Vinglas

Populær i vinglas

 • Aero Rødvinsglas 48cl

  Aero Rødvinsglas 48cl
 • Zalto Dessert vinglas 320 ml. 2 stk.

  Zalto Dessert vinglas 320 ml. 2 stk.
  Det elegante og luksuriøse dessertvinglas af krystal er skabt som følge af en stigende popularitet ved både dessert- og søde vine hele verden over. Zaltos dessertvinglas er udviklet til at skabe en fin balance mellem surheden, sødmen og kraften i en god d
 • Cabernet Stærkvinsglas, 1 stk 28 cl

  Cabernet Stærkvinsglas, 1 stk 28 cl
 • Swirl Vinglas Rosa

  Swirl Vinglas Rosa

Flere tips om vinglas

 • Luigi Bormioli Optica Hvidvinsglas 55 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24703

  Luigi Bormioli Optica Hvidvinsglas 55 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24703
  Hvidvinsglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til hvidvine. Vinglasset har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om hvidvinsglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Hvidvinsglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 186 mm.- Højde: 227 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Champagneglas 6 stk.

  Georg Jensen Bernadotte Champagneglas 6 stk.
  Nu kan du servere en lækker, kold Cava, en smagsfuld Champagne eller en alkoholfri mocktail i disse smukke glas fra Georg Jensen, der er helt ideelle til enhver festlig anledning. Du kan også tilbyde dine brunchgæster en forfriskende mimosa. Uanset hvad du serverer, vil din drik fremstå ikonisk og indbydende for dine gæster i de smukke glas fra Georg Jensen. De klassiske og velkendte rifler langs cocktailglassets sider kendetegner designeren bag Bernadotte-serien - nemlig Sigvard Bernadotte. I serien er der fokus på rene linjer og funktionalitet. Du kan finde meget mere fra Georg Jensen og Bernadotte-serien hos Kop & Kande, hvor vi desuden også har et bredt udvalg af andre smukke drink- og cocktailglas. Festen starter her!
 • Broste Copenhagen Amber Red Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460633

  Broste Copenhagen Amber Red Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460633
  Dette er et moderne rødvin glas fra Broste Copenhagen. Det tilhører den raveri serie, som er kendetegnet ved sin ravfarvede fade i bunden. Fade giver glasset en elegant dybde og passer perfekt til finere lejligheder. Fordi det er håndlavet, kan variation forekomme i både udseende og form, hvilket gør hvert glas unikt.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Club No. 4 Vinglas 30 cl 2-pak Crystal Clear

  Club No. 4 Vinglas 30 cl 2-pak Crystal Clear
 • Neo Vinglas, sæt m. 2 glas 32 cl

  Neo Vinglas, sæt m. 2 glas 32 cl
 • Carolina Gynning Protect Me Vins 75cl - Vinglas Glas Klar - 116615

  Carolina Gynning Protect Me Vins 75cl - Vinglas Glas Klar - 116615
  I serien findes vinglas, champagneglas og drikkeglas. Alle glas har forskellige motiver fra Carolina Gynnings kunstværker. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Invino rødvinsglas 2 styk

  Invino rødvinsglas 2 styk
  Invino Rødvinsglas i 2-pak. Disse rødvinsglas har en lidt bredere kop, der gør, at vinen kan udsættes for mere ilt, hvilket åbner op for aromaerne på en behagelig måde. Flot stilk og en diskret lille fod. Fremstillet i hjertet af Toscana af Italiens største krystalproducent gennem en miljøvenlig produktionsproces. Med 23,5 cm i højden og 9,95 cm i Ø rummer hvert glas 65 cl. Denne pakke indeholder 2 vinglas. Tåler opvaskemaskine
 • Kosta Boda Friendship Vins 50 Cl You & Me - Vinglas Glas Klar - 7091528

  Kosta Boda Friendship Vins 50 Cl You & Me - Vinglas Glas Klar - 7091528
  Vinglas fra Kosta Boda. Dette vinglas tilhører venskabsserien, som indeholder forskellige kærlige og kreative motiver. Vinglaset giver hjemmet et dejligt strejf af farve, og er en sjov serie at indsamle. Serien er designet af Ulrica Hydman-Vallien og er lavet af mundblæst glas.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zieher Vision Straight 2 stk.

  Zieher Vision Straight 2 stk.
  Smukke og moderne vinglas fra tyske Ziehers serie Vision. Glassene passer perfekt til en vinelsker, som ønsker høj kvalitet og tydelige smage. Vision Straight er fremragende til både rød- og hvidvine med rene druesorter med frugtig karakter. Zieher prior
 • Riedel Winewings Chardonnay Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/97

  Riedel Winewings Chardonnay Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/97
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, stor åbning og en karakteristisk kurve perfekt til hvidvine og for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Chardonnay.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 73 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Chef & Sommelier Cabernet Angular vinglas 47 cl

  Chef & Sommelier Cabernet Angular vinglas 47 cl
  Chef & Sommelier Cabernet Angular vinglas 47 cl er et moderne designet vinglas fra Chef & Sommelier med lige og klare linjer i sit design. Cabernet Angular 47 cl vinglasset er velegnet til alle typer vine, men er måske primært velegnet til rødvine, der har brug for medium iltning. Glaskoppen har en skarp linje, hvor cupningen starter, hvilket bevarer aromaerne og giver et moderne design. Ideelt rødvinsglas til vine fra Bordeaux og andre regioner, hvor druesorterne Cabernet Sauvignon og Merlot med mere. Vol.: 47 cl H: 210 mm Ø: 97 mm Tåler opvaskemaskine
 • Georg Jensen Sky Hvidvinsglas 35 Cl 6-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 10019205

  Georg Jensen Sky Hvidvinsglas 35 Cl 6-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 10019205
  Hvidvinsglasset fra Georg Jensen har et sofistikeret design i krystal med en rund form perfekt til middagsselskaber. Designet af Aurélien Barbry. Om hvidvinsglasset fra Georg Jensen- Sofistikeret design.- Fremstillet af krystalglas.- Rund form.- Højde: 215 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Diameter: 86 mm.- Pakkeantal: 6-pack. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380

  Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380
  Sæt med seks vinglas fra Holmegaard. Disse vinglas er på 36 CL og tilhører den luksuriøse Cabernet-serie, designet af Peter Svarrer. Glassene har et moderne og funktionelt design med dagligdags elegance, og passer perfekt til rødvin. Er opvaskemaskine sikkert op til 55 ° C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Longchamp Rødvinsglas 25 Cl. (6stk)

  Longchamp Rødvinsglas 25 Cl. (6stk)
  Longchamp rødvinsglas - 25 cl. Elegant rødvinsglas som passer på ethvert middagsbord!Glasset er udformet i diamant design med slebne sider i bunden, dette giver et klassisk vintage look og giver samtidig et bedre greb.Perfekt til bryllupper, grillaftener
 • Carolina Gynning She's The One Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666606

  Carolina Gynning She's The One Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666606
  Rosé- og hvidvin glas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Aero Hvidvindsglas 32,5 cl

  Luigi Bormioli Aero Hvidvindsglas 32,5 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Aero serien er designet til at ilte vinen effektivt og ikke mindst hurtigt når den slynges rundt. Glasset har en indvendig spiral der ud over at give et flot look til glasset også er med til at forstærke svingningerne af vinen så iltningen kan åbne vinen og frigøre aromaerne. Aero glasset ilter vinen på blot 15 sekunder, hvorved der reduceres syre, så vinens aroma og smagsrigdom klart træder fremGlasset er fremstillet i den meget holdbare glasmassen SON.hyx som også er fuldstændigt transparent Tynd og elegant stilk uden søm - stilken er forstærket med titanium hvorved holdbarheden er forøget med over 140% Ultraklart glas der kan vaskes over 1000 gange i opvaskemaskinen ved max 55 grader uden glasset forandresUden bly og tungmetaller 25 års garanti der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask (max 55 grader)
 • Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilicate Glass Rosa - 541224

  Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilicate Glass Rosa - 541224
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Eva Solo Riesling Vinglas 30 cl

  Eva Solo Riesling Vinglas 30 cl
  Eva Solo Riesling Vinglas 30 cl. Et unikt designet vinglas fra danske Eva Solo. Dette hvidvinsglas har en åbning, der er forsynet med en 14° vinkel for både at skabe et fremspringende design og forstærke den aromatiske oplevelse af vine. Det smallere stade fanger aromaerne og bidrager til en begrænset oxidation, hvilket gavner vine med druesorterne Riesling eller Pinot Gris med mere. Højde: 220 mm Diameter: 80 mm Volumen: 300 ml Formen tillader at drikke fra alle sider.
 • Chef & Sommelier Open Up vinglas 40 cl

  Chef & Sommelier Open Up vinglas 40 cl
  Chef & Sommelier Open Up er et stilfuldt og holdbart vinglas. Glasset rummer 40 cl og er lavet af en højteknologisk glasmasse, også kaldet Kwarx. Et glimrende glas til stressende miljøer som barer og restauranter, men selvfølgelig også til hjemmebrug. Kan vaskes i maskine. 1 stk Chef & Sommelier Open Up vinglas Ø 9,1 cm Højde 23,1 cm
 • Riedel Cabernet Vinglas 80 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/0

  Riedel Cabernet Vinglas 80 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/0
  Vinglassene fra Riedel er perfekte til middagsselskaber og har et elegant design med smal fod og en høj skål. De er fremstillet af krystalglas. Om vinglassene fra Riedel- Elegant design med smal fod og høj skål.- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 104 mm.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 80.0 cl.- 3-års garanti.- Disse vinglas er en del af Riedel-kollektionen. Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Fusion vinglas

  Fusion vinglas
  Fusion vinglas i krystal 22 cl er et meget stilrent vinglas i krystal med smukke proportioner. Fremstillet i hjertet af Toscana af Italiens største krystalproducent gennem en økologisk produktionsproces. Produkterne er kendetegnet ved succesrige unge italienske og internationale designere i kombination med minimal miljøpåvirkning under fremstillingsprocessen. Tåler opvaskemaskine
 • Vervino Dessertvinglas 29 cl 2-pak Klar

  Vervino Dessertvinglas 29 cl 2-pak Klar
 • LB Atelier Hvidvinsglas 35cl Sauvignon

  LB Atelier Hvidvinsglas 35cl Sauvignon
 • Morberg Collection hvidvin glas 4-pack

  Morberg Collection hvidvin glas 4-pack
  Morberg Collection hvidvinsglas 4-pak. Et stilrent hvidvinsglas designet i samarbejde mellem svenske Orrefors og madprofilen Per Morberg. Med sin smallere form er dette vinglas blevet tilpasset til at afspejle hvidvines aroma og smag på bedste vis. Kubens design begrænser iltningen og det unikke design løfter helhedsindtrykket til ren elegance. Den populære skuespiller og tv-kok Per Morberg har sammen med svenske Orrefors designet en serie mundblæste glas af højeste kvalitet. I ægte morbergsk ånd er kun det bedste nok, og Morberg Collection-serien vidner om både håndværk af høj kvalitet og tidløst design. Volumen: 34 cl Leveres i 4-pak
 • Riedel Stemless Wings Pinot Noir/Nebbiolo 2-pak

  Riedel Stemless Wings Pinot Noir/Nebbiolo 2-pak
  Klassiske vinglas til New World Pinot Noir/Nebbiolo fra Riedels serie Stemless Wings. Glassene er designet specielt til bløde røde vine med frisk syre, eksempelvis Pinot Noir och Nebbiolo. Den brede kant samt den vingeformede kurve forhøjer oplevelsen a
 • Rødvinsglas Sublym 55 Cl Chef & Sommelier 6 Stk.

  Rødvinsglas Sublym 55 Cl Chef & Sommelier 6 Stk.
  Høje, slanke rødvinglas fra Sublym vil gøre din vinoplevelse endnu bedre. Med rødvinsglassene fra Sublym har du seks elegante rødvinsglas, som vil få enhver sommelier til at være overflødig, da du vil nyde rødvinen uanset hvad. I hvert glas kan der være 5
 • Kosta Boda Line vinglas, 28 cl.

  Kosta Boda Line vinglas, 28 cl.
  Vinglassene fra Kosta Bodas serie Line passer til både hvid- og rødvine. Glasset er mundblæst i Småland og har en glastråd, som er lagt på i hånden, og dette er en signatur for svensk kvalitetshåndværk.
 • Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pack

  Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pack
  Riedel Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pak. Et mesterværk i vinglasdesign. Veritas New World Pinot Noir er et vinglas, der er specielt tilpasset til at passe til de helt store vine fra den nye verden (uden for Europa). Den brede bikube muliggør en rigtig kraftig oxidation, som gør at denne type rødvin virkelig åbner sig og bikuben er med til at koncentrere aromaerne. Øverst er et lige afsnit, kaldet en skorsten, som hjælper med at neutralisere alkoholtoner og yderligere balancerer aromaerne. Et meget smukt rødvinsglas, der også passer til vintage- og roséchampagne. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas
 • Expert Tasting Vinsmagning glas 6-pack

  Expert Tasting Vinsmagning glas 6-pack
  Expert Tasting Vinsmagning glas 6-pack. Eksklusive vinglas designet til vinsmagning. Kubens form bevarer aromaerne i glasset, og klarheden letter farvevurderingen. Fremragende vinglas til både fester og hverdag. Leveres i 6-pakning. Bind: 26 cl. H: 17,9 cm Ø: 7,2 cm
 • Vinglas Fortius 51 Cl Libbey 12stk.

  Vinglas Fortius 51 Cl Libbey 12stk.
  Vinglasset fra Fortius er et klassisk vinglas, som vil få enhver til at få lyst til vin. Dettte vinglas fra serien LIBBEY indbyder med sine runde former til at nyde et godt glas vin når det endelig er blevet weekend eller når man nyder en dejlig middag me
 • Zalto Hvidvin (2 Stk.), 40 Cl

  Zalto Hvidvin (2 Stk.), 40 Cl
  Mundblæste og unikke Zalto Vinglas (2 stk.), 40 cl Noget af det, som især fanger mange mennesker der er vilde med vin er disse glas. Det skyldes naturligvis blandt andet den smukke form, som glassene har. Det er dog ikke kun formen, der er meget tiltrække
 • Rødvinsglas BRUNELLI Burgundy 6-pak

  Rødvinsglas BRUNELLI Burgundy 6-pak
  BRUNELLI glasserien giver en moderne variant af de klassiske hvidvinsglas. Glasset på almindelige vinglas er normalt ovalt, men i denne nye kollektion fra glarmesteren LEONARDO er den bredeste del af glasset placeret længere nede, hvilket øger sma
 • Carolina Gynning Feeling Magic Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666612

  Carolina Gynning Feeling Magic Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666612
  Rosé- og hvidvin glas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/97

  Riedel Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/97
  Riedel fra Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Stelton Foster vinglas 0,2 liter stål/guld

  Stelton Foster vinglas 0,2 liter stål/guld
  Stelton Foster vinglas/ glas i blankt rustfrit stål med guld på indersiden. Passer til vandglasset i samme serie Tåler ikke opvaskemaskine Stelton har introduceret en produktlinje designet af Norman Foster. Designet forener en enkel skulpturel form med bløde linjer. Resultatet er er et anvendeligt designprodukt der giver glæde både når man ser, rør og anvender det.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Grå - 541223

  Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Grå - 541223
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilicate Glass Blå - 541221

  Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilicate Glass Blå - 541221
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Juhlin hvidvin glas 40 cl 2-pack

  Juhlin hvidvin glas 40 cl 2-pack
  Juhlin hvidvinsglas 40 cl 2-pak er mundblæste hvidvinsglas fra Reijmyre er designet sammen med den verdensberømte vinkender Richard Juhlin. Glassene er fremstillet på Reijmyre mølle, som er en af ??Sveriges fremmeste glasmøller og er af meget høj kvalitet. Juhlin hvidvinsglas 40 cl har en lækker, dyb kop, der er velafbalanceret og tilpasset hvidvine. Designet giver en afbalanceret iltning og kubens design fremhæver frugtige og sunde toner fra hvidvin. Et lækkert hvidvinsglas til alle typer hvidvin. Volumen: 40 cl Højde: 220 mm Ø: 85 mm Leveres i 2-pak
 • Timeless vinglas

  Timeless vinglas
  Tidløst vinglas i krystal 22,7 cl er et klassisk krystalglas med smuk slibning langs glassets krop. Lidt udvidende i toppen for at sprede drinken på en behagelig måde i mundhulen. Fremstillet i hjertet af Toscana af Italiens største krystalproducent gennem en økologisk produktionsproces. Produkterne er kendetegnet ved succesrige unge italienske og internationale designere i kombination med minimal miljøpåvirkning under fremstillingsprocessen. Tåler opvaskemaskine
 • Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak
  Med disse vinglas fremmer du rødvinens aroma. Glassene har et stilrent design og er derfor ideelle til enhver lejlighed. De er en del af glasserien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det muligt at matche med glas i samme stil. Glassene er egnet til at ko
 • Ovid Rødvinsglas 4-pak

  Ovid Rødvinsglas 4-pak
  Ovid Rødvinsglas 4-pak. Et stilrent rødvinsglas med bred bas og tydelig kupning fra franska Villeroy & Boch. Glaskroppens utformning låter vinet luftas och aromerna att frigöras på et föredømligt sätt. Den tydelige kupering bevarar og udøver aromaer for en maksimal oplevelse. Ovid Rødvinsglas er en bh allround-vinglas som lämpar sig til alle typer af røde viner. Højde: 215 mm Volym: 59 cl Tål maskindisk
 • Incanto Rødvinsglas Klar 50 Cl Ø9cm H23cm

  Incanto Rødvinsglas Klar 50 Cl Ø9cm H23cm
  Smukke og enkle Incanto rødvinsglas klar 50 cl ø9cm H23cm Rigtig mange mennesker bruger helt klassiske vinglas når de skal drikke en god vin. Glassene er rundt, helt glatte og har en en lang og tynd stilk. Dette kan også være fint for det er klart, at det
 • Riedel Vinum Bordeaux Grand Cru Vinglas 96 cl 2-pak

  Riedel Vinum Bordeaux Grand Cru Vinglas 96 cl 2-pak
  Disse klassiske Bordeaux Grand Cru Vinglas fra Riedel tilhører glaskollektionen Vinum. 'Vinum' er en serie med et elegant og tidsløst design , som er ideelle for enhver lejlighed. Glassene er designet til at fremme de bedste aromaer efter de specifikke dr
 • Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak Topaz - Vinglas Krystalglas Topaz Blue - 10458

  Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak Topaz - Vinglas Krystalglas Topaz Blue - 10458
  Hvidvinsglasset fra Frederik Bagger er fremstillet af miljøvenligt, giftfrit krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om hvidvinsglasset fra Frederik Bagger- Fremstillet af krystalglas.- Diamantslebet og fremstillet af glas.- Fra kollektionen Crispy.- 10-års garanti.- Kapacitet: 35 cl.- Kombinér hvidvinsglasset med et rødvinsglas fra Frederik Bagger. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler temperaturer op til 180°C.- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Stemless Wings Riesling/Champagneglas 2-pak

  Riedel Stemless Wings Riesling/Champagneglas 2-pak
  Klassiske vinglas til Riesling og Champagne  fra Riedels serie Stemless Wings. Glassene passer godt både til Riesling og Champagne. De har bedere bund og er relativt smalle øverst. Denne form forhøjer oplevelsen af hvidt eller mousserende vin, da den
 • Definition Universal Rödvin / Vitvin 55 cl 75 cl 2-Pak

  Definition Universal Rödvin / Vitvin 55 cl 75 cl 2-Pak
  Definition Universal Rødvin / Hvidvin 55 cl 2-Pack tilhører Spiegelaus premium serie Definition hvor glas er blevet fremstillet med en ekstrem tyndhed og lethed. Disse glas vejer kun 140 gram! Kopen i dette fantastiske vinglas er designet til at drikke både røde og hvide vine. Lavet af blyfri krystal, der har en utrolig glans for at fremhæve vinens farve og nuance. Tåler opvaskemaskine Vol: 55 cl Højde: 23,5 cm Bredde: 9,1 cm
 • Vinglas 2-pack

  Vinglas 2-pack
 • Line Vinglas 35 cl

  Line Vinglas 35 cl

Et godt vinglas forbedrer vinoplevelsen

Hvilke glas, du nyder din vin af, har stor betydning for vinoplevelsen. Hvis du ønsker at se vinets fulde formåen må du velge et godt vinglas. Vinglas skal udtrykke vinens kvaliteter med duft og smag. Først og fremmest er det vigtigt at vinglasset har et bæger hvor vinen kan få luft. Denne del kaldes for tulipan hvor bunden er bredere end toppen. Vinens duft og smag udvikler sig når vinen får luft. Duftnoterne stiger op fra glasset når man slynger vinen. Man siger at vinen åbner sig.

Forskellige slags vinglas

Hvide viner bliver serveret afkølet i et lille hvidvinsglas som holder vinet kaldt i en længere periode.

Røde viner trænger mere luft for at få aromaerne til at komme til udtryk. Et bredt rødvinsglas giver mulighed for elegante noter at udfolde sig.

Mousserende vin bliver serveret i champagneglas i stedet.

ilead