Krukker

Med blomster og krydderurter i hjemmet, får vi et sundere indeklima og et smukt hjem med grønne og levende farver. Blomsterne skal have en krukke til at stå i. Køb ikke kun urtepotteskjuler fra funktion, køb en der er elegant og kan blive en del af indretningen.

Her finder du urtepotter online fra forhandlere med førende mærker. Du kan finde krukke med fod, store krukker, billige potter af materialer såsom keramik, terracotta og messing. Se også redskabskrukker til køkken her.

Populær i krukker

 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler. Rosalie Blomkruka er tilgængelig i flere smukke farver. Bemærk, at den sorte og hvide pot har et glat udseende, mens de andre farver har en lidt revnet overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Serax Costa Krukke M D21 H21 - Krukker Keramik Grøn - B7619006

  Serax Costa Krukke M D21 H21 - Krukker Keramik Grøn - B7619006
  Skøn krukke i organisk design med bløde toner. Perfekt detalje til hjemmet. Krukken findes i forskellige farver og størrelser.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815
  Blomsterkrukke af hvid keramik med glaseret overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW16S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om krukker

 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - AB394-A603-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - AB394-A603-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hübsch Nomad Piedestal Ø45 Cm - Krukker Mdf Natural - 881613

  Hübsch Nomad Piedestal Ø45 Cm - Krukker Mdf Natural - 881613
  Piedestal fra Hübsch med et dekorativt, funktionelt design perfekt til planter og blomster. Den har en stabil ramme med en rund overside i egefiner. Perfekt til stuen, entréen eller soveværelset. Om piedestalen fra Hübsch- Højde: 300 mm. Vedligeholdelse af piedestalen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kastehelmi Krukke 11,4 cm. Klar

  Kastehelmi Krukke 11,4 cm. Klar
  Det finske navn 'dugdråbe' refererer til cirklerne af bobler i det pressede glas. Med inspiration fra finsk natur glimter dugdråberne som en perlerække på græsset i morgensolen. Oiva Toikkas kærlighed til at eksperimentere har ført til udviklingen
 • Dbkd Twine Krukke Lille Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230602M

  Dbkd Twine Krukke Lille Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230602M
  Krukke fra DBKD i lertøj med et stilrent, tidløst design med en snoet kant. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Raw Pot H29 Cm - Krukker Keramik Sandy Dust - 20221202ds

  Dbkd Raw Pot H29 Cm - Krukker Keramik Sandy Dust - 20221202ds
  DBKD fra Raw Pot H29 cm, Sandy Dust. Krukker Sandy Dust Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Kruset krukke, large, shiny white

  DBKD Kruset krukke, large, shiny white
  Krukken Kruset har en blød og stilfuld form, der både er smuk og giver dine planter mulighed for at trives og komme til sin ret. Keramikkrukkens design er inspireret af gamle fliser og har et tidløst look, der passer til de fleste rum. Krukken Kruset fås
 • Friends & Founders Castle Krukke Lille - Krukker Genanvendt Aluminum Sort - 4030-01

  Friends & Founders Castle Krukke Lille - Krukker Genanvendt Aluminum Sort - 4030-01
  Krukke fra Friends & Founders i sandstøbt aluminium med et skulpturelt, minimalistisk design. Den har en blødt afrundet form med en karakteristisk detalje der aldrig går af mode. Perfekt til både indendørs og udendørs brug. Designet af Ida Linea Hildebrand. Om krukken fra Friends & Founders- Designet af Ida Linea Hildebrand.- Krukke i genanvendt aluminium.- Findes i forskellige udformninger.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Til indendørs og udendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A936-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A936-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke mørkegrå

  Ernst Krukke mørkegrå
  Denne krukke fra Ernst giver dig et væld af anvendelsesmuligheder takket være et funktionelt design. Krukken er fremstillet af stentøj, og den leveres yderligere med et praktisk låg, der endvidere åbner op for valgmuligheder. Designet er utrolig stilfuldt
 • Dekorativ krukke-Cheet

  Dekorativ krukke-Cheet
  100% metal bredde: 23 cm højde: 48 cm dybde: 23 cm Krukkens diameter: 20 cm krukkehøjde: 15 cm vægt: 0,932 kg
 • Krukke Camille

  Krukke Camille
  Krukke lavet af terrakotta med et smukt mønster.
 • Aytm Globe Hængekrukke Ø17x28 Cm - Krukker Jern Sort - 509510002011

  Aytm Globe Hængekrukke Ø17x28 Cm - Krukker Jern Sort - 509510002011
  Hængekrukken fra AYTM har et rundt, dekorativt design. Den er fremstillet af jern med eksklusiv finish til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om hængekrukken fra AYTM- Globe er værdsat for den runde form- Højde: 280 mm.- Diameter: 170 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Pot With Ears H14 Cm Black - Krukker Stentøj Sort - 368109

  Ernst Pot With Ears H14 Cm Black - Krukker Stentøj Sort - 368109
  Potter med ører fra Ernst lavet af sort stentøj gør dine planter og blomster endnu mere dekorative. Findes i to størrelser.
 • Dekorativ krukke-Johanne

  Dekorativ krukke-Johanne
  100% metal bredde: 28 cm højde: 80 cm dybde: 28 cm Grydens diameter: 26 cm vægt: 1,824 kg
 • Arabia Pastoraali urtepotte 10 x 12 cm, blå

  Arabia Pastoraali urtepotte 10 x 12 cm, blå
  Pastoraali-blomsterkrukken fra Arabia er udsmykket med det nostalgiske Pastoraali-mønster, designet af Esteri Tomula. En fin og unik gave til en, du holder af, men også fin til at give et personligt præg til dit eget hjem. Mønsteret er i en smuk blå farve
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Cloudy krukke, medium, dust

  DBKD Cloudy krukke, medium, dust
  Gråbrun krukke i serien Cloudy fra svenske DBKD. Krukken har nuancen dust, og er en af flere stilfulde keramiske krukker designet af Hanna Wessman. Hendes vision for serien er en krukke, der skaber en hyggelig atmosfære uden at overtage rummet. Den kan br
 • Dekorativ krukke -Johanne White

  Dekorativ krukke -Johanne White
  100% metal bredde: 28 cm højde: 80 cm dybde: 28 cm Grydens diameter: 26 cm vægt: 1,824 kg
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR40S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR40S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rörstrand Krus, 1 liter, stentøj, hvid

  Rörstrand Krus, 1 liter, stentøj, hvid
  Lav dig en stor kop te, suppe eller anden varm drik, og nyd det uden at skulle rejse dig op for at fylde koppen flere gange. Dette Höganäs 1-liter krus er lavet af højkvalitets stentøj, med en hank, der ligger godt i hånden. Du kan derfor også bruge kruse
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 90 cl., sort

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 90 cl., sort
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,9 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Gejst Nebl Big Urtepotte Mega Ø26 Cm - Krukker Glas Sort - 10325

  Gejst Nebl Big Urtepotte Mega Ø26 Cm - Krukker Glas Sort - 10325
  Urtepotten fra Gejst har et karakteristisk design i frostet glas og keramik med en iøjnefaldende størrelse, mat finish og en eksklusiv, taktil følelse. Den har en kuppel i glas med to åbninger i forskellige størrelser, en høj position og en lav position. Designet af Michael Rem. Om urtepotten fra Gejst- Kuppel i frostet glas med justérbar position og diffus finish hvilket skaber en følelse af ro og harmoni.- Rund bund i keramik.- Urtepotten findes i 2 forskellige farver.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look.- Kuppel: Ø26 x 30 cm.- Fod: Ø14,5 x 13 cm.- Designet af Michael Rem.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort

  Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort
  Rummelig redskabsholder i serien RÅ fra Rosendahl. Redskabsholderen er lavet af glaseret stentøj med et stilrent støbejernslook, typisk for RÅ-seriens balance mellem æstetik og funktionalitet. Kan tåle opvaskemaskine. Perfekt, når du vil have plads til al
 • Tine K Jar Vase Krukke 24 Cm - Krukker Ler Sand - JARVASE-L-SAND

  Tine K Jar Vase Krukke 24 Cm - Krukker Ler Sand - JARVASE-L-SAND
  Krukke fra Tine K med et håndlavet, rustikt design perfekt til planter og blomster. Den er fremstillet af lertøj med mat, naturlig finish som gør hvert eksemplar unikt. Om krukken fra Tine K- Håndlavet.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- 100% vandtæthed kan ikke garanteres.- Findes i forskellige varianter.- Opbevares indenfor om vinteren.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Pot Krukke Lille Square - Krukker Messing Hvid - 31700V

  Klong Trio Pot Krukke Lille Square - Krukker Messing Hvid - 31700V
  Trio Flower Pot fra Klong, designet af Ania Pauser. Potten består af tre dele, en blå indvendig krukke, en ydre krukke i hvid og en plade. Potterne er lavet af tyndt lakeret stål og pladen er i messing med Klong 's logo indgraveret. Mønsteret af den ydre pot er håndlavet og giver potterne en spændende dybde og karakter uden at tegne opmærksomheden fra blomsterne i den. Trio Flower Pot kommer i to forskellige mønstre, firkantede og dråbe og i to farveindstillinger. Hver variant er så tilgængelig i tre størrelser. Bemærk, at potterne ikke er rustfrit og derfor kan rust, hvis de er i direkte kontakt med vand. Dette gælder især for den indre krukke. Brug derfor en plastindsats for at forhindre dette.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Figure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180506w

  Dbkd Figure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180506w
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik med en sofistikeret fremtoning der aldrig går af mode. Den har en afrundet form med en lav fod og en stor størrelse perfekt til planter og blomster og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Afrundet form.- Stor størrelse.- Krukken findes i forskellige farver.- Findes også som mindre størrelse.- Dybde: 300 mm.- Højde: 280 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Tine K Jar Krukke 40 Cm - Krukker Ler Smoke - JAR-L-SMOKE

  Tine K Jar Krukke 40 Cm - Krukker Ler Smoke - JAR-L-SMOKE
  Krukke fra Tine K med et håndlavet, rustikt design perfekt til større grene og stilke. Den er fremstillet af lertøj med mat, naturlig finish som gør hvert eksemplar unikt. Om krukken fra Tine K- Håndlavet.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- 100% vandtæthed kan ikke garanteres.- Findes i forskellige varianter.- Opbevares indenfor om vinteren.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stelton Emma kaffedåse/opbevaringskrukke - grå

  Stelton Emma kaffedåse/opbevaringskrukke - grå
  Du finder ikke en smukkere opbevaringskrukke til din kaffe eller te, end denne fra Steltons Emma-serie. Krukken er lavet i glaseret stentøj med et smukt og enkelt bøgetræslåg, som er lufttæt og holder kaffen og teen frisk. Dens sarte farver og stilrene fo
 • Urtepotteskjuler, Hvid, Ø 12,5 cm

  Urtepotteskjuler, Hvid, Ø 12,5 cm
  Urtepotter og urtepotteskjulere har historisk været en meget vigtig del af Knabstrups sortiment. Produktionen af urtepotter startede i 1907 og Knabstrup blev hurtigt Skandinaviens største producent. De første urtepotteskjulere forlod Knabstrup Keramik i 1
 • Dorre Vida Kniv- og Redskabsholder Sort

  Dorre Vida Kniv- og Redskabsholder Sort
  Dorre har fundet på denne elegante og smarte løsning til en samlet opbevaring af dine køkkenknive og køkkenredskaber. Vida kniv- og redskabsholderen består af to rum; et til opbevaring af kniv og et til andre køkkenredskaber. Denne opbevaringsløsning er i
 • Ernst Glaseret keramik krukke hvid 21 cm.

  Ernst Glaseret keramik krukke hvid 21 cm.
  Elegant og stilren krukke fra Ernst. Brug denne krukke til opbevaring eller pynt rundt i hjemmet. Den er bl.a. perfekt til opbevaring af sukker eller kaffe. Krukken er udført i holdbart keramik.
 • Blomsterkrukke Parvez

  Blomsterkrukke Parvez
  Parvez-urtepotten fra Bloomingville er det perfekte valg til at tilføje elegance og stil til hjemmet. Urtepotten er lavet af slidstærkt stentøj og har en smuk, brun farve, der giver rummet en varm følelse. Den elegante fod er designet til at løfte di
 • Serax Costa Krukke S D18 H19 - Krukker Keramik Grøn - B7619005

  Serax Costa Krukke S D18 H19 - Krukker Keramik Grøn - B7619005
  Skøn krukke i organisk design med bløde toner. Perfekt detalje til hjemmet. Krukken findes i forskellige farver og størrelser.
 • Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Cast Iron - 202062ci

  Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Cast Iron - 202062ci
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kombinér krukken med en matchende, stor Post krukke fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Yderkrukke Ø 14,5 Cm - Krukker Terrakotta Soft Mint - 1121

  Knabstrup Keramik Yderkrukke Ø 14,5 Cm - Krukker Terrakotta Soft Mint - 1121
  Yderkrukken fra Knabstrup Keramik er perfekt til planter og blomster og har en smuk glasur med herlige farveskift. Om yderkrukken fra Knabstrup Keramik- Er værdsat for den smukke glasur- Størrelse: Ø14,5 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Ilona Krukke 12x14 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1071298

  Arabia Ilona Krukke 12x14 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1071298
  Krukke fra Arabia i slidstærkt porcelæn med et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Arabia- Stilrent design.- Fremstillet af porcelæn.- Findes i forskellige varianter.- Findes også som mindre krukke. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Blomsterkrukke I H15 - Krukker Stentøj Multi - 82047428

  Bloomingville Blomsterkrukke I H15 - Krukker Stentøj Multi - 82047428
  Smuk blomsterkrukke i flot farvekombination som kan variere da krukken er håndlavet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Reijmyre Ebba Krukke 20 Cm Amber - Krukker Glas Klar - 32168

  Reijmyre Ebba Krukke 20 Cm Amber - Krukker Glas Klar - 32168
  Krukke fra Reijmyre med et elegant, håndlavet design i krystal med et smukt boblemønster. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Reijmyre- Krukken findes i forskellige farver.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Tine K Jar Krukke 46 Cm - Krukker Ler Sand - JARPOT-XL-SAND

  Tine K Jar Krukke 46 Cm - Krukker Ler Sand - JARPOT-XL-SAND
  Oversættelse til korrekt dansk: DanskPot af Tine K med håndlavet design, perfekt til grene og tørrede planter. Den er lavet af ler med en mat, naturlig finish, der gør hver enkelt stykke unik. Om potten fra Tine K - Håndlavet. - Hvert emne er unikt på grund af det håndlavede design. - 100% vandtæthed kan ikke garanteres. - Findes i flere varianter. - Opbevares på et tørt sted, når den ikke er i brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024879

  Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024879
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W14 H11,5 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke 23 Cm - Krukker Terrakotta Brun - 368613

  Ernst Krukke 23 Cm - Krukker Terrakotta Brun - 368613
  Krukke fra Ernst Kirchsteiger med et stilrent design i brun terrakotta med smukke farveskift. Den har en naturlig, hjemlig fremtoning.Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design.- krukken kommer i 3 forskellige størrelser.Vedligeholdelse af krukken. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • OPENMIND Glas krukke m. kork låg H14 (CLEAR, L)

  OPENMIND Glas krukke m. kork låg H14 (CLEAR, L)
  OPENMIND glaskrukke Super fin glaskrukke fra Openmind, med kork låg. Kan bruges som opbevaring i køkkenet til mel, sukker, pasta etc. NB: Der kan forekomme luftbobler i glasset pga. fremstillings metoden. Farve: Klar Materiale: Glas Mål:Ø 10.5 X H 14 cm
 • Dbkd Mist Flower Pot Small - Krukker Keramik Dust - 2019001d

  Dbkd Mist Flower Pot Small - Krukker Keramik Dust - 2019001d
  Mist krukke small fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522

  Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med dekorative fødder og en smuk farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Fem dekorative fødder nedenunder.- Smuk glasering.- Diameter: 150 mm.- Højde: 160 mm.- Vægt: 550 g .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mumi Venskab 1,2L Krukke

  Mumi Venskab 1,2L Krukke
  "Serien fortæller om historien fra Tove Janssons bog """"Hvem skal trøste knytten"""". Knytten er en lille dreng der leder efter en ven. Knytten er sky og meget tilbageholdene. Han er bange for mørke og har svæ
 • OYOY Maki Plant Box lav plantekasse, olive

  OYOY Maki Plant Box lav plantekasse, olive
  Blomsterkassen Maki Plant Box Low fra det danske designmærke OYOY har et enkelt udtryk med rene linjer og smukke detaljer. Kassen står på stilfulde fødder og har detaljer af rattan på grebene. Perfekt til at fylde med blomster og krydderurter, men også fi
 • House Doctor Astu Krukke Med Underkop /natur 3-pak - Krukker Stentøj Sort - 262321710

  House Doctor Astu Krukke Med Underkop /natur 3-pak - Krukker Stentøj Sort - 262321710
  Krukke fra House Doctor med et moderne, dekorativt design med harmoniske farver og en praktisk underkop. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra House Doctor- Sælges i 3-pak.- Inkluderet underkop.- Moderne design.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Mist krukke, large, hvid

  DBKD Mist krukke, large, hvid
  Hvid krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og har en legende grafisk form med en organisk fornemmelse, som er designet af SaÅ¡a Antić. Fin som potte til planter, men også velegnet som vase eller som p
 • Bergs Potter Misty Vase 28 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG28V

  Bergs Potter Misty Vase 28 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG28V
  Hvis du oplever kærlighed ved første øjekast, når du ser den tåget vase, er du ikke alene. Den Misty-serie er Bergs Potters seneste tilføjelse til den glaserede vasefamilie og efterlader ingen upåvirket. Den smaragdgrønne glasur kombineret med den smukke struktur er utrolig smuk. Serien har fire forskellige former og størrelser. De rundformede vaser tilbydes i tre forskellige størrelser, mens den kegleformede vase kun er tilgængelig i en størrelse. Vaserne er fremstillet af hånd fra italiensk ler i den solrige Toscana. Resultatet er en vase af den højeste kvalitet, der kan modstå mange ejere i flere generationer. Vælg din favorit af de forskellige misty vaser, eller kombiner flere og lav et lækkert stilleben.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard DWL krukke, 16 cm.

  Holmegaard DWL krukke, 16 cm.
  Flot krukke i mundblæst transparent glas med læderdetalje. Perfekt til blomster, opbevaring af blyanter, smykker, slik eller andre småting. Du kan også sætte et lys i krukken og bruge den som fyrfadsstage. Det transparente glas fremhæver planterne på en e
 • Aytm Globe Blomsterkrukke Ø43 Cm - Krukker Jern Sort - 504670050015

  Aytm Globe Blomsterkrukke Ø43 Cm - Krukker Jern Sort - 504670050015
  Globe blomsterkrukke fra AYTM i samme design som de populære glasvaser. Dekorativ og stilfuld blomsterkrukke som bliver en flot detalje i hjemmet, både inde og udendørs.
ilead