Medusa lysestager

Populær i Medusa lysestager

 • MEDUSA Trommetårn lysestage t/kertelys

  MEDUSA Trommetårn lysestage t/kertelys
  Lysestage til kertelys fra Medusa-Copenhagen. Pynt op til jul med dette fine trommetårn med levende lys i toppen, som giver nyt liv til den traditionelle pynt. Medusa-Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa-Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de farverige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør.
 • MEDUSA Trommetårn lysestage t/kronelys

  MEDUSA Trommetårn lysestage t/kronelys
  Lysestage til kronelys fra Medusa-Copenhagen. Pynt op til jul med dette fine trommetårn med levende lys i toppen, som giver nyt liv til den traditionelle pynt. Medusa-Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa-Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de farverige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør.
 • MEDUSA Lysestage t/kertelys Juleaften

  MEDUSA Lysestage t/kertelys Juleaften
  Lysestage til kertelys fra Medusa-Copenhagen. Sød og dekorativ lysestage, som fint viser gaverne fylde under juletræet, ligesom de gør juleaften. Stagen er lavet i polyresin og passer til kertelys, dia. 1,2 cm. Medusa-Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa-Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de farverige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør.
 • MEDUSA Lysestage t/kertelys Stjerneskud hvid

  MEDUSA Lysestage t/kertelys Stjerneskud hvid
  Lysestage til kertelys fra Medusa-Copenhagen. Sød og dekorativ lysestage, der har form som den klassiske julestjerne. Stagen er lavet i polyresin, og med sit enkle, hvide udtryk passer den ind i ethvert hjem. Stagen passer til kertelys eller juletræslys, dia 1,2 cm. Medusa-Copenhagen er en verden af skæve smil og farveglæde. Medusa-Copenhagen er for alle med fantasi, humør og let til smil. Når de farverige figurer rykker ind, breder der sig en uhøjtidelig stemning med glimmer og godt humør.

Flere tips om Medusa lysestager

 • MEDUSA Annie lysestage t/kronelys

  MEDUSA Annie lysestage t/kronelys
  Lysestage/kronelys fra Medusa. Se den søde lysestage fra Medusa, der hedder Annie og forestiller en engel. Den charmerende figur har et legende og stemningsfuldt design, der både spreder julestemning og holder år efter år. Englen Annie holder både et lys i sine hænder og en lys på sit hoved, så hun rigtig kan lyse op i den dejligste tid på året. Sæt hende på bordet eller i vindueskarmen og lad hendes sprede lys og glæde.