Krukker

Med blomster og krydderurter i hjemmet, får vi et sundere indeklima og et smukt hjem med grønne og levende farver. Blomsterne skal have en krukke til at stå i. Køb ikke kun urtepotteskjuler fra funktion, køb en der er elegant og kan blive en del af indretningen.

Her finder du urtepotter online fra forhandlere med førende mærker. Du kan finde krukke med fod, store krukker, billige potter af materialer såsom keramik, terracotta og messing. Se også redskabskrukker til køkken her.

Populær i krukker

 • Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke

  Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke
  Industrial Vintage redskabskrukken fra Kitchen Craft har et flot industri-look, der passer ind i et moderne såvel som klassisk hjem. Krukken er udført i metal, og den har desuden en rummelig størrelse, der gør den ideel til køkkenredskaber. Fuldend looket
 • Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke

  Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke
  Hold orden i køkkenet og ved komfuret med Legio Nova redskabskrukken. Det hvide rillede design, der går igen hos Legio Nova-serien, pryder krukken og skaber et elegant udtryk, der vil pynte i ethvert køkken. Med redskabskrukken er du sikret et ryddeligt k
 • Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød

  Skagerak Edge krukke Ø18x18 cm - brændt rød
  Tilfør rustik ynde til dine største potteplanter med disse charmerende krukker fra Skageraks Edge-serie. Krukkerne er lavet i terracotta med inspiration fra de antikke græsk-egyptiske krukker, men tilsat et pift af moderne Skandinavien. De vil passe godt
 • Krukke Adele højde 17 cm

  Krukke Adele højde 17 cm
  Krukke i stentøj med mat finish og reliefmønster. Ø midten 19,5 cm, Ø åbningen 17 cm. Højde 17 cm. Tåler ikke maskinopvask.

Flere tips om krukker

 • DBKD Airy krukke, large

  DBKD Airy krukke, large
  Glaskrukke i serien Airy fra DBKD. Krukken har et stilfuldt design med en smuk uregelmæssig overflade, og den kan også bruges som vase eller lysestage. Airy-krukken fås i to størrelser: small eller large. I størrelse small er potten 12 centimeter høj og
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 200 cl., lyseblå

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 200 cl., lyseblå
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser, som alle er designet af Mat
 • Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Medium - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150803DP

  Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Medium - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150803DP
  Blomsterkrukke fra svenske DBKD. Moderne og stilfuld blomsterkrukke med skønt mønster. Findes i flere farver og størrelser. . Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • FREJA krukke ø 15,5 cm

  FREJA krukke ø 15,5 cm
  Hængende krukke i keramik med hampesnor. Krukken har uregelmæssig form som minder om havets koraller. Ydersiden er blank i neutral glasur og indersiden er glaseret. Keramik kan slippe fugt ud. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 14,5 cm, Ø 15,5
 • House Doctor Ground Krukke Hvid Ø14 Cm H16 Cm - Krukker Cement Kit - 205426001

  House Doctor Ground Krukke Hvid Ø14 Cm H16 Cm - Krukker Cement Kit - 205426001
  Krukken fra House Doctor er fremstillet af cement med en rustik følelse og diskrete linjer til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Den har et alsidigt design perfekt til planter og blomster. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra House Doctor- Denne krukke er en del af House Doctor-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Kombinér krukken med indretningsdetaljer fra House Doctor.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke Glaseret Ø17,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 368353

  Ernst Krukke Glaseret Ø17,5 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 368353
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i stentøj med en afrundet form og glaseret, hvid finish perfekt til planter og blomster. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Smuk, glaseret finish med en hvid farve.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken passer godt i stuen og i køkkenet.- Findes også som matchende, hvid potteskjuler. Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Muldvarpefarvet 40x40 Cm - Krukker Keramik Mole - 201620m

  Dbkd Solid Krukke Muldvarpefarvet 40x40 Cm - Krukker Keramik Mole - 201620m
  Krukken fra DBKD har et enkelt design i keramik med en grå nuance. Den har en afrundet form. Krukken har en glat overflade som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige størrelser. Stilrent look perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Enkelt design der aldrig går af mode.- Fremstillet af keramik.- Stilren, grå farve.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Menu Wire Krukke - Krukker Silikone Sort - 4774539

  Menu Wire Krukke - Krukker Silikone Sort - 4774539
  Ved at kombinere trådkrukken med trådstativet kan du skabe et smukt sted for dine planter, mens du i forskellige højder i stativet kan skabe en visuel interesse og dekoration både indendørs og udendørs. Potens bløde former sammen med stativets forskellige linjer og geometrisk form giver en dejlig harmoni i dit hjem eller have. Godt at vide: Kande og stativ sælges separat.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Somma krukke 31 cm

  Somma krukke 31 cm
  Somma har et iøjnefaldende design med sin kvadratiske bund og runde top. Af keramik i mat farve. Denne version måler 31 cm i højden og er fremstillet i Europa. Bredde 27 cm og dybde 29 cm. Designet af Emelie Grönvall
 • Hay Facade Urtepotte M - Krukker Terrakotta Terracotta - 508202

  Hay Facade Urtepotte M - Krukker Terrakotta Terracotta - 508202
  Facade urtepotten fra Hay er fremstillet af klassisk terrakotta. Krukken er smuk og meget anvendelig. Designet af COBE/KILO.- Facade er værdsat for det trendy, stilrene design Vedligeholdelse af urtepotten- Tåler maskinopvask .- Kun til indendørs brug .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Grow Minidrivhus S - Krukker Glas Klar - 2043-0000

  Design House Stockholm Grow Minidrivhus S - Krukker Glas Klar - 2043-0000
  Caroline Wetterlings Grow er fremstillet af to dele. Den nederste del holder jorden og planten. Den øvre del er et låg med en tud, så den kan anvendes som en vandkande. Det fungerer også som en ventil, der holder luft og regulerer fugt- og temperaturen inde i drivhuset. Grow er fremstillet af mundblæst glas. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023

  Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023
  Krukkerne fra DBKD har et stilrent design i blik i forskellige størrelser med smuk, holdbar glasering perfekt til udendørs brug og dekorative striber på ydersiden. Vælg mellem forskellige farver. Om krukkerne fra DBKD- Fremstillet af blik.- Holdbar glasering perfekt til udendørs brug.- Dræningshul i bunden.- Produktet kan modstå det udendørs miljø.- Krukkerne findes i forskellige farver.- Lille krukke: H30 cm x Ø25 cm.- Medium krukke: H40 cm x Ø30 cm.- Stor krukke: H50 cm x Ø40 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - Pure15v

  Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - Pure15v
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Vanitas Blomstersten 12x8 Cm Natur - Krukker Porcelæn Natural - 1104265385

  Ferm Living Vanitas Blomstersten 12x8 Cm Natur - Krukker Porcelæn Natural - 1104265385
  Blomsterstenen fra Ferm Living har et enkelt design i porcelæn med en beroligende fremtoning hvilket skaber en følelse af ro og harmoni og små huller perfekte til at lave dine egne blomsterarrangementer. Stenen har en glaseret overflade. Inspireret af et japansk Ikebana blomsterarrangement. Om blomsterstenen fra Ferm Living- Minimalistisk design.- Fremstillet af porcelæn.- Længde: 120 mm.- Bredde: 80 mm.- Højde: 35 mm. Vedligeholdelse af blomsterstenen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Chicken Krukke - Krukker Mole Dot - 20210101md

  Dbkd Chicken Krukke - Krukker Mole Dot - 20210101md
  Krukken fra DBKD har et stilrent design med en oval form og et næb på siden perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Stilrent design.- Oval form.- Krukken passer godt i spisestuen.- Krukken passer godt i stuen.- Højde: 100 mm.- Diameter: 100 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Flower Arc Plantestøtte - Krukker Jern Sort - MZN847

  Dbkd Flower Arc Plantestøtte - Krukker Jern Sort - MZN847
  Plantestøtten fra DBKD har en enkel stil i jern perfekt for god støtte. Om plantestøtten fra DBKD- Egnet til planter.- Findes også som pind.- Højde: 450 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • By Lassen Kubus Flowerpot 23 Black - Krukker Metal Sort - 24003

  By Lassen Kubus Flowerpot 23 Black - Krukker Metal Sort - 24003
  Kubus Flowerpot er et funktionelt objekt, der kan bruges både som en blomsterkrukke og som opbevaring. Det stilfulde og minimalistiske design gør det nemt at placere i forskellige rum og kontekster. Potten er et supplement til den populære familie Kubus fra Lassen og fås i tre størrelser. Vælg mellem farverne sort / hvid.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Smd Design Jorda Altankasse 100cm - Krukker Stål Sort - 32111305

  Smd Design Jorda Altankasse 100cm - Krukker Stål Sort - 32111305
  Jorda er en altankasse i et stilfuldt design, som giver liv og grønt til din altan. Jorda er fremstillet af lakeret metal og beslag er inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Somma krukke 14 cm

  Somma krukke 14 cm
  Somma har et iøjnefaldende design med sin kvadratiske bund og runde top. Af keramik i mat farve. Denne version måler 14 cm i højden og er fremstillet i Europa. Bredde 14 cm og dybde 16 cm. Designet af Emelie Grönvall.
 • Ferm Living Deco Hanging Pot Black - Krukker Metal Sort - 3337

  Ferm Living Deco Hanging Pot Black - Krukker Metal Sort - 3337
  Bløde former og strenge silhuetter kommer sammen i denne hængende blomsterpotte. Fremstillet af pulverlakeret metal danner potten bunden, prydet af de to buede metalstænger. En fantastisk måde at tilføje en grøn berøring til mindre værelser. Da potten er lavet til at hænge, ​​er der ingen huller i bunden, så pas på ikke at overvinde dine planter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Serax Cone Krukke D28 H26 - Krukker Keramik Rosa - B9119003

  Serax Cone Krukke D28 H26 - Krukker Keramik Rosa - B9119003
  Krukke i flot og feminin design med en varm skøn nuance. Passer flot ind i interiøret og findes i to størrelser.
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Urtepotteskjuler Stor - Krukker Porcelæn Hvid - 201396

  Lyngby Porcelæn Lyngby Urtepotteskjuler Stor - Krukker Porcelæn Hvid - 201396
  Flower Pot fra Lyngby Porcelæn. Med inspiration fra den charmerende bonbonniere og den klassiske Lyngby Vase har Lyngby Porcelæn produceret denne blomsterpotte. Håndlavet i porcelæn og tilgængelig i tre forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Plant Box Blomsterkasse 60x65 Cm - Krukker Pulverlakeret Metal Sort - 3216

  Ferm Living Plant Box Blomsterkasse 60x65 Cm - Krukker Pulverlakeret Metal Sort - 3216
  Blomsterkassen fra Ferm Living har et tidløst design i pulverlakeret metal perfekt til nydelig opbevaring. Den har en mat overflade med stilrent udseende der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Vælg mellem forskellige farver. Kun til indendørs brug. Om blomsterkassen fra Ferm Living- Fra kollektionen Plant Box.- Tidløst design.- Fremstillet af pulverlakeret metal.- Kan også bruges som praktisk opbevaring.- Blomsterkassen findes i forskellige farver. Mål på blomsterkassen:- Bredde: 600 mm.- Dybde: 250 mm.- Højde: 650 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk Burnt Henna - Krukker Rød - 210530100

  House Doctor Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk Burnt Henna - Krukker Rød - 210530100
  House Doctor fra Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk, Burnt Henna. Krukker Rød . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Front Blomsterkrukke Oval L - Krukker Keramik Hvid - 202031w

  Dbkd Front Blomsterkrukke Oval L - Krukker Keramik Hvid - 202031w
  Front blomsterkrukke findes i to designs - rund og oval. Blomsterkrukkerne er smukke at stille i vindueskarmen og bliver en flot detalje i hjemmet. Findes i flere farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20160002v

  Dbkd Solid Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20160002v
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Krukke DWL, Ø17 cm

  Krukke DWL, Ø17 cm
  Maria Berntsen har skabt de fineste opbevarings- og serveringskrukker med den karakteristiske læderrem i serien Design With Light. Den store krukke passer overalt i boligen og har mange anvendelsesområder. Fra opbevaring af småting til servering a
 • Dbkd Raw Pot H29 Cm - Krukker Keramik Sandy Dust - 20221202ds

  Dbkd Raw Pot H29 Cm - Krukker Keramik Sandy Dust - 20221202ds
  DBKD fra Raw Pot H29 cm, Sandy Dust. Krukker Sandy Dust Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc69 Krukke Sc69 Ø12x13 Cm - Krukker Polystone Milk - 25050083

  &Tradition Collect Sc69 Krukke Sc69 Ø12x13 Cm - Krukker Polystone Milk - 25050083
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Højde: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vægt: 400 g .- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Silver - 25050080

  &Tradition Collect Krukke Ø20x24 Cm - Krukker Polystone Silver - 25050080
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Diameter: 200 mm.- Højde: 240 mm.- Vægt: 2 kg.- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 200 cl., hvid

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 200 cl., hvid
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser, som alle er designet af Mat
 • Dbkd Front Blomsterkrukke Rund - Krukker Mole - 202032m

  Dbkd Front Blomsterkrukke Rund - Krukker Mole - 202032m
  Front blomsterkrukke findes i to designs - rund og oval. Blomsterkrukkerne er smukke at stille i vindueskarmen og bliver en flot detalje i hjemmet. Findes i flere farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Astillbe Krukke 6 Cm / Small - Krukker Keramik Dust - 201507d

  Dbkd Astillbe Krukke 6 Cm / Small - Krukker Keramik Dust - 201507d
  Krukken fra DBKD har et enkelt design i keramik med en cylindrisk form i forskellige størrelser og en høj kant perfekt til planter og blomster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., lyseblå

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., lyseblå
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,7 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Muubs Luna Dekorativ Krukke H60 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 8470000109

  Muubs Luna Dekorativ Krukke H60 Cm - Krukker Terrakotta Grå - 8470000109
  Den dekorative krukke fra Muubs har et taktilt design i terrakotta med en lysegrå nuance og en smuk, håndlavet overflade som gør hvert eksemplar unikt perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den dekorative krukke har en tekstureret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den har forskellige former at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Inspireret af en måne. Designet af Birgitte Rømer. Om den dekorative krukke fra Muubs- Brændt finish med en håndlavet fremstillingsteknologi for at gøre hvert produkt unikt.- Fra kollektionen Luna.- Den dekorative krukke kommer i forskellige modeller.- Findes også som sort krukke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Anvend kun som dekoration.- Kun til indendørs brug.- Produktet er ikke vandtæt.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Haakon Deco Krukke Ø12 Cm - Krukker Terrakotta Brun - 82051134

  Bloomingville Haakon Deco Krukke Ø12 Cm - Krukker Terrakotta Brun - 82051134
  Krukken fra Bloomingville har et boheme design i brun terrakotta med et dekorativt mønster. Den har en smuk, håndlavet glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af terrakotta.- Smuk glasering.- Dekorativt mønster.- På grund af det håndlavede design kan vi ikke garantere, at vasen er 100% vandtæt.- Højde: 120 mm.- Diameter: 120 mm.- Vægt: 750 g .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • MARLON krukke med stativ ø 28 cm

  MARLON krukke med stativ ø 28 cm
  Smukt formet krukke af polyresin på metalstativ. Krukken har et fint look og blank glasur. Materiale: Polyresin og metal. Størrelse: Samlet højde 66 cm, Ø 28 cm. Tip/råd: Enkelstående potteskjulere giver et luksuriøst og elegant udtryk til dit
 • DBKD Cloudy krukke, small, greige

  DBKD Cloudy krukke, small, greige
  Greige krukke fra svenske DBKD. Krukken er en del af serien Cloudy, en serie af stilfulde keramiske krukker designet af Hanna Wessman. Krukken kan desuden bruges som vase, og den fås i flere størrelser og farver. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosf
 • Dbkd Mist Flower Pot L - Krukker Keramik Dust - 2019003d

  Dbkd Mist Flower Pot L - Krukker Keramik Dust - 2019003d
  Mist krukke large fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Patia Urtepotteskjuler S Sølv - Krukker Keramik Silver - 306501315

  Lene Bjerre Patia Urtepotteskjuler S Sølv - Krukker Keramik Silver - 306501315
  Denne fine keramiske krukke har et unikt mønster, der skaber et klassisk udtryk. Med Patia Pot, rejser du dine planter og blomster til et nyt niveau.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Waterbubble Selvvanding - Krukker Glas Klar - FDG1051

  Dbkd Waterbubble Selvvanding - Krukker Glas Klar - FDG1051
  Selvvandingen fra DBKD har en klassisk stil i glas med en smart funktion perfekt for at gøre hverdagen lettere. Fremstillet i Kina. Om selvvandingen fra DBKD- Waterbubble er værdsat for det klassiske design- Fremstillet af glas.- Højde: 250 mm.- Diameter: 65 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183

  Muubs Echo 28 Dekorativ Krukke 28x45 Cm - Krukker Terrakotta Rust Grey - 8470000183
  Den dekorative krukke fra Muubs har et rustikt design i terrakotta med en røget effekt perfekt til tørrede blomster og kviste. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om den dekorative krukke fra Muubs- Fra kollektionen Echo.- Rustikt design.- Røget effekt.- Fremstillet af terrakotta.- Håndlavet.- Perfekt til tørrede blomster og kviste.- Kun til indendørs brug.- Den dekorative krukke kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af den dekorative krukke- Plant ikke planter og blomster direkte i krukken.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Knitte Krukke - Krukker Stentøj Brun - 82054843

  Bloomingville Knitte Krukke - Krukker Stentøj Brun - 82054843
  Krukken fra Bloomingville har en munter stil i stentøj med en sød pindsvineform med naturinspirerede farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kan også bruges som en penneholder. Fremstillet i Kina. Om krukken fra Bloomingville- Knitte er værdsat for det muntre design- Knitte er også værdsat for de naturinspirerede farver.- Bredde: 85 mm.- Højde: 100 mm.- Længde: 145 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swoon Krukke Ø23 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220602m

  Dbkd Swoon Krukke Ø23 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220602m
  Krukken fra DBKD har et moderne design i keramik med et taktilt, kurvet mønster til det moderne hjem perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har en smuk, jordagtig farve med mat finish. Designet af Studio In (Atta Ring & Maja Furenberg Ring). Inspireret af et tekstil. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Swoon.- Moderne design.- Fremstillet af keramik.- Taktilt mønster med bløde kurver.- Rund form.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Clover Flower Pot 12cm - Krukker Keramik Mud - LT-01-04-MD

  Cooee Design Clover Flower Pot 12cm - Krukker Keramik Mud - LT-01-04-MD
  Cooee Design fra Clover Flower Pot 12cm, Mud. Krukker Mud Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cut Wall Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180602w

  Dbkd Cut Wall Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180602w
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507981

  Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507981
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aytm Globe Hængekrukke Ø17x28 Cm - Krukker Jern Taupe - 509510044011

  Aytm Globe Hængekrukke Ø17x28 Cm - Krukker Jern Taupe - 509510044011
  Hængekrukken fra AYTM har et rundt, dekorativt design. Den er fremstillet af jern med eksklusiv finish til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om hængekrukken fra AYTM- Globe er værdsat for den runde form- Højde: 280 mm.- Diameter: 170 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomsterkrukke

  Blomsterkrukke
  Blomsterkrukke af keramik, stor. Mål: Diameter 20 x H19,5 cm.
 • DBKD Cloudy krukke, medium, dust

  DBKD Cloudy krukke, medium, dust
  Gråbrun krukke i serien Cloudy fra svenske DBKD. Krukken har nuancen dust, og er en af flere stilfulde keramiske krukker designet af Hanna Wessman. Hendes vision for serien er en krukke, der skaber en hyggelig atmosfære uden at overtage rummet. Den kan br
ilead