Krukker

Med blomster og krydderurter i hjemmet, får vi et sundere indeklima og et smukt hjem med grønne og levende farver. Blomsterne skal have en krukke til at stå i. Køb ikke kun urtepotteskjuler fra funktion, køb en der er elegant og kan blive en del af indretningen.

Her finder du urtepotter online fra forhandlere med førende mærker. Du kan finde krukke med fod, store krukker, billige potter af materialer såsom keramik, terracotta og messing. Se også redskabskrukker til køkken her.

Populær i krukker

 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler. Rosalie Blomkruka er tilgængelig i flere smukke farver. Bemærk, at den sorte og hvide pot har et glat udseende, mens de andre farver har en lidt revnet overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815
  Blomsterkrukke af hvid keramik med glaseret overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • NEYTIRI krukke 22,3x19 cm

  NEYTIRI krukke 22,3x19 cm
  Krukke i polyresin forestillende et hoved med åbne øjne. Overfladen minder om kalksten og har et lidt slidt udtryk med skøn patina. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 20 cm, bredde 22,3 cm, dybde 19 cm. Tip/råd: Kombiner med MOAT, en matchende k
 • Serax Costa Krukke L D25 H26 - Krukker Keramik Grå - B7617108

  Serax Costa Krukke L D25 H26 - Krukker Keramik Grå - B7617108
  Skøn krukke i organisk design med bløde toner. Perfekt detalje til hjemmet. Krukken findes i forskellige farver og størrelser.

Flere tips om krukker

 • Pyntekrukke Conja

  Pyntekrukke Conja
  Conja pyntekrukken fra Bloomingville er en potte i terrakotta, designet i en organisk form med et rustikt design i brune nuancer. På grund af glaseringen og eftersom produktet er håndlavet, er den ikke helt vandtæt og farverne kan variere.
 • Aytm Globe Hængekrukke Ø21x32 Cm - Krukker Jern Sort - 509510002012

  Aytm Globe Hængekrukke Ø21x32 Cm - Krukker Jern Sort - 509510002012
  Hængekrukken fra AYTM har et rundt, dekorativt design. Den er fremstillet af jern med eksklusiv finish til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om hængekrukken fra AYTM- Globe er værdsat for den runde form- Højde: 320 mm.- Diameter: 210 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 90 cl., lyseblå

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 90 cl., lyseblå
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,9 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Dbkd Bag Krukke Large - Krukker Sand - 202015sa

  Dbkd Bag Krukke Large - Krukker Sand - 202015sa
  Krukken fra DBKD har en uregelmæssig kant. Krukken har en sandagtig tekstur overflade med en rustik følelse. Designet af Karin Dahlin Gunterberg. Krukken passer godt i vinduet. Om krukken fra DBKD- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Bag er værdsat for den rustikke, håndlavede følelse.- Kombinér krukken med Clay krukker fra DBKD. Vedligeholdelse af krukken- Produktet er vandtæt.- Kun til indendørs brug.- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG35S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG35S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Cloud Krukke m. låg 9x10 cm (GRÅBLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP Cloud Krukke m. låg 9x10 cm (GRÅBLÅ, ONESIZE)
  Cloud krukke med låg fra Sinnerup Cloud stellet er Sinnerups serie af stentøj. Cloud stellet er kendetegnet ved sin sky-lignende nuancer, den neutrale linje der følger kantens form og den smalle brune kant som skaber kontrast til stellet. Stellet har fået en reaktiv glasur og er brændt ved omkring 1280 grader: Den høje brændingstemperatur sikrer, at stentøjet opnår styrke og en solid fornemmelse, som gør det ideelt både hverdag og fest. Stellet har en behagelig glat overflade, der gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser og pletter. Under brændingsprocessen reagerer den reaktive glasur med omgivelser og temperaturer. Dette resulterer i at hver del af stellet er unikt, og der vil være små variationer i mønster og nuancer, som giver stellet et autentisk udtryk. Stellet tåler opvaskemaskine
 • Dbkd Bright Krukke - Krukker Lertøj Shiny Dust - 20221001DS

  Dbkd Bright Krukke - Krukker Lertøj Shiny Dust - 20221001DS
  Krukke fra DBKD med et interessant design perfekt til planter og blomster. Om krukken fra DBKD- Findes i forskellige farver.- Fremstillet af lertøj.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Mole Dot - 202062md

  Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Mole Dot - 202062md
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kombinér krukken med en matchende, stor Post krukke fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rig-tig Your Tree Degradable Pot With Seed Green - Krukker Grøn - Z00136-1

  Rig-tig Your Tree Degradable Pot With Seed Green - Krukker Grøn - Z00136-1
  Plant et træ med denne 100% biologisk nedbrydelig krukke fra rig-TIG og bidrager positivt til klimaet! Placer det FSC-certificerede frø i puljen og lad træet vokse indendørs i et år, og derefter plante potten i haven, hvor den kan vokse videre. Potten er lavet af bambusfibre, majsstivelse og fyrretræer. Potten kommer i flere forskellige farver og indeholder enten fyrretræer eller birketræ: Pink og gul krukke: Birch. Efter ca. 7 måneder er planten 11-15 cm. Forventet højde af træet er 20-30 meter grøn og blå krukke: Pine. Efter ca. 7 måneder er planten 11-15 cm. Forventet højde af træet: 20-24 meter. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Somma krukke 31 cm

  Somma krukke 31 cm
  Somma har et iøjnefaldende design med sin kvadratiske bund og runde top. Af keramik i mat farve. Denne version måler 31 cm i højden og er fremstillet i Europa. Bredde 27 cm og dybde 29 cm. Designet af Emelie Grönvall
 • Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183

  Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183
  Den dekorative krukke fra Muubs har et rustikt design i terrakotta med en røget effekt perfekt til tørrede blomster og kviste. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om den dekorative krukke fra Muubs- Fra kollektionen Echo.- Rustikt design.- Røget effekt.- Fremstillet af terrakotta.- Håndlavet.- Perfekt til tørrede blomster og kviste.- Kun til indendørs brug.- Den dekorative krukke kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Plant ikke planter og blomster direkte i krukken.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke Ø16 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG16S

  Bergs Potter Emilia Krukke Ø16 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG16S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Krukke Med Underkop 17x13 Cm - Krukker Keramik Hvid - 1059789

  Iittala Nappula Krukke Med Underkop 17x13 Cm - Krukker Keramik Hvid - 1059789
  Krukken fra Iittala har et moderne, nordisk design med afrundede former og en praktisk underkop. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Matti Klenell. Om krukken fra Iittala- Fra kollektionen Nappula.- Krukken findes i forskellige farver.- Inkluderet underkop.- Moderne, nordisk design. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hübsch Era Krukker Med Underkop 2-pak Sand - Krukker Keramik Beige - 761503

  Hübsch Era Krukker Med Underkop 2-pak Sand - Krukker Keramik Beige - 761503
  Krukker fra Hübsch med et stilrent design i keramik i forskellige størrelser med praktisk underkop. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om krukkerne fra Hübsch- Fremstillet af keramik.- Sæt med to krukker i forskellige størrelser.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Mål på S krukken: Ø18x17 cm- Mål på L krukken: Ø20x20 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Esca Krukke 21x19 Cm - Krukker Stentøj Sort - 1104265645

  Ferm Living Esca Krukke 21x19 Cm - Krukker Stentøj Sort - 1104265645
  Krukken fra ferm LIVING har et moderne design i porcelæn med blødt kurvede kanter for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til planter og blomster. Den har en organisk form med en glaseret overflade der harmonerer med omgivelserne. Om krukken fra ferm LIVING- Fremstillet af porcelæn.- Organisk form.- Tre ben med en let følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales. Glaseret. Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Vanilje - 20150803V

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Vanilje - 20150803V
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Greenhouse Drivhus - Krukker Ask Grøn - 2672-6000

  Design House Stockholm Greenhouse Drivhus - Krukker Ask Grøn - 2672-6000
  Drivhuset fra Design House Stockholm har en praktisk størrelse perfekt til planter og blomster. Det har et kunstnerisk design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Det er fremstillet af lakeret ask med et hærdet glas og en stander i metal. Download PDF for mere information. Designet af Atelier 2+ med Worapong Manupipatpong og Ada Chirakranont. Om drivhuset fra Design House Stockholm- Herlig, grøn farve.- Praktisk størrelse.- Kunstnerisk design.- Perfekt til planter og blomster. Vedligeholdelse af drivhuset- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR35S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR35S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Dræningshul i bunden.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Yderkrukke Ø12,5 Cm - Krukker Terrakotta Sea Green - 1126

  Knabstrup Keramik Yderkrukke Ø12,5 Cm - Krukker Terrakotta Sea Green - 1126
  Yderkrukken fra Knabstrup Keramik er perfekt til planter og blomster og har en smuk glasur med herlige farveskift. Om yderkrukken fra Knabstrup Keramik- Er værdsat for den smukke glasur- Størrelse: Ø12,5 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Small - Krukker Keramik Hvid - 281401209

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Small - Krukker Keramik Hvid - 281401209
  Placer dine yndlingsblomster eller planter i denne stilfulde krukke og lav en autentisk atmosfære i dit hjem. Sæt potten smukt på vinduesrammen, på skrivebordet eller sidebordet for en hjemlig følelse. Potten er tilgængelig i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomsterkrukke Fioria, sæt med 3

  Blomsterkrukke Fioria, sæt med 3
  Fioria urtepotteskjulere fra Bloomingville er et sæt med tre urtepotteskjulere af kunstrotting i forskellige størrelser. De forskellige størrelser gør urtepotteskjulerne alsidige, og de kan kombineres med mange forskellige planter. Den smukke grå far
 • Ferm Living Spun Alu Krukke - Krukker Aluminium Sort - 1104267338

  Ferm Living Spun Alu Krukke - Krukker Aluminium Sort - 1104267338
  Krukken fra ferm LIVING har et elegant design i aluminium med sort metalfinish perfekt til planter og blomster. Den har en strømlinet, tynd form med en let vægt. Om krukken fra ferm LIVING- Spun Alu er værdsat for det elegante design- Fremstillet af aluminium.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Plant Box Large Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Lysegrå - 110109102

  Ferm Living Plant Box Large Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Lysegrå - 110109102
  Blomsterkassen fra ferm LIVING er fremstillet af pulverbelagt metal i en tidløs form. Blomsterkassen har et stilrent Ferm Living design med et generøst opbevaringsområde. Perfekt til udendørs aktiviteter og perfekt til indendørs brug. Om blomsterkassen fra ferm LIVING- Kombinér blomsterkassen med en matchende Plant Box Large krukke fra ferm LIVING.- Blomsterkassen kommer i forskellige farver.- Plant Box Large er påskønnet for det store opbevaringsområde og det danske design.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs brug. Vedligeholdelse af blomsterkassen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023

  Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023
  Krukkerne fra DBKD har et stilrent design i blik i forskellige størrelser med smuk, holdbar glasering perfekt til udendørs brug og dekorative striber på ydersiden. Vælg mellem forskellige farver. Om krukkerne fra DBKD- Fremstillet af blik.- Holdbar glasering perfekt til udendørs brug.- Dræningshul i bunden.- Produktet kan modstå det udendørs miljø.- Krukkerne findes i forskellige farver.- Lille krukke: H30 cm x Ø25 cm.- Medium krukke: H40 cm x Ø30 cm.- Stor krukke: H50 cm x Ø40 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Grow Minidrivhus Xl - Krukker Glas Klar - 2419-0000

  Design House Stockholm Grow Minidrivhus Xl - Krukker Glas Klar - 2419-0000
  Caroline Wetterlings Grow er fremstillet af to dele. Den nederste del holder jorden og planten. Den øvre del er et låg med en tud, så den kan anvendes som en vandkande. Det fungerer også som en ventil, der holder luft og regulerer fugt- og temperaturen inde i drivhuset. Grow er fremstillet af mundblæst glas. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Mist krukke, large, white dot

  DBKD Mist krukke, large, white dot
  Hvid-meleret krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og er designet af SaÅ¡a Antić. Den legende form er både grafisk og organisk og passer ind i de fleste rum. Perfekt til at have planter i, men også som
 • Redskabskrukke Hamret Kobber

  Redskabskrukke Hamret Kobber
  MAUVIEL, Villedieu-les-Poeles, Frankrig, er et familieforetagende grundlagt i 1830. m. langt over 100 års erfaring fremstiller Mauviel køkkenværktøj, der er kvalitet hele vejen igennem inkl. det flotte design. Produkterne er værdsat overalt i verden og er
 • House Doctor Hdpile Krukke 2-pak - Krukker Jern Grøn - 210530201

  House Doctor Hdpile Krukke 2-pak - Krukker Jern Grøn - 210530201
  Krukke fra House Doctor med et beroligende design i jern med en skinnende glasering perfekt til både indendørs og udendørs brug. Fremstillet i Indien. Originaldesign fra 2024. Om krukken fra House Doctor- Lille: H: 31 cm, D: 30 cm, Stor: H: 37 cm, D: 36 cm- HDPile er værdsat for den skinnende finish- 100% vandtæthed kan ikke garanteres.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Indien.- Til indendørs og udendørs brug. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Redskabskrukke 1,0L Black

  Redskabskrukke 1,0L Black
  En bestik- og redskabskrukke fra Le Creuset er fremstillet i stentøj i alle de velkendte Le Creuset-farver. Bestik- og redskabskrukken er ideel til opbevaring af køkkenredskaber så som piskeris, madpincetter, palletter, grydeskeer etc. og kan samtidig fun
 • Ernst Glaseret keramik krukke hvid 21 cm.

  Ernst Glaseret keramik krukke hvid 21 cm.
  Elegant og stilren krukke fra Ernst. Brug denne krukke til opbevaring eller pynt rundt i hjemmet. Den er bl.a. perfekt til opbevaring af sukker eller kaffe. Krukken er udført i holdbart keramik.
 • MARLON krukke med stativ ø 28 cm

  MARLON krukke med stativ ø 28 cm
  Smukt formet krukke af polyresin på metalstativ. Krukken har et fint look og blank glasur. Materiale: Polyresin og metal. Størrelse: Samlet højde 66 cm, Ø 28 cm. Tip/råd: Enkelstående potteskjulere giver et luksuriøst og elegant udtryk til dit rum og
 • &Tradition Collect Sc71 Krukke Ø24x18 Cm Sage - Krukker Polystone Salvia - 25050064

  &Tradition Collect Sc71 Krukke Ø24x18 Cm Sage - Krukker Polystone Salvia - 25050064
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Diameter: 240 mm.- Højde: 180 mm.- Vægt: 2.2 kg.- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Airy Krukke Large - Krukker Glas Klar - 20210708

  Dbkd Airy Krukke Large - Krukker Glas Klar - 20210708
  Krukken fra DBKD har et moderne design i glas med en aflang form og en struktureret overflade perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Moderne design.- Aflang udsmykning.- Struktureret overflade.- Fremstillet af glas.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Mist krukke, medium, white dot

  DBKD Mist krukke, medium, white dot
  Hvid-meleret krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og er designet af SaÅ¡a Antić. Den legende form er både grafisk og organisk og passer ind i de fleste rum. Perfekt til at have planter i, men også som
 • Aida RAW opbevaringskrukke, 15 cm, metallic brown

  Aida RAW opbevaringskrukke, 15 cm, metallic brown
  Rustik opbevaringskrukke med låg fra RAW-serien fra Aida. Krukken har et cylindrisk design med et låg af teak og er lavet af slidstærkt stengods. Da krukkerne er fremstillet i hånden, har hver krukke et unikt udseende med små variationer i struktur og
 • Dbkd Cut Vægkrukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20180603d

  Dbkd Cut Vægkrukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20180603d
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220601sw

  Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220601sw
  Krukken fra DBKD har et moderne design i keramik med et taktilt, kurvet mønster til det moderne hjem perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har en stilren, hvid farve med skinnende finish. Designet af Studio In (Atta Ring & Maja Furenberg Ring). Inspireret af et tekstil. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Swoon.- Moderne design.- Fremstillet af keramik.- Taktilt mønster med bløde kurver.- Rund form.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Nappula krukke, 230 x 155 mm, hvid

  Iittala Nappula krukke, 230 x 155 mm, hvid
  Med vasen fra Nappula-serien får du en unik og elegant vase med en signaturform der har sin helt egen historie. Signaturformen er nemlig inspireret af bordben fra et gammelt bord, og især den lidt tykke og hævede form på benet. Formen giver et helt unikt
 • Eva Solo Herb Organiser Selvvandende Krukke - Krukker Plast Hvid - 568168

  Eva Solo Herb Organiser Selvvandende Krukke - Krukker Plast Hvid - 568168
  Hold liv i urterne med denne selvvandende urtekrukke fra Eva Solo. Den har et selvvanding system som gør at du ikke behøver at vande urterne hele tiden. Perfekt hvis du skal rejse. Herb Organiser er vinder af Red Dot Awards 2019. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Lelou Dekorativ Krukke Ø12 Cm - Krukker Terrakotta Hvid - 82051137

  Bloomingville Lelou Dekorativ Krukke Ø12 Cm - Krukker Terrakotta Hvid - 82051137
  Den dekorative krukke fra Bloomingville har et håndlavet design i terrakotta med et abstrakt motiv til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. På grund af det håndlavede design kan vi ikke garantere, at vasen er 100% vandtæt. Om den dekorative krukke fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af terrakotta.- Abstrakt mønster.- Diameter: 120 mm.- Højde: 120 mm.- Vægt: 750 g .- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- På grund af det håndlavede design kan vi ikke garantere, at vasen er 100% vandtæt.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Stripe krukke, small, shiny white

  DBKD Stripe krukke, small, shiny white
  Hvid krukke i serien Stripe, designet af Halina Fritsch for svenske DBKD. Krukkens form er inspireret af græske søjler, men med et moderne twist, der gør, at den passer godt ind i de fleste typer af hjem. Fås i flere farver og størrelser. Fremstillet i ke
 • Ferm Living Sekki Krukke 16 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1104263852

  Ferm Living Sekki Krukke 16 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1104263852
  Krukken fra ferm LIVING er fremstillet af uglaseret porcelæn med en elegant form og en inkluderet, matchende underkop. Den har et basis design der passer til enhver stil. Krukken har et dræningshul i bunden for optimeret ydeevne. Om krukken fra ferm LIVING- Dræningshul i bunden.- Fremstillet af porcelæn.- Inkluderet underkop.- Krukken kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG30S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG30S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Large Multi - Krukker Keramik Brun - 20160001multi

  Dbkd Solid Krukke Large Multi - Krukker Keramik Brun - 20160001multi
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • RUBY JO krukke ø 21 cm

  RUBY JO krukke ø 21 cm
  Smukt formet krukke af keramik med riflet overflade. RUBY JO er en stilren krukke som bliver en flot detalje i dit hjem. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 25,5 cm, Ø 21 cm. Tip/råd: Enkelstående potteskjulere giver et luksuriøst og elegant udtry
 • Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 11,4 cm. mørk grå

  Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 11,4 cm. mørk grå
  Glasbeholder med låg fra serien Kastehelmi, som er produceret af Iittala. Designet siges at være hentet fra den rene og naturlige form fra en dugdråbe. Smukt håndværk fra det naturskønne Finland. Skab lidt adspredelse i hjemmet og mix de forskellige størr
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 14 Cm - Krukker Ler Rosa - KR14S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 14 Cm - Krukker Ler Rosa - KR14S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomsterkrukke

  Blomsterkrukke
  Blomsterkrukke af keramik, Ø15x29 cm
 • House Doctor Ground Krukke Hvid Ø14 Cm H16 Cm - Krukker Cement Kit - 205426001

  House Doctor Ground Krukke Hvid Ø14 Cm H16 Cm - Krukker Cement Kit - 205426001
  Krukken fra House Doctor er fremstillet af cement med en rustik følelse og diskrete linjer til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Den har et alsidigt design perfekt til planter og blomster. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra House Doctor- Denne krukke er en del af House Doctor-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Kombinér krukken med indretningsdetaljer fra House Doctor.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Syltekrukke, Antracitgrå, 0,5 l

  Syltekrukke, Antracitgrå, 0,5 l
  Knabstrup Keramiks første syltekrukker blev formgivet allerede i 1914, og de har historisk været af afgørende betydning for Knabstrup. Faktisk producerede Knabstrup over halvdelen af Danmarks syltekrukker, da produktionen var på sit højeste. I dag er det
 • Ernst Krukke 15 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368602

  Ernst Krukke 15 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368602
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har et smukt design med en mat yderside, en glaseret inderside og en lille fod for et sofistikeret og elegant touch til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i 3 forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Denby Kiln Krukke 10 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 474010941

  Denby Kiln Krukke 10 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 474010941
  Krukke fra Denby med et rustikt design i stentøj med en prikket glasering perfekt til planter og blomster. Den har en rolig, jordagtig farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om krukken fra Denby- Fremstillet af stentøj.- Unik glasering.- Fra kollektionen Kiln.- 10-års garanti.- Fremstillet i England Vedligeholdelse af krukken- Tåler maskinopvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead