Tekopper

Find et stort udvalg af billige tekrus der passer bedst ind i din stil og hjem. Her på siden kan du få inspiration til dit næste køb af tekop. Du finder forslag på tekopper med tilhørende underkop, store engelske tekopper i porcelæn (jumbokop) og tekrus med hank.

Populær i tekopper

 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260
  Petite Fleur Tea Cup og Saucer fra Villeroy & Boch. Denne te kop med tilhørende tallerken har en af ​​Villeroy & Bochs signaturmønster - Petite Fleur. Designet er sødt og charmerende med håndmalede detaljer. Lavet i premium porcelæn og er opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Indeholder 10 cl.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1045451260

  Villeroy & Boch Anmut Tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1045451260
  Lav et stilfuldt og klassisk udseende med kopperne Anmut fra Villeroy & Boch. Anmut er en elegant tallerken lavet af slidstærkt knogleporcelæn. Passende til hverdagen og på flere festlige lejligheder!. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Paratiisi Underkop til tekop 16,5 cm

  Paratiisi Underkop til tekop 16,5 cm
 • Tekop med håndtag, Amera Grå

  Tekop med håndtag, Amera Grå

Flere tips om tekopper

 • Design Letters Kop E - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-E

  Design Letters Kop E - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-E
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Tekop 30 Cl Med Underkop - Tekopper Benporcelæn Grøn - 55218

  Wik & Walsøe Slåpeblom Tekop 30 Cl Med Underkop - Tekopper Benporcelæn Grøn - 55218
  Tekoppen fra Wik & Walsøe har et subtilt blomstermønster med en afdæmpet farve med en smuk, organisk form. Den har romantisk udseende med inspiration fra naturen og en bølget kant hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Tekoppen er fremstillet af slidstærkt benporcelæn med en høj kvalitet med en varm, hvid farve. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tekoppen fra Wik & Walsøe- Inspiration fra naturen.- Subtilt blomstermønster.- Fremstillet af benporcelæn.- Slidstærkt materiale med en høj kvalitet.- Varm, hvid farve.- Tekoppen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Slåpeblom.- Kapacitet: 30 cl. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tekop m/underkop Grå

  Tekop m/underkop Grå
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tekop med underkop, hvid

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tekop med underkop, hvid
  Nyd din te endnu mere ved at servere den i en fin, elegant tekop med dertilhørende underkop. Rhombe tekoppen fra Lyngby Porcelæn kan rumme op til 39 cl og tåler desuden opvaskemaskine for nem rengøring. Rhombe-serien stammer tilbage fra 1961 og er nu blev
 • Colormix Tekop 45 cl Antracitgrå

  Colormix Tekop 45 cl Antracitgrå
 • Artesano Original Tekop 24 cl

  Artesano Original Tekop 24 cl
 • Spode Christmas Tree tekop med underkop

  Spode Christmas Tree tekop med underkop
  Byd på en klassisk britisk afternoon tea med et juletema serveret i Spodes charmerende Christmas Tree-tekop. På den medfølgende underkop er der naturligvis er plads til den matchende teske, som kan købes separat. Tekoppen har det ikoniske motiv med et smu
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Stone - 14133

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Stone - 14133
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Kop 33cl - Tekopper Hvid - 1026446

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Kop 33cl - Tekopper Hvid - 1026446
  Royal Copenhagen fra White Fluted Half Lace Kop 33cl. Tekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 642201

  La Rochere Abeille Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 642201
  Kruset fra Le Rochere har et gennemtænkt design med en inkluderet teindsats i rustfrit stål med et låg i bambus. Det er fremstillet af presset glas med et charmerende bimotiv med et praktisk håndtag på siden. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Gennemtænkt design.- Charmerende bimotiv.- Inkluderet teindsats.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Låg: Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Kaffe/tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1043921290

  Villeroy & Boch Gray Pearl Kaffe/tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1043921290
  Grå perle kaffe og te kop med tallerken fra Villeroy & Boch. Denne elegante kaffe og te kop med ledsagende tallerken er en del af den grå Pearl-serie, kendetegnet ved sin udsøgte brocade-lignende udsmykning. Lavet af slidstærkt knogleporcelæn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Tekop 30 Cl Med Underkop - Tekopper Benporcelæn Rosa - 55217

  Wik & Walsøe Slåpeblom Tekop 30 Cl Med Underkop - Tekopper Benporcelæn Rosa - 55217
  Tekoppen fra Wik & Walsøe har et subtilt blomstermønster med en afdæmpet farve med en smuk, organisk form. Den har romantisk udseende med inspiration fra naturen og en bølget kant hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Tekoppen er fremstillet af slidstærkt benporcelæn med en høj kvalitet med en varm, hvid farve. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tekoppen fra Wik & Walsøe- Inspiration fra naturen.- Subtilt blomstermønster.- Fremstillet af benporcelæn.- Slidstærkt materiale med en høj kvalitet.- Varm, hvid farve.- Tekoppen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Slåpeblom.- Kapacitet: 30 cl. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Snake/black - Tekopper Porcelæn Multi - CRCSB8818-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Snake/black - Tekopper Porcelæn Multi - CRCSB8818-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et dyreprint med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet underkop med et blomstermønster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Smukt, mønstret krus.- Underkop med et blomstermønster.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Tekop 12 cm, vanilje

  Ernst Tekop 12 cm, vanilje
  Tekoppen ERNST er en del af en større kaffeserie i porcelæn, hvor du finder ting som tallerkener, krus, fade og meget mere - perfekt til at sammensætte en harmonisk og indbydende borddækning til både hverdag og fest. Seriens design er kendetegnet ved de
 • Tokyo Design Studio Nippon Blue tekop 4 stk.

  Tokyo Design Studio Nippon Blue tekop 4 stk.
  Nyd en varm kop te eller kaffe af et smukt krus med dem, du holder af ved hjælp af Nippon Blue krusene. Sættet består af fire tekopper, som med garanti vil pynte på bordet med hver deres unikke design. Det hvide porcelæn er dekoreret med blå motiver, og h
 • Satake Trekus "Seki" 2stk. i sort

  Satake Trekus
  Disse smukke Seki-tekrus fra Satake er produceret i støbjern og er emaljeret på indersiden for at modvirke rust. Emaljen på indersiden gør det også let at rengøre kanden, da overfladen er ganske glat. Krusene er af klassisk kinesisk design og har et smukt
 • Ernst Tekop Med Underkop Sand - Tekopper Stentøj Hvid - 243611

  Ernst Tekop Med Underkop Sand - Tekopper Stentøj Hvid - 243611
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et afrundet design i stentøj med et minimalistisk øre på den ene side for et bedre greb og en matchende underkop. Vælg mellem forskellige farver. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Fladt, minimalistisk øre på den ene side.- Matchende fad inkluderet.- Kop: Ø13 cm x H5,5 cm.- Åbning: Ø11,5 cm.- Underkop: Ø14,2 cm x H2 cm.- Tekoppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bodum Melior Dobbeltvæggede Tekopper 2-pak 10 Cl - Tekopper Borosilicate Glass Klar - 12082-10

  Bodum Melior Dobbeltvæggede Tekopper 2-pak 10 Cl - Tekopper Borosilicate Glass Klar - 12082-10
  Glas fra Bodum med et elegant design med moderne twist og en unik form. De er fremstillet af mundblæst, varmeresistent borosilikatglas med en innovativ, dobbeltvægget konstruktion til både varme og kolde drikke. Glassene har en ventil i silikone i bunden til optimal temperatur. Om glassene fra Bodum- Innovativ, dobbeltvægget konstruktion.- Ventil i silikone til optimal temperatur.- Elegant design med moderne twist.- Fremstillet af borosilikatglas.- Fra kollektionen Melior.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af glassene- Tåler maskinopvask.- Tåler mikroovn. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Kop T - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-T

  Design Letters Kop T - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-T
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Modern Grace Tekop 0,23l - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1045101270

  Villeroy & Boch Modern Grace Tekop 0,23l - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1045101270
  Moderne Grace Tea Cup fra Villeroy & Boch. Denne Tea Cup tilhører den moderne Grace Series, som er en meget elegant tallerken, der havde moderne traditioner i tankerne, da den blev oprettet. Det er lavet af det holdbare materialeben Kina, som både er opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Sovepladser 8 cl.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekop 25 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103767

  Nachtmann Noblesse Tekop 25 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103767
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 2- Luksuriøst design.- Iøjnefaldende diamantmønster. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Blå - 17902743

  Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Blå - 17902743
  Bloomingville fra Sandrine Krus 10,5x9,5cm, Blå. Tekopper Blå Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Prunus Tekop m. underkop konisk

  Prunus Tekop m. underkop konisk
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekop & Underkop 28cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017335

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekop & Underkop 28cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017335
  Te kop med tallerken fra Royal Copenhagen. Denne smukt indrettede te kop med ledsagende tallerken er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det er håndmalet, hvilket gør hver del unik. Tea Cup tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Terres de rêves Tekop 28 cl Smokey Blue/Misty Grey

  Terres de rêves Tekop 28 cl Smokey Blue/Misty Grey
 • Gustavsberg Röd Aster Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Mix - 422410

  Gustavsberg Röd Aster Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Mix - 422410
  Smuk kop og underkop med Röd Aster dekoration designet af Stig Lindberg.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Gustavsberg Ribb Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Hvid - 424410

  Gustavsberg Ribb Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Hvid - 424410
  Smuk kop og underkop med Ribb dekoration designet af Stig Lindberg.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Tekop & Underkop 26cl - Tekopper Hvid - 1026456

  Royal Copenhagen White Elements Tekop & Underkop 26cl - Tekopper Hvid - 1026456
  Royal Copenhagen fra White Elements Tekop & Underkop 26cl. Tekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color tekop med underkop 39 cl. Rosa/sand

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color tekop med underkop 39 cl. Rosa/sand
  Nyd en varm kop te med stil takket være tekoppen fra Lyngby Porcelæn. Tekoppen er en del af Rhombe Color-serien og leveres med en fin underkop. Inviter dine nærmeste på afternoon tea og skab en smuk, personlig borddækning med det fine porcelæn, hvor du k
 • Tokyo Design Flora Japonica Tekop 17 Cl Gingko - Tekopper Porcelæn Blå - 16724

  Tokyo Design Flora Japonica Tekop 17 Cl Gingko - Tekopper Porcelæn Blå - 16724
  Tekop fra Tokyo Design med traditionelt, japansk udseende med europæisk twist og et smukt mønster med inspiration fra Japan. Den har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Fremstillet i Japan. Om tekoppen fra Tokyo Design- Unikt, håndlavet design.- Klassisk farvekombination.- Traditionelt, japansk udseende med europæisk twist.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Flora Japonica. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pak - Tekopper Glas Klar - 25168

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pak - Tekopper Glas Klar - 25168
  Blyfrit glas. Tåler varme væsker. Tåler Opvaskemaskine, max 50-55°C.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe tekop med underkop, hvid, 24 cl

  Lyngby Porcelæn Rhombe tekop med underkop, hvid, 24 cl
  Klare, rene linjer, kridhvidt porcelæn og mønster fra arkiverne. Rhombe serien er en hyldest til klassisk porcelæn. Drik en kop te med en følelse af klassisk elegance. Rhombe serien er et klassisk service, der elegant genfortolker et velkendt mønster. Rh
 • Eva Tekop m. underkop konisk

  Eva Tekop m. underkop konisk
 • Gustavsberg Natur Tekop Og Underkop Runde Sne - Tekopper Hvid - 310460

  Gustavsberg Natur Tekop Og Underkop Runde Sne - Tekopper Hvid - 310460
  Hver kop, tallerken og underkop er hånddekoreret, hvilket gør hver enkelt del unik.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/snake - Tekopper Porcelæn Multi - CRCLS8821-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/snake - Tekopper Porcelæn Multi - CRCLS8821-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et leopardmønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet underkop med et blomstermønster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Krus med et leopardmønster.- Underkop med et blomstermønster.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Avarua tekop 23 cl

  Villeroy & Boch Avarua tekop 23 cl
  Nyd en god kop te med Avarua tekoppen fra Villeroy & Boch. Koppen er lavet af benporcelæn. Den har et tropisk design med et botanisk motiv i bløde farver, der giver en behagelig følelse på bordet og lader dig drømme dig væk til varmere breddegrader. H
 • Villeroy & Boch Royal Tekop 0,23 l - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1044121270

  Villeroy & Boch Royal Tekop 0,23 l - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1044121270
  Royal Tea Cup fra Villeroy & Boch. Denne Tea Cup er en del af Royal Series, kendetegnet ved sin beskedne form og tidløse design. Den er lavet af det varige materialeben Kina og er perfekt til alle lejligheder. Opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tokyo Design Nippon Blue Tekop 18 Cl Star - Tekopper Porcelæn Blå - 16038

  Tokyo Design Nippon Blue Tekop 18 Cl Star - Tekopper Porcelæn Blå - 16038
  Tekoppen fra Tokyo Design har en typisk, japansk stil med et geometrisk mønster med en dybblå farve. Den har en moderne fortolkning med en lille størrelse for et bedre greb. Tekoppen har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn til hverdagsbrug. Match med ensfarvet porcelæn for en mere enkel stil eller gå efter forskellige kombinationer for at skabe en mere personliggjort borddækning. Om fra Tokyo Design- Håndlavet design.- Typisk, japansk stil.- Blåt, geometrisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Nippon Blue.- 18 cl Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • GC Tekop med underkop, 28 cl

  GC Tekop med underkop, 28 cl
 • Tokyo Design Nippon Blue Tekop 18 Cl Wave - Tekopper Porcelæn Blå - 16033

  Tokyo Design Nippon Blue Tekop 18 Cl Wave - Tekopper Porcelæn Blå - 16033
  Tekoppen fra Tokyo Design har en typisk, japansk stil med et geometrisk mønster med en dybblå farve. Den har en moderne fortolkning med en lille størrelse for et bedre greb. Tekoppen har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn til hverdagsbrug. Match med ensfarvet porcelæn for en mere enkel stil eller gå efter forskellige kombinationer for at skabe en mere personliggjort borddækning. Om fra Tokyo Design- Håndlavet design.- Typisk, japansk stil.- Blåt, geometrisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Nippon Blue.- 18 cl Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tekop med underkop Hvid sand

  Tekop med underkop Hvid sand
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop 0,20l - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951270

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop 0,20l - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951270
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tekop stentøj 'I det enkla', grå

  Tekop stentøj 'I det enkla', grå
 • Design Letters Kop M - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-M

  Design Letters Kop M - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-M
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Tekop Og Underkop 28 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017383

  Royal Copenhagen White Fluted Tekop Og Underkop 28 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017383
  Hvid riflet fortæller historien om kongelig porcelæn og håndværk i en minimalistisk og moderne stil. Resultatet? En moderne klassiker. Dens rene hvidhed og enkle design gør det ideelt til at blande med andre riflet design. For dem, der nyder livet uden at gå på kompromis med kvalitet, White Fluted en ideel hverdag til det moderne hjem. Ren elegant enkelhed. Det grundlæggende design er identisk med de blåmalet almindeligt, blåmalet mega og hvide signaturtjenester og blandes godt - det skiller sig også køligt og elegant på egen hånd.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Kop K - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-K

  Design Letters Kop K - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-K
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Kaffe/tekop 0,20l - Tekopper Benporcelæn Beige - 1043921300

  Villeroy & Boch Gray Pearl Kaffe/tekop 0,20l - Tekopper Benporcelæn Beige - 1043921300
  Benporcelæn Opvaskemaskine- & Mikrobølgeovnssikker. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06

  Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 37 CL og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Gustavsberg Prunus Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Mix - 431410

  Gustavsberg Prunus Tekop Og Underkop Kegle - Tekopper Mix - 431410
  Smuk kop og underkop med Prunus dekoration designet af Stig Lindberg.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Store tekopper og tekrus i porcelæn

Her på siden kan du få inspiration til den tekop, der passer bedst ind i din stil og hjem. De store kopper fra England er perfekte til at nyde en kop te. Smukt dekoreret med roser og med blomster eller tidløse motiver for enhver smag.

Anbefalede mærker

ilead