Voluspa fyrfadsstager

Populær i Voluspa fyrfadsstager

 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8112

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8112
  Duftlyset fra Voluspa har en frugtagtig, sødlig duft med et blomstret strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig duft med et blomstret strejf.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Persimmon, Nectarine, White jasmine, Peach, Currant.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72120

  Voluspa Santal Vanille Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72120
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet, pink, hvidt, gyldent mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 25 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Laguna - Duftlys - V8123

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Laguna - Duftlys - V8123
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød, maritim duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med sødlige, blomsterstrejf og en tropisk følelse. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft med søde, blomsterstrejf og en tropisk følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Marine notes with sea salt, Coconut, Frangipani, Orange flower, Beach flower, Gardenia, Geranium.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Petite Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72420

  Voluspa Santal Vanille Petite Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72420
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 25 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om Voluspa fyrfadsstager

 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8202

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8202
  Duftlyset fra Voluspa har en varm følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med en duft af vanilje, en sødlig duft i patchouli og et krydret strejf. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, sødlig duft med et strejf.- Patchouli.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Amber, Vanilla, Indonesian patchouli.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8146

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8146
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8211

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8211
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft af vanilje. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8114

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8114
  Duftlyset fra Voluspa har en frisk mynte duft med citrus strejf og blomstrede toner hvilket skaber en følelse af ro og harmoni, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frisk mynte duft med et citrus strejf og et blomstret ylang-ylang strejf.- Mynte.- Jasmin.- Grøn te.- Citrus.- Ylang-ylang.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Mint, Jasmine, Linden, Neroli, Bergamott, Citrus peel, Apple flower, Green tea, Black currant, Ylang ylang.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8221

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8221
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft af vanilje. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Chawan Duftlys Moso Bamboo Ltd 100 Tim - Duftlys Mix - V7269

  Voluspa Chawan Duftlys Moso Bamboo Ltd 100 Tim - Duftlys Mix - V7269
  Duftlys, chawan med låg. Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Brændetid: 100 timer. Duftfamilie: grøn. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8205

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8205
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende følelse med citrus duft og blomsterstrejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 60h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft.- Rose.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Star fruit, Juicy red grapefruit, Currant, Wild rose.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8215

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8215
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende følelse med citrus duft og blomstrede strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft.- Rose.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Star fruit, Juicy red grapefruit, Currant, Wild rose.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Makassar Ebony & Peach - Duftlys Blå - V6852

  Voluspa Fragrant Diffuser Makassar Ebony & Peach - Duftlys Blå - V6852
  Makassar Ebony & Peach har en duft af sort makasser ebenholt med fuldmoden fersken og æbleblomster. Duften holder 4-6 måneder. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Spiced Pumpkin Latte Seasonal 3 Wick Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Guld - V72221

  Voluspa Spiced Pumpkin Latte Seasonal 3 Wick Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Guld - V72221
  Duftlyset fra Voluspa har Spiced Brûlée duftnoter duftende af kabocha-græskar af kokoscreme. Perfekte til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et orange, sort, beige, hvidt mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 40 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8125

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8125
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende, citrus duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en sødlig blomsterduft. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende, citrus duft med en sødlig blomstertone og et strejf af træ.- Citrus.- Ylang-ylang.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Yuzu, Tangerine flower, Gardenia, Ylang ylang, Jasmine, Light wood, Iris, Amber, Musk.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8121

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8121
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i læder og cedertræ. Det har et sødligt strejf i patchouli. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Duft af træ i kunstlæder med en varm følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys French Linen - Duftlys - V8204

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys French Linen - Duftlys - V8204
  Duftlyset fra Voluspa har en frisk duft med en blomstret, citrus duft og vanilje strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frisk duft med et blomstret strejf.- Vanilje.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Cotton flower, Amber, Sundried vanilla bean, Citrus peel, White cedar.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Large Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72320

  Voluspa Santal Vanille Large Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72320
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 100 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8136

  Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8136
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 80 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 80 timer.- Vægt: 910 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8105

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8105
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende citrus duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en blomstret, sødlig duft. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende, citrus duft med sødlige, blomstrede toner og et strejf af træ.- Citrus.- Ylang-ylang.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Yuzu, Tangerine flower, Gardenia, Ylang ylang, Jasmine, Light wood, Iris, Amber, Musk.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8213

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8213
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i sandeltræ og hamp. Det har blomstrede strejf med en lavendelduft. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, røgelsesagtig duft med blomstrede strejf og touch af træ.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft suede, Incense, Sandalwood, Patchouli, Flowering tobacco, Hemp, Lavender, Pelargonium graveolens.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Panjore Lychee Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7236

  Voluspa Duftlys Panjore Lychee Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7236
  Panjore Lychee fra Voluspa med en herlig duft af litchi, pære, solbær og vanilieskal. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: citrus. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8203

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8203
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i sandeltræ og hamp. Det har blomsterstrejf med en lavendelduft. Det har 60h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, røgelsesagtig duft med blomsterstrejf og touch af træ.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft suede, Incense, Sandalwood, Patchouli, Flowering tobacco, Hemp, Lavender, Pelargonium graveolens.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8145

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8145
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende, citrus duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en blomstret, sødlig duft. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende, citrus duft med sødlige, blomstrede toner og et strejf af træ.- Citrus.- Ylang-ylang.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Yuzu, Tangerine flower, Gardenia, Ylang ylang, Jasmine, Light wood, Iris, Amber, Musk.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Casa Pacifica - Duftlys Lyseblå - V6857

  Voluspa Fragrant Diffuser Casa Pacifica - Duftlys Lyseblå - V6857
  Casa Pacifica har en duft af drivtømmer fra Californien, havsalt og strandplanter. Duften holder 4-6 måneder. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Spiced Pumpkin Latte Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Guld - V72121

  Voluspa Spiced Pumpkin Latte Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Guld - V72121
  Duftlyset fra Voluspa har Spiced Brûlée duftnoter, duftende af kabocha-græskar af kokoscreme. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et orange, sort, beige, hvidt mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 25 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8201

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8201
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft af vanilje. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8216

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8216
  Duftlyset fra Voluspa har en blomstret duft med frugtagtige strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Harmonisk, blomstret duft med frugtagtige strejf.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Freesia, Sevilla clementine, Plum, Wisteria, Mullberry nectar, Peony, Violet.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7239

  Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7239
  Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: grøn. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Japonica Hearth Duftlys Baltic Amber - Duftlys Guld - V7283

  Voluspa Japonica Hearth Duftlys Baltic Amber - Duftlys Guld - V7283
  Et større duftlys. Findes med duft af enten: italienske taroccoappelsiner og gojibær/Sandeltræ, muskrøgelse og urter/Vild enebærbusk, verbena og mos/Mokara orkidé, hvid lilje og Neckera mos/Sort musk og japansk cypress/ japansk fersken med indslag af citrus og harpiks. Vægt 3,5 kg, brændetid 250 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys French Linen - Duftlys - V8224

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys French Linen - Duftlys - V8224
  Duftlyset fra Voluspa har en frisk duft med en blomstret citrus duft og vanilje strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frisk duft med et blomstret strejf.- Vanilje.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Cotton flower, Amber, Sundried vanilla bean, Citrus peel, White cedar.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8115

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Gardenia Colonia - Duftlys - V8115
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende, citrus duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en blomstret, sødlig duft. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende, citrus duft med en sødlig, blomstret tone og et strejf af træ.- Citrus.- Ylang-ylang.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Yuzu, Tangerine flower, Gardenia, Ylang ylang, Jasmine, Light wood, Iris, Amber, Musk.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Metallic Duftlys Casa Pacifica 25 Tim - Duftlys Voks Lyseblå - V6827

  Voluspa Metallic Duftlys Casa Pacifica 25 Tim - Duftlys Voks Lyseblå - V6827
  Casa Pacifica har en duft af drivtømmer fra Californien, havsalt og strandplanter. 25 timers brændetid. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8101

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8101
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i læder og cedertræ. Det har et sødt strejf i patchouli. Det har 60h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Duft af træ i kunstlæder med en varm følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Metallic Duftlys Bourbon Vanille 25 Tim - Duftlys Hvid - V6824

  Voluspa Metallic Duftlys Bourbon Vanille 25 Tim - Duftlys Hvid - V6824
  Bourbon Vanille har en duft af ægte bourbonvanillestang. 25 timers brændetid. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8106

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8106
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8241

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8241
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft af vanilje. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8126

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8126
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8226

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8226
  Duftlyset fra Voluspa har en blomstret duft med frugtagtige strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Harmonisk, blomstret duft med frugtagtige strejf.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Freesia, Sevilla clementine, Plum, Wisteria, Mullberry nectar, Peony, Violet.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8144

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8144
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød duft med citrus strejf, blomstrede toner hvilket skaber en følelse af ro og harmoni og en mynte perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Sprød duft med et citrus strejf, et blomstret ylang-ylang strejf.- Mynte.- Jasmin.- Grøn te.- Citrus.- Ylang-ylang.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Mint, Jasmine, Linden, Neroli, Bergamott, Citrus peel, Apple flower, Green tea, Black currant, Ylang ylang.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8222

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8222
  Duftlyset fra Voluspa har en varm følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med duft af vanilje, en sødlig duft af patchouli og et krydret strejf. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, sødlig duft.- Patchouli.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Amber, Vanilla, Indonesian patchouli.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8243

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8243
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i sandeltræ og hamp. Det har blomstrede strejf med en lavendelduft. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, røgelsesagtig duft med blomstrede strejf og touch af træ.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft suede, Incense, Sandalwood, Patchouli, Flowering tobacco, Hemp, Lavender, Pelargonium graveolens.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8212

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8212
  Duftlyset fra Voluspa har en varm følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med duft af vanilje, en sødlig duft af patchouli og et krydret strejf. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, sødlig duft.- Patchouli.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Amber, Vanilla, Indonesian patchouli.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Metallic Duftlys Makassar Ebony & Peach 25 Tim - Duftlys Voks - V6822

  Voluspa Metallic Duftlys Makassar Ebony & Peach 25 Tim - Duftlys Voks - V6822
  Makassar Ebony & Peach har en duft af sort makasser ebenholt med fuldmoden fersken og æbleblomster. 25 timers brændetid. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Santiago Huckelberry Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7232

  Voluspa Duftlys Santiago Huckelberry Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7232
  Santiago Huckelberry Glass Candle fra Voluspa har en duft af moden huckleberry samt vanilie og knust sukkerrør. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: Frugt. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8245

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8245
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende følelse med citrus duft og blomstrede strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft.- Rose.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Star fruit, Juicy red grapefruit, Currant, Wild rose.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Panjore Lychee Ltd - Duftlys Mix - V7256

  Voluspa Fragrant Diffuser Panjore Lychee Ltd - Duftlys Mix - V7256
  Panjore Lychee fra Voluspa med en herlig duft af litchi, pære, solbær og vanilieskal. Duftfamilie: citrus. Limited Edition. Duften holder 4-6 måneder. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Laguna - Duftlys - V8103

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Laguna - Duftlys - V8103
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød, maritim duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med sødlige, blomstrede strejf og en tropisk følelse. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft med søde, blomstrede strejf og en tropisk følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Marine notes with sea salt, Coconut, Frangipani, Orange flower, Beach flower, Gardenia, Geranium.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Small Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V73520

  Voluspa Santal Vanille Small Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V73520
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 50 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8111

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8111
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i læder og cedertræ. Det har et sødligt strejf i patchouli. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Duft af træ i kunstlæder med en varm følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys French Cade & Lavender Ltd 25 Tim - Duftlys Voks - V7214

  Voluspa Duftlys French Cade & Lavender Ltd 25 Tim - Duftlys Voks - V7214
  French Cade & Lavender fra Voluspa kombinerer en udsøgt blød duft af verbena, træ og nyvasket med et stænk af mild bulgarsk lavendel. Brændetid: 25 timer, 99 gram. Duftfamilie: træ. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Japonica Hearth Duftlys Moso Bamboo - Duftlys Sort - V7289

  Voluspa Japonica Hearth Duftlys Moso Bamboo - Duftlys Sort - V7289
  Et større duftlys. Findes med duft af enten: italienske taroccoappelsiner og gojibær/Sandeltræ, muskrøgelse og urter/Vild enebærbusk, verbena og mos/Mokara orkidé, hvid lilje og Neckera mos/Sort musk og japansk cypress/ japansk fersken med indslag af citrus og harpiks. Vægt 3,5 kg, brændetid 250 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7219

  Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7219
  Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Brændetid: 25 timer, 99 gram. Duftfamilie: grøn. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8104

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8104
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød duft med citrus strejf, blomstrede toner hvilket skaber en følelse af ro og harmoni og en mynte perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Sprød duft med et citrus strejf, et blomstret, ylang-ylang strejf og en mynte.- Mynte.- Jasmin.- Grøn te.- Citrus.- Ylang-ylang.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Mint, Jasmine, Linden, Neroli, Bergamott, Citrus peel, Apple flower, Green tea, Black currant, Ylang ylang.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8141

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8141
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i læder og cedertræ. Det har et sødligt strejf i patchouli. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Duft af træ i kunstlæder med en varm følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Mokara Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7238

  Voluspa Duftlys Mokara Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7238
  Mokara fra Voluspa kombinerer mokaraorkidé, hvid lilje og forårets mos som skaber en lys, ren og blomstret duft. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: Blomster. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Laguna - Duftlys - V8113

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Laguna - Duftlys - V8113
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød, maritim duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med søde, blomsterstrejf og en tropisk følelse. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft med søde, blomsterstrejf og en tropisk følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Marine notes with sea salt, Coconut, Frangipani, Orange flower, Beach flower, Gardenia, Geranium.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa 3-wick Duftlys Mokara Ltd 60 Tim - Duftlys Mix - V7228

  Voluspa 3-wick Duftlys Mokara Ltd 60 Tim - Duftlys Mix - V7228
  Mokara fra Voluspa kombinerer mokaraorkidé, hvid lilje og forårets mos som skaber en lys, ren og blomstret duft. Brændetid: 60 timer. 340 gram. Duftfamilie: Blomster. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Grand Duftlys Makassar Ebony & Peach 100+ Tim - Duftlys Blå - V6842

  Voluspa Grand Duftlys Makassar Ebony & Peach 100+ Tim - Duftlys Blå - V6842
  Makassar Ebony & Peach har en duft af sort makasser ebenholt med fuldmoden fersken og æbleblomster. 100+ timers brændetid. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første anvendelse.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Baltic Amber Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7213

  Voluspa Duftlys Baltic Amber Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7213
  Baltic Amber fra Voluspa kombinerer en duft af rav, sandeltræ, cedertræ og vanilieorkidé. Brændetid: 25 timer, 99 gram. Duftfamilie: oriental. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Japonica Hearth Duftlys Goji & Tarocco Orange - Duftlys Rød - V7281

  Voluspa Japonica Hearth Duftlys Goji & Tarocco Orange - Duftlys Rød - V7281
  Et større duftlys. Findes med duft af enten: italienske taroccoappelsiner og gojibær/Sandeltræ, muskrøgelse og urter/Vild enebærbusk, verbena og mos/Mokara orkidé, hvid lilje og Neckera mos/Sort musk og japansk cypress/ japansk fersken med indslag af citrus og harpiks. Vægt 3,5 kg, brændetid 250 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Moso Bamboo Ltd - Duftlys Mix - V7259

  Voluspa Fragrant Diffuser Moso Bamboo Ltd - Duftlys Mix - V7259
  Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Duftfamilie: grøn. Limited Edition. Duften holder 4-6 måneder.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Baltic Ltd 100+ Tim - Duftlys Voks Amber - V7233

  Voluspa Duftlys Baltic Ltd 100+ Tim - Duftlys Voks Amber - V7233
  Baltic Amber fra Voluspa kombinerer en duft af rav, sandeltræ, cedertræ og vanilieorkidé. Brændetid: 100 timer. Duftfamilie: oriental. 455 gram. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Baltic Amber Ltd - Duftlys Mix - V7253

  Voluspa Fragrant Diffuser Baltic Amber Ltd - Duftlys Mix - V7253
  Baltic Amber fra Voluspa kombinerer en duft af rav, sandeltræ, cedertræ og vanilieorkidé. Duftfamilie: oriental. Limited Edition. Duften holder 4-6 måneder.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8231

  Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8231
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft med en vanilje. Det har 80h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 80 timer.- Vægt: 910 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8242

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Ambre Lumiere - Duftlys - V8242
  Duftlyset fra Voluspa har en varm følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med en vanilje duft, en sødlig duft i patchouli og et krydret strejf. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, sødlig duft.- Patchouli.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Amber, Vanilla, Indonesian patchouli.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8102

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8102
  Duftlyset fra Voluspa har en frugtagtig, sødlig duft med et blomstret strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig duft med blomstrede strejf.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Persimmon, Nectarine, White jasmine, Peach, Currant.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Fragrant Diffuser Bourbon Vanille - Duftlys Hvid - V6854

  Voluspa Fragrant Diffuser Bourbon Vanille - Duftlys Hvid - V6854
  Bourbon Vanille har en duft af ægte bourbonvanillestang. Duften holder 4-6 måneder. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8142

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8142
  Duftlyset fra Voluspa har en frugtagtig, sødlig duft med et blomstret strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig duft med blomstrede strejf.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Persimmon, Nectarine, White jasmine, Peach, Currant.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8124

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Moroccan Mint Tea - Duftlys - V8124
  Duftlyset fra Voluspa har en frisk duft med citrus strejf, blomstrede toner hvilket skaber en følelse af ro og harmoni, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frisk duft med et citrus strejf, et blomstret ylang-ylang strejf og en mynte.- Mynte.- Jasmin.- Grøn te.- Citrus.- Ylang-ylang.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Mint, Jasmine, Linden, Neroli, Bergamott, Citrus peel, Apple flower, Green tea, Black currant, Ylang ylang.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys French Linen - Duftlys - V8214

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys French Linen - Duftlys - V8214
  Duftlyset fra Voluspa har en frisk duft med en blomstret, citrus duft og strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med en vanilje. Det har 25h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frisk duft med et blomstret strejf.- Vanilje.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Cotton flower, Amber, Sundried vanilla bean, Citrus peel, White cedar.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8246

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8246
  Duftlyset fra Voluspa har en blomsterduft med frugtagtige strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Harmonisk, blomsterduft med frugtagtige strejf.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Freesia, Sevilla clementine, Plum, Wisteria, Mullberry nectar, Peony, Violet.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys French Cade & Lavender Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7234

  Voluspa Duftlys French Cade & Lavender Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7234
  French Cade & Lavender fra Voluspa kombinerer en udsøgt blød duft af verbena, træ og nyvasket med et stænk af mild bulgarsk lavendel. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: træ. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille 3 Wick Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72220

  Voluspa Santal Vanille 3 Wick Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72220
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet, pink, hvidt, gyldent mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 40 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa 3-wick Duftlys French Cade & Lavender Ltd 60 Tim - Duftlys Mix - V7224

  Voluspa 3-wick Duftlys French Cade & Lavender Ltd 60 Tim - Duftlys Mix - V7224
  French Cade & Lavender fra Voluspa kombinerer en udsøgt blød duft af verbena, træ og nyvasket med et stænk af mild bulgarsk lavendel. Brændetid: 60 timer. Duftfamilie: træ. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8122

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Saijo Persimmon - Duftlys - V8122
  Duftlyset fra Voluspa har en frugtagtig, sødlig duft med et blomsterstrejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig duft med blomsterstrejf.- Jasmin.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Persimmon, Nectarine, White jasmine, Peach, Currant.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8225

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Pink Citron Grapefruit - Duftlys - V8225
  Duftlyset fra Voluspa har en forfriskende følelse med citrus duft og blomstrede strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft.- Rose.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Star fruit, Juicy red grapefruit, Currant, Wild rose.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Spiced Pumpkin Latte Duftlys Small - Duftlys Coconut Wax Sort - V73521

  Voluspa Spiced Pumpkin Latte Duftlys Small - Duftlys Coconut Wax Sort - V73521
  Duftlyset fra Voluspa har Spiced Brûlée duftnoter duftende af kabocha-græskar af kokoscreme. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har en gennemsigtig, orange krukke i glas med et japansk træsnit-inspireret tryk. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 50 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8223

  Voluspa Maison 3-wick Tin Duftlys Suede Noir - Duftlys - V8223
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød fornemmelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i sandeltræ og hamp. Det har blomsterstrejf med en lavendelduft. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Varm, røgelsesagtig duft med blomsterstrejf og touch af træ.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 340 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft suede, Incense, Sandalwood, Patchouli, Flowering tobacco, Hemp, Lavender, Pelargonium graveolens.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Laguna - Duftlys - V8143

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Laguna - Duftlys - V8143
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød, maritim duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med sødlige, blomstrede strejf og en tropisk følelse. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Forfriskende duft med søde, blomstrede strejf og en tropisk følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Marine notes with sea salt, Coconut, Frangipani, Orange flower, Beach flower, Gardenia, Geranium.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Noir Minitin Gavesæt 3-pak - Duftlys Coconut Wax - V82604

  Voluspa Maison Noir Minitin Gavesæt 3-pak - Duftlys Coconut Wax - V82604
  Gavesættet fra Voluspa har en dekorativ gaveæske med tre duftlys i kokosvoks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om gavesættet fra Voluspa- Diameter: 75 mm.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys French Linen - Duftlys - V8244

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys French Linen - Duftlys - V8244
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød duft med en citrus blomsterduft og vaniljestrejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Sprød duft med et blomsterstrejf.- Vanilje.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Cotton flower, Amber, Sundried vanilla bean, Citrus peel, White cedar.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8206

  Voluspa Maison Classic Boxed Duftlys Freesia Clementine - Duftlys - V8206
  Duftlyset fra Voluspa har en blomstret duft med frugtagtige strejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 60 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Harmonisk, blomstret duft med frugtagtige strejf.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 60 timer.- Vægt: 269 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Freesia, Sevilla clementine, Plum, Wisteria, Mullberry nectar, Peony, Violet.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead