Broste Copenhagen espressokopper

Populær i Broste Copenhagen espressokopper

  • Espressokop Keramik Nordic Sea

    Espressokop Keramik Nordic Sea
  • Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Sand - 14533016

    Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Sand - 14533016
    Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
  • Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032

    Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032
    Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
  • Broste Copenhagen Grød Espressokrus 15cl - Espressokopper Sand - 14533209

    Broste Copenhagen Grød Espressokrus 15cl - Espressokopper Sand - 14533209
    Broste Copenhagen fra Grød Espressokrus 15cl, Sand. Espressokopper Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Flere tips om Broste Copenhagen espressokopper

  • Broste Copenhagen Stevns Espressokop Chalk White 12,5 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 14534020

    Broste Copenhagen Stevns Espressokop Chalk White 12,5 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 14534020
    Espressokop fra Broste Copenhagen i stentøj med en blank, kridhvid glasering med et smukt håndtag på siden. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Julie Bonde. Om espressokoppen fra Broste Copenhagen- Ren, tidløs æstetik.- Smukt håndtag.- Fra kollektionen Stevns.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt til espresso og gløgg. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
  • Tisvilde, Espresso Krus

    Tisvilde, Espresso Krus
    PORCELÆN
  • Espresso Krus 'Nordic Sea'

    Espresso Krus 'Nordic Sea'
    ESPRESSO KRUS
  • Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop med underkop

    Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop med underkop
    Espressokoppen med underkop fra Broste Copenhagen er fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Den er perfekt når du vil invitere venner og familie på kaffe og nyde en kop rigtig god espresso. Koppen fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller N
  • Broste Copenhagen Nordic Bistro espressokop 15 cl

    Broste Copenhagen Nordic Bistro espressokop 15 cl
    Nyd en lækker friskbrygget espresso fra espressokoppen Nordic Bistro fra det danske designmærke Broste Copenhagen. Koppen kan rumme 15 centiliter og har et stilfuldt look og er fremstillet af stentøj, som giver et tidløst udtryk til bordet. For at skabe d
  • Broste Copenhagen Nordic Sea espressokop med underkop

    Broste Copenhagen Nordic Sea espressokop med underkop
    Espressokoppen med underkop fra Broste Copenhagen er fremstillet af stentøj med reaktiv glasur. Den er perfekt når du vil invitere venner og familie på kaffe og nyde en kop rigtig god espresso. Koppen fås i to forskellige varianter, Nordic Vanilla eller N
  • Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop 10 cl

    Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokop 10 cl
    Espressokoppen Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen er perfekt at dække op med, når du vil byde på en kop rigtig god italiensk kaffe. Den rummer 10 centiliter og er fremstillet af stentøj. Den cremehvide farve med et meleret udtryk giver en hyggelig stemn
  • Nordic Sand Espresso Krus

    Nordic Sand Espresso Krus
    Nordic Sand espresso krus

Historien om espresso

Espresso fremstilles ved å trykke varmt vand gennem fintmalet pulver af kaffebønner. Under processen, ekstraheres både opløselige og uopløselige substanser fra kaffepulver. De uopløselige stoffer giver espresso dens creme-lignende konsistens.

Her kan du se en video af hvordan det ser ud, når de foretager en espresso fra kaffebønner i en semi-automatisk kaffemaskine til brug i hjemmet (Breville Barista Express).

Hvis du topper din espresso med mælkeskum har du en Latte Macciato

Italiensk patent på espresso-maskine fra 1884

Noget af en fødsel af espresso kan sandsynligvis Angelo Moriondos patenter fra 1884 om en damp kaffemaskine til at være. Maskinen har dog stærk kaffe i store mængder og ikke som nutidens espressomaskiner, der gør en kop til én person.

I begyndelsen af 1900erne, blev det gjort flere forbedringer til Moriondos opfindelse. I 1905 blev virksomheden grundlagt La Pavoni. Virksomheden var baseret på et patent fra 1901 af Luigi Bezzera. Nå begyndte industriell produktion af kaffemaskiner til cafeer eller espresso bars . At det kræver særligt udstyr har gjort espresso videre kun været tilgængelige via cafeer. I dag har teknologien flyttet frem, og vi kan købe espressomaskiner til hjemmebrug til overkommelige priser.

Espresso størrelser og længder

En espresso kan beskrives ved både størrelse og længde. Det er en standardiseret terminologi bag men der kan være lokale variationer. Hvis du besøger en cafe i Italien og bestiller en dobbelt espresso er det ikke sikkert, at du får det samme som i en dansk café.

Størrelser: Single - double - triple

Størrelsen af en espresso beskrives med ordene enkelt-, dobbelt eller tredobbelt. Hvad det betyder er, hvor meget volumen af kaffe, du får. En enkelt espresso er 25 ml, 50 ml dobbelt og en tredobbelt 75ml. At foretage en simpel, er omkring 7 gram formalet kaffe. For en dobbelt eller tredobbelt kræver således 14 g og 21 g af kaffepulver.

Længder espresso

Længden af en espresso beskriver hvor længe udvinding fremskridt. En kort espresso kaldet Ristretto , en normal ekstraktion af normale og en længere udvinding fase kaldes lungo . Den mest almindelige længde er espresso Ristretto, så hvis ingen spørger dig, hvad længde du ønsker, er det mest sandsynligt, sådan du får. Der er også en meget lang espresso. Det er normalt kaldes caffe crema, og er den mest cremet variant af espresso.

ilead