Krukker

Med blomster og krydderurter i hjemmet, får vi et sundere indeklima og et smukt hjem med grønne og levende farver. Blomsterne skal have en krukke til at stå i. Køb ikke kun urtepotteskjuler fra funktion, køb en der er elegant og kan blive en del af indretningen.

Her finder du urtepotter online fra forhandlere med førende mærker. Du kan finde krukke med fod, store krukker, billige potter af materialer såsom keramik, terracotta og messing. Se også redskabskrukker til køkken her.

Populær i krukker

 • Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke

  Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke
  Industrial Vintage redskabskrukken fra Kitchen Craft har et flot industri-look, der passer ind i et moderne såvel som klassisk hjem. Krukken er udført i metal, og den har desuden en rummelig størrelse, der gør den ideel til køkkenredskaber. Fuldend looket
 • Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke

  Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke
  Hold orden i køkkenet og ved komfuret med Legio Nova redskabskrukken. Det hvide rillede design, der går igen hos Legio Nova-serien, pryder krukken og skaber et elegant udtryk, der vil pynte i ethvert køkken. Med redskabskrukken er du sikret et ryddeligt k
 • Krukkesæt Lady, 2 stk.

  Krukkesæt Lady, 2 stk.
  Sort krukkesæt med 2 krukker i støbejern, Mål: stor krukke 38 cm x 38 cm 21 cm høj og mindre krukke 32 cm x 32 cm 21 cm høj
 • Krukkesæt Lady

  Krukkesæt Lady
  Rustikt krukkesæt med 3 krukker i antik sølvfarvet finish Mål: 15 cm bred, 4 cm dyb og 13 cm høj

Flere tips om krukker

 • Dbkd Solid Krukke 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Mole - 201620m

  Dbkd Solid Krukke 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Mole - 201620m
  Krukken fra DBKD har et enkelt design i keramik med en grå nuance. Den har en afrundet form. Den har en glat overflade som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige farver. Stilrent look perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Enkelt design der aldrig går af mode.- Fremstillet af keramik.- Stilren, grå farve.- Diameter: 400 mm.- Højde: 400 mm.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bitz krukke med låg sort 12 cm

  Bitz krukke med låg sort 12 cm
  Flot og funktionel krukke i stentøj med låg i egetræ. Perfekt til opbevaring af ris, sukker, mel, te, havregryn mv. Låget er forsynet med silikonering der slutter helt tæt. Krukken kan komme i opvaskemaskine - låget vaskes i hånden. Højde 12 cm Opbevaringskrukke/ skål med låg.
 • &Tradition Collect Krukke Ø12x13 Cm Sage - Krukker Polystone Salvia - 25050054

  &Tradition Collect Krukke Ø12x13 Cm Sage - Krukker Polystone Salvia - 25050054
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Højde: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vægt: 400 g .- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Story Dekorativ Krukke 60 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 1120000324

  Muubs Story Dekorativ Krukke 60 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 1120000324
  Den dekorative krukke fra Muubs har et ægte, håndlavet design i terrakotta med en autentisk følelse og en karakteristisk fremtoning perfekt til tørrede blomster og kviste. Krukken har kypefarvet, håndmalet finish perfekt til et stilrent look. Produktet er ikke vandtæt. Vælg mellem forskellige størrelser. Om den dekorative krukke fra Muubs- Karakteristisk, håndlavet design med en autentisk følelse.- Kypefarvet, håndmalet overflade.- Den dekorative krukke kommer i forskellige størrelser.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Perfekt til tørrede blomster og kviste.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Produktet er ikke vandtæt.- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Krukke Emine L højde 22,5 cm

  Krukke Emine L højde 22,5 cm
  Smuk krukke i glaseret keramik. Vandtæt. Højde 22,5 cm. Diameter foroven 18 cm, diameter forneden 13,5 cm.
 • Dbkd Cloudy Krukke Large Grå - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150804DG

  Dbkd Cloudy Krukke Large Grå - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150804DG
  Hanna Wessman er designeren bag serien Cloudy. Hanna Wessman er kendt fra TV programmet ”Äntligen Hemma”. Cloudy er en serier krukket i keramik og findes i flere størrelser og farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Seedpod Krukke 10 Cm Vanilla - Krukker Keramik Vanilje - AG-04-01-VA

  Cooee Design Seedpod Krukke 10 Cm Vanilla - Krukker Keramik Vanilje - AG-04-01-VA
  Krukken fra Cooee Design har et rustikt design i keramik med en grov overflade med små korn for at gøre hvert produkt unikt. Den har en glaseret inderside. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Anders Pfeffer Gjengedal. Om krukken fra Cooee Design- Fra kollektionen Seedpod.- Fremstillet af keramik.- Grov, kornet overflade.- Glaseret inderside.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Diameter: 140 mm.- Højde: 100 mm.- Vandtæt.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Vægt: 360 g .- Designet i Norge Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en tør klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 25 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 25 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY25S
  Københavner blomsterkrukke er håndlavet i Toscana. Leret er altid af høj kvalitet og krukken er glaseret i hånden. Bergs Potter kalder denne krukke for "Slot krukken" da den blev fremstillet på Fredensborg Slot i 1860. Hver krukke fra Bergs Potter er unik da de er glaseret på gammeldags manér - i hånden.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Luna Urn 26 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 8470000120

  Muubs Luna Urn 26 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 8470000120
  Luna Urn fra Muubs er lavet af håndbrændt terracotta, hvilket gør hver vase unik. Vase kan kombineres med de andre farver og størrelser for at skabe et unikt, lille univers af smukke urner. Luna bør bruges indendørs eller i orangeriet for at sikre langvarig holdbarhed. Luna fås i syv forskellige størrelser Luna fås i tre farver. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.Perfekt til tørrede blomster og kviste. Produktet bør kun bruges indendørs - det tåler ikke fugt og vand.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomsterkrukke Nario

  Blomsterkrukke Nario
  Nario blomsterkrukke i keramik. Kan bruges udendørs, men tag den ind om vinteren. Diameter 42 cm.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dust - 20150801d

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dust - 20150801d
  Denne designpotte kommer fra det svenske mærke DBKD. Denne moderne og stilfulde pot er tilgængelig i flere naturlige farver. Potten er perfekt til brug for både blomster, planter og krydderier.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 1 L

  Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 1 L
  Opbevar madvarer såsom nødder, rosiner, sukker og mel med stil i Legio Nova opbevaringskrukkerne. Krukkens indhold vil bevare smag og konsistens takket være det tætsluttende låg. Krukken er fremstillet i porcelæn med et elegant let riflet design, der går
 • Blomsterkrukke Nolan, sæt med 3

  Blomsterkrukke Nolan, sæt med 3
  Blomsterkrukker i sæt med 3, tåler frost, så de kan stå ude. Fremstillet af fibercement. Mål; Diameter/højde. 48x47, 40x37 og 32x30 cm.
 • Bitz Krukke med låg 16,5 cm grøn

  Bitz Krukke med låg 16,5 cm grøn
  Bitz Krukke med låg 16,5 cm grøn
 • Dbkd Figure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Mole - 20180506m

  Dbkd Figure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Mole - 20180506m
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik med en sofistikeret fremtoning der aldrig går af mode. Den har en afrundet form med en lav fod og en stor størrelse perfekt til planter og blomster og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Afrundet form.- Stor størrelse.- Krukken findes i forskellige farver.- Findes også som mindre størrelse.- Dybde: 300 mm.- Højde: 280 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Krukke Thera

  Krukke Thera
  Keramikkrukke med rustik finish. Bredde 23 cm, dybde 23 cm og højde 32 cm.
 • Rosendahl RO blomsterkrukke, 30 cm, grøn

  Rosendahl RO blomsterkrukke, 30 cm, grøn
  En elegant blomsterkrukke fra Rosendahl, der er funktionel og udformet til at holde længe. Den er en del af Rosendahl Reduce, produkter der er designet med fokus på genanvendelse og miljø. Blomsterkrukken er designet af Signe Wenneberg og har en organisk
 • Krukke Adele højde 17 cm

  Krukke Adele højde 17 cm
  Krukke i stentøj med mat finish og reliefmønster. Ø midten 19,5 cm, Ø åbningen 17 cm. Højde 17 cm. Tåler ikke maskinopvask.
 • Blomsterkrukke RO diameter 30 cm

  Blomsterkrukke RO diameter 30 cm
  Genbrug som begreb vokser hos Rosendahl. Denne smukke og funktionelle blomsterkrukke er designet af Signe Wenneberg og er en del af Rosendahl Reduce, som består af produkter som er udviklet med fokus på genanvendelse og koldioxidreduktion. Blomster
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini Hvid Mat - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150801W

  Dbkd Cloudy Krukke Mini Hvid Mat - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150801W
  Denne designpotte kommer fra det svenske mærke DBKD. Denne moderne og stilfulde pot er tilgængelig i flere naturlige farver. Potten er perfekt til brug for både blomster, planter og krydderier.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Helena Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - HR25S

  Bergs Potter Helena Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - HR25S
  Krukken fra BERGS POTTER har et håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret, rustik overflade og en rosa farve. Den har en bølget, dekorativ kant med et antikt udtryk perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Helena.- Fremstillet af ler.- Uglaseret overflade.- Dekorativ, bølget kant med antik inspiration.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova krukke

  Eva Solo Legio Nova krukke
  Én krukke med mange anvendelsesmuligheder. Eva Trios Legio Nova krukke kan bruges til alt fra krydderier og urter til nødder og marmelade. Der medfølger et låg, der har et indhak. På den måde er der altid plads til en teske, så er den altid lige ved hånd
 • Smd Design Jorda Altankasse 100cm - Krukker Stål Sort - 32111305

  Smd Design Jorda Altankasse 100cm - Krukker Stål Sort - 32111305
  Jorda er en altankasse i et stilfuldt design, som giver liv og grønt til din altan. Jorda er fremstillet af lakeret metal og beslag er inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Krukke Ø24x18 Cm - Krukker Polystone Slate - 25050065

  &Tradition Collect Krukke Ø24x18 Cm - Krukker Polystone Slate - 25050065
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Diameter: 240 mm.- Højde: 180 mm.- Vægt: 2.2 kg.- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Zwilling Redskabsboks i bambus, lille

  Zwilling Redskabsboks i bambus, lille
  Med denne opbevaringsboks fra Zwilling kan du nemt og stilfuldt organisere og holde orden i dit køkken. Kassen er lavet af bambus, som er utrolig slidstærkt samt giver et moderne og stilfuldt udseende på f.eks. køkkenbordet. Ved at opbevare nogle af dine
 • Krukke DWL, Ø11 cm

  Krukke DWL, Ø11 cm
  Maria Berntsen har skabt den fine krukke i den populære serie Design With Light, og det er ingen overdrivelse at kalde den multifunktionel. Den er smuk både ude og inde, men skal opbevares indendørs på grund af læderremmen. Det rene, skandinavis
 • Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Medium - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150803DG

  Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Medium - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150803DG
  Blomsterkrukke fra svenske DBKD. Moderne og stilfuld blomsterkrukke med skønt mønster. Findes i flere farver og størrelser. . Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Inlay Urtepotter Med Fad 4 Dele Sand / e - Krukker Stentøj Brun - 1104265644

  Ferm Living Inlay Urtepotter Med Fad 4 Dele Sand / e - Krukker Stentøj Brun - 1104265644
  Urtepotterne fra Ferm Living har et stilrent design i stentøj med jordagtige farver og et langt fad nedenunder perfekt til køkkenet. Krukkerne har en rund form. De har en glaseret overflade og praktiske dræningshuller i bunden for at give planter og blomster mulighed for at ånde. Om urtepotterne fra Ferm Living- Fra kollektionen Inlay.- Fremstillet af stentøj.- 3 urtepotter.- Fad inkluderet. Mål på krukken:- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm. Mål på sættet:- Længde: 290 mm.- Dybde: 100 mm.- Højde: 95 mm. Vedligeholdelse af urtepotterne- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Front Blomsterkrukke Oval S - Krukker Keramik Mole - 202030m

  Dbkd Front Blomsterkrukke Oval S - Krukker Keramik Mole - 202030m
  Front blomsterkrukke findes i to designs - rund og oval. Blomsterkrukkerne er smukke at stille i vindueskarmen og bliver en flot detalje i hjemmet. Findes i flere farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • BYRON krukke med stativ 27x27 cm

  BYRON krukke med stativ 27x27 cm
  Stilren krukke med stativ. BYRON er en praktisk krukke til udendørs brug af jern med pulverlakeret overflade. Obs! Hvis overfladen revner, kan den ruste med tiden. Nogen montering kræves. Samlevejledning medfølger. Materiale: Jern. Størrelse: H
 • AIDA RAW krukke med teaklåg arctic white

  AIDA RAW krukke med teaklåg arctic white
  Dobbeltbrændt stentøj i høj kvalitet med ridsefri glassur. Krukkerne er håndlavet og hver krukke er derfor unik. Designet er skandinavisk og giver et minimalistisk udtryk Højde = 15cm Diameter = 10cm Tåler: ovn, mikroovn, opvaskemaskine, frost
 • &Tradition Collect Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Slate - 25050070

  &Tradition Collect Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Slate - 25050070
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Diameter: 200 mm.- Højde: 240 mm.- Vægt: 2 kg.- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Kids Mus Plant Pot Xl - Krukker Stentøj Sand - 1104265386

  Ferm Living Kids Mus Plant Pot Xl - Krukker Stentøj Sand - 1104265386
  Krukken fra Ferm Living Kids har et dansk design i stentøj med en sød form og ører på siderne perfekt til nydelig opbevaring og til planter og blomster. Den er ubehandlet og har en glaseret inderside. Den har en ubehandlet yderside med en fin detalje. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Ferm Living Kids- Fra kollektionen Mus.- Fremstillet af stentøj.- Sødt design.- Dekorative ører på siderne.- Ubehandlet yderside.- Glaseret inderside. Mål på krukken:- Bredde: 266 mm.- Dybde: 150 mm.- Højde: 150 mm.- Vægt: 1 kg. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Large - Krukker Keramik Hvid - A00000207

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Large - Krukker Keramik Hvid - A00000207
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler. Rosalie Blomkruka er tilgængelig i flere smukke farver. Bemærk, at den sorte og hvide pot har et glat udseende, mens de andre farver har en lidt revnet overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Somma krukke 14 cm

  Somma krukke 14 cm
  Somma har et iøjnefaldende design med sin kvadratiske bund og runde top. Af keramik i mat farve. Denne version måler 14 cm i højden og er fremstillet i Europa. Bredde 14 cm og dybde 16 cm. Designet af Emelie Grönvall.
 • Krukke Morgongry

  Krukke Morgongry
  Robust krukke i glaseret keramik. Krukken er beregnet til udendørs brug og kan stå ude i minusgrader. Højde 36,5 cm. Diameter foroven 43 cm. Indvendig diameter 37 cm.
 • Eva Solo Toolbox opbevaring sort 15 cm

  Eva Solo Toolbox opbevaring sort 15 cm
  Eva Solo Toolbox er perfekt til alle der nyder når køkkenbordet, skrivebordet eller make-up bordet er ryddeligt, og gør det nemt at komme til redskaberne på en overskuelig og samtidigt flot måde. Toolbox er lavet i mat keramik og har et flot natuligt og minimalistisk look hvor håndtaget i egetræ både fungerer som en smuk kontrast men også har funktion som låg og rumdeler. Den lave model på 15 cm er oplagt til at holde styr på opvaskebørste, karklud mv i køkkenet eller til blyanter og tusser på arbejdsbordet. Kan også anvendes ved middagsbordet som bestik- og servietholder. Finder også mange anvendelsesmuligheder på badeværelset Vaskes i hånden eller tørres af med en klud
 • Aytm Terra Krukke / Vase H45 Cm - Krukker Ler Brun - 508350711013

  Aytm Terra Krukke / Vase H45 Cm - Krukker Ler Brun - 508350711013
  Krukken fra AYTM har et boheme design i ler med en dekorativ fod og en jordagtig farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige størrelser. Enkelt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om krukken fra AYTM- Fremstillet af ler.- Jordagtig farve.- Dekorativ fod.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad grå 13,5 Cm - Krukker Keramik Antracit - 541100

  Hay Botanical Krukke Med Fad grå 13,5 Cm - Krukker Keramik Antracit - 541100
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Hængende Krukke - Krukker Stentøj Multi - 82047920

  Bloomingville Hængende Krukke - Krukker Stentøj Multi - 82047920
  Smuk hængende krukke i stentøj. Krukken er håndlavet og hvert eksemplar er unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522

  Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med dekorative fødder og en smuk farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Fem dekorative fødder nedenunder.- Smuk glasering.- Diameter: 150 mm.- Højde: 160 mm.- Vægt: 550 g .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Shell Pot Off White - Krukker Stentøj Off-White - 100232202

  Ferm Living Shell Pot Off White - Krukker Stentøj Off-White - 100232202
  Shell er en gryde fra ferm, der lever i stentøj med form af en skal, der giver dit hjem en moderne touch. Potten er uglaseret på ydersiden og glaseret på indersiden. En perfekt detalje i ethvert rum.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aytm Globe Blomsterkrukke Ø60 Cm - Krukker Jern Sort - 504670050017

  Aytm Globe Blomsterkrukke Ø60 Cm - Krukker Jern Sort - 504670050017
  Globe blomsterkrukke fra AYTM i samme design som de populære glasvaser. Dekorativ og stilfuld blomsterkrukke som bliver en flot detalje i hjemmet, både inde og udendørs.
 • Serax Flame Krukke D15 H14 - Krukker Rose - B0919015

  Serax Flame Krukke D15 H14 - Krukker Rose - B0919015
  Denne krukke bliver en flot kontrast til moderne interiør. Krukken har en levende overflade i en skiftende lyserød nuance og findes i flere størrelser.
 • &Tradition Collect Sc72 Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Milk - 25050086

  &Tradition Collect Sc72 Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Milk - 25050086
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Diameter: 200 mm.- Højde: 240 mm.- Vægt: 2 kg.- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE15m

  Dbkd Pure Krukke Small Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE15m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Small White Dot - Krukker Keramik Grå - 2019001wd

  Dbkd Mist Flower Pot Small White Dot - Krukker Keramik Grå - 2019001wd
  Mist krukke small fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Ro Krukke 15 Cm - Krukker Plast Bordeaux - 20641

  Rosendahl Copenhagen Ro Krukke 15 Cm - Krukker Plast Bordeaux - 20641
  Krukken fra Rosendahl har et bæredygtigt design i genanvendt, frostsikker plastik perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den har rustikt udseende med en ujævn overflade og en dark red farve. Den har en let vægt til let at flytte rundt i hjemmet. Om krukken fra Rosendahl- Fra kollektionen Ro.- Fremstillet af genanvendt materiale.- Stabelbart design for nem opbevaring.- Krukken kommer i 3 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.- Tåler temperaturer op til -20°C.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 0,7 L

  Eva Solo Legio Nova opbevaringskrukke 0,7 L
  Opbevar madvarer såsom nødder, rosiner, sukker og mel med stil i Legio Nova opbevaringskrukkerne. Krukkens indhold vil bevare smag og konsistens takket være det tætsluttende låg. Krukken er fremstillet i porcelæn med et elegant let riflet design, der går
 • House Doctor Whai Krukke 30 Cm - Krukker Ler Brun - 261150701

  House Doctor Whai Krukke 30 Cm - Krukker Ler Brun - 261150701
  Krukken fra House Doctor har en enkel form med et skinnende finish og en jordagtig farvetone. Den er fremstillet af fint ler med et naturligt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra House Doctor- Krukken kommer i 3 forskellige størrelser.- Perfekt til planter og blomster.- Fremstillet af ler.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • PADDINGON krukke med stativ - lille

  PADDINGON krukke med stativ - lille
  Stilren krukke med stativ. PADDINGON er en praktisk krukke til udendørs brug af jern med pulverlakeret overflade. Obs! Hvis overfladen revner, kan den ruste med tiden. Nogen montering kræves. Samlevejledning medfølger. Materiale: Jern. Størrels
ilead