Vinglas

Populær i vinglas

Flere tips om vinglas

 • Spiegelau Authentis Blind Tasting 32cl 4-pak - Vinglas Sort - 4408551

  Spiegelau Authentis Blind Tasting 32cl 4-pak - Vinglas Sort - 4408551
  4-pakke med autentis blindtestglas fra Spiegelau. Disse vinbriller er perfekte til blindsmagning af whine. Prøven bliver endnu mere spændende, fordi glasset er sort, og du kan ikke se vinnerne af vinen. Det passer godt til både røde og hvide vine. Bør vaskes med hånden.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Spiegelau Definition Bordeaux Vinglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 1350165

  Spiegelau Definition Bordeaux Vinglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 1350165
  Vinglasset fra Spiegelau er fremstillet af højkvalitets krystalglas med exceptionel klarhed og ekstra holdbarhed. Den har en veldesignet skål med en nydelig vægt for den ultimative drikkeoplevelse. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. 2-pak. Om vinglasset fra Spiegelau- Fra kollektionen Definition.- Fremstillet af krystalglas.- Exceptionel klarhed.- Fremstillet i Tyskland Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Sense Glas Til Vinsmagning 6-pak - Vinglas Klar - 6220102

  Orrefors Sense Glas Til Vinsmagning 6-pak - Vinglas Klar - 6220102
  Orrefors fra Sense Glas til Vinsmagning, 6-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Sommelier Sauternes Vinglas 34 cl

  Riedel Sommelier Sauternes Vinglas 34 cl
  Pynt middagsbordet med disse stilrene vinglas fra Riedel, som er en del af glaskollektionen 'Sommelier'. Du kan med fordel matche forskellige glas fra samme serie for at skabe et stilrent udtryk. Serien er den første i verden, som producerer glas efter de
 • Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-p - Vinglas Klar - 1416177

  Spiegelau Willsberger Bordeaux 64cl 4-p - Vinglas Klar - 1416177
  Spiegelau fra Willsberger Bordeaux 64cl 4-p. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Line Vin Xl 44 Cl - Vinglas Glas Klar - 7021513

  Kosta Boda Line Vin Xl 44 Cl - Vinglas Glas Klar - 7021513
  Line vin glas fra Kosta Boda. Dette vinglas tilhører den elegante linjeserie, designet af Anna Ehrner. Designet er klassisk med en tynd glastråd, der vinder rundt i Glas. Glastråden er sat på for hånd og glasset er mundblæst i Småland. Passer perfekt til festlige lejligheder.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa D'or Rødvinsglas 47 Cl - Vinglas Klar - 20665-110300-40400

  Rosenthal Versace Medusa D'or Rødvinsglas 47 Cl - Vinglas Klar - 20665-110300-40400
  Rosenthal fra Versace Medusa d'Or Rødvinsglas 47 cl, Klar. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak Topaz - Vinglas Krystalglas Topaz Blue - 10458

  Frederik Bagger Crispy Madame Hvidvinsglas 35 Cl 2-pak Topaz - Vinglas Krystalglas Topaz Blue - 10458
  Hvidvinsglasset fra Frederik Bagger er fremstillet af miljøvenligt, giftfrit krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om hvidvinsglasset fra Frederik Bagger- Fremstillet af krystalglas.- Diamantslebet og fremstillet af glas.- Fra kollektionen Crispy.- 10-års garanti.- Kapacitet: 35 cl.- Kombinér hvidvinsglasset med et rødvinsglas fra Frederik Bagger. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler temperaturer op til 180°C.- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Charlotte Amalie Rødvinsglas 23 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4304900

  Holmegaard Charlotte Amalie Rødvinsglas 23 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4304900
  Per Lütken er designeren og producenten, der har fremstillet mere end 3000 glasdesign. Charlotte Amalie-serien er opkaldt efter Per Lütkens kone og symboliserer Holmegaards Craft-tradition og klassisk design.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Goblet 35 Cl 4 Pcs - Vinglas Krystalglas Klar - 101966

  Nachtmann Noblesse Goblet 35 Cl 4 Pcs - Vinglas Krystalglas Klar - 101966
  Denne bobler fra Nachtmann tilhører Noblesse-serien, som indeholder alt, hvad du behøver for at fuldføre din hjemmebar. Gobletten består af glas, der har et klassisk skåret diamantmønster, der giver en luksuriøs stemning til bordindstillingen. Er lavet af krystalglas.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak
  Med disse vinglas fremmer du rødvinens aroma. Glassene har et stilrent design og er derfor ideelle til enhver lejlighed. De er en del af glasserien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det muligt at matche med glas i samme stil. Glassene er egnet til at ko
 • Holmegaard Fountaine Portvinglas 10 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300104

  Holmegaard Fountaine Portvinglas 10 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300104
  Denne fountaine dessertvin glas er designet til at tjene som en god ende til en god middag. Vinglaset har en klassisk form og er designet af Michael Bang.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Max Cabernet/ Merlot Vin - Vinglas Glas Klar - R-1423/0

  Riedel Max Cabernet/ Merlot Vin - Vinglas Glas Klar - R-1423/0
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en elegant stilk og en specielt udviklet kuppel perfekt til rødvine. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Cabernet Sauvignon, Merlot.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 300 mm.- Kapacitet: 82 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Make Peace Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666604

  Carolina Gynning Make Peace Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666604
  Rosé- og hvidvin glas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Aroma Glas Til Vinsmagning 62 Cl - Vinglas Klar - 6257460

  Orrefors Intermezzo Blå Aroma Glas Til Vinsmagning 62 Cl - Vinglas Klar - 6257460
  Intermezzo aroma vinsmagning glas er en del af serien, der er blevet en af ​​Orrefors bedst sælgende serier i hele tiden - Intermezzo. Designet af Erika Lagerbielke så tidligt som 1985. Intermezzo er præget af en ikonisk detalje i form af en dråbe i foden. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Småland, Sverige.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Pulse Vinglas 46cl., 4 stk.

  Orrefors Pulse Vinglas 46cl., 4 stk.
  Dette elegante vinglas fra Orrefors’ More-kollektion er designet af Ingegerd Råman, som har skabt en kollektion til øjne, næse og mund. Glassene er nemlig både æstetiske og praktiske, da de kan anvendes til både rød- og hvidvin og i henhold til tidens k
 • Aida Connoisseur Extravagant Rødvinsglas 71 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 16100

  Aida Connoisseur Extravagant Rødvinsglas 71 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 16100
  Rødvinsglasset fra Aida har et elegant design med en stor skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af tyndt krystalglas med en eksklusiv følelse og en fin, beskyttende indpakning. Om rødvinsglasset fra Aida- Fra kollektionen Connoisseur.- Fremstillet af krystalglas.- Elegant look.- Pakkeantal: 4- Fremstillet i Tyskland Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Pinot Noir/nebbiolo Rødvinsglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6789/07

  Riedel Pinot Noir/nebbiolo Rødvinsglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6789/07
  Rødvinsglasset fra Riedel har elegant design i krystalglas med bred bund og smal åbning perfekt til rødvine. 2-pak. Om rødvinsglasset fra Riedel- Elegant design.- Fremstillet af krystalglas.- Bred bund.- Findes også som champagneglas.- Fra kollektionen Stemless Wings.- Højde: 121 mm.- Kapacitet: 63.0 cl.- Fremstillet i Danmark Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Sommelier Bordeaux Grand Cru Vinglas 86 cl

  Riedel Sommelier Bordeaux Grand Cru Vinglas 86 cl
  Disse vinglas fra glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel er håndlavet i krystalglas, hvilket gør hver enkelt glas helt unikt. Glassene har et elegant design og kan med fordel matches med andre glas fra samme serie, for at skabe et stilrent udtryk på midd
 • Ferm Living Ripple Wine s 2pcs Clear - Vinglas Glas Klar - 100488211

  Ferm Living Ripple Wine s 2pcs Clear - Vinglas Glas Klar - 100488211
  Ripple vinglas fra Ferm Living er smukt glas med et sofistikeret udseende. De er smukt ribbet og lavet af mundblæst glas. For en perfekt bordindstilling, komplet med drikkeglas og champagnebriller i samme serie. Da de er håndlavede, er hvert glas unikt. Fungerer godt i maskinvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Champagne s Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/58-1

  Riedel Vinum Champagne s Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/58-1
  Sæt med champagneglas fra Riedels Series Vinum. I modsætning til Riedels andre druespecifikke glas er dette et drikke-specifikt glas, da champagne traditionelt er lavet af mere end en type drue. Den midterste bunden af ​​skålen danner en strøm af bobler inde i glasset, som en søjle. Dannelsen af ​​bobler er både smukke og udvider "life" af champagne. Den brede del i midten af ​​glaset løfter champagne aromaer. Den koniske åbning koncentrerer duften til næsen og øger smagsoplevelsen. Vinglaset passer også til: Blanc de Blancs Cava Franciacorta Prosecco Sekt andre mousserende vine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Stem Zero Powerful Rødvinsglas 55 cl

  Stem Zero Powerful Rødvinsglas 55 cl
 • Jour Hvidvinsglas 15 cl Sæt m. 2 glas

  Jour Hvidvinsglas 15 cl Sæt m. 2 glas
 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116608

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116608
  Vinglas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Rødvinsglas GC, 45 cl 2 stk.

  Rødvinsglas GC, 45 cl 2 stk.
  Rødvinsglasset har betydning for vinens smag. Hvis du bare skal vælge et glas til rødvin, passer det tulipanformede bordeauxglas til mange typer vine. Glassets form giver vinen plads til at udvikle sig og koncentrerer duften. Med sit enkle design
 • Riedel Ouverture Magnum Vinglas 53 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Magnum Vinglas 53 cl 2-pak
  Skab et enkelt og elegant udtryk på middagsbordet med disse fine vinglas fra Riedel. Skålens store størrelse på vinglassene er med til at frembringe de bedst potentielle aromaer fra vinen. De er en del af serien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det mul
 • Aida Passion Connoisseur Rødvinsglas 64,5 Cl 6 Stk - Vinglas Krystalglas Klar - 15591

  Aida Passion Connoisseur Rødvinsglas 64,5 Cl 6 Stk - Vinglas Krystalglas Klar - 15591
  Rødvinsglas i krystal fra Aidas serie Passion Connoisseur. Designet er minimalistisk med en romantisk undertone, som passer til både hverdag og fest. Serien indeholder alt fra champagneglas til vandglas.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Vin 132mm - Vinglas Glas Klar - 1172990020

  Villeroy & Boch Boston Vin 132mm - Vinglas Glas Klar - 1172990020
  Villeroy & Boch fra Boston Vinglas, 132mm. Vinglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Into The Future Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116613

  Carolina Gynning Into The Future Vins 75 Cl - Vinglas Glas Klar - 116613
  Vinglas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Love Is Joy Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666602

  Carolina Gynning Love Is Joy Rosé/hvidvins 40 Cl - Vinglas Glas Klar - 666602
  Rosé- og hvidvin glas fra Carolina Gynning. Dette vinglas har en høj fod og konisk form, fokus er portræt af en stærk kvinde. Det er designer Carolina Gynning, som med stor lidenskab og kærlighed har udviklet dette farverige motiv, der afspejler hendes boblende og udadgående personlighed. Vi anbefaler håndvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Idéelle rødvin 28 cl

  Holmegaard Idéelle rødvin 28 cl
  Holmegaard rødvinsglas Idéelle. Design: Per Lütken. 28 cl.
 • Frederik Bagger Crispy white vinglas 2 stk. 25 cl

  Frederik Bagger Crispy white vinglas 2 stk. 25 cl
  Frederik Bagger Crispy white hvidvinsglas 2 stk 25 cl. Det eksklusive krystalvinglas har en smuk rund form der giver et klassisk og sofistikeret udseende. Med de diamantslebne streger på det krystalklare glas fremstår vinen ekstremt flot i glasset. Flot design og blyfri krystalglas. 10 års garanti mod glaspest. Tåler opvaskemaskine Til både kolde og varme drikke -25°C til + 180°C
 • Riedel O Cabernet/Merlot Vinglas 60 cl 2-pak

  Riedel O Cabernet/Merlot Vinglas 60 cl 2-pak
  Disse stilrene vinglas i krystalglas tilhører glaskollektionen Riedel O. De har et enkelt og stilrent design, som gør dem ideelle til enhver lejlighed. Glassene kan bruges til at servere vinen på en trendy og anderledes måde. De kan også bruges som almind
 • Nachtmann Vivino Hvidvinsglas 37 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 103742

  Nachtmann Vivino Hvidvinsglas 37 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 103742
  Hvidvinsglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en lille skål perfekt til hvidvine. Vinglasset er fremstillet af slidstærkt krystalglas med høj klarhed for at lysne borddækningen op. Om hvidvinsglasset fra Nachtmann- Fra kollektionen Vivino.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 4- En perfekt gave. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Vin 132mm - Vinglas Glas Grøn - 1173090022

  Villeroy & Boch Boston Coloured Vin 132mm - Vinglas Glas Grøn - 1173090022
  Villeroy & Boch fra Boston coloured Vinglas Grøn, 132mm. Vinglas Grøn Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines champagneglas 2stk. 29cl

  Holmegaard Cabernet Lines champagneglas 2stk. 29cl
  Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Champagneglasset oser af elegance og lader boblerne perle op langs glasset. Hæld forsigtigt ned langs kanten og voila - nyd de gyldne dråber. Er med til at skabe en ekstra dimension til oplevelsen når du skal nyde smag og boquet af vinen. Leveres i en æske med 2 stk.
 • AIDA Passion Connoisseur kraftig rødvinsglas

  AIDA Passion Connoisseur kraftig rødvinsglas
  2 stk. klare rødvinsglas fra Aida. Vinglassene er lavet i smukt krystalglas og pryder med sine bløde linjer og slanke stilk enhver bordopdækning – både til hverdag og til festlige anledninger. Kan gå i opvaskemaskinen. Mål: 64,5 cl.
 • Riedel Veritas New World Shiraz Vinglas 65 cl 2-pak

  Riedel Veritas New World Shiraz Vinglas 65 cl 2-pak
  Dekor middagsbordet med disse elegante vinglas fra Riedel, som er fremstillet i krystalglas. De tilhører glasserien 'Veritas', hvilket gør det muligt for dig at skabe et stilrent udtryk ved at matche de forskellige glas fra samme serie. Disse vinglas e
 • Riedel Sommelier Hermitage Vinglas 62 cl

  Riedel Sommelier Hermitage Vinglas 62 cl
  Vinglassene fra Riedel er en del af glasserien 'Sommelier', som er verdens første glasserie, der sorterer vinglassene efter den specifikke drue. Glassene er håndlavet i krystalglas, som gør hver enkelt glas helt unikt. De fremmer vinen silkebløde struktur
 • ACE rødvinsglas 4-pak

  ACE rødvinsglas 4-pak
  4-pak rødvinsglas af cadmiumfrit glas. 21 cl/glas. ACE rødvinglas har et klassisk design med et stilrent vintageudtryk. Inviter dine venner og skål i flotte rødvinsglas! Materiale: Glas. Størrelse: Højde 16 cm, Ø kant 5,5 cm, Ø krop 8.3 cm.
 • Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380

  Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380
  Sæt med seks vinglas fra Holmegaard. Disse vinglas er på 36 CL og tilhører den luksuriøse Cabernet-serie, designet af Peter Svarrer. Glassene har et moderne og funktionelt design med dagligdags elegance, og passer perfekt til rødvin. Er opvaskemaskine sikkert op til 55 ° C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Alessi s Family Rødvins 23 Cl - Vinglas Glas Klar - AJM290

  Alessi s Family Rødvins 23 Cl - Vinglas Glas Klar - AJM290
  Glass family er en serie med glas til alle lejligheder. Stilfuld og enkelt design.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Vinoteque portvinsglas, 6 stk.

  Luigi Bormioli Vinoteque portvinsglas, 6 stk.
  Uanset om du nyder en god portvin eller lignende, så bør du skænke det i de perfekte glas. Luigi Bormiolis Vinoteque portvinsglas lader dig fremhæver de unikke aromaer, så du får den bedste smagsoplevelse hver gang. Vinoteque er nemlig en serie af glas, d
 • Nachtmann Vivino Burgundy Vinglas 70 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 103740

  Nachtmann Vivino Burgundy Vinglas 70 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 103740
  Vinglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en stor skål perfekt til kraftige rødvine. Den er fremstillet af slidstærkt krystalglas med høj klarhed for at lysne borddækningen op. Om vinglasset fra Nachtmann- Fra kollektionen Vivino.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 4- En perfekt gave. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Vinglas Mature 63 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292158

  Orrefors Difference Vinglas Mature 63 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292158
  Forskel Ægte har en bred og stor kop, der gør det muligt for den røde vin at trække vejret for at understrege krydderier af tønder og mørkfrugt. Derfor er dette vinglas specielt velegnet til modne røde vine med mange komplekse smagsstoffer og aromaer. Prøv det for en smag af vin fra Bourgogne, Barolo Bordeaux, Rioja, Napa Valley for eksempel. Brillerne i forskellen serien er udviklet af designer Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinforfatteren Bengt-Göran Kronstam. Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Sandvig Rødvinsglas 55cl

  Sandvig Rødvinsglas 55cl
 • Holmegaard Fontaine bourgogneglas 40 cl.

  Holmegaard Fontaine bourgogneglas 40 cl.
  Holmegaard Fontaine vinglas bourgogne 40 cl. Holmegaard Fontaine vinglas 29 cl. Fremstillet i mundblæst glas - designet af Michael Bang. Glasset er designet til at udfoldes vinens duft- og smagsnuancer. Den store overflade åbner vinens bouquet mens den snævre top samler den igen. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Spiegelau Authentis Rødvinglas 48 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 4400181

  Spiegelau Authentis Rødvinglas 48 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 4400181
  4-pakke med autentis rødvinglas fra Spiegelau. Disse rødvinsglas tilhører authentis-serien, hvilket er en kombination af specialiseret produktionsproces og dyb forståelse af vin påskønnelse. Den prisbelønnede serie er det naturlige valg til en vin elsker. Glaset har klassiske rene linjer og en fin tynd kant. Den generøse kop understreger smag og aroma på en autentisk måde og passer perfekt til røde vine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.

Et godt vinglas forbedrer vinoplevelsen

Hvilke glas, du nyder din vin af, har stor betydning for vinoplevelsen. Hvis du ønsker at se vinets fulde formåen må du velge et godt vinglas. Vinglas skal udtrykke vinens kvaliteter med duft og smag. Først og fremmest er det vigtigt at vinglasset har et bæger hvor vinen kan få luft. Denne del kaldes for tulipan hvor bunden er bredere end toppen. Vinens duft og smag udvikler sig når vinen får luft. Duftnoterne stiger op fra glasset når man slynger vinen. Man siger at vinen åbner sig.

Forskellige slags vinglas

Hvide viner bliver serveret afkølet i et lille hvidvinsglas som holder vinet kaldt i en længere periode.

Røde viner trænger mere luft for at få aromaerne til at komme til udtryk. Et bredt rødvinsglas giver mulighed for elegante noter at udfolde sig.

Mousserende vin bliver serveret i champagneglas i stedet.

ilead