Fatboy lysestager

Populær i Fatboy lysestager

 • Fatboy Can-dog Lysestage grå - Lysestager Aluminium Antracit - 103757

  Fatboy Can-dog Lysestage grå - Lysestager Aluminium Antracit - 103757
  Lysestagen fra Fatboy er fremstillet af aluminium med iøjnefaldende, moderne design og en munter fremtoning. Den har en fin, pulverbelagt struktur med en elegant, holdbar overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Fatboy- Download PDF for mere information.- Passer godt med standardlys.- Bredde: 80 mm.- Højde: 11 mm.- Længde: 285 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun til indendørs brug, tåler ikke fugt og vand.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Can-dolly Lysestage grå - Lysestager Aluminium Antracit - 103761

  Fatboy Can-dolly Lysestage grå - Lysestager Aluminium Antracit - 103761
  Lysestagen fra Fatboy er fremstillet af aluminium med iøjnefaldende, moderne design og en munter fremtoning. Den har en fin, pulverbelagt struktur med en elegant, holdbar overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Fatboy- Download PDF for mere information.- Passer godt med standardlys.- Højde: 205 mm.- Længde: 160 mm.- Bredde: 95 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun til indendørs brug, tåler ikke fugt og vand.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Toní Lysestage Anthracite - Lanterner & Marschallholdere Aluminium Antracit - 103852

  Fatboy Toní Lysestage Anthracite - Lanterner & Marschallholdere Aluminium Antracit - 103852
  Toní lysestage er designet af Erik Stehman for Fatboy. Et sjovt og anderledes twist til havebordet.Lysestagen passer kun til Tonó Tablo og Toní Bistreau.Information: Let vægt Let at samle UV-resistent Stærk overflade som tåler vind og vejr . Køb Lanterner & Marschallholdere og andre Have fra Royal Design.
ilead