Garden Glory

 • Garden Glory Monkey Face Potte L - Krukker Terrakotta Sort - Garden76

  Garden Glory Monkey Face Potte L - Krukker Terrakotta Sort - Garden76
  Monkey ansigt fra Garden Glory er en imponerende pompøs skulpturel krukke i sortmalet terracotta. Potten har smukke detaljer som en snoet gylden ledning, der holdes på plads med knapper i messing og en messing tand. Potten leveres med en børste og sort maling, så du nemt kan forbedre finishen, hvis det er nødvendigt, da årene går forbi.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Garden Glory Blomsterfakir 3,4 Cm - Vaser Messing - 19533

  Garden Glory Blomsterfakir 3,4 Cm - Vaser Messing - 19533
  Blomsterfakiren fra Garden Glory har stilrent, enkelt design i messing til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Den har højkvalitets, bæredygtigt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om blomsterfakiren fra Garden Glory- Stilrent, tidløst design.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af messing.- Enkel brug.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Blomsterfakiren kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Garden Glory Lion Pot Potte L - Krukker Terrakotta Sort - Garden66

  Garden Glory Lion Pot Potte L - Krukker Terrakotta Sort - Garden66
  Løve pot fra Garden Glory. Denne unikke skulpturlignende pot er lavet af terracotta og har en piercing i øret med Garden Glory signatur. Fremragende at have blomster eller en stor plante i. Fås i to størrelser i enten sort eller hvid.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Garden Glory Lion Pot Potte S - Krukker Terrakotta Sort - Garden74

  Garden Glory Lion Pot Potte S - Krukker Terrakotta Sort - Garden74
  Denne unikke skulpturlignende potteskjuler er lavet i terrakotta og har en piercing i øret med Garden Glory logo på. Flot til både store blomster og planter. Vægt: 3 kg.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Garden Glory Lion Pot Potte S - Krukker Terrakotta Hvid - Garden75

  Garden Glory Lion Pot Potte S - Krukker Terrakotta Hvid - Garden75
  Denne unikke skulpturlignende potteskjuler er lavet i terrakotta og har en piercing i øret med Garden Glory logo på. Flot til både store blomster og planter. Vægt: 3 kg.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Garden Glory The Root Lysestage - Lysestager Aluminium Black Matte - 168

  Garden Glory The Root Lysestage - Lysestager Aluminium Black Matte - 168
  Lysestagen fra Garden Glory har et unikt design med en rodform perfekt til den kommende sæson. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Garden Glory- Unikt design.- Rodform.- Lysestagen findes i forskellige farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
Andre mærker
ilead