Andre mærker

Iittala

 • Aalto Vase blomst klar 4-dele

  Aalto Vase blomst klar 4-dele
 • Ruutu vase 115x180 mm Grå

  Ruutu vase 115x180 mm Grå
 • Teema Tallerken 17 cm perlegrå

  Teema Tallerken 17 cm perlegrå
 • Essence Dessert/Champagne/Cocktailglas 31 cl 2-pak

  Essence Dessert/Champagne/Cocktailglas 31 cl 2-pak
 • Ruutu vase 205x270 mm Kobber

  Ruutu vase 205x270 mm Kobber
 • Kastehelmi Tallerken 31,5cm Klar

  Kastehelmi Tallerken 31,5cm Klar
 • Essence Champagne 4-pak 21 cl

  Essence Champagne 4-pak 21 cl
 • Taika Tallerken 27 cm sort

  Taika Tallerken 27 cm sort
 • Teema Tallerken 26 cm hvid

  Teema Tallerken 26 cm hvid
 • Origo Tallerken 20 cm orange

  Origo Tallerken 20 cm orange
 • Taika tallerken dyb 20 cm - Sort

  Taika tallerken dyb 20 cm - Sort
 • Iittala Gaissa Drikke 2-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 1008510

  Iittala Gaissa Drikke 2-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 1008510
  Gaissa er en smuk og pæn glasserie designet af Tapio Wirkkala til Iittala. Glaset er inspireret af isformationer og vandstrøm, som er fremhævet i den stenede bund og den tynde glasskab. Passer til alle formelle og daglige lejligheder.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Raami Kaffekop m/underkop Hvid

  Raami Kaffekop m/underkop Hvid
 • Iittala Ultima Thule Øl/drikke 38 Cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008517

  Iittala Ultima Thule Øl/drikke 38 Cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008517
  Dette produkt er en del af en jubilæums-serie fra Iittala, i anledningen af Tapio Wirkkalas fødsel for 100 år siden. Produkterne i jubilæums-serien er nummereret og graveret med teksten: TW 100 Iittala 2015. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Taika Tallerken 22 cm rød

  Taika Tallerken 22 cm rød
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Citrongul - 1007717

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Citrongul - 1007717
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148

  Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148
  Designeren Kaj Franck skabte Atenan Aamu, hvilket betyder "morgen i Athen" på finsk, efter at være inspireret af Grækenland. Den smukke glasindretning danner en dekorativ draperi i vinduet. Glasindretningen skaber en blød melodisk lyd, der minder om søndag morgen kirkeklokker i Athen.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Rubin Fugl Tranebær - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 1014461

  Iittala Birds By Toikka Rubin Fugl Tranebær - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 1014461
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Opal - Vaser Glas Hvid - 1007042

  Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Opal - Vaser Glas Hvid - 1007042
  Vasen fra Alvar Aalto Collection, er en en ikonisk klassiker fra Iittala. Den tidløse vase i mundblæst glas fra Iittala's glasfabrik er den perfekte gave at forære væk og går aldrig af mode. Vasen findes i flere smukke farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 1,45l Sort - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1022979

  Iittala Taika Skål 1,45l Sort - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1022979
  Taika er en fantastisk smuk porcelænsserie designet af Heikki Orvola og Klaus Haapaniemi for Iittla. Seriens navn, Taika, betyder Magisk på finsk og dette afspejles i den smukke og fortryllende dekor som pryder hele porcelænsserien.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm Pomerans - Fyrfadsstager Glas Seville Orange - 1027711

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm Pomerans - Fyrfadsstager Glas Seville Orange - 1027711
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af glas med forskellige farver Giver et behageligt lys. Et must for den designinteresserede. Designet af Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Finland.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Vælg mellem forskellige farver. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kuru Vase Klar 25,5 cm

  Kuru Vase Klar 25,5 cm
 • Iittala Birds By Toikka Ibis - Kunstglas Glas Grøn - 1007390

  Iittala Birds By Toikka Ibis - Kunstglas Glas Grøn - 1007390
  Ibis er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Skål På Fod - Serveringsskåle Glas Klar - 1007014

  Iittala Ultima Thule Skål På Fod - Serveringsskåle Glas Klar - 1007014
  Ultima Thule Bowl fra Iittala. Denne skål er inspireret af Laplands smeltende is. Det har et karakteristisk design i glasset, og passer perfekt til mere festlige lejligheder. Designet af den finske designer Tapio Wirkkala.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Taika Espressokop - Espressokopper Porcelæn Hvid - 1012444

  Iittala Taika Espressokop - Espressokopper Porcelæn Hvid - 1012444
  Espresso Kop. Espresso Underkop sælges separat.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462

  Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 1,4l - Serveringsskåle Glas Klar - 1015297

  Iittala Kastehelmi Skål 1,4l - Serveringsskåle Glas Klar - 1015297
  Kastehelmi-skålen er perfekt, når du vil servere små portioner mad for dine gæster. Ideel til at anrette en salat som tilbehør, eller til at servere en lækker dressing i.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Snapse 5 Cl 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 1026772

  Iittala Ultima Thule Snapse 5 Cl 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 1026772
  Ultima Thule er inspireret af smeltet is i Lappland og serien er skabt af Tapio Wirkkala i 1968. Designet afspejler de tusindvis af timer som spenderes på at forfine glasblæsningens process for at fremmane den rette effekt.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Raami Champagneglas 24 cl 2-pak

  Raami Champagneglas 24 cl 2-pak
 • Aalto Fyrfadsstage Grå 6 cm

  Aalto Fyrfadsstage Grå 6 cm
 • Aalto Fyrfadsstage Pomerans 6 cm

  Aalto Fyrfadsstage Pomerans 6 cm
 • Kastehelmi Fyrfadsstage Recycled Edition 6,44 cm

  Kastehelmi Fyrfadsstage Recycled Edition 6,44 cm
 • Iittala Gaissa Øl/drikke 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008511

  Iittala Gaissa Øl/drikke 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008511
  Gaissa er en smuk og pæn glasserie designet af Tapio Wirkkala til Iittala. Glaset er inspireret af isformationer og vandstrøm, som er fremhævet i den stenede bund og den tynde glasskab. Passer til alle formelle og daglige lejligheder.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Essence Rødvins 45 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008568

  Iittala Essence Rødvins 45 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008568
  Essence Red Wine Glass Design af Alfredo Häberli fra Iittala har vundet mange designpriser og er en af ​​Iittals mest populære moderne designklassik. Designet af glasset er både æstetisk tiltalende med det minimalistiske, lette og sensuelle udtryk, men også funktionelt. Lavet af blyfri glas, de er opvaskemaskine sikkert, og de har også en stabil, men lysfod med en størrelse, der er afbalanceret i forhold til koppen. Den vigtigste egenskab af alle med et godt vinglas er selvfølgelig Smag og den tynde kop med et volumen på 45 cl er lidt større end det hvide vinglas og er specielt designet til at fange den naturlige, rigere aroma og karakteren af ​​den røde vin. Dette gør essensen rødvin glas ekstra behageligt at drikke ud af. I linje med det grundlæggende formål med serien, fleksibilitet, kan de røde vinbriller også fyldes med gode smoothies om morgenen, lækre desserter til middag og meget mere - kun Fantasineringen sætter grænserne. Det røde vin glas er perfekt til middage med din soulmate, og når det kommer til par middag eller andre parter, er de nemme at udvide i tal, når de er tilgængelige i begge pakker med 2 stk og 4 stk. .. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Fredsdue - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1007641

  Iittala Birds By Toikka Fredsdue - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1007641
  Den mest populære fugl i samlingsfuglene af Tikka er glass dyne. Fordi den smukke glasfugl er mundblæst, er hver fugl, der er lavet, unik. Denne glas dyne fra Iittala er den perfekte gave og bliver en iøjnefaldende detalje i hjemmet. Perfekt til at placere på hylden eller i skærmskabet. Der er også flere fantastiske fugle i samlingen, som med deres fantastiske detaljer sætter et personligt præg på værelset.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405

  Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405
  Mari er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig dekoration hjemme eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Det er en ny type fugl i seriefuglene af Tikka, hvor fuglene er kuppelformet og gør det muligt at placere den lille fugleanna eller andre fine genstande inde i det. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Designeren er Oiva Tokka, og en ny fugl er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Raami Aperitif s 12 Cl 2-pcs - Snaps & Avec Glas Klar - 1026948

  Iittala Raami Aperitif s 12 Cl 2-pcs - Snaps & Avec Glas Klar - 1026948
  Disse aperitif briller fra Iittala er alsidig og passer perfekt både før og efter middagen. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Sælges i sæt af to.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057701

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057701
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 1057702

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 1057702
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708

  Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Raami Karaffel 1 L Genanvendt - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blågrøn - 1060221

  Iittala Raami Karaffel 1 L Genanvendt - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blågrøn - 1060221
  Karaflen fra Iittala har et iøjnefaldende design med et struktureret glas med harmoniske, blågrønne nuancer. Den har en stor størrelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Hvert genanvendt produkt er unikt og farverne kan variere fra et produkt til et andet. Designet af Jasper Morrison. Om karaflen fra Iittala- Fra kollektionen Raami.- Genanvendt materiale.- Dette produkt er et miljøvenligt valg.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A6 10x15 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057083

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A6 10x15 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057083
  Iittala fra Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A6, 10x15 cm. Asietter Multi Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kastehelmi tallerken 17 cm - Mosgrøn

  Kastehelmi tallerken 17 cm - Mosgrøn
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Grå - 1007583

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Grå - 1007583
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Teema Fad - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1005925

  Iittala Teema Fad - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1005925
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1007051

  Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1007051
  Karaflen fra Iittala har et enkelt, holdbart design med en nordisk følelse der aldrig går af mode. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fås i flere forskellige farver. Designet af Kaj Franck. Om karaflen fra Iittala- Nordisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Øl/drikke 34 Cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008529

  Iittala Ultima Thule Øl/drikke 34 Cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1008529
  Det smukke drikkeglas fra Ultima Thule-serien er designet af Tapio Wallkala, der fik sin inspiration fra Lapplands smeltende is. Serien afspejler svenske natur med et eksklusivt design, hvor tusindvis af timer har lagt grundlaget for det honede mønster designet af Tapio Wirkkala - en af ​​Finlands mest kendte designere i den moderne kunstindustri.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka fugl - Kunstglas Glas Blå - 1007080

  Iittala Birds By Toikka fugl - Kunstglas Glas Blå - 1007080
  Blue Bird er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en god boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Taika Cappuccino Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1012471

  Iittala Taika Cappuccino Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1012471
  Cappuccino Fat. Cappuccino Kop sælges separat.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005931

  Iittala Teema Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005931
  Teema skål fra Iittala. Denne skål er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Skålen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Matteret - Fyrfadsstager Glas Frostet - 1007664

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Matteret - Fyrfadsstager Glas Frostet - 1007664
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kaffekop 22 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005482

  Iittala Teema Kaffekop 22 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005482
  En klassisk kaffekop i porcelæn fra TEEMA-serien med et tidløst og stilfuldt design. Designer Kaj Franck har udviklet en række endeløse kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver, der er perfekte til varm chokolade, kaffe eller te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Essence Dessertskål/champagne 31cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1009143

  Iittala Essence Dessertskål/champagne 31cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1009143
  Essence Cocktail Glass og Dessert Bowl Designet af Alfredo Häberli fra Iittala. Cocktailglaset har en lige så lang og smal aksel såvel som vinglas i serien. Ligeledes har den den samme lette og velafbalancerede fod og er lavet af tyndt, blyfri glas og er opvaskemaskine sikkert. Hvad skelner dette cocktailglas er den 31 CL-kop, der er større, bredere og har en kortere kant end f.eks. Champagne glas i serien. Det bredere og mere åbne design er velegnet til desserter, hvilket gør det nemt at spise og spise med en ske. Du kan også vælge at drikke champagne fra skålen, da det åbne og brede design gør champagne luftet, smagene kan blomstre, og kuldioxidet ikke får som koncentreret og palpable som med det mere traditionelle champagneglas i serien.essence cocktailglas er lige så velegnet til cocktails og velkomstdrinks med rosévin eller champagne og jordbær, samt dessert til middag og fest. Hvis du vil have et smalere champagne glas med ejendomme svarende til en champagnefløjte, essens champagne glas 21 cl i 2 stk og 4 stk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Aalto Vase 220 mm Kobber

  Aalto Vase 220 mm Kobber
 • Iittala Essence Champagne 4 Pak - Champagneglas Glas Klar - 1009139

  Iittala Essence Champagne 4 Pak - Champagneglas Glas Klar - 1009139
  Essence champagne glas designet af Alfredo Häberli fra Iittala. Formen af ​​glaset deler mange detaljer med de andre glas i serien. Ligesom vinglaset har det en lang og smal aksel, en letvægts og afbalanceret fod og er lavet af tyndt, blyfri glas og er opvaskemaskine sikkert. Hvad der gør dette glas til et champagne glas er volumenet og konstruktionen af ​​koppen. Champagne glas har en 21 cl kop, der er mindre, smalere og har en højere kant end cocktailglas i serien. Den snævrere form har egenskaber svarende til en champagnefløjte og passer bedst til dem, der ønsker en mere koncentreret aroma såvel som en langvarig og mere koncentreret kulsyre i smag. Dette er et klassisk champagne glas med essensen nutidige design og funktioner.esce champagne glas er ideelle til alle de storslåede lejligheder og øjeblikke, hvor champagne er højdepunktet. Uanset om du fejrer det nye år, giver en gave til det nyligt ægtepar eller fejrer andre milepæle i livet, er dette glas et perfekt valg. Hvis du vil have et bredere champagne glas, der airs champagne lidt mere, er der også essenscocktailglaset 31 cl i 2 stk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Kuulas - Kunstglas Blå - 1007875

  Iittala Birds By Toikka Kuulas - Kunstglas Blå - 1007875
  Kuulas er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 21cm - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1006010

  Iittala Teema Skål 21cm - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1006010
  Bowl Teema fra Iittala er den perfekte porcelænserie til alle lejligheder. Med sin enkle form og lydløs design kan Teema kombineres med enhver anden porcelænserie, hvilket gør det praktisk og nemt at bruge. Denne skål er perfekt til supper eller desserter, der kombinerer det med andre trendy produkter fra Iittala. Designet af Kaj Franck i 1950'erne. Skålen er tilgængelig i flere farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kaasa Fyrfadsstage 141x115mm / Rose Guld - Fyrfadsstager Klar - 1026607

  Iittala Kaasa Fyrfadsstage 141x115mm / Rose Guld - Fyrfadsstager Klar - 1026607
  Smuk lanterne i sin enkelhed designet af Ilkka Suppanen for Iittala. En lanterne, der spredes smukt lys og sikkerhed med en kedelig farvepalet, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet. Kaasa Lantern er lavet af mundblæst glas, mens den indre del er lavet af poleret rustfrit stål. Godt at vide: Håndvask kun.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Raami Egg Cup 2-pack White - Æggebægre Keramik Hvid - 1026943

  Iittala Raami Egg Cup 2-pack White - Æggebægre Keramik Hvid - 1026943
  Denne klassiske ægkop fra Iittala kommer i en tidløs hvid farve, og skaber en lækker morgenmadsatmosfære. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Sælges i sæt af to.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Krukke 23x15 Cm - Krukker Keramik Beige - 1052354

  Iittala Nappula Krukke 23x15 Cm - Krukker Keramik Beige - 1052354
  Nappula krukke designet af Matti Klenell. Matti Klenell er en svensk designer født i 1972 og er velkendt for sin nordisk design filosofi. Hans designs kommer til live og har en smuk karakter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Raami Skål 36 Cl - Serveringsskåle Glas Klar - 1054942

  Iittala Raami Skål 36 Cl - Serveringsskåle Glas Klar - 1054942
  Skålen fra Iittala har et alsidigt, smukt design med en afslappet følelse. Den er fremstillet af glas med en størrelse perfekt til små serveringer. Designet af Jasper Morrison. Om skålen fra Iittala- Denne skål er en del af Iittala-kollektion.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Honey - 1026887

  Iittala Teema Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Honey - 1026887
  Et klassisk krus af porcelæn fra TEEMA-serien, der har et tidløst og stilfuldt design. Designer Kaj Franck har udviklet en række endeløse kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver. Kruset er perfekt til varm chokolade, kaffe eller te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705

  Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705
  Den unikke interiørdetalje fra Iittala er designet af Oiva Toikka og udtrykker hans uendelige kreativitet og passion for glaskunst. Ægget 2021 er en del af en serie hvor et nyt æg præsenteres hvert år og bliver en smukt samlerobjekt. . Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A4 21x29 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057081

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A4 21x29 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057081
  Iittala fra Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A4, 21x29 cm. Asietter Multi Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Vintage Brown - 1061242

  Iittala Teema Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Vintage Brown - 1061242
  Et klassisk krus af porcelæn fra TEEMA-serien, der har et tidløst og stilfuldt design. Designer Kaj Franck har udviklet en række endeløse kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver. Kruset er perfekt til varm chokolade, kaffe eller te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Pearl Grey - 1061226

  Iittala Teema Tallerken 23 Cm - Asietter Stentøj Pearl Grey - 1061226
  Tallerkenen fra Iittala har klassisk, enkelt design i stentøj og porcelæn. Den har smuk kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Kaj Franck. Om tallerkenen fra Iittala- Enkelt, klassisk design.- Smuk, stilren kant.- Fremstillet af stentøj og porcelæn.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Taika Espresso Kop Sort/hvid - Espressokopper Porcelæn Blå - 1012445

  Iittala Taika Espresso Kop Sort/hvid - Espressokopper Porcelæn Blå - 1012445
  Espresso Kop. Espresso Underkop sælges separat.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Taika Mug 0.4l 15th Anniversary - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1063336

  Iittala Taika Mug 0.4l 15th Anniversary - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1063336
  Iittala fra Taika mug 0.4l 15th anniversary. Kaffekopper Sort Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Blue/brown - Kaffekopper Keramik Multi - 1065508

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Blue/brown - Kaffekopper Keramik Multi - 1065508
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Fugl Blue Charadrius 2023 - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 1066943

  Iittala Birds By Toikka Fugl Blue Charadrius 2023 - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 1066943
  Fuglen fra Iittala har et eksklusivt design i mundblæst glas som gør hvert eksemplar unikt. Den har en klassisk form med smukke, farvede fjer med en hvid baggrund. Kollektionen er kun til salg i en begrænset periode. Designet af Oiva Toikka. Om fuglen fra Iittala- Eksklusivt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Findes også som æg.- Fremstillet i Finland.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af fuglen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Teema Tallerken Honning 26 cm

  Teema Tallerken Honning 26 cm
 • Raami Serveringsskål Oval Hvid 27 cm

  Raami Serveringsskål Oval Hvid 27 cm
 • Kastehelmi Vase 15,4 cm Grå

  Kastehelmi Vase 15,4 cm Grå
 • Ultima Thule Tallerken 190 mm

  Ultima Thule Tallerken 190 mm
 • Ultima Thule Fyrfadsstage 65 mm Frosted

  Ultima Thule Fyrfadsstage 65 mm Frosted
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Mørkeblå - 1007723

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Mørkeblå - 1007723
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Essence Hvidvins 4 Stk. - Vinglas Glas Klar - 1009140

  Iittala Essence Hvidvins 4 Stk. - Vinglas Glas Klar - 1009140
  Essence hvidvinsglas er designet af Alfredo Häberli fra Iittala og er en del af Iittalas mest populære serie. Glasset har en lang og slank stilk med en tynd velafbalanceret fod. Glasset er, ligesom resten af serien, er glasset blyfrit og tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kande 20 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1006152

  Iittala Teema Kande 20 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1006152
  Stilfuld krukke designet af Kaj Franck. Dette er en af ​​Iittals mest ikoniske helte i design, og med Teema skabte en række endeløse kombinationer af former, størrelser og farver. Teema er den perfekte porcelænserie, der har hjemme, når du kan kombinere det med nogen anden serie for at skabe en smuk fabrikation. Alt du skal tilføje er et farveklik, og din duge vil være komplet.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Essence Champagne 21 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1008576

  Iittala Essence Champagne 21 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1008576
  Essence champagne glas designet af Alfredo Häberli fra Iittala. Formen af ​​glaset deler mange detaljer med de andre briller i serien. Ligesom vinglaset har det en lang og smal aksel, en letvægts og afbalanceret fod og er lavet af tyndt, blyfri glas og er opvaskemaskine sikkert. Hvad der gør dette glas til et champagne glas er volumenet og konstruktionen af ​​koppen. Champagne glas har en 21 cl kop, der er mindre, smalere og har en højere kant end cocktailbrillerne i serien. Den snævrere form har egenskaber svarende til en champagnefløjte og passer bedst til dem, der ønsker en mere koncentreret aroma såvel som en langvarig og mere koncentreret kulsyre i smag. Dette er et klassisk champagne glas med essensen nutidige design og funktioner.esce champagne briller er ideelle til alle de storslåede lejligheder og øjeblikke, hvor champagne er højdepunktet. Uanset om du fejrer det nye år, giver en gave til det nyligt ægtepar eller fejrer andre milepæle i livet, er dette glas et perfekt valg. Hvis du vil have et bredere champagne glas, der airs champagne lidt mere, er der også essenscocktailglaset 31 cl i 2 stk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase Gavesæt - Vaser Mundblæst Glas Klar - 1008572

  Iittala Alvar Aalto Vase Gavesæt - Vaser Mundblæst Glas Klar - 1008572
  Disse vaser fra Alvar Aalto Collection er uden tvivl de mest populære og ikoniske af Iittalas fantastiske produkter. Begge vaser har en transparent overflade og fremhæver blomsterne på bedste vis. Disse tidløse indretningsdetaljer er fremstillet af mundblæst glas på Iittalas glasfabrik. En perfekt gave til en du holder af. Vasernes størrelse er: 16 cm & 9,5 cm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Iskande - Vand, Kaffe & Te Glas Klar - 1007017

  Iittala Ultima Thule Iskande - Vand, Kaffe & Te Glas Klar - 1007017
  Ultima Thule Carafe er perfekt til kolde drikkevarer. Glaset kan ikke bruges til at betjene varme drikkevarer eller i mikrobølgeovn.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Iittala Taika Cappuccino Underkop Sort/hvid - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1012475

  Iittala Taika Cappuccino Underkop Sort/hvid - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1012475
  Cappuccino Fat. Cappuccino Kop sælges separat.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1005478

  Iittala Teema Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1005478
  Teema Saucer fra Iittala. Denne saucer er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Skålen er egnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Aino Aalto Tallerken 17,5 Cm - Asietter Glas Klar - 1007694

  Iittala Aino Aalto Tallerken 17,5 Cm - Asietter Glas Klar - 1007694
  Aino Aalto plade fra Iittala. Denne smukke plade er blevet inspireret af de krusninger dannet i vandet. Det er en perfekt kombination af skønhed og funktion, og er perfekt til servering af forretter eller andre mindre retter. Det blev designet i 1932 af Aino Aalto. Tåler opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Lysestager 2-pak e - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009089

  Iittala Nappula Lysestager 2-pak e - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009089
  Lysestagerne fra Iittala har et velkendt design med en smuk silhuet perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. De har en tynd, elegant stilk med en rund fod og en nordisk fremtoning perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kan også placeres i en gruppe. Designet af Matti Klenell. Om lysestagerne fra Iittala- Nappula er værdsat for det velkendte design- Nappula er også værdsat for den smukke silhuet.- Lysestagerne findes i forskellige farver.- Passer til et stearinlys med en indsnævrende fod.- Bredde: 89 mm.- Højde: 107/183 mm. Vedligeholdelse af lysestagerne- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1007578

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1007578
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Teema Fad 12x12 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1006239

  Iittala Teema Fad 12x12 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1006239
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Senta Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1008581

  Iittala Senta Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 1008581
  Senta er en dejlig, smuk og yndefuld glasserie med vinbriller og champagnebriller designet til daglig brug. Champagneglaset har en blød form med en forsigtigt buet kant og en konisk stamme, der står på en "flydende" fod med en subtil facets kant. Serien er designet af Alfredo Häberli 2001 til Iittala.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Teema Fad Firkantet 37 x 16 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1005927

  Iittala Teema Fad Firkantet 37 x 16 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1005927
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Lysestage 107 Mm - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009082

  Iittala Nappula Lysestage 107 Mm - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009082
  Lysestagen fra Iittala har et velkendt design med en smuk silhuet perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Den har en tynd, elegant stilk med en rund fod og en nordisk fremtoning perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kan også placeres i en gruppe. Designet af Matti Klenell. Om lysestagen fra Iittala- Nappula er værdsat for det velkendte design- Nappula er også værdsat for den smukke silhuet.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Passer til et stearinlys med en indsnævrende fod.- Bredde: 89 mm.- Højde: 107 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Rødvins 23 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008528

  Iittala Ultima Thule Rødvins 23 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008528
  Det smukke røde vinglas fra Ultima Thule-serien er designet af Tapio Wallkala, der fik sin inspiration fra Lapplands smeltende is. Serien afspejler svenske natur med et eksklusivt design, hvor tusindvis af timer har lagt grundlaget for det honede mønster designet af Tapio Wirkkala - en af ​​Finlands mest kendte designere i den moderne kunstindustri.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Water Green - Fyrfadsstager Glas Vandgrøn - 1007589

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Water Green - Fyrfadsstager Glas Vandgrøn - 1007589
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 25cm - Vaser Glas Hvid - 1007155

  Iittala Alvar Aalto Vase 25cm - Vaser Glas Hvid - 1007155
  Vasen fra Alvar Aalto Collection, er en en ikonisk klassiker fra Iittala. Den tidløse vase i mundblæst glas fra Iittala's glasfabrik så dagens lys første gang i 1936. Vasen er den perfekte gave at forære væk og går aldrig af mode. Vasen findes i flere smukke farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Tapio Øl 2 Pak - Ølglas Glas Klar - 1008525

  Iittala Tapio Øl 2 Pak - Ølglas Glas Klar - 1008525
  Tapio er en meget smuk og multifunktionel glasserie, der giver din tabel indstilling elegance og romantik. Likørglaset er velegnet til daglig brug såvel som til en fest. Tapio karakteriserer dampblæsningsmetoden introduceret af glasmager Tapi Wirkkala. Designet blev oprettet i 1954 og har været i produktion længere end nogen anden finsk glasserie.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Aino Aalto Kande - Vand, Kaffe & Te Glas Klar - 1007018

  Iittala Aino Aalto Kande - Vand, Kaffe & Te Glas Klar - 1007018
  Aalto Carafe er perfekt til at servere kolde drikkevarer. Glasfontænen bør ikke bruges til at betjene varme drikkevarer eller brug i mikrobølgeovnen.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Hvidvins 16 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008527

  Iittala Ultima Thule Hvidvins 16 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008527
  Det smukke hvide vin glas fra Ultima Thule-serien er designet af Tapio Walkkala, der fik sin inspiration fra Lapplands smeltende is. Serien afspejler svensk natur med et eksklusivt design, hvor tusindvis af timer har lagt grundlaget for det honede mønster designet af Tapio Wirkkala - en af ​​Finlands mest kendte designere i den moderne kunstindustri.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Lysestage 183 Mm - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009086

  Iittala Nappula Lysestage 183 Mm - Lysestager Lakeret Stål Hvid - 1009086
  Lysestagen fra Iittala har et velkendt design med en smuk silhuet perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Den har en tynd, elegant stilk med en rund fod og en nordisk fremtoning perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kan også placeres i en gruppe. Designet af Matti Klenell. Om lysestagen fra Iittala- Nappula er værdsat for det velkendte design- Nappula er også værdsat for den smukke silhuet.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Passer til et stearinlys med en indsnævrende fod.- Bredde: 89 mm.- Højde: 183 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Serveringsfad - Serveringsfad Glas Klar - 1007015

  Iittala Ultima Thule Serveringsfad - Serveringsfad Glas Klar - 1007015
  Ultima Thule servering fad fra Iittala. Dette serveringsfad er inspireret af Lapplands smeltende is. Det har et karakteristisk design i glasset, og passer perfekt til mere festlige lejligheder. Designet af den finske designer Tapio Wirkkala. Bør håndvaskes.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Tapio Hvidvins 2 Pak - Vinglas Glas Klar - 1008522

  Iittala Tapio Hvidvins 2 Pak - Vinglas Glas Klar - 1008522
  Tapio er en meget smuk og multifunktionel glasserie, der giver din tabel indstilling elegance og romantik. Velegnet til daglig brug såvel som til festen. Tapio karakteriserer dampblæsningsmetoden introduceret af glasmager Tapi Wirkkala. Designet blev oprettet i 1954 og har været i produktion længere end nogen anden finsk glasserie.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Teema Startsæt 16 Dele - Service & Startsæt Porcelæn Hvid - 1006448

  Iittala Teema Startsæt 16 Dele - Service & Startsæt Porcelæn Hvid - 1006448
  4 tallerken 21 cm, 4 tallerken 26 cm, 4 skåle 21 cm, 4 skåle 15 cm.. Køb Service & Startsæt og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Senta Rødvins 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008583

  Iittala Senta Rødvins 2-pak - Vinglas Glas Klar - 1008583
  Iittala fra Senta Rødvinsglas, 2-pak. Vinglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Essence Øl 48cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1014439

  Iittala Essence Øl 48cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1014439
  Essence Beer Glass er designet af Alfredo Häberli fra Iittala og er en meget ventet tilføjelse til denne ublu populære drikkeglasserier. Med et design, der understreger det moderne og minimalistiske designsprog af vinglaset, har Alfredo og Iittala produceret et unikt ølglass.Formerly, glasset har en moderne kopform med et smalt og kort håndtag og en let fod, der er velafbalanceret i forhold til den tynde kop. Med disse elegante former kan man forestille sig, at glasset er skarpt, men med dets blyfri kvalitetsglas er glasset også opvaskemaskine sikkert. Den vigtigste egenskab af alle med et godt ølglas er selvfølgelig smagen og den tynde Kop med et volumen på 48 CL er specielt designet til at hæve det. Med en bred bund og en kant, der læner indad, samles ølens aromaer og koncentrerer sig om næsen, mens du drikker. Formen af ​​kuppet forårsager også, at kulsyre og bobler til at cirkulere, hvilket gør det til at danne og fastholde en rigelig skumop. En kold øl har aldrig smagt bedre end i et essensølglas.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Tranebær - Vaser Glas Rød - 1014338

  Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Tranebær - Vaser Glas Rød - 1014338
  Vasen fra Alvar Aalto Collection, er en en ikonisk klassiker fra Iittala. Den tidløse vase i mundblæst glas fra Iittala's glasfabrik er den perfekte gave at forære væk og går aldrig af mode. Vasen findes i flere smukke farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Cranberry - Fyrfadsstager Glas Tranebær - 1014351

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Cranberry - Fyrfadsstager Glas Tranebær - 1014351
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 30cl - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1014066

  Iittala Taika Skål 30cl - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1014066
  Bowl Taika kommer fra finsk Iittala og er designet af Designer Klaus Haapaniemi. Skålen er lavet af højkvalitets porcelæn og har et fortryllende mønster med mystiske dyr og snoede planter i klare farver. Størrelsen af ​​skålen gør den perfekt til både morgenmadsfilen og desserten, men kan selvfølgelig bruges til andre ting. Kontakt venligst med andre dele af den populære Taika-serie for en komplet opsætning. Vælg mellem forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 60cl - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1012483

  Iittala Taika Skål 60cl - Serveringsskåle Porcelæn Rød - 1012483
  Taika skål fra Iittala. Denne skål tilhører Taika-serien, hvilket betyder "magi" på finsk, og det afspejles i det smukke design. Det står ud af mængden, og gør ethvert bord smukkere, uanset om det er hverdag eller festlige lejligheder. Skålen kan bruges dagligt, den tåler opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovn og fryser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1014460

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1014460
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Øl 60cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1015657

  Iittala Ultima Thule Øl 60cl 2-pak - Ølglas Glas Klar - 1015657
  Dette produkt er en del af en jubilæums-serie fra Iittala, i anledningen af Tapio Wirkkalas fødsel for 100 år siden. Produkterne i jubilæums-serien er nummereret og graveret med teksten: TW 100 Iittala 2015. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Essence Øl 48cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 1018246

  Iittala Essence Øl 48cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 1018246
  Essence Beer Glass er designet af Alfredo Häberli fra Iittala og er en meget ventet tilføjelse til denne ublu populære drikkeglasserier. Med et design, der understreger det moderne og minimalistiske designsprog af vinglaset, har Alfredo og Iittala produceret et unikt ølglass.Formerly, glasset har en moderne kopform med et smalt og kort håndtag og en let fod, der er velafbalanceret i forhold til den tynde kop. Med disse elegante former kan man forestille sig, at glasset er skarpt, men med dets blyfri kvalitetsglas er glasset også opvaskemaskine sikkert. Den vigtigste egenskab af alle med et godt ølglas er selvfølgelig smagen og den tynde Kop med et volumen på 48 CL er specielt designet til at hæve det. Med en bred bund og en kant, der læner indad, samles ølens aromaer og koncentrerer sig om næsen, mens du drikker. Formen af ​​kuppet forårsager også, at kulsyre og bobler til at cirkulere, hvilket gør det til at danne og fastholde en rigelig skumop. En kold øl har aldrig smagt bedre end i et essensølglas.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1026846

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1026846
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af glas med forskellige farver Giver et behageligt lys. Et must for den designinteresserede. Designet af Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Finland.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Vælg mellem forskellige farver. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Turkis - 1026880

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Turkis - 1026880
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af glas med forskellige farver Giver et behageligt lys. Et must for den designinteresserede. Designet af Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Finland.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Vælg mellem forskellige farver. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Raami White Wine s 28 Cl 2-pack - Vinglas Glas Klar - 1026946

  Iittala Raami White Wine s 28 Cl 2-pack - Vinglas Glas Klar - 1026946
  Disse hvide vinbriller fra Iittala er alsidig og passer til alle hvide whine-sorter. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Sælges i sæt af to.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Raami Candle Light 9 Cm Seville Orange - Fyrfadsstager Glas Mørk Orange - 1026953

  Iittala Raami Candle Light 9 Cm Seville Orange - Fyrfadsstager Glas Mørk Orange - 1026953
  Dette stearinlys fra Iittala er lavet af glas med et smukt teksturmønster, og spredes en hyggelig glans i rummet. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Raami Candle Light 9 Cm Pink - Fyrfadsstager Glas Lys Rosa - 1026954

  Iittala Raami Candle Light 9 Cm Pink - Fyrfadsstager Glas Lys Rosa - 1026954
  Dette stearinlys fra Iittala er lavet af glas med et smukt teksturmønster, og spredes en hyggelig glans i rummet. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Raami Bowl 62 Cl White - Serveringsskåle Keramik Hvid - 1026935

  Iittala Raami Bowl 62 Cl White - Serveringsskåle Keramik Hvid - 1026935
  Denne klassiske skål fra Iittala kommer i en tidløs hvid farve, og passer perfekt til morgenmad, supper og desserter. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Skål Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1026647

  Iittala Alvar Aalto Skål Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1026647
  Alvaar Aalto skålen er en ny tilføjelse til den klassiske glas serie fra IIttala. Skålen har samme smukke design som resten af serien og findes i forskellige indbydende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Fyrfadsstage 6cm - Fyrfadsstager Glas Seville Orange - 1051195

  Iittala Alvar Aalto Fyrfadsstage 6cm - Fyrfadsstager Glas Seville Orange - 1051195
  Fyrfadsstage fra Iittala, inspireret af Alvar Aalto's berømte design. I serien findes også vaser og skåle fremstillet af glas. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Krukke 26x15 Cm Dark Green - Krukker Keramik Mørkegrøn - 1051521

  Iittala Nappula Krukke 26x15 Cm Dark Green - Krukker Keramik Mørkegrøn - 1051521
  Nappula krukke designet af Matti Klenell. Matti Klenell er en svensk designer født i 1972 og er velkendt for sin nordisk design filosofi. Hans designs kommer til live og har en smuk karakter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Ruutu Vase 11,5x14 Cm Linen - Vaser Mundblæst Glas Hør - 1052180

  Iittala Ruutu Vase 11,5x14 Cm Linen - Vaser Mundblæst Glas Hør - 1052180
  Ruutu fra Iittala har et smukt design med en karakter som fremhæver blomster på smukkeste vis. Vasen er designet af den franske duo Ronan and Erwan Boroullec.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Ruutu Keramisk Vase 18 Cm Dark Blue - Vaser Keramik Mørkeblå - 1051700

  Iittala Ruutu Keramisk Vase 18 Cm Dark Blue - Vaser Keramik Mørkeblå - 1051700
  Denne vase fra Iittala tilhøre serien Ruutu. Ruutu er det finske ord for diamant og serien karakteriseres af det simple og symmetriske design. Vasen er designet af den franske duo Ronan and Erwan Boroullec.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Taika Siimes Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1026722

  Iittala Taika Siimes Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1026722
  Dyb tallerken fra Iittala tilhørende serien Taika. Taika betyder magisk på finsk og afspejles i seriens udsmykning. En serie som skiller sig ud og bliver lagt mærke til - både til hverdag og fest. Information: Designet af Klaus Haapaniemi Motiver med smukke farver Fremstillet af porcelæn Tåler opvaskemaskine, fryser, ovn og mikroovn . Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Taika Siimes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1026709

  Iittala Taika Siimes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1026709
  Tallerken fra Iittala tilhørende serien Taika. Taika betyder magisk på finsk og afspejles i seriens udsmykning. En serie som skiller sig ud og bliver lagt mærke til - både til hverdag og fest. Information: Designet af Klaus Haapaniemi Motiver med smukke farver Fremstillet af porcelæn Tåler opvaskemaskine, fryser, ovn og mikroovn . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Taika Siimes Kaffekop 20 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1026706

  Iittala Taika Siimes Kaffekop 20 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1026706
  Kaffekop fra Iittala tilhørende serien Taika. Taika betyder magisk på finsk og afspejles i seriens udsmykning. En serie som skiller sig ud og bliver lagt mærke til - både til hverdag og fest. Information: Designet af Klaus Haapaniemi Motiver med smukke farver Fremstillet af porcelæn Tåler opvaskemaskine, fryser, ovn og mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Raami Skål Seablue 36 Cl - Serveringsskåle Glas Havblå - 1055168

  Iittala Raami Skål Seablue 36 Cl - Serveringsskåle Glas Havblå - 1055168
  Skålen fra Iittala har et alsidigt, smukt design med en afslappet følelse. Den er fremstillet af glas med en størrelse perfekt til små serveringer. Designet af Jasper Morrison. Om skålen fra Iittala- Denne skål er en del af Iittala-kollektion.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Raami Kande 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Hvid - 1055129

  Iittala Raami Kande 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Hvid - 1055129
  Kanden fra Iittala har et smukt, alsidigt design med en afslappet følelse. Kanden er fremstillet af høj kvalitet porcelæn med en handy størrelse. Designet af Jasper Morrison. Om kanden fra Iittala- Denne kande er en del af Iittala-kollektion. Vedligeholdelse af kanden- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Honey - 1056254

  Iittala Teema Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Honey - 1056254
  Denne tallerken fra Iittala er den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Tallerken er velegnet til daglig brug, tåler opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 17 Cm - Middagstallerkner Stentøj Honey - 1052431

  Iittala Teema Tallerken 17 Cm - Middagstallerkner Stentøj Honey - 1052431
  Tallerken fra Iittala, der bliver den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. tallerkenen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Honey - 1056255

  Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Honey - 1056255
  Teema Deep Plate fra Iittala. Denne dybe tallerken er den perfekte base for bordet. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Det er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 1057033

  Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 1057033
  Karaflen fra Iittala har et enkelt, holdbart design med en nordisk følelse der aldrig går af mode. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fås i flere forskellige farver. Designet af Kaj Franck. Om karaflen fra Iittala- Nordisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Citrongul - 1057703

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Citrongul - 1057703
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057710

  Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057710
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som stor version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah - Kaffekopper Keramik Sort - 1060215

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah - Kaffekopper Keramik Sort - 1060215
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Ametist - Kaffekopper Keramik Multi - 1058862

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Ametist - Kaffekopper Keramik Multi - 1058862
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A5 15x21 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057082

  Iittala Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A5 15x21 Cm - Asietter Keramik Multi - 1057082
  Iittala fra Oiva Toikka Collection Tallerken Helle Ametist A5, 15x21 cm. Asietter Multi Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682

  Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682
  Dekorationen fra Iittala har elegant, smukt design i mundblæst glas med dygtigt håndværk perfekt til designelskeren. Designet af Oiva Toikka. Om dekorationen fra Iittala- Fremstillet af mundblæst glas.- Smukke striber.- Dygtigt håndværk.- Højde: 130 mm.- Længde: 90 mm.- Vægt: 450 g .- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061219

  Iittala Teema Tallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061219
  Denne tallerken fra Iittala er den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Tallerken er velegnet til daglig brug, tåler opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061221

  Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061221
  Teema Deep Plate fra Iittala. Denne dybe tallerken er den perfekte base for bordet. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Det er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1061229

  Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1061229
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm Hørfarvet - Dybe tallerkner Porcelæn Linen - 1061243

  Iittala Teema Dyb Tallerken 21 Cm Hørfarvet - Dybe tallerkner Porcelæn Linen - 1061243
  Teema Deep Plate fra Iittala. Denne dybe tallerken er den perfekte base for bordet. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Det er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kop 40 Cl Hørfarvet - Kaffekopper Stentøj Linen - 1061230

  Iittala Teema Kop 40 Cl Hørfarvet - Kaffekopper Stentøj Linen - 1061230
  Et krus fra serien Teema skabt af Kaj Franck, der har udviklet en række uendelige kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver. Kombiner det med nogen anden serie for at skabe et smukt udtryk. Alt du behøver for at tilføje er et stænk af farve, og din duge vil være komplet.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 23 Cm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1059140

  Iittala Teema Tallerken 23 Cm Hørfarvet - Asietter Stentøj Linen - 1059140
  Tallerkenen fra Iittala har klassisk, enkelt design i stentøj og porcelæn. Den har smuk kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Kaj Franck. Om tallerkenen fra Iittala- Enkelt, klassisk design.- Smuk, stilren kant.- Fremstillet af stentøj og porcelæn.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 17 Cm Hørfarvet - Middagstallerkner Stentøj Linen - 1059146

  Iittala Teema Tallerken 17 Cm Hørfarvet - Middagstallerkner Stentøj Linen - 1059146
  Tallerken fra Iittala, der bliver den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. tallerkenen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 15 Cm Hørfarvet - Serveringsskåle Porcelæn Linen - 1059147

  Iittala Teema Skål 15 Cm Hørfarvet - Serveringsskåle Porcelæn Linen - 1059147
  Den lille Teema Bowl fra Iittala kan bruges som en morgenmadskål eller en lille serveringsskål. Teema er en af ​​Iittala 's mest klassiske retter og det blev designet i 1950'erne af Kaj Franck. Designet er baseret på tre geometriske former: cirklen, rektanglet og pladsen. Fordi det er så enkelt og nedskaleret, kan det bruges mest af tiden og også kombineret med andre retter. Vælg mellem flere farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Teema Krus 30 Cl Hørfarvet - Kaffekopper Porcelæn Linen - 1026888

  Iittala Teema Krus 30 Cl Hørfarvet - Kaffekopper Porcelæn Linen - 1026888
  Et klassisk krus af porcelæn fra TEEMA-serien, der har et tidløst og stilfuldt design. Designer Kaj Franck har udviklet en række endeløse kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver. Kruset er perfekt til varm chokolade, kaffe eller te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Blue - 1061237

  Iittala Teema Tallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Blue - 1061237
  Denne tallerken fra Iittala er den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Tallerken er velegnet til daglig brug, tåler opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm - Asietter Stentøj Vintage Blue - 1062245

  Iittala Teema Tallerken Firkantet 160 x 160 Mm - Asietter Stentøj Vintage Blue - 1062245
  Teema plade fra Iittala. Denne plade er den perfekte base for bordindstillingen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Pladen er velegnet til daglig brug, det kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Frutta Yellow - Kaffekopper Keramik Gul - 1062498

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Frutta Yellow - Kaffekopper Keramik Gul - 1062498
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Lysestager 2-pak - Lysestager Messing - 1063110

  Iittala Nappula Lysestager 2-pak - Lysestager Messing - 1063110
  Lysestagerne fra Iittala har et velkendt design med en smuk silhuet perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. De har en tynd, elegant stilk med en rund fod og en nordisk fremtoning perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kan også placeres i en gruppe. Designet af Matti Klenell. Om lysestagerne fra Iittala- Nappula er værdsat for det velkendte design- Nappula er også værdsat for den smukke silhuet.- Lysestagerne findes i forskellige farver.- Passer til et stearinlys med en indsnævrende fod.- Bredde: 89 mm.- Højde: 107/183 mm. Vedligeholdelse af lysestagerne- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Kartio Karaffel 95 Cl eblå - Vandkarafler & Vandkander Glas Ultramarin - 1062694

  Iittala Kartio Karaffel 95 Cl eblå - Vandkarafler & Vandkander Glas Ultramarin - 1062694
  Karaflen fra Iittala har et enkelt, holdbart design med en nordisk følelse der aldrig går af mode. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fås i flere forskellige farver. Designet af Kaj Franck. Om karaflen fra Iittala- Nordisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm eblå - Fyrfadsstager Glas Ultramarin - 1066662

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm eblå - Fyrfadsstager Glas Ultramarin - 1066662
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Teema Krus 30 Cl 4 Stk - Kaffekopper Porcelæn Rød - 1006013-4pack

  Iittala Teema Krus 30 Cl 4 Stk - Kaffekopper Porcelæn Rød - 1006013-4pack
  Sæt med fire krus i porcelæn fra serien Teema. Krusene er i tidløst og stilrent formsprog, designet af Kaj Franck. Kruset er perfekt til te og kaffe.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Tallerken 24,8 Cm 2 Stk - Middagstallerkner Glas Klar - 1007057-2pack

  Iittala Kastehelmi Tallerken 24,8 Cm 2 Stk - Middagstallerkner Glas Klar - 1007057-2pack
  Smukke tallerkener fra den klassiske serie, Kastehelmi, som er en af Iittala's mest populære serier. Kastehelmi blev designet i 1964 af Oiva Toikka. Inspirationen kommer fra duggen som glitrer i græsset om morgenen. Tallerkenerne er af glas og tåler opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Collection skål 380 mm. Klar

  Iittala Alvar Aalto Collection skål 380 mm. Klar
  Glasskål fra Alvar Aalto Collection. Skålen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en fantastisk glasblæser fra Finland.
 • Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 11,4 cm. klar

  Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 11,4 cm. klar
  Glasbeholder med låg fra serien Kastehelmi, som er produceret af Iittala. Designet siges at være hentet fra den rene og naturlige form fra en dugdråbe. Smukt håndværk fra det naturskønne Finland. Skab lidt adspredelse i hjemmet og mix de forskellige størr
 • Iittala Kastehelmi skål 23 cl. mosgrøn

  Iittala Kastehelmi skål 23 cl. mosgrøn
  Kastehelmi-serien fra Iittala er designet af den finske glasdesigner Oiva Toikka tilbage i 1964, og i 2010 blev serien relanceret. Kastehelmi betyder "dugdråber", og det er tydeligt at se, hvorfor serien er blevet navngivet netop sådan. Skålen er dækket
 • Iittala Ruutu keramik vase 22,5cm Sort

  Iittala Ruutu keramik vase 22,5cm Sort
  Ruutu betyder diamant på finsk og Ruuta vasen der er fremstillet i håndlavet keramik er uden tvivl et elegant mesterværk der passer ind i alle hjem. Med sit symmetriske design og elegance kan du bruge den som et udstillingselement i hjemmet såvel som du k
 • Iittala Teema krus, 0,3 liter, vintage brun

  Iittala Teema krus, 0,3 liter, vintage brun
  Teema-serien fra Iittala er designet af den finske designer Kaj Franck. I seriens design er der lagt vægt på det moderne, det simple og det universelle. Derfor passer seriens produkter ind i alle køkkener og sammen med andre typer stel. Produkterne i Tee
 • Iittala Teema krus 40 cl. perlegrå

  Iittala Teema krus 40 cl. perlegrå
  Dette 40 cl. krus fra Iittala er en del af Teema-serien, som er designet af den finske designer Kaj Franck. Serien består af porcelænsprodukter, lige fra tallerkener til krus. Iittala er kendt for grundigt at forarbejde materialet til produkterne, og derf
 • Iittala Teema tallerken, 21 cm, hvid

  Iittala Teema tallerken, 21 cm, hvid
  Denne tallerken fra Iittalas Teema-serie er i allerhøjeste kvalitet i et enkelt og tidløst design, som betyder at den er egnet til brug både i hverdagen og til fest. Tallerkenen er fremstillet af porcelæn, og den tåler både opvaskemaskine, ovn, mikroovn o
 • Iittala Teema dyb tallerken, 15 cm, hvid

  Iittala Teema dyb tallerken, 15 cm, hvid
  Teema-serien fra Iittala er designet af den finske designer Kaj Franck. Der er lagt vægt på det universelle og det tidløse, og derfor passer denne tallerken til alle andre typer stel. Produkter fra Teema-serien er fremstillet i porcelæn af høj kvalitet, o
 • Iittala Kastehelmi fyrfadsstage, 6,4 cm.

  Iittala Kastehelmi fyrfadsstage, 6,4 cm.
  Denne smukke stage i klart glas passer perfekt i alle hjem. Iittala giver dig fyrfadsstagen fra Kastehelmi-serien, der med garanti vil passe ind i ethvert skandinavisk hjem. Oiva Toikka designdede kollektionen Kastehelmi i 1964.
 • Iittala Aalto skål, 7,5 cm. klar

  Iittala Aalto skål, 7,5 cm. klar
  Smuk skål til slik, nødder, desserter eller bare til opbevaring af småting. Fremstillet i presset glas i Iittalas glasfabrik. Perfekt som gave og som introduktion til den resterende Aalto-kollektion. Kombiner skålen med med andre dele fra serien og skab e
 • Iittala Aalto vase, 22 cm., klar

  Iittala Aalto vase, 22 cm., klar
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Iittala Aalto vase, 22 cm., mosgrøn

  Iittala Aalto vase, 22 cm., mosgrøn
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Iittala Aalto vase, 22 cm., mørk grå

  Iittala Aalto vase, 22 cm., mørk grå
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Iittala Aalto vase, 22 cm., hvid

  Iittala Aalto vase, 22 cm., hvid
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Iittala Aalto vase, 25,1 cm., mosgrøn

  Iittala Aalto vase, 25,1 cm., mosgrøn
  Klassisk vase fra Iittala, der er designet af Alvar Aalto. I 1936 skabte Alvar sin glasserie, som siden da har været den mest ikoniske serie i Iittalas sortiment. Vaserne fra denne serie er mundblæste i Finland og fås i forskellige farver og størrelser. K
 • Iittala Alvar Aalto Collection Skål, 19,5x5 cm.

  Iittala Alvar Aalto Collection Skål, 19,5x5 cm.
  En glasskål fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et håndværk som
 • Iittala Alvar Aalto Collection Skål, 19,5x5 cm., hvid

  Iittala Alvar Aalto Collection Skål, 19,5x5 cm., hvid
  En glasskål fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et håndværk som
 • Iittala Alvar Aalto Collection skål 380 mm. Hvid

  Iittala Alvar Aalto Collection skål 380 mm. Hvid
  Glasskål fra Alvar Aalto Collection. Skålen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en fantastisk glasblæser fra Finland.
 • Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., klar

  Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., klar
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det 7 af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et håndvæ
 • Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., hvid

  Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., hvid
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det 7 af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et håndvæ
 • Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. klar

  Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. klar
  En enkel vase fra serien Alvar Aalta Collection af iittala. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et
 • Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. mørkegrå

  Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. mørkegrå
  En enkel vase fra serien Alvar Aalta Collection af iittala. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et
 • Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. tranebær

  Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. tranebær
  En enkel vase fra serien Alvar Aalta Collection af iittala. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et
 • Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. hvid

  Iittala Aalto Collection vase, 16 cm. hvid
  En enkel vase fra serien Alvar Aalta Collection af iittala. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en dygtig glaspuster fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens bedste glaspustere som holder denne smukke vase i live. Et
 • Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., klar

  Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., klar
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et hå
 • Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., mørkegrå

  Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., mørkegrå
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et hå
 • Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., hvid

  Iittala Alvar Aalto Collection vase, 25,1 cm., hvid
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det nogen af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et hå
 • Iittala Alvar Aalto Collection vase, 9,5 cm., klar

  Iittala Alvar Aalto Collection vase, 9,5 cm., klar
  En unik og smuk vase, der blev designet af Alvar Aalto for Iittala tilbage i 1936. Det tidsløse design gjorde sig hurtigt bemærket og er nu en del af den populære Alvar Aalto Collection serie. Designere var en kendt og utrolig dygtig glaspuster fra Finlan
 • Iittala Alvar Aalto Collection vase, 9,5 cm., hvid

  Iittala Alvar Aalto Collection vase, 9,5 cm., hvid
  En unik og smuk vase, der blev designet af Alvar Aalto for Iittala tilbage i 1936. Det tidsløse design gjorde sig hurtigt bemærket og er nu en del af den populære Alvar Aalto Collection serie. Designere var en kendt og utrolig dygtig glaspuster fra Finlan
 • Iittala Alvar Aalto Collection blomstervase

  Iittala Alvar Aalto Collection blomstervase
  En glasvase formet som en blomst i fire dele fra den meget smukke serie Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet af Alvar Aalto i 1936 til en verdensudstilling i Paris som skulle gå af stablen året efter. Vasens form og stil har siden den gang været et
 • Iittala Alvar Aalto Collection vasesæt

  Iittala Alvar Aalto Collection vasesæt
  To smukke glasvaser i et gavesæt fra den meget smukke serie Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet af Alvar Aalto i 1936 til en verdensudstilling i Paris som skulle gå af stablen året efter. Vasernes form og stil har siden den gang været et ikon i de
 • Iittala Essence champagneglas, 4 stk.

  Iittala Essence champagneglas, 4 stk.
  Essence-serien fra Iittala er designet af Alfredo Häberli, der også står bag designet på de moderne Origo-krus fra Iittala. Essence-serien består af vinglas, der vil få enhver vin til at smage lidt bedre. Essence champagneglassene fra Iittala har et afru
 • Iittala Essence ølglas, 4 stk.

  Iittala Essence ølglas, 4 stk.
  Server de gyldne og brusende dråber i disse ølglas fra Essence-serien. Serien er designet af Alfredo Häberli, som også er manden bag den utrolig populære og farverige stelserie Origo. Ølglassene har et afrundet og balanceret udtryk, som supplerer øllens s
 • Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 5,7 cm. klar

  Iittala Kastehelmi beholder, 11,6 x 5,7 cm. klar
  Glas med låg fra serien Kastehelmi, som er produceret af Iittala. Ordet Kastehelmi betyder dugdråbe, hvilket virkelig passer til glassets unikke og dekorative design. Det er et flot håndværk fra det naturskønne Finland. Beholder fås i flere smukke farver,
 • Iittala Kastehelmi skål, 1,4 liter

  Iittala Kastehelmi skål, 1,4 liter
  En glasskål fra Iittalas serie Kastehelmi. Designeren Oiva Toikka har hentet inspirationen fra det naturskønne Finland. Designet og det dekorative glas minder op en solopgang over en lysning i skoven på en dugfrisk morgen. Skålen rummer op til 1,4 L og ha
 • Iittala Kastehelmi skål 23 cl. tranebær

  Iittala Kastehelmi skål 23 cl. tranebær
  Kastehelmi-serien fra Iittala er designet af den finske glasdesigner Oiva Toikka tilbage i 1964, og i 2010 blev serien relanceret. Kastehelmi betyder "dugdråber", og det er tydeligt at se, hvorfor serien er blevet navngivet netop sådan. Skålen er dækket
 • Iittala Kastehelmi vase, 15,4 cm., grå

  Iittala Kastehelmi vase, 15,4 cm., grå
  En tidløs vase fra Iittala-serien Kastehelmi. Glasvasens detaljerigdom er et af seriens store kendetegn, og sådan har det været lige siden 1960'erne. Detaljerne udgøres primært af de små glasperler, der også refererer til navnet Kastehelmi, som på finsk b
 • Iittala Kastehelmi vase, 15,4 cm., klar

  Iittala Kastehelmi vase, 15,4 cm., klar
  En tidløs vase fra Iittala-serien Kastehelmi. Glasvasens detaljerigdom er et af seriens store kendetegn, og sådan har det været lige siden 1960'erne. Detaljerne udgøres primært af de små glasperler, der også refererer til navnet Kastehelmi, som på finsk b
 • Iittala Kivi fyrfadsstage, 6 cm. frosted

  Iittala Kivi fyrfadsstage, 6 cm. frosted
  Fyrfadsstage der giver et smukt og hyggeligt skær på det dækkede bord. Stagerne Kivi er designet af Heikka Orvola for Iittala. De findes I flere farver, som du kan mixe og matche, som du ønsker det for at bringe personlighed ind i dit hjem. Denne fine sta
 • Iittala Kivi fyrfadsstage, 6 cm. klar

  Iittala Kivi fyrfadsstage, 6 cm. klar
  Fyrfadsstage der giver et smukt og hyggeligt skær på det dækkede bord. Stagerne Kivi er designet af Heikka Orvola for Iittala. De findes I flere farver, som du kan mixe og matche, som du ønsker det for at bringe personlighed ind i dit hjem. Denne fine sta
 • Iittala Mariskål 15,5 cm., grå

  Iittala Mariskål 15,5 cm., grå
  Disse utroligt smukke mari-skåle fra Iittala har været favoritter på middagsbordet siden 60'erne. De er faktisk så populære og eksklusive, at de er blevet samlerobjekter i mange hjem. Skålene fås i en række forskellige farver, og man kan med fordel blande
 • Iittala Mariskål 15,5 cm., regn

  Iittala Mariskål 15,5 cm., regn
  Disse utroligt smukke mari-skåle fra Iittala har været favoritter på middagsbordet siden 60'erne. De er faktisk så populære og eksklusive, at de er blevet samlerobjekter i mange hjem. Skålene fås i en række forskellige farver, og man kan med fordel blande
 • Iittala Taika krus, 40 cl.

  Iittala Taika krus, 40 cl.
  Et meget flot krus fra designeren Klaus Haapaniemi. Iittala kruset er en del af deres Taika-serie. På finsk betyder Taika magisk og det må man sige, at denne serie er. Kruset har et fint motiv med skov og fugle. Dekorer borddækningen med denne serie og la
 • Iittala Teema skål, 1,65 liter

  Iittala Teema skål, 1,65 liter
  En stilfuld og flot skål fra kollektionen Iittala Teema. Skålen har en skøn hvid farve, rummer 1,65 liter og tåler maskinopvask, mikrobølgeovn og fryser. Serien Teema er en meget smuk og alsidig kollektion med mange kombinationer af størrelser, former og
 • Iittala Teema skål, 2,5 liter

  Iittala Teema skål, 2,5 liter
  En stilfuld og flot skål fra kollektionen Iittala Teema. Skålen har en herlig hvid farve og tåler maskinopvask, mikrobølgeovn og fryser. Serien Teema er en meget smuk og alsidig kollektion med mange kombinationer af størrelser, former og farver. Den legen
 • Iittala Teema skål, 3,4 liter

  Iittala Teema skål, 3,4 liter
  En stilfuld og flot skål fra kollektionen Iittala Teema. Skålen har en herlig hvid farve og tåler maskinopvask, mikrobølgeovn og fryser. Serien Teema er en meget smuk og alsidig kollektion med mange kombinationer af størrelser, former og farver. Den legen
ilead