Torplyktan fyrfadsstager

Populær i Torplyktan fyrfadsstager

 • Torplyktan Midnattssol Duftlys - Duftlys Mix - TL-1003-160-SV

  Torplyktan Midnattssol Duftlys - Duftlys Mix - TL-1003-160-SV
  Midnattssol duftlys fra Torplyktan er et vidunderligt lys med duft af sommerregn og solvarm jord. Lyset formår at transportere dig og dit hjem til et helt andet sted, gennem duften. Torplyktan tilbyder forskellige dufte som du kan gå på opdagelse i og finde det som passer dig bedst. Lysets primære ingrediens er økologisk sojavoks som er neutralt på kuldioxid og fri for giftstoffer. Lyset har også duft fra jordbær, ingefær, grapefrugt, rosenvand, rosenblade, solbær, pæoner, hindbær, sandeltræ, vanilje og rav. Lad lyset stå på et underlag som kan tåle varme, da glasset kan blive varmt. Lad aldrig levende lys stå uden opsyn. +30 timers brændetid. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Norrsken Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1004-310-SV

  Torplyktan Norrsken Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1004-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en krydret, beroligende duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Barrskog Duftlys 150 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-5010-150-SV

  Torplyktan Barrskog Duftlys 150 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-5010-150-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en varm duft af træ med inspiration fra naturen. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans Skogen kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Midvinter Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1005-310-SV

  Torplyktan Midvinter Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1005-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en varm, harmonisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om Torplyktan fyrfadsstager

 • Torplyktan Dagsmeja Duftlys - Duftlys Mix - TL-1008-160-SV

  Torplyktan Dagsmeja Duftlys - Duftlys Mix - TL-1008-160-SV
  Dagsmeja duftlys fra Torplyktan er et vidunderligt lys med duft af forårets smeltevand og solens første varme stråler. Lyset formår at transportere dig og dit hjem til et helt andet sted, gennem duften. Torplyktan tilbyder forskellige dufte som du kan gå på opdagelse i og finde det som passer dig bedst. Lysets primære ingrediens er økologisk sojavoks som er neutralt på kuldioxid og fri for giftstoffer. Lyset har også duft fra kaffebønner, bergamot, sort peber, muskat, jasmin, vetiver, sandeltræ og vanilje. Lad lyset stå på et underlag som kan tåle varme, da glasset kan blive varmt. Lad aldrig levende lys stå uden opsyn. +30 timers brændetid. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Barrskog Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1010-310-SV

  Torplyktan Barrskog Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1010-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en varm duft af træ med inspiration fra naturen. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans Skogen kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Sommarfägring Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1001-310-SV

  Torplyktan Sommarfägring Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1001-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en romantisk duft med liljekonval strejf perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Midnattssol Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1003-310-SV

  Torplyktan Midnattssol Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1003-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en sensuel, blomstret duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Kåda Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1009-310-SV

  Torplyktan Kåda Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1009-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en frisk, beroligende skovduft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Dette duftlys er en del af Torplyktans Skogen kollektionen.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Rimfrost Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1006-310-SV

  Torplyktan Rimfrost Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1006-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en ren, frisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Gryningsljus Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1002-310-SV

  Torplyktan Gryningsljus Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1002-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en klar, aromatisk duft med en beroligende effekt perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Dagsmeja Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1008-310-SV

  Torplyktan Dagsmeja Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1008-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en harmonisk, jasmin duft med en vanilje perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead