Spode tekopper

Populær i Spode tekopper

 • Spode Blue Italian Tekop Med Fat 200 Ml - Tekopper Porcelæn Blå - BLI1130

  Spode Blue Italian Tekop Med Fat 200 Ml - Tekopper Porcelæn Blå - BLI1130
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Snake/black - Tekopper Porcelæn Multi - CRCSB8818-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Snake/black - Tekopper Porcelæn Multi - CRCSB8818-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et dyreprint med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet underkop med et blomstermønster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Smukt, mønstret krus.- Underkop med et blomstermønster.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Black/cream - Tekopper Porcelæn Multi - CRCBC8821-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Black/cream - Tekopper Porcelæn Multi - CRCBC8821-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et smukt blomstermønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet, matchende underkop. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Krus med et blomstermønster.- Inkluderet underkop.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/cream - Tekopper Porcelæn Multi - CRCWL8818-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/cream - Tekopper Porcelæn Multi - CRCWL8818-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et herligt blomstermønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet underkop med et leopardmønster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Blomstret krus.- Leopard underkop.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Flere tips om Spode tekopper

 • Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/snake - Tekopper Porcelæn Multi - CRCLS8821-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Tekop Med Underkop Leopard/snake - Tekopper Porcelæn Multi - CRCLS8821-XG
  Tekoppen fra Spode har en elegant form med et leopardmønster med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af porcelæn med en inkluderet underkop med et blomstermønster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Creatures Of Curiosity.- Elegant form.- Krus med et leopardmønster.- Underkop med et blomstermønster.- Gulddetaljer. Vedligeholdelse af tekoppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Steccato Tekop Med Underkop 29 Cl - Tekopper Earthenware Blå - ITSN1134

  Spode Steccato Tekop Med Underkop 29 Cl - Tekopper Earthenware Blå - ITSN1134
  Tekop fra Spode med et klassisk design med iøjnefaldende, koboltblå striber for et sofistikeret og elegant touch. Den er fremstillet af slidstærkt lertøj perfekt til hverdagsbrug. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Kombinér tekoppen med Blue Italian porcelæn fra Spode. Om tekoppen fra Spode- Fremstillet i England.- Fremstillet af lertøj.- Koboltblå striber.- Sofistikeret følelse.- Fra kollektionen Steccato. Vedligeholdelse af tekoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Christmas Tree tekop med underkop

  Spode Christmas Tree tekop med underkop
  Byd på en klassisk britisk afternoon tea med et juletema serveret i Spodes charmerende Christmas Tree-tekop. På den medfølgende underkop er der naturligvis er plads til den matchende teske, som kan købes separat. Tekoppen har det ikoniske motiv med et smu
ilead