÉ MONTEPULCIANO MOSEL-SAAR-RUWER MÜLLER-Thurgau Pouilly Fumé Primitivo Rosé Sancerre Sangiovese Sauvignon Blanc ( Okad) Scheurebe Schilcher Teroldego Traminer Vernaccia Welschriesling. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pak - Vinglas Klar - 4510271

  Spiegelau Vino Grande Rødvin 42 Cl 4-pak - Vinglas Klar - 4510271
  Spiegelau fra Vino Grande Rødvin 42 cl, 4-pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Star Mini Dekanteringskaraffel og Vision Straight Vinglas Pakke

  Star Mini Dekanteringskaraffel og Vision Straight Vinglas Pakke
 • Ripe Rødvinsglas

  Ripe Rødvinsglas
 • Spiegelau Salute vinglas 12 stk.

  Spiegelau Salute vinglas 12 stk.
  Det perfekte sæt bestående af vinglas fra Spiegelau. Her får du 12 glas i alt: seks rødvinsglas 55 cl og seks hvidvinsglas 47 cl. Generelt er hvidvinsglas mindre end rødvinsglas, og den korrekte størrelse er med til at fremhæve vinen bedst muligt. Derfor
 • EVA SOLO Bourgogne vinglas 2 stk.

  EVA SOLO Bourgogne vinglas 2 stk.
  2 stk. Bourgogne vinglas fra Eva Solo. Glassene er mundblæste, så stilk og bæger er trukket i et. Formen på glasset gør det muligt at drikke fra alle sider af den tynde og elegante drikkekant. Materiale: Mundblæst glas
 • Eva Solo Riesling 30 Cl - Vinglas Glas Klar - 541005

  Eva Solo Riesling 30 Cl - Vinglas Glas Klar - 541005
  Riesling glas fra Eva Solo. Dette glas har et elegant design med en skråt kant. Det giver glasset et unikt udseende, men forbedrer også vinens smag for at give dig en ægte smagsoplevelse. Glaset tager det bedste ud af mineralvin og vine med en petroleumskarakter, for eksempel Riesling.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch La Divina Bordeaux Vinglas 65 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 11-3667-8111

  Villeroy & Boch La Divina Bordeaux Vinglas 65 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 11-3667-8111
  Vinglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystalglas med afrundet, tidløs form perfekt til rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Tåler maskinopvask. Om vinglasset fra Villeroy & Boch- Fremstillet af krystalglas.- Findes også som whiskeyglas.- Perfekt til rødvine.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen La Divina.- Kapacitet: 65 cl.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Piece Of Me Vin 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116626

  Carolina Gynning Piece Of Me Vin 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116626
  Vinglasset fra Carolina Gynning har elegant udseende med et gyldent, feminint motiv og en dekorativ kant. Den har et gennemsigtigt krystalglas perfekt til finere anledninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om vinglasset fra Carolina Gynning- Fra kollektionen Piece Of Me.- Fremstillet af krystal.- Gyldent, feminint motiv. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Vin 2 Stk Wait For Her - Vinglas Glas Klar - 7091839

  Kosta Boda All About You Vin 2 Stk Wait For Her - Vinglas Glas Klar - 7091839
  Sæt med vinglas fra Kosta Boda. Disse elegante glas tilhøre serien All About You, som er designet af Sara Woodrow. Inspiration kommer fra modeverdenen. Findes med forskellige motiver.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 cl Klar

  Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 cl Klar
 • Hvidvinsglas Fontaine, 23 cl

  Hvidvinsglas Fontaine, 23 cl
  Fontaine-serien består af en række mundblæste glas designet af Michael Bang. Hvidvinsglasset i serien er perfekt til servering af en syrlig, frugtagtig hvidvin. En kraftig hvidvin med fadkarakter og fylde har brug for en større flade som f.eks. b
 • Zephyr Rødvinsglas 48 cl

  Zephyr Rødvinsglas 48 cl
 • Lyngby Glas Melodia hvidvinsglas 4 stk. 21 cl

  Lyngby Glas Melodia hvidvinsglas 4 stk. 21 cl
  Lyngby glas fremstilles i helt transparent miljø krystal. Det blyfri glas gennemgår en patenteret proces hvorved det bagefter fremstår ekstraordinært klart og med høj holdbarhed, hvilket gør glasset velegnet til opvaskemaskine. Ved vask i opvaskemaskine bør glasset vaskes med glasprogram/ lavere temperaturer.
 • Kosta Boda Château vinglas XL, 35 cl.

  Kosta Boda Château vinglas XL, 35 cl.
  Stilfuldt vinglas i elegant design i serien Château fra Kosta Boda. Bertil Vallien havde to ambitioner da han skabte Château. Først og fremmest ville han skabe et håndlavet glas, som en maskine ikke kunne lave. Den anden ambition var at holde designet e
 • Luigi Bormioli Incanto Rødvinsglas 50 cl

  Luigi Bormioli Incanto Rødvinsglas 50 cl
  Incanto serien fra Luigi Bormioli har en tidløs og elegant facetslibning med et klassisk glasrelief. Slibningen og det ultraklare glas er ekstremt eksklusivt at anvende og se på. Vægten på glasset er lav men det har en stor styrke og holdbarhed. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse.Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 % Tynd og elegant stilk uden "søm"/ samling der er titaniumforstærket, hvilket øger holdbarheden med +140 % i forhold til vrid i stilk. Glasset er komplet transparent og fremstillet uden bly og tungmetaller. At glasset et ultra klart gør at du altid kan nyde vinens farve og nuancer fuldt ud. Der er hele 25 års garanti der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskine (max 55 °C)
 • Sky Rødvinsglas 50 cl 6-pak

  Sky Rødvinsglas 50 cl 6-pak
 • Iittala Essence Rødvins 4-pak - Vinglas Glas Klar - 1009141

  Iittala Essence Rødvins 4-pak - Vinglas Glas Klar - 1009141
  Essence Red Wine Glass Design af Alfredo Häberli fra Iittala har vundet mange designpriser og er en af ​​Iittals mest populære moderne designklassik. Designet af glasset er både æstetisk tiltalende med det minimalistiske, lette og sensuelle udtryk, men også funktionelt. Lavet af blyfri glas, de er opvaskemaskine sikkert, og de har også en stabil, men lysfod med en størrelse, der er afbalanceret i forhold til koppen. Den vigtigste egenskab af alle med et godt vinglas er selvfølgelig Smag og den tynde kop med et volumen på 45 cl er lidt større end det hvide vinglas og er specielt designet til at fange den naturlige, rigere aroma og karakteren af ​​den røde vin. Dette gør essensen rødvin glas ekstra behageligt at drikke ud af. I linje med det grundlæggende formål med serien, fleksibilitet, kan de røde vinbriller også fyldes med gode smoothies om morgenen, lækre desserter til middag og meget mere - kun Fantasineringen sætter grænserne. Det røde vin glas er perfekt til middage med din soulmate, og når det kommer til par middag eller andre parter, er de nemme at udvide i tal, når de er tilgængelige i begge pakker med 2 stk og 4 stk. .. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Sapphire - 10433

  Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Sapphire - 10433
  Hvidvinsglasset fra Frederik Bagger er fremstillet af miljøvenligt, giftfrit krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om hvidvinsglasset fra Frederik Bagger- Fremstillet af krystalglas.- Diamantslebet og fremstillet af glas.- Fra kollektionen Crispy.- 10-års garanti.- Kapacitet: 35 cl.- Kombinér hvidvinsglasset med et rødvinsglas fra Frederik Bagger. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler temperaturer op til 180°C.- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte rødvinsglas 6 stk. 54 cl

  Georg Jensen Bernadotte rødvinsglas 6 stk. 54 cl
  Glassene forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance. Fremstillet i blyfrit krystalglas.
 • Iittala Ultima Thule Rødvins 23 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008528

  Iittala Ultima Thule Rødvins 23 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008528
  Det smukke røde vinglas fra Ultima Thule-serien er designet af Tapio Wallkala, der fik sin inspiration fra Lapplands smeltende is. Serien afspejler svenske natur med et eksklusivt design, hvor tusindvis af timer har lagt grundlaget for det honede mønster designet af Tapio Wirkkala - en af ​​Finlands mest kendte designere i den moderne kunstindustri.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Syrah/Shiraz Vinglas 70 cl 2-pak

  Riedel Vinum Syrah/Shiraz Vinglas 70 cl 2-pak
  Disse elegante vinglas er fremstillet i krystalglas. De er en del af glaskollektionen Vinum fra Riedel, som har et tidsløst og enkelt design. For at opnå et stilrent udtryk på middagsbordet, kan du med fordel matche de forskellige glas fra samme serie. Gl
 • Iittala Essence Snaps/likør 15 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008566

  Iittala Essence Snaps/likør 15 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008566
  Essens snaps og likørglas designet af Alfredo Häberli fra Iittala. Dette glas er et perfekt eksempel på, hvordan essensserien tager den traditionelle og gør noget moderne af det. Snaps og likører er drikkevarer, der er forbundet med traditionel måde og afspejles ofte i glasets design. Hvad der dog karakteriserer disse glas er deres design. Disse glas har et længere håndtag end almindelige likørglas er ellers forbundet med. Dette giver dem en ekstra elegance på spisebordet. Derudover har de også en lys og pæn fod, der er velafbalanceret og lidt større end den faktiske kop. Ligesom de andre glas i serien er disse glas lavet af tyndt blyfri glas og er opvaskemaskine sikkert. Formen af ​​koppen følger form af serien med sin bredere bund og smalkant. Det tynde glas absorberer hurtigt temperaturen af ​​drikke, som passer godt til dem, der foretrækker deres likør kold. Samtidig koncentrerer den indadgående kantning aromaen af ​​drikkevaren til næsen. Dette gør glassene også perfekt til en varm og velsmagende likør.essence dessertvinglas matcher snaps af midsommeren aften såvel som likør til kaffe og dessert på aftensfester. Et glas, der sætter en moderne elegance på gamle traditioner.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Iv Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666610

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Iv Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666610
  Rosé- og hvidvin glas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • MAXIM rødvinsglas 4-pak

  MAXIM rødvinsglas 4-pak
  4-pak rødvinsglas af kadmiumfrit glas. 42,5 cl/glas. MAXIM har en riflet inderside som giver et dekorativt og stilrent design. Inviter dine venner og skål i flotte rødvinsglas. Materiale: Glas. Størrelse: Højde 22,6 cm, Ø kant 6,3 cm, Ø krop
 • Riedel Winewings Pinot Noir / Nebbiolo Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/07

  Riedel Winewings Pinot Noir / Nebbiolo Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/07
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, en elegant fod og en karakteristisk kurve perfekt for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- New World Pinot Noir, Nebbiolo.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 95 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl

  Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl
  Disse solide, håndlavede 'blindtesting' vinglas er specielt egnet til vinentusiaster. Glassene fjerner alle visuelle tegn og gør det muligt kun at fokusere på smagssansen. De er en del af glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel, som har et enkelt udtryk.
 • Frederik Bagger Crispy Rødvinsglas 35 Cl 2 Stk - Vinglas Krystalglas Klar - 10321

  Frederik Bagger Crispy Rødvinsglas 35 Cl 2 Stk - Vinglas Krystalglas Klar - 10321
  Smukke Rødvinsglas i serien Crispy fra Frederik Bagger. Glasset er udsmykket med elegant diamantskåret mønster og garanterer langvarig glans og klarhed. Fremstillet af øko-venlig krystalglas uden giftige tilsætningsstoffer Tåler opvaskemaskine Rummer 35 cl . Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • The emeralds Vinglas Sæt m. 4 Tall Fern green

  The emeralds Vinglas Sæt m. 4 Tall Fern green
 • Eva Solo Eva Solo Vinglas, Bourgogne

  Eva Solo Eva Solo Vinglas, Bourgogne
  Denne store bowle er skabt til at få de finere nuancer med af de mere komplekse og forfinede rødvine, f.eks. dem fra Bourgogne og Barolo. Vinglasset er mundblæst, så stilk og bæger er trukket i et. Dette giver et smukt og elegant design. Vinglasset er f
 • Luigi Bormioli Atelier Hvidvinsglas Riesling 44 cl

  Luigi Bormioli Atelier Hvidvinsglas Riesling 44 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Tynd og elegant stil uden "søm" - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Eva Solo Vinglas, Riesling

  Eva Solo Vinglas, Riesling
  Et slankt hvidvinsglas fra Eva Solo skabt til at lokke det bedste ud af mineralske og ranke vine, f.eks. tør Riesling fra Nordfrankrig, Østrig og Tyskland. Vinglasset er mundblæst, så stilk og bæger er trukket i et. Dette giver et smukt og elegant design
 • Open Up Rødvinsglas 47 cl 4-pak Klar

  Open Up Rødvinsglas 47 cl 4-pak Klar
 • Riedel O Wine Tumbler Chardonnay Vinglas 58 cl

  Riedel O Wine Tumbler Chardonnay Vinglas 58 cl
  Disse vinglas er fremstillet i krystalglas og tilhører glaskollektionen Riedel O. De har et stilrent design og er derfor ideelle til enhver lejlighed. Glassene giver vinen plads til at udvikle sine potientielle smagsaromaer samtidig med at de minimerer ri
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Bordeaux Vin Hvidvin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 25342

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Bordeaux Vin Hvidvin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 25342
  Blyfrit glas. Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines champagneglas 2stk. 29cl

  Holmegaard Cabernet Lines champagneglas 2stk. 29cl
  Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Champagneglasset oser af elegance og lader boblerne perle op langs glasset. Hæld forsigtigt ned langs kanten og voila - nyd de gyldne dråber. Er med til at skabe en ekstra dimension til oplevelsen når du skal nyde smag og boquet af vinen. Leveres i en æske med 2 stk.
 • Rice Vinsglas - Vinglas Klar - HSGLW-SWW

  Rice Vinsglas - Vinglas Klar - HSGLW-SWW
  Herlig retro inspireret vinglas i akryl. Se gerne hele sortimentet af akrylartikler i dette design. Glasset er 100% fri for BPA og tåler fryser og opvarmning til 70°C (158°F). Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Cabernet Sauvignon 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/0

  Riedel Veloce Vin Cabernet Sauvignon 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/0
  Vinglasset fra Riedel har elegant, smukt design i glas med stor, høj skål perfekt til rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant, smukt design.- Findes også som drikkeglas.- Stor, høj skål.- Perfekt til rødvine.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 82.5 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Cabernet/ Merlot 2 Stk - Vinglas Klar - R-6449/0

  Riedel Veritas Vinsglas Cabernet/ Merlot 2 Stk - Vinglas Klar - R-6449/0
  Smukt vinglas fra Riedel med elegant tynd stilk. Glassets runde og bløde kuppel findes i forskellige varianter i samme serie. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Line vinglas, 35 cl.

  Kosta Boda Line vinglas, 35 cl.
  Vinglassene fra Kosta Bodas serie Line passer til både hvid- og rødvine. Glasset er mundblæst i Småland og har en glastråd, som er lagt på i hånden, og dette er en signatur for svensk kvalitetshåndværk.
 • Holmegaard Perfection sommelierglas 90 cl. 6 stk., klar

  Holmegaard Perfection sommelierglas 90 cl. 6 stk., klar
  Dette Perfection sommelierglas er designet af Tom Nybroe til robuste, kraftige vine, som udvikler deres fulde potentiale ved at blive iltet direkte i glasset. Serien Perfection er udviklet med fokus på optimal og varsom behandling af vinen. Linjen i glass

Et godt vinglas forbedrer vinoplevelsen

Hvilke glas, du nyder din vin af, har stor betydning for vinoplevelsen. Hvis du ønsker at se vinets fulde formåen må du velge et godt vinglas. Vinglas skal udtrykke vinens kvaliteter med duft og smag. Først og fremmest er det vigtigt at vinglasset har et bæger hvor vinen kan få luft. Denne del kaldes for tulipan hvor bunden er bredere end toppen. Vinens duft og smag udvikler sig når vinen får luft. Duftnoterne stiger op fra glasset når man slynger vinen. Man siger at vinen åbner sig.

Forskellige slags vinglas

Hvide viner bliver serveret afkølet i et lille hvidvinsglas som holder vinet kaldt i en længere periode.

Røde viner trænger mere luft for at få aromaerne til at komme til udtryk. Et bredt rødvinsglas giver mulighed for elegante noter at udfolde sig.

Mousserende vin bliver serveret i champagneglas i stedet.

ilead