Broste Copenhagen

 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekop med underkop 25 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekop med underkop 25 cl
  Tekoppen med underkop i serien Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen er den du skal bruge, når du vil nyde en god kop te. Den er lavet af stentøj med en reaktiv glasur, i en cremehvid nuance med et meleret mønster, der giver et flot udtryk på bordet. Du ka
 • Broste Copenhagen Striped Karaffel Med Låg 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 14496260

  Broste Copenhagen Striped Karaffel Med Låg 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 14496260
  Karaflen fra Broste Copenhagen har iøjnefaldende udseende med fine, hvide striber for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af mundblæst glas med en aflang form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om karaflen fra Broste Copenhagen- Fra kollektionen Stripe.- Kapacitet: 80 cl.- Fine, hvide striber.- Iøjnefaldende udseende.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tepotte 70 Cl - Tebryggere & Tekander Stentøj Cream - 14533410

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tepotte 70 Cl - Tebryggere & Tekander Stentøj Cream - 14533410
  Tepotten fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til varme drikke. Den har praktisk håndtag på siden med matchende låg for nem anvendelse. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tepotten fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tepotten- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekop 45 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekop 45 cl
  Stor tekop fra Broste Copenhagen, fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Et godt valg, når du vil slappe af og nyde en ekstra stor kop te. Koppen fås i to varianter, Nordic Vanilla eller Nordic Sea. Nordic Vanilla har en cremehvid farve med et meleret
 • Broste Copenhagen Salt tekop 25 cl

  Broste Copenhagen Salt tekop 25 cl
  Nyd en god kop te med Salt-tekoppen fra Broste Copenhagen. Salt-kollektionen er fremstillet af porcelæn og er kendetegnet ved sit stilrene hvide design med en sort kant. Perfekt både til en hurtig kop te tidligt om morgenen og til en afslappende kop om af
 • Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Sand - 14533016

  Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Sand - 14533016
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Espressokrus 15cl - Espressokopper Sand - 14533209

  Broste Copenhagen Grød Espressokrus 15cl - Espressokopper Sand - 14533209
  Broste Copenhagen fra Grød Espressokrus 15cl, Sand. Espressokopper Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Dessert Tallerken Ø18cm - Asietter Stentøj Hvid - 14533192

  Broste Copenhagen Salt Dessert Tallerken Ø18cm - Asietter Stentøj Hvid - 14533192
  Dessert plade fra Broste Copenhagen. Dette er en dessertplade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver pladen en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla salatskål 34,5 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla salatskål 34,5 cm
  Salatskålen i serien Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen er perfekt, når du vil servere lækre salater og løfte borddækningen til næste niveau. Skålen har et rustikt design i stentøj med reaktiv glasur, der indtager en naturlig plads på bordet og fremhæve
 • Broste Copenhagen Nordic Sea tekop 45 cl

  Broste Copenhagen Nordic Sea tekop 45 cl
  Stor tekop fra Broste Copenhagen, fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Et godt valg, når du vil slappe af og nyde en ekstra stor kop te. Koppen fås i to varianter, Nordic Vanilla eller Nordic Sea. Nordic Vanilla har en cremehvid farve med et meleret
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17 Cm - Skåle & Serveringsfade Stentøj Sand - 14533081

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17 Cm - Skåle & Serveringsfade Stentøj Sand - 14533081
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Skåle & Serveringsfade og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Pastatallerken 29cm - Pastatallerkner Stentøj Sort - 14533100

  Broste Copenhagen Nordic Coal Pastatallerken 29cm - Pastatallerkner Stentøj Sort - 14533100
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533187

  Broste Copenhagen Salt Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533187
  Tallerken fra Broste Copenhagen. Dette er en plade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver tallerken en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver tallerken unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Rødvinsglas 55 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460677

  Broste Copenhagen Sandvig Rødvinsglas 55 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460677
  Dette mundblæste glas tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Golden Yellow - Lys Paraffin Guldgul - 45800469

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Golden Yellow - Lys Paraffin Guldgul - 45800469
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 14485084

  Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 14485084
  Vasen fra Broste Copenhagen har et elegant design med bølgende former perfekte til snitblomster og grene. Den er fremstillet af mundblæst glas med smukke striber i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Om vasen fra Broste Copenhagen- Vasen findes i forskellige farver.- Smukke striber.- Bølgende former.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekande 100 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla tekande 100 cl
  Tekanden Nordic Vanilla, der kan rumme 100 centiliter fra danske Broste Copenhagen har et moderne look i stentøj, der hjælper dig med at skabe den helt rigtige opdækning. Perfekt til morgenmaden og eftermiddagsteen eller den afslappende kop te inden senge
 • Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032

  Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Sand - 14533018

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Sand - 14533018
  Tallerken fra Broste Copenhagen som tilhøre en af Broste Copenhagens mest klassiske stel. Stellet er fremstillet af stentøj og glaseret i en smuk sandfarve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og har et smukt rustik udseende. Et stel som passer perfekt til både hverdag og fest. Da serien er håndlavet vil der være variationer i farve og struktur og gør hver del unik. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Ovalt Fad 26,5x35,5 Cm - Serveringsfad Stentøj Sand - 14533020

  Broste Copenhagen Nordic Ovalt Fad 26,5x35,5 Cm - Serveringsfad Stentøj Sand - 14533020
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17x6cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533027

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17x6cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533027
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14531569

  Broste Copenhagen Nordic Sea Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14531569
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Pastatallerken 29 Cm - Pastatallerkner Stentøj Sand - 14533039

  Broste Copenhagen Nordic Pastatallerken 29 Cm - Pastatallerkner Stentøj Sand - 14533039
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533033

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533033
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Sort - 14533090

  Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Sort - 14533090
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Kop m Underkop Large - Kaffekopper Stentøj Hvid - 14533190

  Broste Copenhagen Salt Kop m Underkop Large - Kaffekopper Stentøj Hvid - 14533190
  Kop med tallerken fra Broste Copenhagen. Dette er en kop i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver koppen en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Tallerken Ø22cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533204

  Broste Copenhagen Salt Tallerken Ø22cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533204
  Plade fra Broste Copenhagen. Dette er en plade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant og de små prikker er håndmalet, og giver pladen en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Dyb Tallerken Ø22,5cm Mix - Dybe tallerkner Stentøj Beige - 14533208

  Broste Copenhagen Grød Dyb Tallerken Ø22,5cm Mix - Dybe tallerkner Stentøj Beige - 14533208
  Grød dyb tallerken fra Broste Copenhagen. Denne rustikke tallerken har en klassisk form og en naturlig farve og er velegnet til alle lejligheder. Det er blevet udviklet i samarbejde med den innovative grød restaurant Grød, der ligger i København. Det er selvfølgelig perfekt egnet til grød, men det er også muligt at servere andre varme eller kolde retter i.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Amber Red Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460633

  Broste Copenhagen Amber Red Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14460633
  Dette er et moderne rødvin glas fra Broste Copenhagen. Det tilhører den raveri serie, som er kendetegnet ved sin ravfarvede fade i bunden. Fade giver glasset en elegant dybde og passer perfekt til finere lejligheder. Fordi det er håndlavet, kan variation forekomme i både udseende og form, hvilket gør hvert glas unikt.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Bubble Shotglas 4 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 14460685

  Broste Copenhagen Bubble Shotglas 4 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 14460685
  Shotglas fra Broste Copenhagen tilhørende den elegante serie Bubble. Alle artiklerne i serien har små bobler som stiger op fra bunden af glasset. Serien giver middagsbordet karakter og personlighed uanset hvilken lejlighed den anvendes til. Fremstillet af mundblæst glas og variationer kan derfor forekomme.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tepotte 130 Cl - Tebryggere & Tekander Stentøj Cream - 14533409

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tepotte 130 Cl - Tebryggere & Tekander Stentøj Cream - 14533409
  Tepotten fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til varme drikke. Den har praktisk håndtag på siden med matchende låg for nem anvendelse. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tepotten fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tepotten- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Ø20 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533419
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Pure White - 40910011

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Pure White - 40910011
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Golden Fleece Yellow - 45800441

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Golden Fleece Yellow - 45800441
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Apricot Cream - 45800468

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Apricot Cream - 45800468
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Rosa - 14485082

  Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Rosa - 14485082
  Vasen fra Broste Copenhagen har et elegant design med bølgende former perfekte til snitblomster og grene. Den er fremstillet af mundblæst glas med smukke striber i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Om vasen fra Broste Copenhagen- Vasen findes i forskellige farver.- Smukke striber.- Bølgende former.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla pastatallerken 29 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla pastatallerken 29 cm
  Stor pastatallerken fra Broste Copenhagen, lavet af stentøj med reaktiv glasur. Perfekt, når du vil skabe smukke opdækninger og invitere venner og familie på lækre pastaretter. Tallerkenen fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller Nordic Sea, b
 • Broste Copenhagen Stevns Espressokop Chalk White 12,5 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 14534020

  Broste Copenhagen Stevns Espressokop Chalk White 12,5 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 14534020
  Espressokop fra Broste Copenhagen i stentøj med en blank, kridhvid glasering med et smukt håndtag på siden. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Julie Bonde. Om espressokoppen fra Broste Copenhagen- Ren, tidløs æstetik.- Smukt håndtag.- Fra kollektionen Stevns.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt til espresso og gløgg. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076

  Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Desserttallerken 15cm - Asietter Stentøj Grå - 14531056

  Broste Copenhagen Nordic Desserttallerken 15cm - Asietter Stentøj Grå - 14531056
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14441073

  Broste Copenhagen Nordic Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14441073
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sea - 14531031

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sea - 14531031
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 15cm - Asietter Stentøj Sand - 14533017

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 15cm - Asietter Stentøj Sand - 14533017
  Tallerken fra Broste Copenhagen som tilhøre en af Broste Copenhagens mest klassiske stel. Stellet er fremstillet af stentøj og glaseret i en smuk sandfarve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og har et smukt rustik udseende. Et stel som passer perfekt til både hverdag og fest. Da serien er håndlavet vil der være variationer i farve og struktur og gør hver del unik. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 26cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 26cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019
  Tallerken fra Broste Copenhagen som tilhøre en af Broste Copenhagens mest klassiske stel. Stellet er fremstillet af stentøj og glaseret i en smuk sandfarve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og har et smukt rustik udseende. Et stel som passer perfekt til både hverdag og fest. Da serien er håndlavet vil der være variationer i farve og struktur og gør hver del unik. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 25x11cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533024

  Broste Copenhagen Nordic Skål 25x11cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533024
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Wide Vase 30 Cm Smoked Pearl - Vaser Grå - 14445114

  Broste Copenhagen Wide Vase 30 Cm Smoked Pearl - Vaser Grå - 14445114
  Broste Copenhagen fra Wide Vase 30 cm, Smoked Pearl. Vaser Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sand Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14533037

  Broste Copenhagen Nordic Sand Æggebæger - Æggebægre Stentøj Grå - 14533037
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14531565

  Broste Copenhagen Nordic Sea Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14531565
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 34,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533089

  Broste Copenhagen Nordic Skål 34,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533089
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533030

  Broste Copenhagen Nordic Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533030
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Krus 25cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 14533096

  Broste Copenhagen Nordic Coal Krus 25cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 14533096
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Fad 15cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14533134

  Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Fad 15cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14533134
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533140

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533140
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Smørskål 7cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533163

  Broste Copenhagen Nordic Sea Smørskål 7cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533163
  Nordic Sea Butter Bowl kommer fra Broste Copenhagen. Den nordiske serie af stentøj er en klassisk brostte servering serie, som de fleste genkender. Serien passer perfekt til både hver dag og finere lejligheder. Med sit unikke udseende, der fanger forskellige elementer, kan tallerken virkelig gøre hele maleriet. Du får en rustik og noget antikke følelse af denne smukke serie, og den vil vare i lang tid. Skålen er tilgængelig i flere farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533188

  Broste Copenhagen Salt Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533188
  Tallerken fra Broste Copenhagen. Dette er en plade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver tallerken en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver tallerken unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Middagstallerken 26cm - Middagstallerkner Sand - 14533213

  Broste Copenhagen Grød Middagstallerken 26cm - Middagstallerkner Sand - 14533213
  Broste Copenhagen fra Grød Middagstallerken 26cm, Sand. Middagstallerkner Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533234

  Broste Copenhagen Nordic Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533234
  Dette krus tilhører en af ​​Broste Københavns mest klassiske serveringsserie - Nordic Sand. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og det sand, der kan findes der. Dette krus passer perfekt, når du vil have en rustik bordindstilling, både for hverdagen og for fester. Fordi det er håndlavet, vises skift i tekstur og farve, hvilket gør hvert krus unik.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Blå - 14533223

  Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Blå - 14533223
  En sovs skål fra Broste Copenhagen i håndlavet stentøj fra den værdsatte Nordic Sea Series. Farverne varierer fra blåt til grå, hvilket afspejler den skandinaviske øhav med vind, hav og klipper. Med denne sovs skål på bordet får du en rustik, men levende bordindstilling. Fordi det er håndlavet, vises skift i tekstur og farve, hvilket gør hver skål unik.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Dessert & Frokost Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533274

  Broste Copenhagen Sandvig Dessert & Frokost Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533274
  Denne tallerken tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Razzo Fad 10x15 Cm Antler - Sæbeskåle Terrazzo Beige - 14461233

  Broste Copenhagen Razzo Fad 10x15 Cm Antler - Sæbeskåle Terrazzo Beige - 14461233
  Serveringsfadet fra Broste Copenhagen har et charmerende design i smuk terrazzo i to forskellige farver at vælge imellem. Det har en afrundet form med høje kanter og en stabil fod. Perfekt når du vil holde orden på dine ting. Om serveringsfadet fra Broste Copenhagen- Fra kollektionen Razzo.- Smukt, stabilt design.- Perfekt til det moderne hjemmekontor.- Fremstillet af terrazzo. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Fiber Krukke 2-pak Terrakotta - Krukker Terracotta - 14450066

  Broste Copenhagen Fiber Krukke 2-pak Terrakotta - Krukker Terracotta - 14450066
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, moderne design i fiberler med to forskellige størrelser perfekte til ethvert hjem. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Serenity Light Blue - 14485035

  Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Serenity Light Blue - 14485035
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Mælkekande 100 Cl - Mælkekander Stentøj Cream - 14533416

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Mælkekande 100 Cl - Mælkekander Stentøj Cream - 14533416
  Mælkekanden fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Kina. Om mælkekanden fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af mælkekanden- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533422

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533422
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Rektangulær 12,5x35 Cm - øvrige-tallerkner-fad Stentøj Cream - 14533427

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Rektangulær 12,5x35 Cm - øvrige-tallerkner-fad Stentøj Cream - 14533427
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til både varme og kolde serveringer. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallerken Ø31 Cm - Middagstallerkner Stentøj Cream - 14533431

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallerken Ø31 Cm - Middagstallerkner Stentøj Cream - 14533431
  Middagstallerknen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til middagsselskaber. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om middagstallerknen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tekop Med Håndtag 45 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533469

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tekop Med Håndtag 45 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533469
  Tekoppen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til både varme og kolde drikke. Den har praktisk håndtag på siden for nem anvendelse. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tekoppen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Truely Red - 40910023

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Truely Red - 40910023
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak t - Lys Paraffin Mørkebrun - 40910092

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak t - Lys Paraffin Mørkebrun - 40910092
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 26 Cm 6 Stk - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-6pack

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 26 Cm 6 Stk - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-6pack
  Seks tallerkener i serien Nordic Sand fra Broste Copenhagen. Serien er af stentøj, glaseret i smuk sandfarve. Tallerkenerne er håndlavet og der kan forekomme variationer som gør hver del unik. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal salatskål

  Broste Copenhagen Nordic Coal salatskål
  Servér lækre salater i denne smukke og rustikke salatskål fra Broste Copenhagen i glaseret stentøj. Salatskålens har en fin, sort farve med en glansfuld glasering og er håndlavet. Da produktet er håndlavet vil der være små afvigelser og variationer i form
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' mega krus i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' mega krus i stentøj
  Nyd en kop dampende varm te eller kaffe i dette fine 'mega krus' med hank fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Krusets smukke blågrå farve er inspireret af de nordiske have. Da produktet er håndlavet vil hver enkelt vare have små variation
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' sovseskål i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' sovseskål i stentøj
  Denne fine sauceskål fra Broste Copenhagen er fremstillet i glaseret stentøj og har en fin, blågrå farve, der er inspireret af de nordiske have. Skålen er håndlavet med håndmalede hvide striber, og med et håndlavet produkt vil hver vare have små afvigelse
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' mælkekande i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' mælkekande i stentøj
  Denne fine mælkekande fra Broste Copenhagen er lavet i glaseret stentøj og har en smuk blågrå farve, som er inspireret af de nordiske have. Kanden er håndlavet med håndmalede hvide striber, og med et håndlavet produkt vil hver enkelt vare afvige en smule
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' salatskål i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' salatskål i stentøj
  Servér lækre salater i denne smukke og rustikke salatskål fra Broste Copenhagen i glaseret stentøj. Salatskålens fine blågrå farve er inspireret af de nordiske have, og skålen er håndlavet med håndmalede hvide striber. Da produktet er håndlavet vil der væ
 • Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst champagneglas

  Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst champagneglas
  Dette smukke 'Smoke' champagneglas fra Broste Copenhagen har en stilet røggrå farve og er perfekt til både hverdag og fest! Det to-tonede design skiller sig ud fra mængden og giver en flot, røget effekt, da røgfarven kun er i glassets bund. Glasset rummer
 • Broste Copenhagen Nordic Coal krus u. hank

  Broste Copenhagen Nordic Coal krus u. hank
  Nyd en kop dampende varm kaffe eller te af dette fine krus fra Broste Copenhagens 'Nordic Coal'-produktserie i håndlavet, glaseret stentøj. Da produktet er håndlavet vil der være små variatoner hos hver enkelt vare, hvilket gør hvert krus helt unikt.  K
 • Broste Copenhagen Nordic Sea dessert/frokosttallerken

  Broste Copenhagen Nordic Sea dessert/frokosttallerken
  Dæk et smukt bord med denne enkle og rustikke desserttallerken på 20 cm. fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Tallerkenens flotte blågrå farve er valgt med inspiration fra de nordiske have. Størrelsen gør den perfekt til både desserter og
 • Broste Copenhagen 'Salt' håndlavet krus m. hank

  Broste Copenhagen 'Salt' håndlavet krus m. hank
  Dette fine 'Salt' krus fra Broste Copenhagen er lavet af porcelæn i en fin, hvid farve med sort kant og blankt finish. Krusets look er enkelt og elegant og skiller sig ud uden at larme for meget på bordet. Kruset har en kapacitet på 30cl, hvilket gør det
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Stentøj, Kuvert Tallerken

  Broste Copenhagen Nordic Coal Stentøj, Kuvert Tallerken
  Høj kvalitet og et unikt look, er kendetegnet ved Nordic Coal Kuvert tallerkenerne fra Broste Copenhagen. Med sine 15cm i diameter er denne sort glaserede tallerken oplagt som dessert- eller kagetallerken. Derudover kan den også nemt og praktisk anvendes
 • Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Taupe - 14485083

  Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Taupe - 14485083
  Vasen fra Broste Copenhagen har et elegant design med bølgende former perfekte til snitblomster og grene. Den er fremstillet af mundblæst glas med smukke striber i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Om vasen fra Broste Copenhagen- Vasen findes i forskellige farver.- Smukke striber.- Bølgende former.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Pesce Skål 9,8x15,2 Cm - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 14533484

  Broste Copenhagen Pesce Skål 9,8x15,2 Cm - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 14533484
  Skålen fra Broste Copenhagen har et muntert design med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Den er fremstillet af hvidt stentøj med en skinnende glasering for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Inspireret af en citron. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Perfekt til servering af forskellige snacks.- Fra kollektionen Pesce.- Muntert design.- Skinnende glasering. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla dyb tallerken 22 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla dyb tallerken 22 cm
  Dyb tallerken fra Nordic Vanilla serien fra Broste Copenhagen, som måler 22,5 centimeter i diameter. Tallerkenen har et rustikt design i stentøj, med cremefarvet bund og meleret mønster. Perfekt til at give personlighed til borddækningen, og den kan brug
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande 100 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande 100 cl
  Mælkekanden Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen er et perfekt valg, når du vil sætte prikken over i'et på borddækningen. Stil den frem, når det er tid til en kop te eller kaffe det kan være den hyggelige weekendmorgenmad eller efter en dejlig middag. Kan
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla budda bowl 21 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla budda bowl 21 cm
  Stor buddha bowl fra Broste Copenhagen - perfekt når du vil servere poke bowls, salater og andre friske retter. Skålen er fremstillet af stentøj med reaktiv glasur og fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller Nordic Sea. Nordic Vanilla har en c
 • Broste Copenhagen Nordic Bistro tallerken 26 cm

  Broste Copenhagen Nordic Bistro tallerken 26 cm
  Elegant middagstallerken i serien Nordic Bistro fra danske Broste Copenhagen. Takket være tallerkenens rummelige størrelse er den perfekt til at servere alle slags lækre middagsretter. Tallerkenen er fremstillet af stentøj med et råt udtryk med en skinnen
 • Broste Copenhagen Mella vase 30 cm, taupe sand

  Broste Copenhagen Mella vase 30 cm, taupe sand
  Mella-vasen fra Broste Copenhagen har et sødt karamelformet design i mundblæst glas, der bliver et sødt stænk af farve i indretningen. Perfekt til at skabe en hjemlig følelse og fremhæve dine yndlingsblomster i borddækningen, på sidebordet eller i vinduet
 • Broste Copenhagen Nordic Bistro krus 30 cl

  Broste Copenhagen Nordic Bistro krus 30 cl
  Stort krus med hank i serien Nordic Bistro fra danske Broste Copenhagen. Nordic Bistro-serien er fremstillet af stentøj med en blank beige glasur. Kruset har en stilren form, der giver en klassisk bistro-stemning til bordet og passer ind i alle typer hjem
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla tallerkensæt 12 dele

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla tallerkensæt 12 dele
  Skab den bedste mulige opdækning med tallerkener fra Broste Copenhagen. Dette tallerkensæt indeholder 12 dele - fire tallerkener, fire mindre tallerkener og fire skåle. Perfekt, når du ønsker en stilfuld base på bordet, der både er stilren, men som også k
 • Broste Copenhagen Bubble Vandglas 22cl - Drikkeglas Mundblæst Glas Klar - 14495874

  Broste Copenhagen Bubble Vandglas 22cl - Drikkeglas Mundblæst Glas Klar - 14495874
  Bubble drikker glas fra Broste Copenhagen. Et mundblæst glas med tykke vægge med luftbobler, der tilføjer en charme, der er svært at slå. Boblerne forekommer naturligt i glasset under fremstillingen, og derfor er hver prøve unik. Vælg mellem gråt eller klart glas. Indeholder 22 centilitres.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nordic Sand Tekande

  Nordic Sand Tekande
  Nordic Sand
 • Kuvert Tallerken 'Nordic Sand'

  Kuvert Tallerken 'Nordic Sand'
  KUVERT TALLERKEN
 • Tepotte TIL ÉN 'Nordic Sand' Stentøj

  Tepotte TIL ÉN 'Nordic Sand' Stentøj
  TE-POTTE TIL ÉN
 • Kuvert Tallerken 'Nordic Sea'

  Kuvert Tallerken 'Nordic Sea'
  KUVERT TALLERKEN
 • Nordic Sea fad Ovalt

  Nordic Sea fad Ovalt
  Nordic Sea
 • Broste Copenhagen Taverna Salatskål 28 Cm - Salatskåle Stentøj Grøn - 52000004

  Broste Copenhagen Taverna Salatskål 28 Cm - Salatskåle Stentøj Grøn - 52000004
  Salatskål fra Broste Copenhagen med en følelse fra Middelhavet med en smuk, grøn farve med en beige, delikat kant. Den er fremstillet af glaseret stentøj med en distinkt, kurvet kant for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Fremstillet i Portugal. Om salatskålen fra Broste Copenhagen- Distinkt, kurvet kant.- Tidløst udseende.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål.- Smuk, grøn farve med en beige kant. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Grå - 14441074

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20cm - Asietter Stentøj Grå - 14441074
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Spisetallerken 26cm Grå - Middagstallerkner Stentøj Blå - 14531033

  Broste Copenhagen Nordic Sea Spisetallerken 26cm Grå - Middagstallerkner Stentøj Blå - 14531033
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533015

  Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533015
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 15x8cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533023

  Broste Copenhagen Nordic Skål 15x8cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533023
  Nordic Sand er en skål fra Dansk Broste Copenhagen. Skålen har mange anvendelser, hvilket gør det perfekt til morgenmad, suppe eller den lidt enklere dessert. Skålen er lavet af stentøj, glanset i en beige skygge, inspireret af sandet, du finder på nordisk natur. Efter glas er skålen blevet brændt under jorden for at få det karakteristiske rustikke udseende, der karakteriserer hele den nordiske sand-serie. Farvevariationer kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533040

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533040
  Tallerken fra Broste Copenhagen som tilhøre en af Broste Copenhagens mest klassiske stel. Stellet er fremstillet af stentøj og glaseret i en smuk sandfarve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og har et smukt rustik udseende. Et stel som passer perfekt til både hverdag og fest. Da serien er håndlavet vil der være variationer i farve og struktur og gør hver del unik. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 22,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533034

  Broste Copenhagen Nordic Skål 22,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533034
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 8x7 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533038

  Broste Copenhagen Nordic Skål 8x7 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533038
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Fad 12,5x35 Cm - Serveringsfad Stentøj Sand - 14533036

  Broste Copenhagen Nordic Fad 12,5x35 Cm - Serveringsfad Stentøj Sand - 14533036
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Stentøj Blå - 14533041

  Broste Copenhagen Nordic Sea Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Stentøj Blå - 14533041
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533082

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533082
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 34,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533088

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 34,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533088
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 14533095

  Broste Copenhagen Nordic Coal Krus Med Håndtag 25cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 14533095
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 14533098

  Broste Copenhagen Nordic Coal Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 14533098
  Tallerken fra Broste Copenhagen. Dette er en smuk og rustik tallerken, der tilhører den nordiske kulserie. Det er lavet af glaseret stentøj og malet i en dyb sort farve, hvor inspiration kommer fra naturens beføjelser og råvarer. Denne tallerken vil helt sikkert stå ud af mængden og skabe en spændende borddækning. Fordi det er håndlavet, vises skift i tekstur og farve, hvilket gør hver tallerken unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533104

  Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533104
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 22,5cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533108

  Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 22,5cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533108
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Kop Med Fad 15cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533135

  Broste Copenhagen Nordic Kop Med Fad 15cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533135
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533141

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533141
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sand Smørskål 7cm Sand - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 14533164

  Broste Copenhagen Nordic Sand Smørskål 7cm Sand - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 14533164
  Nordic Sea Butter Bowl kommer fra Broste Copenhagen. Den nordiske serie af stentøj er en klassisk brostte servering serie, som de fleste genkender. Serien passer perfekt til både hver dag og finere lejligheder. Med sit unikke udseende, der fanger forskellige elementer, kan tallerken virkelig gøre hele maleriet. Du får en rustik og noget antikke følelse af denne smukke serie, og den vil vare i lang tid. Skålen er tilgængelig i flere farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Skål 15,5x17x6cm - Sukkerskåle Stentøj Hvid - 14533199

  Broste Copenhagen Salt Skål 15,5x17x6cm - Sukkerskåle Stentøj Hvid - 14533199
  Skål i seriens salt fra Broste Copenhagen. Saltsamlingen har en glasur inspireret af mineralsalt og en sort håndmalet kant, hvilket giver et rustikt udseende. Skålen er tilgængelig i flere størrelser, der passer til alt fra madlavning til servering.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Dots Tallerken 28cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533201

  Broste Copenhagen Salt Dots Tallerken 28cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 14533201
  Plade fra Broste Copenhagen. Dette er en plade i stentøj, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant og de små prikker er håndmalet, og giver pladen en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Dyb Tallerken 22cm Grå - Dybe tallerkner Stentøj Blå - 14533217

  Broste Copenhagen Nordic Sea Dyb Tallerken 22cm Grå - Dybe tallerkner Stentøj Blå - 14533217
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Dyb Tallerken 22cm - Dybe tallerkner Stentøj Sand - 14533218

  Broste Copenhagen Nordic Dyb Tallerken 22cm - Dybe tallerkner Stentøj Sand - 14533218
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Grå - 14533220

  Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Grå - 14533220
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Sand - 14533221

  Broste Copenhagen Nordic Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Sand - 14533221
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Desserttallrik 20cm - Middagstallerkner Sand - 14533212

  Broste Copenhagen Grød Desserttallrik 20cm - Middagstallerkner Sand - 14533212
  Broste Copenhagen fra Grød Desserttallrik 20cm, Sand. Middagstallerkner Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Blågrå - 14533233

  Broste Copenhagen Nordic Sea Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Blågrå - 14533233
  Et krus fra Broste Copenhagen i håndlavet stentøj fra den værdsatte Nordic Sea Series. Farverne varierer fra blåt til grå, hvilket afspejler den skandinaviske øhav med vind, hav og klipper. Med dette krus på bordet får du en rustik, men levende bordindstilling. Fordi det er håndlavet, vises skift i tekstur og farve, hvilket gør hvert krus unik.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Salt Milk Jug 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Hvid - 14533227

  Broste Copenhagen Salt Milk Jug 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Hvid - 14533227
  Denne mælkekande i porcelæn fra Broste Copenhagen, der er blevet glaseret med en hvid farve inspireret af naturligt mineralsalt. Den sorte kant er håndmalet, og giver den en rustik stemning. Det er håndlavet og kan variere i farve, hvilket gør hver mælkekande unik.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533275

  Broste Copenhagen Sandvig Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533275
  Denne tallerken tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533308

  Broste Copenhagen Sandvig Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533308
  Denne tallerken tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Globus Lanterne 30,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Nature - 14591033

  Broste Copenhagen Globus Lanterne 30,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Nature - 14591033
  Lanternen fra Broste Copenhagen har boheme udseende i smuk bambus. Lampen har en beskyttende cylinder i glas i midten med et praktisk håndtag for enkel ophængning. Kun til indendørs brug. Om lanternen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af bambus og glas.- Boheme udseende.- Praktisk håndtag.- Lanternen kommer i 2 forskellige størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 28,3 Cm - Vaser Mundblæst Glas Smoked Pearl - 14496140

  Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 28,3 Cm - Vaser Mundblæst Glas Smoked Pearl - 14496140
  Glasvasen fra Broste Copenhagen er perfekt til hyacinter og fremstillet af riflet mundblæst glas med en taktil overflade. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave. Om glasvasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Perfekt til hyacinter.- Glasvasen findes i 3 forskellige farver.- Glasvasen kommer i 3 forskellige størrelser.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 31,7 Cm - Vaser Mundblæst Glas Indian Tan - 14496136

  Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 31,7 Cm - Vaser Mundblæst Glas Indian Tan - 14496136
  Glasvasen fra Broste Copenhagen er perfekt til hyacinter og fremstillet af riflet mundblæst glas med en taktil overflade. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave. Om glasvasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Perfekt til hyacinter.- Glasvasen findes i 3 forskellige farver.- Glasvasen kommer i 3 forskellige størrelser.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm Terrakotta - Vaser Terracotta - 14450069

  Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm Terrakotta - Vaser Terracotta - 14450069
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, moderne design i fiberler perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Den har smukke, riflede detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Diameter: 500 mm.- Højde: 500 mm. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Alexa Krukke Ø13 Cm - Krukker Keramik Sand - 14463410

  Broste Copenhagen Alexa Krukke Ø13 Cm - Krukker Keramik Sand - 14463410
  Krukken fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i keramik perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Den har bølget åbning med smukke detaljer. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af keramik.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Rolf Krukke 50x50 Cm - Krukker Beige - 14469052

  Broste Copenhagen Rolf Krukke 50x50 Cm - Krukker Beige - 14469052
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, tidløst design i fiberler med matchende, praktisk underkop perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Højde: 500 mm.- Diameter: 500 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Fungi - 14485023

  Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Fungi - 14485023
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 200 mm.- Højde: 200 mm.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485024

  Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485024
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 200 mm.- Højde: 200 mm.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485025

  Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485025
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 200 mm.- Højde: 200 mm.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Fungi - 14485029

  Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Fungi - 14485029
  Den dekorative skål fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til servering af forskellige snacks og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om den dekorative skål fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 300 mm.- Højde: 60 mm.- Den dekorative skål findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af den dekorative skål- Rengøres med en tør klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485030

  Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485030
  Den dekorative skål fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til servering af forskellige snacks og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om den dekorative skål fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 300 mm.- Højde: 60 mm.- Den dekorative skål findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af den dekorative skål- Rengøres med en tør klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485031

  Broste Copenhagen Esther Dekorativ Skål 30 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485031
  Den dekorative skål fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til servering af forskellige snacks og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om den dekorative skål fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 300 mm.- Højde: 60 mm.- Den dekorative skål findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af den dekorative skål- Rengøres med en tør klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Fungi - 14485032

  Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Fungi - 14485032
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485033

  Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485033
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485034

  Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Anise Flower Yellow - 14485034
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Meerkat Camel - 14485036

  Broste Copenhagen Esther Vase / Lysestage Ø9,8 Cm - Vaser Mundblæst Glas Meerkat Camel - 14485036
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 98 mm.- Højde: 95 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø8,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533405

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø8,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533405
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Kina. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Aflang 13,6x22 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533415

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tallerken Aflang 13,6x22 Cm - Asietter Stentøj Cream - 14533415
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Kina. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Cream - 14533420

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Cream - 14533420
  Middagstallerknen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til middagsselskaber. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om middagstallerknen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Mælkekande Med Håndtag - Mælkekander Stentøj Cream - 14533426

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Mælkekande Med Håndtag - Mælkekander Stentøj Cream - 14533426
  Mælkekanden fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Den har praktisk håndtag på siden for nem anvendelse. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om mælkekanden fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af mælkekanden- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533434

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533434
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Kaffekop / Tekop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533439

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Kaffekop / Tekop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533439
  Kaffekoppen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har praktisk håndtag på siden med matchende underkop. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekoppen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Smørskål - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533440

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Smørskål - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533440
  Smørskålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til morgenbordet. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om smørskålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af smørskålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø21 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533446

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø21 Cm - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533446
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Hørfarvet - Lys Paraffin Linen - 40910084

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Hørfarvet - Lys Paraffin Linen - 40910084
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Terrakotta - Lys Paraffin Terracotta - 40910093

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Terrakotta - Lys Paraffin Terracotta - 40910093
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Stearinlys 19,4 Cm 8-pak - Lys Burgundy - 49001986

  Broste Copenhagen Stearinlys 19,4 Cm 8-pak - Lys Burgundy - 49001986
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, enkelt design perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har dekorativ snøre i jute hele vejen rundt. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 194 mm.- Diameter: 12 mm.- Fremstillet i Letland.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Fenja Blomsterkasse 2-pak Taupe / Varm Grå - Krukker Jern Varmgrå - 71178032

  Broste Copenhagen Fenja Blomsterkasse 2-pak Taupe / Varm Grå - Krukker Jern Varmgrå - 71178032
  Blomsterkassen fra Broste Copenhagen har industrielt, tidløst design i jern med to forskellige størrelser perfekte til både indendørs og udendørs brug. Fremstillet i Indien. Om blomsterkassen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af jern.- Fremstillet i Indien. Information om blomsterkassen:- Længde: 660 mm.- Bredde: 230 mm.- Højde: 500 mm. Information om den store blomsterkasse:- Længde: 720 mm.- Bredde: 265 mm.- Højde: 800 mm. Vedligeholdelse af blomsterkassen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Plate 26 Cm 8 Pcs - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-8pack

  Broste Copenhagen Nordic Plate 26 Cm 8 Pcs - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-8pack
  Disse otte plader tilhører en af ​​Broste Københavns mest klassiske serveringsserie. Det er lavet af stentøj og glaseret i en smuk sand farve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og det sand, der kan findes der. Pladerne passer perfekt, når du vil have en rustik bordindstilling, både for hverdag og for parter. Fordi de er håndlavede, kan skift forekomme i tekstur og farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Plate 26 Cm 12 Pcs - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-12pack

  Broste Copenhagen Nordic Plate 26 Cm 12 Pcs - Middagstallerkner Stentøj Sand - 14533019-12pack
  Disse tolv plader tilhører en af ​​Broste Københavns mest klassiske serveringsserie. Det er lavet af stentøj og glaseret i en smuk sand farve. Inspirationen kommer fra den nordiske natur og det sand, der kan findes der. Pladerne passer perfekt, når du vil have en rustik bordindstilling, både for hverdag og for parter. Fordi de er håndlavede, kan skift forekomme i tekstur og farve, hvilket gør hver plade unik.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst martiniglas

  Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst martiniglas
  Dette smukke 'Smoke' martiniglas fra Broste Copenhagen har en stilet røggrå farve og er perfekt til både hverdag og fest! Det to-tonede design skiller sig ud fra mængden og giver en flot, røget effekt, da røgfarven kun er i glassets bund. Glasset rummer 2
 • Broste Copenhagen 'Amber' Mundblæst champagneglas

  Broste Copenhagen 'Amber' Mundblæst champagneglas
  Dette smukke 'Amber' champagneglas fra Broste Copenhagen er mundblæst og har en smuk overgang i farven fra rav til helt klart glas. Glasset rummer 200ml boblende champagne, og da produktet er håndlavet vil der være små variationer i farven og farvemønster
 • Broste Copenhagen 'Salt' håndlavet desserttallerken i porcelæn

  Broste Copenhagen 'Salt' håndlavet desserttallerken i porcelæn
  Denne fine 'Salt' desserttallerken fra Broste Copenhagen er lavet af porcelæn i en fin, hvid farve med sort kant og blankt finish. Tallerkens look er enkelt og elegant og skiller sig ud uden at larme for meget på bordet. Tallerkenen har en diameter på 18c
 • Broste Copenhagen Nordic Coal mega krus

  Broste Copenhagen Nordic Coal mega krus
  Nyd en kop dampende varm kaffe eller te af dette store krus fra Broste Copenhagens 'Nordic Coal'-produktserie i håndlavet, glaseret stentøj. Da produktet er håndlavet vil der være små variatoner hos hver enkelt vare, hvilket gør hvert krus helt unikt. 
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' krus uden hank

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' krus uden hank
  Nyd en kop dampende varm te eller kaffe i dette fine krus uden hank fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Krusets smukke blågrå farve er inspireret af de nordiske have. Da produktet er håndlavet vil hver enkelt vare have små variationer og
 • Broste Copenhagen Nordic Sea kuverttallerken i stentøj

  Broste Copenhagen Nordic Sea kuverttallerken i stentøj
  Dæk et smukt bord med denne enkle og rustikke kuverttallerken fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Tallerkenens flotte blågrå farve er valgt med inspiration fra de nordiske have. Størrelsen gør den perfekt til både desserter og frokoster,
 • Broste Copenhagen Amber Cocktailglas

  Broste Copenhagen Amber Cocktailglas
  Dette smukke 'Amber' cocktailglas fra Broste Copenhagen er mundblæst og har en smuk overgang i farven fra rav til helt klart glas. Glasset rummer 200ml forfriskende drink, og da produktet er håndlavet vil der være små variationer i farven og farvemønstere
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 25 cm.

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 25 cm.
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 25 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå farve er inspirere
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 20 cm

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 20 cm
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 20 cm, en højde på 11 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå
 • Broste Copenhagen 'Amber' Mundblæst martiniglas

  Broste Copenhagen 'Amber' Mundblæst martiniglas
  Dette smukke 'Amber' martiniglas fra Broste Copenhagen er mundblæst og har en smuk overgang i farven fra rav til helt klart glas. Glasset rummer 200ml forfriskende cocktail, og da produktet er håndlavet vil der være små variationer i farven og farvemønste
 • Broste Copenhagen 'Bubble' Mundblæst cocktailglas

  Broste Copenhagen 'Bubble' Mundblæst cocktailglas
  Dette smukke 'Bubble' cocktailglas fra Broste Copenhagen er mundblæst og har fine små bobler omkring glassets bund. Glasset rummer 200ml forfriskende cocktail eller boblende champagne, hvis du ønsker at bruge dit cocktailglas som et klassisk champagneglas
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' dyb tallerken i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' dyb tallerken i stentøj
  Dæk et smukt bord med denne enkle og rustikke dyb tallerken fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Tallerkenens flotte blågrå farve er valgt med inspiration fra de nordiske have.  Da produktet er håndlavet vil der være små variatoner hos hv
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 X 8 cm

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 X 8 cm
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 17 cm, en højde på 8cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå f
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' stor middagstallerken i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' stor middagstallerken i stentøj
  Denne fine, store middagstallerken fra Broste Copenhagen er fremstillet i glaseret stentøj og har en diameter på 31cm. Tallerkenens flotte gråblå farve er inspireret af de nordiske have, og tallerkenen er håndlavet med håndmalede hvide striber. Da produkt
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 cm

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 cm
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 17 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå farve er inspirere
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 X 6 cm

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 17 X 6 cm
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 17 cm, en højde på 6 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå
 • Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst cocktailglas

  Broste Copenhagen 'Smoke' Mundblæst cocktailglas
  Dette smukke 'Smoke' cocktailglas fra Broste Copenhagen har en stilet røggrå farve og er perfekt til både hverdag og fest! Det to-tonede design skiller sig ud fra mængden og giver en flot, røget effekt, da røgfarven kun er i glassets bund. Glasset rummer
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 8 X 3 cm

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 8 X 3 cm
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 8 cm, en højde på 3 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå f
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' smørskål i stentøj

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' smørskål i stentøj
  Denne fine smørskål fra Broste Copenhagen er lavet i glaseret stentøj og har en smuk blågrå farve, som er inspireret af de nordiske have. Skålen er håndlavet med håndmalede hvide striber, og med et håndlavet produkt vil hver enkelt vare afvige en smule i
 • Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 22,5

  Broste Copenhagen Skål i stentøj 'Nordic Sea', 22,5
  Denne fine skål fra Broste Copenhagen har en diameter på 22,5 cm og er håndlavet i stentøj. Da produktet er håndlavet med håndmalede striber, vil hver vare variere en smule i glasering og farve, hvilket gør hver skål unik. Den fine blågrå farve er inspir
 • Broste Copenhagen Smoke Tallerken 22 cm

  Broste Copenhagen Smoke Tallerken 22 cm
  Denne smukke og elegante Smoke glastallerken fra Broste Copenhagen er udtryk for utroligt veludført dansk design. Tallerkenen mundblæst og derefter færdiggjort i hånden, hvilket gør, at den fine grå farve vil variere en lille smule. Det betyder at hver
 • Broste Copenhagen Limfjord Skål 14 c m - Serveringsskåle Stentøj Lysegrå - 14533487

  Broste Copenhagen Limfjord Skål 14 c m - Serveringsskåle Stentøj Lysegrå - 14533487
  Skålen fra Broste Copenhagen har en bølget form perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Den er fremstillet af stentøj med en mat, reaktiv glasering giver en hjemlig følelse i køkkenet. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som mørkegrå melange skål.- Fra kollektionen Limfjord.- Mat, reaktiv glasering.- Bølget form. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Limfjord Skål Melange 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Mørkegrå - 14533485

  Broste Copenhagen Limfjord Skål Melange 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Mørkegrå - 14533485
  Skålen fra Broste Copenhagen har en bølget form perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Den er fremstillet af stentøj med en mat, reaktiv glasering giver en hjemlig følelse i køkkenet. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som lysegrå skål.- Fra kollektionen Limfjord.- Mat, reaktiv glasering.- Bølget form. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Limfjord Skål 20 Cm - Serveringsskåle Stentøj Lysegrå - 14533488

  Broste Copenhagen Limfjord Skål 20 Cm - Serveringsskåle Stentøj Lysegrå - 14533488
  Skålen fra Broste Copenhagen har en bølget form perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Den er fremstillet af stentøj med en mat, reaktiv glasering giver en hjemlig følelse i køkkenet. Om skålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som mørkegrå melange skål.- Fra kollektionen Limfjord.- Mat, reaktiv glasering.- Bølget form. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Soft Blue - 14533480

  Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Soft Blue - 14533480
  Sidetallerkenen fra Broste Copenhagen har et afpudset design i stentøj med en mat, reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Passer til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om sidetallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Findes også som tallerken.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Afpudset design.- Mat, reaktiv glasering. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Pesce Fad t 17,6x41,4 Cm - Serveringsfad Stentøj Hvid - 14533482

  Broste Copenhagen Pesce Fad t 17,6x41,4 Cm - Serveringsfad Stentøj Hvid - 14533482
  Fadet fra Broste Copenhagen har et muntert design med et bølget mønster perfekt til servering af forskellige snacks. Det er fremstillet af hvidt stentøj med en skinnende glasering for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Inspireret af en fisk. Om fadet fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Pesce.- Muntert design.- Bølget mønster.- Skinnende glasering. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Rødvinsglas 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14496256

  Broste Copenhagen Striped Rødvinsglas 65 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14496256
  Rødvinsglasset fra Broste Copenhagen har iøjnefaldende udseende med fine, hvide striber for en luksuriøs følelse. Det er fremstillet af mundblæst glas med en stor skål perfekt til rødvine. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om rødvinsglasset fra Broste Copenhagen- Fra kollektionen Stripe.- Kapacitet: 65 cl.- Fine, hvide striber.- Iøjnefaldende udseende.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Caramel Brown - 14533479

  Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Caramel Brown - 14533479
  Sidetallerkenen fra Broste Copenhagen har et afpudset design i stentøj med en mat, reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Passer til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om sidetallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Findes også som tallerken.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Afpudset design.- Mat, reaktiv glasering. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Pesce Fad t 30,6x34,6 Cm - Serveringsfad Stentøj Hvid - 14533483

  Broste Copenhagen Pesce Fad t 30,6x34,6 Cm - Serveringsfad Stentøj Hvid - 14533483
  Fadet fra Broste Copenhagen har et muntert design med et bølget mønster perfekt til servering af forskellige snacks. Det er fremstillet af hvidt stentøj med en skinnende glasering for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Inspireret af en fisk. Om fadet fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Pesce.- Muntert design.- Bølget mønster.- Skinnende glasering. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Lysegrå - 14533481

  Broste Copenhagen Eli Sidetallerken 20 Cm - Asietter Stentøj Lysegrå - 14533481
  Sidetallerkenen fra Broste Copenhagen har et afpudset design i stentøj med en mat, reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Passer til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om sidetallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Findes også som tallerken.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Afpudset design.- Mat, reaktiv glasering. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Hvidvinsglas 35 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14496257

  Broste Copenhagen Striped Hvidvinsglas 35 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 14496257
  Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen har iøjnefaldende udseende med fine, hvide striber for en luksuriøs følelse. Det er fremstillet af mundblæst glas med en stor skål perfekt til sprøde hvidvine, lettere rosévine, Prosecco eller andre mousserende vine. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen- Fra kollektionen Stripe.- Kapacitet: 35 cl.- Fine, hvide striber.- Iøjnefaldende udseende.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Caramel Brown - 14533476

  Broste Copenhagen Eli Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Caramel Brown - 14533476
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har et afpudset design i stentøj med en mat, reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Passer til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Findes også som sidetallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Afpudset design.- Mat, reaktiv glasering. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Eli Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Soft Blue - 14533477

  Broste Copenhagen Eli Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Soft Blue - 14533477
  Tallerkenen fra Broste Copenhagen har et afpudset design i stentøj med en mat, reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Passer til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om tallerkenen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Findes også som sidetallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Afpudset design.- Mat, reaktiv glasering. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla tallerken 15 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla tallerken 15 cm
  Den mindre tallerken Nordic Vanilla med en diameter på 15 centimeter fra Broste Copenhagen er fremstillet af slidstærkt stentøj med en reaktiv glasur, der giver karakter til borddækningen både til hverdagsbrug og til fest. Tallerkenen har et meleret møns
 • Broste Copenhagen Amber cognacglas 45 cl

  Broste Copenhagen Amber cognacglas 45 cl
  Skab elegante borddækninger med cognacglas fra Broste Copenhagen - et perfekt valg, når du vil nyde en god cognac efter middagen med dine nærmeste. Glasset har et elegant design i mundblæst glas og rummer 45 centiliter. Det fås i to varianter, Smoke eller
 • Broste Copenhagen Smoke cognacglas 45 cl

  Broste Copenhagen Smoke cognacglas 45 cl
  Skab elegante borddækninger med cognacglas fra Broste Copenhagen - et perfekt valg, når du vil nyde en god cognac efter middagen med dine nærmeste. Glasset har et elegant design i mundblæst glas og rummer 45 centiliter. Det fås i to varianter, Smoke eller
 • Broste Copenhagen Bubble cognacglas 45 cl, klar

  Broste Copenhagen Bubble cognacglas 45 cl, klar
  Cognacglasset Bubble fra Broste Copenhagen har et legende design i mundblæst glas, med smukke bobler i bunden af ​​glasset, der giver glasset et gennemtænkt look og hjælper dig med at skabe den rette stemning på bordet. Perfekt, når du vil nyde en rig
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla dyp tallerken 29 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla dyp tallerken 29 cm
  Dyb tallerken fra Nordic Vanilla-serien fra Broste Copenhagen, som er 29 centimeter i diameter. Tallerkenen har et rustikt design i stentøj med cremefarvet bund og smukt meleret mønster. Perfekt til at skabe en unik borddækning med en stilfuld og rustik f
 • Broste Copenhagen Nordic Sea espressokop med underkop

  Broste Copenhagen Nordic Sea espressokop med underkop
  Espressokoppen med underkop fra Broste Copenhagen er fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Den er perfekt når du vil invitere venner og familie på kaffe og nyde en kop rigtig god espresso. Koppen fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller N
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop med underkop

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop med underkop
  Espressokoppen med underkop fra Broste Copenhagen er fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Den er perfekt når du vil invitere venner og familie på kaffe og nyde en kop rigtig god espresso. Koppen fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller N
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla kaffekop med underkop 15 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla kaffekop med underkop 15 cl
  Kaffekoppen Nordic Vanilla med underkop fra Broste Copenhagen har et rustikt design i stentøj - perfekt at dække op med, når du vil invitere på kaffe og nyde en rigtig god kop kaffe. Koppen har en cremefarvet bund med et smukt meleret mønster, der gør de
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla krus 25 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla krus 25 cl
  Kruset Nordic Vanilla, der kan rumme 25 centiliter, fra Broste Copenhagen har et stilrent design i stentøj, der er perfekt til at nyde kaffe, chokolade eller te ag. Brug det til morgenmaden eller dæk op med det, når du har inviteret til eftermiddagskaffe
 • Broste Copenhagen Farri lysestage, sort

  Broste Copenhagen Farri lysestage, sort
  Lysestagen Farri fra danske Broste Copenhagen har et unikt og rustikt design, der har plads til fem lys i forskellige niveauer. Perfekt, når du vil skabe en hyggelig stemning i vinduet, på sidebordet eller på altanen eller terrassen. Lysestagen er fremsti
 • Broste Copenhagen Farri lysestage, blå

  Broste Copenhagen Farri lysestage, blå
  Lysestagen Farri fra danske Broste Copenhagen har et unikt og rustikt design, der har plads til fem lys i forskellige niveauer. Perfekt, når du vil skabe en hyggelig stemning i vinduet, på sidebordet eller på altanen eller terrassen. Lysestagen er fremsti
 • Broste Copenhagen Farri lysestage, gylden brun

  Broste Copenhagen Farri lysestage, gylden brun
  Lysestagen Farri fra danske Broste Copenhagen har et unikt og rustikt design, der har plads til fem lys i forskellige niveauer. Perfekt, når du vil skabe en hyggelig stemning i vinduet, på sidebordet eller på altanen eller terrassen. Lysestagen er fremsti
Andre mærker
ilead