By ON

 • Vase/Fyrfadsholder Calore Hvid h: 12 cm

  Vase/Fyrfadsholder Calore Hvid h: 12 cm
 • Mila Vase Beige S

  Mila Vase Beige S
 • Vase Trixibelle

  Vase Trixibelle
 • Byon Mandarie Kop Med Underkop - Tekopper Dolomit Keramik Orange - 5228624911

  Byon Mandarie Kop Med Underkop - Tekopper Dolomit Keramik Orange - 5228624911
  Koppen fra ByON har et muntert design i dolomitkeramik med en herlig farve perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om koppen fra ByON- Muntert, fremtrædende design.- Fremstillet af dolomitkeramik.- Kombinér koppen med en Mandarie kande fra ByON.- Underkop inkluderet.- Bredde: 135 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 155 mm.- Vægt: 350 g . Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Sort - 5280600223

  Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Sort - 5280600223
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Vase, Celeste, Hvid, h: 26 cm

  Vase, Celeste, Hvid, h: 26 cm
 • Vase/Lyseholder Calore Orange h: 15 cm

  Vase/Lyseholder Calore Orange h: 15 cm
 • Calore Vase/Lanterne Grøn M

  Calore Vase/Lanterne Grøn M
 • Calore Vase/Lanterne Petrol L

  Calore Vase/Lanterne Petrol L
 • Byon Jade Krus Med Fad 17x7 Cm t - Kaffekopper Porcelæn Blå - 286-158bl

  Byon Jade Krus Med Fad 17x7 Cm t - Kaffekopper Porcelæn Blå - 286-158bl
  Kruset fra ByON har et håndlavet design i porcelæn med et smukt, farveskiftende look. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Passer til hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Diameter: 170 mm.- Højde: 70 mm.- Kruset findes i forskellige farver.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Soup Plate 25x7,5 Cm Beige/black - Dybe tallerkner Porcelæn Sort - 882-001

  Byon Fumiko Soup Plate 25x7,5 Cm Beige/black - Dybe tallerkner Porcelæn Sort - 882-001
  Fumiko suppe tallerken fra ByON vil være et unikt valg ved middagsbordet med sin usedvanlige form af en hat sammen med et japansk inspireret design. Fumiko er en samling af skåle, tallerkener og kopper fra ByON i jordiske farver og en smagfuld og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Tapas Bowl 12x5 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-007

  Byon Fumiko Tapas Bowl 12x5 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-007
  Fumiko Tapas Bowl fra Byon har et rustikt og stadig elegant design inspireret af den japanske tradition. Fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Carameli Skål - Serveringsskåle Glas Beige - 5263927514

  Byon Carameli Skål - Serveringsskåle Glas Beige - 5263927514
  Skålen fra ByON har et tofarvet design i glas med en drømmende, profileret tekstur. Den har en størrelse perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om skålen fra ByON- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Profileret struktur.- Vendbart design. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Niki Espressokop Med Underkop /beige - Espressokopper Keramik Sort - 5275001301

  Byon Niki Espressokop Med Underkop /beige - Espressokopper Keramik Sort - 5275001301
  En moderne espressokop med underkop fra ByOn. Niki findes i forskellige farver som er flotte at blande.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl L - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605303

  Byon Cara Bowl L - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605303
  ByON fra Cara Bowl L, Beige. Serveringsskåle Beige Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Vase, Sphere, Glas, h: 24 cm

  Vase, Sphere, Glas, h: 24 cm
 • Byon Bubbles Vin 46cl - Vinglas Glas Klar - 816-002

  Byon Bubbles Vin 46cl - Vinglas Glas Klar - 816-002
  Byd på lækre drikke serveret i smukke glas fra ByOn. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Byon Blackroot Plate 27,3x1,6 Cm Black - Middagstallerkner New Bone China Sort - 750-002blc

  Byon Blackroot Plate 27,3x1,6 Cm Black - Middagstallerkner New Bone China Sort - 750-002blc
  Opret en rustik følelse på bordet med samlingen Blackroot fra ON. Pladen Blackroot er perfekt til at servere lækre retter og gør det sjovt at lægge mad. Du er velkommen til at blande serien med andre tallerken fra af ON og opret en personlig blanding, der passer til dine præferencer. Tåler opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 953-014w

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 953-014w
  Celeste Vase fra Byon har et legende design med en groovy struktur af bølgende bobler. Hvor det er placeret, bliver vasen en ekspressiv iøjnefaldende, der tilføjer lidt ekstra til interiøret. Det simplistiske design gør det til at passe ind i de fleste hjem og indvendige stilarter. Kjole fra flere forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåle Lertøj - 879-014be

  Byon Frances Skål M Beige - Serveringsskåle Lertøj - 879-014be
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i tre størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Alima Skål Beige - Serveringsskåle Keramik Hvid - 750-016be

  Byon Alima Skål Beige - Serveringsskåle Keramik Hvid - 750-016be
  FLot og stilren skål som passer både som dekoration og til servering. Skålen kan med fordel matches med Raw og Asparagues fra samme mærke. Tåler opvaskemaskine. L: 28.5 cmW: 17 cm H: 6.5 cm . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Lemon Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 286-228y

  Byon Lemon Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 286-228y
  En sød skål som giver dig muligheden for at skabe et personligt udtryk på spisebordet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 882-023gr

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 882-023gr
  Giv bordet et dekorativt touch med denne skønne skål fra ByOn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Gorilla Dekoration - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801

  Byon Gorilla Dekoration - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801
  Dekorationen fra ByON er perfekt til at tilføje personlighed til rummet og har et spændende, skulpturelt design. Den er fremstillet af sort polyresin. En perfekt gave. Om dekorationen fra ByON- Gorilla er værdsat for sit autentiske design- Kombinér dekorationen med en stilren krukke fra ByON.- Findes også som stor vase. Vedligeholdelse af dekorationen- Kun håndvask.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5295301412

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5295301412
  Celeste Vase fra Byon har et legende design med en groovy struktur af bølgende bobler. Hvor det er placeret, bliver vasen en ekspressiv iøjnefaldende, der tilføjer lidt ekstra til interiøret. Det simplistiske design gør det til at passe ind i de fleste hjem og indvendige stilarter. Kjole fra flere forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Lemon Kande 20 Cm - Vandkarafler & Vandkander Dolomit Keramik Gul - 5228624610

  Byon Lemon Kande 20 Cm - Vandkarafler & Vandkander Dolomit Keramik Gul - 5228624610
  Kanden fra ByON har et legesygt look med herlige farver for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af dolomitkeramik med en naturtro tekstur hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kanden fra ByON- Findes også som skål.- Naturligt, legesygt design.- Fra kollektionen Lemon. Vedligeholdelse af kanden- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M Flerfarvet - Lysestager Glas Beige - 5280600244

  Byon Calore Lysestage / Vase M Flerfarvet - Lysestager Glas Beige - 5280600244
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Nature Vase - Vaser Porcelæn Mørkebrun - 5284800401

  Byon Nature Vase - Vaser Porcelæn Mørkebrun - 5284800401
  Vasen fra ByON er fremstillet af mørkebrunt porcelæn med en feminin form til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den har en størrelse perfekt til små buketter eller kviste. Dette er et kunstværk. Om vasen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Feminin form.- Behagelig, mørkebrun farve. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mandarie Kande 2,5 L - Vandkarafler & Vandkander Dolomit Keramik Orange - 5228624811

  Byon Mandarie Kande 2,5 L - Vandkarafler & Vandkander Dolomit Keramik Orange - 5228624811
  Kanden fra ByON har et håndlavet, unikt design i dolomitkeramik med en herlig farve perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kanden fra ByON- Muntert, håndlavet design.- Unikt udseende.- Fremstillet af dolomitkeramik.- Kombinér kanden med en Mandarie kop med underkop fra ByON.- Bredde: 190 mm.- Højde: 200 mm.- Længde: 230 mm.- Vægt: 1.1 kg. Vedligeholdelse af kanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Calore Candle Holder/vase M Red/orange - Lysestager Glas Rød - 5280600266

  Byon Calore Candle Holder/vase M Red/orange - Lysestager Glas Rød - 5280600266
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Messy Jug Round 280 Cl Red/orange - Vandkarafler & Vandkander Glas Rød - 5263908006

  Byon Messy Jug Round 280 Cl Red/orange - Vandkarafler & Vandkander Glas Rød - 5263908006
  ByON fra Messy Jug Round 280 cl, Red/Orange. Vandkarafler & Vandkander Rød Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Messy Jug Tall 150 Cl Blue - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 5263907913

  Byon Messy Jug Tall 150 Cl Blue - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 5263907913
  ByON fra Messy Jug Tall 150 cl, Blue. Vandkarafler & Vandkander Blå Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283907903

  Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283907903
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 110 mm.- Højde: 50 mm.- Længde: 110 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Shell Tallerken Xl - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 5228625102

  Byon Shell Tallerken Xl - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 5228625102
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, muslingeformet design med inspiration fra havet. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 305 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 360 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Shelley Kande - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 5260919602

  Byon Shelley Kande - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 5260919602
  Kanden fra ByON har et smukt, muslingeformet design i porcelæn perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og til at servere vand, vin, saft eller juice. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kanden fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 105 mm.- Højde: 180 mm.- Længde: 235 mm.- Kapacitet: 150 cl. Vedligeholdelse af kanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106

  Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 205 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Rød - 5283907906

  Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Rød - 5283907906
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 110 mm.- Højde: 50 mm.- Længde: 110 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Blå - 5280602729

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Blå - 5280602729
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design i glas perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om lysestagen fra ByON- Fremstillet af glas.- Bredde: 100 mm.- Højde: 100 mm.- Længde: 100 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage M - Lysestager Glas Blå - 5280600213

  Byon Calore Lysestage M - Lysestager Glas Blå - 5280600213
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Grape Kop 26 Cl - Kaffekopper Dolomit Keramik Lilla - 5228625607

  Byon Grape Kop 26 Cl - Kaffekopper Dolomit Keramik Lilla - 5228625607
  Kop fra ByON. Denne enestående kreation vækker druernes liv til live og giver dig en god kop te, kaffe eller din yndlingsdrik. Grape imponerer med sin detaljerigdom og har en legende aura. Nuancerne er subtile og øjeblikkeligt fortryllende. Hver slurk bliver en invitation til at opleve dagens mest vidunderlige øjeblik. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om koppen fra ByON- Grape er værdsat for det muntre design- Kop i dolomitkeramik. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Opacity Vinglas

  Opacity Vinglas
 • Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  Krukke designet som en klassisk statue. Det tiltrækker opmærksomhed gennem det uventede element i den plante, du vælger at tilføje - eller hold det som det er. Pleje: Tør med blød tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Asparagus Plate Small - Middagstallerkner Porcelæn Beige - 750-001w

  Byon Asparagus Plate Small - Middagstallerkner Porcelæn Beige - 750-001w
  Asparges lille plade er lavet af jordiske farver og har en rustik stemning, der understreger fødevarearrangementet på pladen. At være i stand til at tjene maden på en sådan måde, som det fortjener, forbedrer middagens følelse og gør det mere sjovt at tilbringe tid i køkkenet. Fødevarepladen tilhører serien asparges, en samling, der også indeholder plader og skåle i flere størrelser, krus og karafes. Alle dele er lavet af ny knogle, et slidstærkt porcelæn, der er designet til at vare i lang tid. Supplement aftenspladen med flere tilbehør, eller bland med en anden porcelæn fra ved og lav et unikt sæt.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Plate 25,6x2 Cm Beige/black - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 882-002

  Byon Fumiko Plate 25,6x2 Cm Beige/black - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 882-002
  Fumiko plade fra ByON vil være en rustik og stadig elegant træk ved bordetdækningen. Fumiko er en samling af skåle, tallerkener og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Plate Small 20,5x2 Cm Beige/black - Asietter Porcelæn Sort - 882-003

  Byon Fumiko Plate Small 20,5x2 Cm Beige/black - Asietter Porcelæn Sort - 882-003
  Fumiko plade lille fra ByON vil være en dejlig lille plade til morgenmad såvel som til en side skål til middag. Designet er inspireret af den japanske elegance.fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Mug 22 Cl Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-004

  Byon Fumiko Mug 22 Cl Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-004
  Fumiko krus med håndtag fra ByON har en dejlig sort farve med en kontrastfarvet sandfarvet bunddel. Koppen vil være lige så god til din morgenkaffe som til din eftermiddagste Tea.Fumiko er en samling af skåle, tallerkener og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Cup 7,5x7,5 Cm Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-005

  Byon Fumiko Cup 7,5x7,5 Cm Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-005
  Fumiko Cup fra Byon har en jordisk beige farve med en kontrastende sort indeni. Koppen vil være lige så god til din morgenkaffe som for den grønne te på din sushi-middag. Designet er inspireret af den japanske elegance.fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Bowl 14x6 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-006

  Byon Fumiko Bowl 14x6 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-006
  Fumiko skål fra ByON vil være så stor til morgenmad som for en frokost suppe eller til servering af snacks. Designet er inspireret af den japanske elegance.fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Shell Vase White - Vaser Polyresin Hvid - 609-058w

  Byon Shell Vase White - Vaser Polyresin Hvid - 609-058w
  Vase shell fra ByON har samlet sin inspiration og taktil overflade fra en muslingeskal. Det gør shell en vase, der føles levende og ekspressiv. Det stilfulde design gør vasen til at passe ind i de fleste stilarter og kontekster. Fri fri for at kombinere den skalformede vase med flere hav-inspirerede objekter fra ByON.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase L - Lysestager Glas Rustrød - 806-003r

  Byon Calore Lysestage / Vase L - Lysestager Glas Rustrød - 806-003r
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåle Lertøj - 879-016be

  Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåle Lertøj - 879-016be
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i tre størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-016w

  Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-016w
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i to størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål S - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-015w

  Byon Frances Skål S - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-015w
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i to størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Frances Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Lertøj Hvid - 879-012w

  Byon Frances Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Lertøj Hvid - 879-012w
  Smuk tallerken i stilfuld og elegant design fra ByOn. Tallerkenen findes i to forskellige størrelser og bliver et blikfang på bordet!. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Awa Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 609-072w

  Byon Awa Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 609-072w
  Smuk skål fra ByOn. Skålen bliver en flot detalje og dekorativ detalje på bordet. L: 32 cmW: 18.5 cmH: 13.5 cm. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Holder Til Spisepinde - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 882-025be

  Byon Fumiko Holder Til Spisepinde - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 882-025be
  Fumiko er porcelæn med asiatisk indflydelse. Nu tilføjes serien en holder til spisepinde. Holderen er formet som en strandskal. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåle Stentøj Brun - 839-070br

  Byon Amaya Skål Ø18 Cm - Serveringsskåle Stentøj Brun - 839-070br
  Fantasifuld og indbydende skål fra ByOn. Amaya er fremstillet af tyk keramik og bliver en flot detalje på bordet. Findes i to farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Amaya Krus - Kaffekopper Stentøj Blå - 839-071bl

  Byon Amaya Krus - Kaffekopper Stentøj Blå - 839-071bl
  Krus med printet leopardmønster. Findes i to farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Gul - 882-023y

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Gul - 882-023y
  Giv bordet et dekorativt touch med denne skønne skål fra ByOn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs Lilla - Lysestager Glas Syren - 806-027li

  Byon Calore Lysestage Xs Lilla - Lysestager Glas Syren - 806-027li
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Globe Lysestage - Lysestager Keramik Sort - 953-031blc

  Byon Globe Lysestage - Lysestager Keramik Sort - 953-031blc
  Globe lysestage fra ByOn er enkel og stilfuld. Fremstillet af keramik.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase Small - Vaser Stentøj Sort - 5260604901

  Byon Mila Vase Small - Vaser Stentøj Sort - 5260604901
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend det alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase Small - Vaser Stentøj Beige - 5260604903

  Byon Mila Vase Small - Vaser Stentøj Beige - 5260604903
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend det alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large - Vaser Stentøj Sort - 5260605001

  Byon Mila Vase Large - Vaser Stentøj Sort - 5260605001
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend det alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase Large - Vaser Stentøj Beige - 5260605003

  Byon Mila Vase Large - Vaser Stentøj Beige - 5260605003
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend det alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Transparent - 5263926800

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Transparent - 5263926800
  Vasen fra ByON er perfekt til snitblomster og grene og er fremstillet af klart glas med en interessant, uregelmæssig form for at give en tand ekstra til omgivelserne. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Trixibelle er værdsat for de spændende former.- Kan også bruges som en opbevaringskrukke.- Leveres i en gaveæske.- Kombinér vasen med dekorationer fra ByON. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage/vase M - Lysestager Glas Grøn - 5280600212

  Byon Calore Lysestage/vase M - Lysestager Glas Grøn - 5280600212
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Blå - 5280600219

  Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Blå - 5280600219
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Triton Vase - Vaser Glas Blå - 5280604013

  Byon Triton Vase - Vaser Glas Blå - 5280604013
  Vasen fra ByON har et luksuriøst, pompøst design perfekt til snitblomster og grene. Den er fremstillet af dybblåt glas med en uregelmæssig form og subtile striber. En perfekt gave. Om vasen fra ByON- Triton er værdsat for det ekstravagante design- Vasen er håndlavet.- Variation i udseende kan forekomme.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Brun - 5295301404

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Brun - 5295301404
  Celeste Vase fra Byon har et legende design med en groovy struktur af bølgende bobler. Hvor det er placeret, bliver vasen en ekspressiv iøjnefaldende, der tilføjer lidt ekstra til interiøret. Det simplistiske design gør det til at passe ind i de fleste hjem og indvendige stilarter. Kjole fra flere forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 5228624510

  Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 5228624510
  Skålen fra ByON har et legesygt look med herlige farver for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af dolomitkeramik med en naturtro tekstur hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra ByON- Findes også som kande.- Naturligt, legesygt design.- Fra kollektionen Lemon. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260604912

  Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260604912
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260605012

  Byon Mila Vase 25 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260605012
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Klar - 5263927400

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Klar - 5263927400
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskellige ringe. Den er fremstillet af glas med en stor størrelse perfekt til snitblomster og grene. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Om vasen fra ByON- Vasen findes i 2 forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Iøjnefaldende design.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Rød - 5263927411

  Byon Trixibelle Vase - Vaser Glas Rød - 5263927411
  Vasen fra ByON har en interessant form med forskellige ringe. Den er fremstillet af glas med en stor størrelse perfekt til snitblomster og grene. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Om vasen fra ByON- Vasen findes i 2 forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Iøjnefaldende design.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåle Glas Rød - 5263927614

  Byon Carameli Skål / Rosa - Serveringsskåle Glas Rød - 5263927614
  Skålen fra ByON har et tofarvet design i glas med en drømmende, profileret tekstur. Den har en størrelse perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om skålen fra ByON- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Profileret struktur.- Vendbart design. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Gul - 5280600210

  Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Gul - 5280600210
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Vase/lysestage L - Lysestager Glas Gul - 5280600310

  Byon Calore Vase/lysestage L - Lysestager Glas Gul - 5280600310
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Gul - 5280602710

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Gul - 5280602710
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs Flerfarvet - Lysestager Glas Beige - 5280602744

  Byon Calore Lysestage Xs Flerfarvet - Lysestager Glas Beige - 5280602744
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Curlie Vase / Gul - Vaser Glas Hvid - 5280604110

  Byon Curlie Vase / Gul - Vaser Glas Hvid - 5280604110
  Vasen fra ByON er fremstillet af glas med afrundede former og håndmalede striber til at lyse op i rummet. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra ByON- Fremstillet af glas.- Afrundede former.- Håndmalede striber.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Curlie Vase - Vaser Glas Beige - 5280604314

  Byon Curlie Vase - Vaser Glas Beige - 5280604314
  Vasen fra ByON er fremstillet af glas med afrundede former og et håndmalet mønster til at give lidt ekstra til omgivelserne. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra ByON- Fremstillet af glas.- Afrundede former.- Håndmalet mønster. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Mixed Green - 5280600221

  Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Mixed Green - 5280600221
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280600222

  Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280600222
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Mixed Green - 5280602721

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Mixed Green - 5280602721
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722

  Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Sort - 5280602723

  Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Sort - 5280602723
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Noor Krus /beige - Kaffekopper Keramik Sort - 5275001201

  Byon Noor Krus /beige - Kaffekopper Keramik Sort - 5275001201
  Nyd en kop kaffe eller te i et moderne krus fra ByOn. Findes i tre forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porcelæn Beige - 5284800503

  Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porcelæn Beige - 5284800503
  Vasen fra ByON har et stilrent design i porcelæn med realistiske detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en diskret, beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Stilrent design med realistiske detaljer.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som matchende lysestage. Vedligeholdelse af vasen- Anvend tør klud.- Håndvask anbefales.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Nature Lysestage 9x8 Cm - Lysestager Porcelæn Beige - 5284800903

  Byon Nature Lysestage 9x8 Cm - Lysestager Porcelæn Beige - 5284800903
  Lysestagen fra ByON har et håndlavet design i porcelæn med realistiske detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra ByON- Håndlavet, iøjnefaldende design.- Fremstillet af porcelæn.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Dybde: 55 mm.- Bredde: 80 mm.- Højde: 90 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Anvend tør vaskeklud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Crescendo Vinkøler - Vaser Stentøj Sort - 5228624714

  Byon Crescendo Vinkøler - Vaser Stentøj Sort - 5228624714
  Vinkøleren fra ByON har et unikt design i stentøj perfekt til finere anledninger og til middagsselskaber. Den har en asymmetrisk, munter form med en elegant, sort farve perfekt til det moderne hjem. Om vinkøleren fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Elegant, sort farve med dekorative pletter.- Fantasifuldt design.- Kan også bruges som vase.- Dybde: 150 mm.- Bredde: 190 mm.- Højde: 225 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Beige - 5280602703

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Beige - 5280602703
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs Blå / - Lysestager Glas Hvid - 5280602713

  Byon Calore Lysestage Xs Blå / - Lysestager Glas Hvid - 5280602713
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280602725

  Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280602725
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Orange - Lysestager Glas Hvid - 5280602727

  Byon Calore Lysestage Xs / Orange - Lysestager Glas Hvid - 5280602727
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Gul - Lysestager Glas Hvid - 5280602726

  Byon Calore Lysestage Xs / Gul - Lysestager Glas Hvid - 5280602726
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Opacity Champagneskål 22 Cl - Champagneglas Glas Klar - 5281601500

  Byon Opacity Champagneskål 22 Cl - Champagneglas Glas Klar - 5281601500
  Champagneskålen fra ByON har et klassisk design i glas med et dreje mønster og en luksuriøs følelse perfekt til finere anledninger. Om champagneskålen fra ByON- Denne champagneskål er en del af ByON-kollektionen.- Klassisk design.- Fremstillet af glas.- Dreje mønster.- Bredde: 110 mm.- Højde: 160 mm.- Længde: 110 mm.- Vægt: 190 g .- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Byon Curve Fad t / Beige - øvrige-tallerkner-fad Glas Grøn - 5280604425

  Byon Curve Fad t / Beige - øvrige-tallerkner-fad Glas Grøn - 5280604425
  Fadet fra ByON har et håndlavet design i glas med økologiske former og en eksklusiv følelse perfekt til smukke madanretninger. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra ByON- Fremstillet af glas.- Håndlavet design.- Bløde, økologiske former.- Perfekt til at live borddækningen op.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fadet findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Curlie Vase Beige / - Vaser Glas Brun - 5280604104

  Byon Curlie Vase Beige / - Vaser Glas Brun - 5280604104
  Vasen fra ByON er fremstillet af glas med afrundede former og håndmalede striber til at lyse op i rummet. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra ByON- Fremstillet af glas.- Afrundede former.- Håndmalede striber.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Curt Vase 30 Cm / Beige - Vaser Glas Sort - 5280604901

  Byon Curt Vase 30 Cm / Beige - Vaser Glas Sort - 5280604901
  Vasen fra ByON har et håndlavet design i glas med bløde, kurvede striber perfekt til snitblomster og grene. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om vasen fra ByON- Denne vase er en del af ByON-kollektionen.- Håndlavet design.- Fremstillet af glas.- Kurvede striber.- Diameter: 200 mm.- Højde: 300 mm.- Vægt: 2.45 kg.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Beige - 5280600203

  Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Beige - 5280600203
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280600225

  Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280600225
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Curve Tallerken 27 cm Grøn/Beige

  Curve Tallerken 27 cm Grøn/Beige
 • Byon Tiggy Vase L Green - Vaser Håndblæst Glas Grøn - 5280605012

  Byon Tiggy Vase L Green - Vaser Håndblæst Glas Grøn - 5280605012
  ByON fra Tiggy Vase L, Green. Vaser Grøn Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Liz Mug Zebra 28 Cl Beige/black - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907503

  Byon Liz Mug Zebra 28 Cl Beige/black - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907503
  ByON fra Liz Mug Zebra 28 cl, Beige/Black. Kaffekopper Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Lexi Dish 37 Cm Black/beige - Serveringsfad Stentøj Sort - 5283907401

  Byon Lexi Dish 37 Cm Black/beige - Serveringsfad Stentøj Sort - 5283907401
  ByON fra Lexi Dish 37 cm, Black/Beige. Serveringsfad Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605203

  Byon Cara Bowl S - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605203
  ByON fra Cara Bowl S, Beige. Serveringsskåle Beige Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Electra Vase - Vaser Glas Silver - 5280604906

  Byon Electra Vase - Vaser Glas Silver - 5280604906
  ByON fra Electra Vase, Silver. Vaser Silver Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Fyrfadsstager Glas Klar - 5280604800

  Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Fyrfadsstager Glas Klar - 5280604800
  ByON fra Babbly Vase/Candle Holder S, Clear. Fyrfadsstager Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Candle Holder Xs Red / Orange - Lysestager Glas Rød - 5280602766

  Byon Calore Candle Holder Xs Red / Orange - Lysestager Glas Rød - 5280602766
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Liz Mug Check 28 Cl Black/beige - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907501

  Byon Liz Mug Check 28 Cl Black/beige - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907501
  ByON fra Liz Mug Check 28 cl, Black/Beige. Kaffekopper Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Swan Carafe 195 Cl Clear - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5280605500

  Byon Swan Carafe 195 Cl Clear - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5280605500
  ByON fra Swan Carafe 195 cl, Clear. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåle Håndblæst Glas Sort - 5280605201

  Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåle Håndblæst Glas Sort - 5280605201
  ByON fra Cara Bowl S, Black. Serveringsskåle Sort Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Messy Jug Tall 150 Cl Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 5263907912

  Byon Messy Jug Tall 150 Cl Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 5263907912
  ByON fra Messy Jug Tall 150 cl, Green. Vandkarafler & Vandkander Grøn Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Byon Swirl Mug 38 Cl Black/beige - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907701

  Byon Swirl Mug 38 Cl Black/beige - Kaffekopper Stentøj Sort - 5283907701
  ByON fra Swirl Mug 38 cl, Black/Beige. Kaffekopper Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Babbly Vase L Clear - Vaser Glas Klar - 5280604700

  Byon Babbly Vase L Clear - Vaser Glas Klar - 5280604700
  ByON fra Babbly Vase L, Clear. Vaser Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåle Håndblæst Glas Rød - 5280605266

  Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåle Håndblæst Glas Rød - 5280605266
  ByON fra Cara Bowl S, Red/Orange. Serveringsskåle Rød Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Beige - 5283908103

  Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Beige - 5283908103
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 205 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Luca Candle Holder Blue Lysestage - Fyrfadsstager Stentøj Blå - 5228625313

  Byon Luca Candle Holder Blue Lysestage - Fyrfadsstager Stentøj Blå - 5228625313
  Lysestagen fra ByON har et fantasifuldt design i stentøj med inspiration fra havet perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 120 mm.- Højde: 170 mm.- Længde: 300 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Anvend en blød klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Swirl Krus Sort/ - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283908601

  Byon Swirl Krus Sort/ - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283908601
  Kruset fra ByON har et unikt, moderne design i stentøj med en matsort øvre del og en ufarvet, rå underdel med uregelmæssige striber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kruset fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 95 mm.- Højde: 90 mm.- Længde: 130 mm.- Kapacitet: 38.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Kaffekopper Stentøj Rød - 5283908006

  Byon Poppy Skål - Kaffekopper Stentøj Rød - 5283908006
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 115 mm.- Højde: 55 mm.- Længde: 140 mm.- Kapacitet: 22 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Swirl Skål Sort/ - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283908501

  Byon Swirl Skål Sort/ - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283908501
  Skålen fra ByON har et unikt, moderne design i stentøj med en matsort øvre del og en ufarvet, rå underdel med uregelmæssige striber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 130 mm.- Højde: 50 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Shelley Kop 2 Dele - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 5260919802

  Byon Shelley Kop 2 Dele - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 5260919802
  Koppen fra ByON har et smukt, muslingeformet design i porcelæn perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om koppen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- 2x kopper.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 130 mm.- Kapacitet: 28 cl.- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Poppy Kop - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283908003

  Byon Poppy Kop - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283908003
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 115 mm.- Højde: 55 mm.- Længde: 140 mm.- Kapacitet: 22 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Lemon Kop Box - Kaffekopper Dolomit Keramik Gul - 5228625510

  Byon Lemon Kop Box - Kaffekopper Dolomit Keramik Gul - 5228625510
  Koppen fra ByON har et farverigt design med en smuk, struktureret yderside og en naturtro inderside. Om koppen fra ByON- 1x kop.- 1x underkop.- 1x kasse.- Bredde: 135 mm.- Højde: 75 mm.- Længde: 135 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Shelley Tallerken - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 5260919702

  Byon Shelley Tallerken - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 5260919702
  Tallerkenen fra ByON har en dekorativ, bølget kant med inspiration fra havet. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 160 mm.- Højde: 20 mm.- Længde: 160 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs Multi Blue - Lysestager Glas Blå - 5280602728

  Byon Calore Lysestage Xs Multi Blue - Lysestager Glas Blå - 5280602728
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design i glas perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om lysestagen fra ByON- Fremstillet af glas.- Bredde: 100 mm.- Højde: 100 mm.- Længde: 100 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Hvid - 5280602702

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Hvid - 5280602702
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design i glas perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om lysestagen fra ByON- Fremstillet af glas.- Bredde: 100 mm.- Højde: 100 mm.- Længde: 100 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåle Glas Blå - 5280605813

  Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåle Glas Blå - 5280605813
  Skålen fra ByON har en bølget form i glas med inspiration fra havet perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra ByON- Fremstillet af glas.- Bredde: 305 mm.- Højde: 110 mm.- Længde: 305 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Crumple Vase - Vaser Porcelæn Blå - 5260906813

  Byon Crumple Vase - Vaser Porcelæn Blå - 5260906813
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende design i porcelæn med en munter, plisseret form perfekt til planter og blomster og som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 170 mm.- Højde: 260 mm.- Længde: 235 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Poppy Tallerken 20,5 cm Beige

  Poppy Tallerken 20,5 cm Beige
 • Byon Lobsti Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5228625802

  Byon Lobsti Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5228625802
  Skål fra ByON. Serveringsskålen er inspireret af havet med et dekorativt krebsdyr på siden, der tilføjer et legende touch til din borddækning. Perfekt at bruge på krebseskiven for at skabe dynamik på bordet. Skålen er hvid, og krebsdyret har en flot orange farve. Designet af Byon Studio. Om skålen fra ByON- Designet af Byon Studio.- Skål i dolomitkeramik. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Lobsti Fad - Serveringsfad Dolomit Keramik Hvid - 5228625702

  Byon Lobsti Fad - Serveringsfad Dolomit Keramik Hvid - 5228625702
  Fad fra ByON. Serveringsfadet er inspireret af havet med en smuk skalform og et krebsdyr, der tilføjer humor og legesyge til din borddækning. Perfekt at bruge til en krebsegilde for at skabe dynamik. Tallerkenen er hvid, og krebsen har en flot orange farve. Designet af Byon Studio. Om fadet fra ByON- Lobsti er værdsat for det muntre design- Designet af Byon Studio. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
Andre mærker
ilead