Krukker

Med blomster og krydderurter i hjemmet, får vi et sundere indeklima og et smukt hjem med grønne og levende farver. Blomsterne skal have en krukke til at stå i. Køb ikke kun urtepotteskjuler fra funktion, køb en der er elegant og kan blive en del af indretningen.

Her finder du urtepotter online fra forhandlere med førende mærker. Du kan finde krukke med fod, store krukker, billige potter af materialer såsom keramik, terracotta og messing. Se også redskabskrukker til køkken her.

Populær i krukker

 • Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke

  Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke
  Industrial Vintage redskabskrukken fra Kitchen Craft har et flot industri-look, der passer ind i et moderne såvel som klassisk hjem. Krukken er udført i metal, og den har desuden en rummelig størrelse, der gør den ideel til køkkenredskaber. Fuldend looket
 • Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke

  Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke
  Hold orden i køkkenet og ved komfuret med Legio Nova redskabskrukken. Det hvide rillede design, der går igen hos Legio Nova-serien, pryder krukken og skaber et elegant udtryk, der vil pynte i ethvert køkken. Med redskabskrukken er du sikret et ryddeligt k
 • Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød

  Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød
  Tilfør rustik ynde til dine største potteplanter med disse charmerende krukker fra Skageraks Edge-serie. Krukkerne er lavet i terracotta med inspiration fra de antikke græsk-egyptiske krukker, men tilsat et pift af moderne Skandinavien. De vil passe godt
 • Krukke Adele højde 17 cm

  Krukke Adele højde 17 cm
  Krukke i stentøj med mat finish og reliefmønster. Ø midten 19,5 cm, Ø åbningen 17 cm. Højde 17 cm. Tåler ikke maskinopvask.

Flere tips om krukker

 • House Doctor Khap Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Ler Brun - 261150600

  House Doctor Khap Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Ler Brun - 261150600
  Krukken fra House Doctor har et håndlavet design i ler med en jordagtig, varm glasering. Den har en rund form. Boheme følelse perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om krukken fra House Doctor- Med dræningshul.- Denne krukke er en del af House Doctor-kollektionen.- Håndlavet design.- Glaseret finish.- Jordagtig farve.- Fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af krukken- På grund af det håndlavede design kan vi ikke garantere, at vasen er 100% vandtæt.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Elokuun Varjot Krukke 13,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 071581-160

  Marimekko Elokuun Varjot Krukke 13,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 071581-160
  Krukken fra Marimekko har et vidunderligt design i stentøj med et naturinspireret mønster og en praktisk underkop. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Designet af Maija Louekari. Om krukken fra Marimekko- Vidunderligt design.- Naturinspireret mønster.- Praktisk underkop.- Højde: 102 mm.- Diameter: 135 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø30 Cm - Krukker Plast Sand - 20634

  Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø30 Cm - Krukker Plast Sand - 20634
  Krukken fra Rosendahl har et bæredygtigt design i genanvendt, frostsikker plastik perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den har rustikt udseende med en ujævn overflade og en naturinspireret, sandfarvet nuance. Den har en let vægt til let at flytte rundt i hjemmet. Om krukken fra Rosendahl- Fra kollektionen Ro.- Fremstillet af genanvendt materiale.- Stabelbart design for nem opbevaring.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.- Tåler temperaturer op til -20°C.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.

  Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.
  Elegant og stilren krukke fra Ernst. Denne krukke er perfekt til opbevaring eller pynt rundt i hjemmet. Du kan bl.a. bruge den til opbevaring af sukker eller kaffe. Krukken er udført i holdbart keramik.
 • Dbkd Plus Flowerpot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180901w

  Dbkd Plus Flowerpot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180901w
  Plus er en stilfuld keramisk pot til dine planter og blomster. Blus er en af ​​mange populære samlinger af blomsterpotter fra DBKD. Bland og match som du foretrækker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., sort

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., sort
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,7 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Broste Copenhagen Rolf Krukke 50x50 Cm - Krukker Beige - 14469052

  Broste Copenhagen Rolf Krukke 50x50 Cm - Krukker Beige - 14469052
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, tidløst design i fiberler med matchende, praktisk underkop perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Højde: 500 mm.- Diameter: 500 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Botanica Krukke H22 Cm - Krukker Rustfrit stål - 10019515

  Georg Jensen Bloom Botanica Krukke H22 Cm - Krukker Rustfrit stål - 10019515
  Krukken fra Georg Jensen har et bladformet design med poleret finish i rustfrit stål og elegante former til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Findes i forskellige størrelser. Designet af Helle Damkjaer. Om krukken fra Georg Jensen- Fra kollektionen Bloom Botanica.- Fremstillet af rustfrit stål.- Bladformet design.- Krukken kommer i forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Luna Dekorativ Krukke H130 Cm - Krukker Terrakotta Sort - 8477061503

  Muubs Luna Dekorativ Krukke H130 Cm - Krukker Terrakotta Sort - 8477061503
  Den dekorative krukke fra Muubs har et taktilt design i terrakotta med en sort nuance og en smuk, håndlavet overflade som gør hvert eksemplar unikt perfekt til tørrede blomster og kviste. Den dekorative krukke har en tekstureret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den har forskellige former at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Inspireret af en måne. Designet af Birgitte Rømer. Om den dekorative krukke fra Muubs- Brændt finish med en håndlavet fremstillingsteknologi for at gøre hvert produkt unikt.- Fra kollektionen Luna.- Den dekorative krukke kommer i forskellige modeller.- Findes også som grå krukke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Anvend kun som dekoration.- Kun til indendørs brug.- Produktet er ikke vandtæt.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Daisy Pot Green 25 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG25P

  Bergs Potter Daisy Pot Green 25 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG25P
  Daisy Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Knob Krukke 14x14 Cm Muldvarpefarvet - Krukker Keramik Mole - 20180804m

  Dbkd Knob Krukke 14x14 Cm Muldvarpefarvet - Krukker Keramik Mole - 20180804m
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med et håndtag på siden og et stabilt, elegant indtryk perfekt til planter og blomster. Designet af Halina Fritsch. Om krukken fra DBKD- Knob er værdsat for det stilrene design- Knob er også værdsat for det stabile indtryk.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Knob.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183

  Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183
  Den dekorative krukke fra Muubs har et rustikt design i terrakotta med en røget effekt perfekt til tørrede blomster og kviste. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om den dekorative krukke fra Muubs- Fra kollektionen Echo.- Rustikt design.- Røget effekt.- Fremstillet af terrakotta.- Håndlavet.- Perfekt til tørrede blomster og kviste.- Kun til indendørs brug.- Den dekorative krukke kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Plant ikke planter og blomster direkte i krukken.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - 508412

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - 508412
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Bundi Krukke 26x16 Cm - Krukker Lertøj Brun - 203840850

  House Doctor Bundi Krukke 26x16 Cm - Krukker Lertøj Brun - 203840850
  Krukken fra House Doctor er fremstillet af naturligt lertøj med en glat, brun glasering. Krukken har et elegant, tidløst design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Den har afrundede håndtag på siderne. Om krukken fra House Doctor- Fra kollektionen Bundi.- Kombinér krukken med krukker i andet materiale fra House Doctor.- Vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Flyte Lyfe Planter - Krukker Eg Hvid - 5060455390854

  Flyte Lyfe Planter - Krukker Eg Hvid - 5060455390854
  Lyfe planter fra Flyte er et nul-tyngdekrafts voksende system, der giver dig mulighed for at plante dine planter i midten af ​​luften med 360 grader sollys eksponering hele året rundt. Lyfe planter er et svensk design med nordisk elegance og minimalisme, lavet af en 12-sidet geodes støbt af silicium, der svæver og roterer over en egetræsbase ved hjælp af magnetisk levitation. Lyfe planter er et optimalt voksende system til luftplanter (Tillandsia), fordi de trives på luftbårne partikler og næringsstoffer, mens undersøgelser også har vist, at planter omgivet af et magnetfelt har tendens til at vokse hurtigere, større og sundere. Inde i potten er også et skjult dræningssystem for at afbøde overvanding. Få en eller flere Lyfe planter til at skabe en perfekt levetid for dine planter. Den yndefulde rotation vil maksimere optagelsen af ​​lys og liv for planterne, mens du vil blive forbavset af sine fascinerende effekter. Characteristics Base Dimensioner 153 mm x 153 mm x 38 mm Base Vægt 1,3 kg Pot Dimensioner 80 x 100 mm gryde Vægt 240 gram AC-adapterindgang 100-240V - 50 / 60Hz; Output 15V 1a 360-graders rotation designet i Sverige. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DESTINY krukke ø 25 cm

  DESTINY krukke ø 25 cm
  Potteskjuler af metal med mat lak. Potteskjuleren har en lige og stilren form, der fremhæver dine grønne planter på en flot måde. Krukken er egnet til både indendørs og udendørs brug. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 36 cm, Ø 25 cm. Reng
 • Krukke DWL, Ø15,5 cm

  Krukke DWL, Ø15,5 cm
  For Maria Berntsen som designer er det vigtigt, at et godt design tilgodeser et åbenlyst behov. Dette afspejles i krukkerne i serien Design With Light. Det skandinaviske look giver dit hjem et rent og stilfuldt udtryk og du kan bruge krukkerne til a
 • Bodum Presso Opbevaringsglas 60 cl 2 stk.

  Bodum Presso Opbevaringsglas 60 cl 2 stk.
  Opbevar alt fra sødt slik og saltede mandler til mel, pasta og ris i de fine Presso opbevaringsglas fra Bodum. I et sæt medfølger 2 stk. med en kapacitet på 60 cl. Glassene er praktiske til opbevaring og organisering af fødevarer, men pynter samtidigt ogs
 • Krukke Morgongry

  Krukke Morgongry
  Robust krukke i glaseret keramik. Krukken er beregnet til udendørs brug og kan stå ude i minusgrader. Højde 36,5 cm. Diameter foroven 43 cm. Indvendig diameter 37 cm.
 • Bloomingville Darell Krukke Ø20,5 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 82052302

  Bloomingville Darell Krukke Ø20,5 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 82052302
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med grønne nuancer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Grønne nuancer.- Diameter: 205 mm.- Højde: 255 mm.- Vægt: 2 kg.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke Natural White 28 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368601

  Ernst Krukke Natural White 28 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368601
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mat stentøj med en lille fod og en glaseret inderside. Fremstillet i Kina. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for den unikke form- Er også værdsat for den matte overflade.- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Liren Krukke Ø36,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 82052527

  Bloomingville Liren Krukke Ø36,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 82052527
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med en hvid glasering med en unik struktur og en stor størrelse. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Imponerende størrelse.- Håndlavet struktur.- Hvid glasering.- Diameter: 365 mm.- Højde: 235 mm.- Vægt: 2.32 kg.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Cloudy krukke, medium, dust

  DBKD Cloudy krukke, medium, dust
  Gråbrun krukke i serien Cloudy fra svenske DBKD. Krukken har nuancen dust, og er en af flere stilfulde keramiske krukker designet af Hanna Wessman. Hendes vision for serien er en krukke, der skaber en hyggelig atmosfære uden at overtage rummet. Den kan br
 • Iittala Nappula Krukke 26x15 Cm Dark Green - Krukker Keramik Mørkegrøn - 1051521

  Iittala Nappula Krukke 26x15 Cm Dark Green - Krukker Keramik Mørkegrøn - 1051521
  Nappula krukke designet af Matti Klenell. Matti Klenell er en svensk designer født i 1972 og er velkendt for sin nordisk design filosofi. Hans designs kommer til live og har en smuk karakter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Soil Krukke Vanilla - Krukker Stentøj Vanilje - 9490000104

  Muubs Soil Krukke Vanilla - Krukker Stentøj Vanilje - 9490000104
  Krukken fra Muubs har et rustikt, eksklusivt design i stentøj med et smukt, taktilt mønster. Perfekt til planter og blomster. Den har en smuk glasering med en taktil tekstur. Perfekt til ethvert hjem. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om krukken fra Muubs- Soil er påskønnet for det eksklusive, skulpturelle look og det unikke mønster.- Findes også som matchende vase.- Diameter: 18 cm. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 140 cl., lyseblå

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 140 cl., lyseblå
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser, som alle er designet af Mat
 • Muubs Hanja Krukke Weathered Rusty 51 Cm - Krukker Cement Grå - 9240000109

  Muubs Hanja Krukke Weathered Rusty 51 Cm - Krukker Cement Grå - 9240000109
  Krukken fra Muubs er perfekt til udendørs aktiviteter og har et rustikt design i cement med et råt, autentisk look og en håndmalet overflade for at gøre hvert produkt unikt perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Muubs- Rustikt design med et råt look og en autentisk følelse perfekt til planter og blomster.- Håndmalet finish for at gøre hvert produkt unikt.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design.- Frostsikker ned til -15 °C. Vedligeholdelse af krukken- Produktet kan modstå det udendørs miljø.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • CASTLE krukke ø 30,5 cm

  CASTLE krukke ø 30,5 cm
  Moderne krukke af jern. Krukken har et enkelt design som giver et elegant udtryk til dit rum. Materiale: Jern. Størrelse: Højde 30 cm, Ø 30,5 cm.
 • Bodum Presso Opbevaringsglas 25 cl 4 stk.

  Bodum Presso Opbevaringsglas 25 cl 4 stk.
  Opbevar fødevarer på en stilfuld måde med Presso opbevaringsglassene fra Bodum. De er perfekte til pasta, havregryn, bønner, mel, kaffe, te osv. Opbevaringsglassene er fremstillet af polycarbonat, som er en hård plasttype, der vejer ganske lidt og er gena
 • Bloomingville Venla Krukke Ø15 Cm - Krukker Metal Sort - 82050544

  Bloomingville Venla Krukke Ø15 Cm - Krukker Metal Sort - 82050544
  Krukken fra Bloomingville har et taktilt design i metal med en smuk overflade og en sort nuance der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Sofistikeret følelse til alle hjem og stilarter. Om krukken fra Bloomingville- Fremstillet af metal.- Smuk overflade.- Højde: 140 mm.- Diameter: 150 mm.- Vægt: 350 g .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., hvid

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., hvid
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,7 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Broste Copenhagen Rolf Krukke 37x37 Cm Trækulsfarvet - Krukker Charcoal - 14469054

  Broste Copenhagen Rolf Krukke 37x37 Cm Trækulsfarvet - Krukker Charcoal - 14469054
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, tidløst design i fiberler med matchende, praktisk underkop perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Højde: 370 mm.- Diameter: 370 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Flower Stick Plant Support Black - Krukker Jern Sort - MZN848b

  Dbkd Flower Stick Plant Support Black - Krukker Jern Sort - MZN848b
  Lad dine planter nå sit fulde potentiale med en stilrent sort plantestøtte fra DBKD. Vælg mellem to designs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom botanica urtepotte, stor, stål

  Georg Jensen Bloom botanica urtepotte, stor, stål
  Lad dine planter træde frem i køkkenet eller stuen i stilfulde krukker i rustfrit stål fra Georg Jensen. Helle Damkjærs har designet og formgivet urtepotterne med organiske former, der minder om kronblade. Krukkerne ser især flotte ud, hvis du arrangerer
 • Gejst Nebl Krukke Mega - Krukker Glas Sort - 10331

  Gejst Nebl Krukke Mega - Krukker Glas Sort - 10331
  Krukken fra Gejst har et karakteristisk design i frostet glas og keramik med en iøjnefaldende størrelse, mat finish og en eksklusiv, taktil følelse. Den har en kuppel i glas med to åbninger i forskellige størrelser, en høj position og en lav position. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Michael Rem. Om krukken fra Gejst- Kuppel i frostet glas med justérbar position og diffus finish hvilket skaber en følelse af ro og harmoni.- Rund bund i keramik.- Produktet er smukt som det er og også fint at kombinere flere i en klynge.- Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look.- Krukken findes i forskellige farver.- Kuppel: Ø38 x 44,2 cm.- Fod: Ø20,3 x 19,5 cm.- Findes også som lidt mindre potteskjuler.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rig-tig Grow-it Urtepotte - Krukker Silikone Grå - Z00130

  Rig-tig Grow-it Urtepotte - Krukker Silikone Grå - Z00130
  Material: Silikone og hampsnor.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Swoon krukke, small, hvid

  DBKD Swoon krukke, small, hvid
  Hvid krukke i serien Swoon fra svenske DBKD. Serien er et samarbejde med Atta Ring og Maja Furenberg Ring fra Studio In og er kendetegnet ved sin bløde, men moderne form. Designet er inspireret af de lange, bølgende kurver i fejende stof og vil være en hy
 • Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø19 Cm - Krukker Plast Sand - 20632

  Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø19 Cm - Krukker Plast Sand - 20632
  Krukken fra Rosendahl har et bæredygtigt design i genanvendt, frostsikker plastik perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den har rustikt udseende med en ujævn overflade og en naturinspireret, sandfarvet nuance. Den har en let vægt til let at flytte rundt i hjemmet. Om krukken fra Rosendahl- Fra kollektionen Ro.- Fremstillet af genanvendt materiale.- Stabelbart design for nem opbevaring.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.- Tåler temperaturer op til -20°C.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Small - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150802DG

  Dbkd Cloudy Krukke Small - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150802DG
  Hanna Wessman er designeren bag serien Cloudy. Hanna Wessman er kendt fra TV programmet ”Äntligen Hemma”. Cloudy er en serier krukket i keramik og findes i flere størrelser og farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Eva Solo Stone Krukke 16 Cm - Krukker Keramik Grå - 568170

  Eva Solo Stone Krukke 16 Cm - Krukker Keramik Grå - 568170
  Krukken fra Eva Solo har naturinspireret udseende med en organisk form. Den er fremstillet af keramik med en stengrå farve hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Eva Solo- Naturinspireret udseende.- Fra kollektionen Tools®.- Krukken kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Kids Mus Plant Pot Xl - Krukker Stentøj Sand - 1104265386

  Ferm Living Kids Mus Plant Pot Xl - Krukker Stentøj Sand - 1104265386
  Krukken fra Ferm Living Kids har et dansk design i stentøj med en sød form og ører på siderne perfekt til nydelig opbevaring og til planter og blomster. Den er ubehandlet og har en glaseret inderside. Den har en ubehandlet yderside med en fin detalje. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Ferm Living Kids- Fra kollektionen Mus.- Fremstillet af stentøj.- Sødt design.- Dekorative ører på siderne.- Ubehandlet yderside.- Glaseret inderside. Mål på krukken:- Bredde: 266 mm.- Dybde: 150 mm.- Højde: 150 mm.- Vægt: 1 kg. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Støbejern 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Cast Iron - 201620ci

  Dbkd Solid Krukke Støbejern 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Cast Iron - 201620ci
  Krukken fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med enkle former og en mørk farve der passer til enhver stil. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Tidløst design.- Enkel form.- Krukken findes i forskellige farver.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skål / krukke Anemone højde 15 cm

  Skål / krukke Anemone højde 15 cm
  Skål eller krukke af stentøj med glaseret finish. Diameter ca. 29 cm (diameter indv. mål ca. 24 cm).
 • Serax Pottery Rond Conrete 25 Cm - Krukker Beton Grå - B7218504

  Serax Pottery Rond Conrete 25 Cm - Krukker Beton Grå - B7218504
  Fabelagtig betonpotte fra Serax med håndtag på siderne. Det enkle og elegante design sikrer, at planten kommer til fulde. Potten er designet af Marie Michielssen. Vælg mellem to størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Large - Krukker Keramik Hvid - 281401809

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Large - Krukker Keramik Hvid - 281401809
  Blomsterkrukke af hvid keramik med glaseret overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Serax Cone Krukke D18 H17 - Krukker Keramik Rosa - B9119001

  Serax Cone Krukke D18 H17 - Krukker Keramik Rosa - B9119001
  Krukke i flot og feminin design med en varm skøn nuance. Passer flot ind i interiøret og findes i to størrelser.
 • HOLMEGAARD DWL krukke klar H16 cm

  HOLMEGAARD DWL krukke klar H16 cm
  Krukke fra Holmegaards DWL serie. Krukken kan både stå og hænges op læderremmen, og den kan f.eks. bruges til opbevaring af småting, til stearinlys eller som urtepotteskjuler.
 • House Doctor Pharao Krukke 2 Dele - Krukker Lertøj Antique Brown - 203841101

  House Doctor Pharao Krukke 2 Dele - Krukker Lertøj Antique Brown - 203841101
  Krukken fra House Doctor har et klassisk, håndlavet design i frostsikkert lertøj med to forskellige størrelser perfekt til planter og blomster. Den har en reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Den har et dræningshul nedenunder. Passer godt til udendørsområder eller altaner. Om krukken fra House Doctor- Tidløst design.- Fremstillet af lertøj.- Frostsikker ned til -20 °C.- Dræningshul.- Større krukke: 50x50 cm.- Mindre krukke: 40x40 cm.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Hvert produkt varierer i udseende takket være den reaktive emalje og høje temperaturer under fremstillingsprocessen.- Fremstillet i Vietnam Vedligeholdelse af krukken. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Somma krukke 20 cm

  Somma krukke 20 cm
  Somma har et iøjnefaldende design med sin kvadratiske bund og runde top. Af keramik i mat farve. Denne version måler 20 cm i højden og er fremstillet i Europa. Bredde 20 cm og dybde 22 cm. Designet af Emelie Grönvall
 • DBKD Mist krukke, medium, white dot

  DBKD Mist krukke, medium, white dot
  Hvid-meleret krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og er designet af SaÅ¡a Antić. Den legende form er både grafisk og organisk og passer ind i de fleste rum. Perfekt til at have planter i, men også som
 • Krukke Thera

  Krukke Thera
  Keramikkrukke med rustik finish. Bredde 23 cm, dybde 23 cm og højde 32 cm.
 • Bitz krukke med låg mat creme 16,5 cm

  Bitz krukke med låg mat creme 16,5 cm
  Flot og funktionel krukke i stentøj med låg i egetræ. Perfekt til opbevaring af ris, sukker, mel, te, havregryn mv. Låget er forsynet med silikonering der slutter helt tæt. Krukken kan komme i opvaskemaskine - låget vaskes i hånden. Højde 16,5 cm Opbevaringskrukke/ skål med låg.
ilead