Lodge

 • Lodge Oval Serveringsskål Støbejern 0,47 liter

  Lodge Oval Serveringsskål Støbejern 0,47 liter
  Denne dejlige serveringsskål er perfekt, uanset om det er til hverdagsbrug eller når du har gæster. Skålen holder temperaturen utrolig god, så du kan servere både kolde og varme retter lige til bordet.
 • Lodge Oval Serveringsskål Støbejern 1,06 liter

  Lodge Oval Serveringsskål Støbejern 1,06 liter
  Dette dejlige serveringsskål er perfekt, uanset om det er hverdag eller når du har gæster. Skålen holder temperaturen utrolig god, så du kan servere både kolde og varme retter lige til bordet.
 • Lodge Rund Serveringsskål Støbejern 13 cm.

  Lodge Rund Serveringsskål Støbejern 13 cm.
  Skålen passer perfekt til alt fra grød til morgenmad til suppe til middagen. Takket være den fremragende varmefordeling og evnen til at bevare temperaturen er skålen perfekt til servering af kolde og varme retter direkte på bordet.
 • Lodge Serveringsfad Ovnfast Støbejern 34 x 26 cm

  Lodge Serveringsfad Ovnfast Støbejern 34 x 26 cm
  Fadet fungerer lige så godt til servering som til madlavning. Støbejernet skaber en utrolig god varmefordeling og en fantastisk evne til at bevare temperaturen, så maden forbliver varm, selv når den er på spisebordet.
 • Lodge Serveringsskål støbejern

  Lodge Serveringsskål støbejern
  Denne dejlige serveringsskål er perfekt, uanset om det er til hverdagsbrug eller når du har gæster. Skålen holder temperaturen utrolig godt, så du kan servere både kolde og varme retter lige til bordet.
 • Lodge Støbejernsskål, 13 cm

  Lodge Støbejernsskål, 13 cm
  Robust serveringsskål i støbejern fra Lodge. Skålen er velegnet til mysli og grød til morgenmad, til aftensmadens suppe eller til dip til fredagshyggen. Takket være støbejernets utrolige evne til at bevare temperaturer er skålen velegnet til både kolde og
Andre mærker