Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn.

Populær i serveringsskåle

 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåle Glas Blå - 7050451

  Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåle Glas Blå - 7050451
  Kunstnerisk og udtryksfuldt af Anna Ehrner, når hun er bedst. De farvede striber inde i glasset er blevet Anna's Hallmark, og flere af hendes kreationer er for nylig blevet store succeser. Skålen giver en eftertryk af det kraftfulde glas og de levende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704

  Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Large - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050450

  Kosta Boda Contrast Skål Large - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050450
  Kunstnerisk og udtryksfuldt af Anna Ehrner, når hun er bedst. De farvede striber inde i glasset er blevet Anna's Hallmark, og flere af hendes kreationer er for nylig blevet store succeser. Skålen giver en eftertryk af det kraftfulde glas og de levende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Rhombe Skål Ø15.5 cm Hvid

  Rhombe Skål Ø15.5 cm Hvid
  Denne multianvendelige skål i Rhombe-seriens velkendte kridhvide, klassiske porcelæn giver dig et utal af muligheder for en både moderne og elegant servering. Skålen har en diameter på 15,5 cm, og med en højde på 6 cm lægger den sig ind som en multianvend
 • Knabstrup Colorit, Skål, Turkis, Ø14 cm

  Knabstrup Colorit, Skål, Turkis, Ø14 cm
  Vi har brug for masser af farver i tilværelsen. Og ikke mindst på bordet! Colorit-serien er en farverig søsterserie til det klassiske Knabstrupstel fra 1960erne. Seriens skåle er skabt i et enkelt, stilrent design med en riflet bund og fås i forskellige l
 • Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Opal Green - 10540-405204-13333

  Rosenthal Junto Skål 33 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Opal Green - 10540-405204-13333
  Skålen fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for et tredimensionelt udtryk. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designeren er Tonetti Design. Om skålen fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber.- Skålen findes i forskellige farver.- Denne skål er en del af Rosenthals Junto kollektionen.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Grand Cru Soft Skål Ø: 15 cm.

  Grand Cru Soft Skål Ø: 15 cm.
  Enkel og anvendelig skål fra Grand Cru Soft, der kan bruges til både morgenmad, dessert og en lille salat. Dæk med hele stellet eller kombinér det med andet farverigt service. Grand Cru Soft stellet er et smukt og robust stel, som er skabt til at blive br
 • Mateus Oyster Skål 90 Cl - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK363

  Mateus Oyster Skål 90 Cl - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Den er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomst Skål Frøkenhat 11 CM

  Blomst Skål Frøkenhat 11 CM
  Frøkenhat er en smuk tilføjelse til Blomst serien. Skålen kommer i ny og mindre størrelse perfekt til snacks, tilbehør eller små anretninger. Skålen har samme moderne og kantede form som de eksisterende større skåle.Den unikke tre-dimensionelle bemaling g
 • Arabia Mainio Skål 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1070784

  Arabia Mainio Skål 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1070784
  Skål fra Arabia med stilrent udseende med enkle, rene linjer som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den er fremstillet af hårdført, hvidt porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om skålen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mainio.- Designet af Arabia & Irina Viippola.- Stabelbart, alsidigt design.- Perfekt til servering af forskellige snacks. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 285 mm.- Vægt: 787 g . Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blå Elements 7 cl. Skål

  Blå Elements 7 cl. Skål
  Elements så dagens lys i 2008, og er samarbejdet mellem designer, Louise Campbell og Royal Copenhagen.
 • Alessi Citrusskål 19 Cm - Serveringsskåle Rustfrit stål - 370/19

  Alessi Citrusskål 19 Cm - Serveringsskåle Rustfrit stål - 370/19
  Alessi fra Citrusskål, 19 cm, Rustfrit Stål. Serveringsskåle Rustfrit stål . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Skål, Hdclout, Råhvid

  Skål, Hdclout, Råhvid
  Glas
 • Tokyo Design Aisai Seigaiha Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 18576

  Tokyo Design Aisai Seigaiha Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 18576
  Skål fra Tokyo Design med et traditionelt, japansk mønster med blå penselstrøg for et sofistikeret og elegant touch. Den er fremstillet af slidstærkt porcelæn med en lille størrelse perfekt til at servere sushi. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Tokyo Design- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Aisai Seigaiha.- Traditionelt, japansk mønster.- Smukke, blå penselstrøg. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rhombe Serveringsskål Ø28 cm Hvid

  Rhombe Serveringsskål Ø28 cm Hvid
  Skærp sanserne med en serveringsskål i stilrene linjer til perfektion. Med den smukke serveringsskål i Rhombe-seriens velkendte kridhvide porcelæn får du en stilfuld klassiker, der giver dig et utal af muligheder for en både moderne og elegant servering.
 • Raawii Strøm Skål Med Fod Ø15 Cm - Serveringsskåle Earthenware Vaporous Grey - R5003

  Raawii Strøm Skål Med Fod Ø15 Cm - Serveringsskåle Earthenware Vaporous Grey - R5003
  Skålen fra Raawii har et elegant design i lertøj med en smuk glasur og fine farver at vælge mellem perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om skålen fra Raawii- Fremstillet af lertøj.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som vase og kande.- Fremstillet i Portugal.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Strøm.- Ø15 cm Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Barro Bowlset of 2-natural

  Barro Bowlset of 2-natural
  Hay
 • Unikko Bowl 5 DL

  Unikko Bowl 5 DL
  Marimekko
 • Swedish Grace Skål 30 cl Havre

  Swedish Grace Skål 30 cl Havre
  Den mindre skål på 30 cl erdet sikre valg til bordetselegante opdækning, bådeved morgenmad og serveringaf aftensnacks.
 • Oyoy Mellow Middagsservice 2-pak Choko/ - Serveringsskåle Silikone Pale Mint - M107300

  Oyoy Mellow Middagsservice 2-pak Choko/ - Serveringsskåle Silikone Pale Mint - M107300
  OYOY fra Mellow Middagsservice 2-pak, Choko/Pale Mint. Serveringsskåle Pale Mint Silikone. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villa Collection Fjord serveringsskål Ø22 cm Green

  Villa Collection Fjord serveringsskål Ø22 cm Green
  Villa Collection Fjord serveringsskål Ø22 cm Green
 • Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050635

  Kosta Boda Mine Skål Stor - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050635
  Ulrica Hydman-Valliens succes serie min er tilgængelig i mange forskellige levende farver og er velegnet til alle lejligheder! Disse skåle har deres egne individuelle udtryk takket være de fejende uregelmæssige farvelinjer. Du er velkommen til at servere skåle sammen med de andre produkter fra minerserien, og hvorfor ikke blande med forskellige farver for at tilføje den lille ekstra til bordindstillingen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR362A

  Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR362A
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad. Tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Stelton Pilastro Skål 15 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-505

  Stelton Pilastro Skål 15 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-505
  Skålen fra Stelton har et elegant design i mundblæst glas med en smuk, profileret yderside. Den har en art deco-æstetik med en størrelse perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Designet af Francis Cayouette. Om skålen fra Stelton- Fra kollektionen Pilastro.- Fremstillet af mundblæst glas.- Elegante riller.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vinkøler. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Tokyo Design Flora Japonica Risskål 30 Cl Crane - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16698

  Tokyo Design Flora Japonica Risskål 30 Cl Crane - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16698
  Risskålen fra Tokyo Design har traditionelt, japansk udseende med europæisk twist. Den har et smukt mønster med inspiration fra Japan. Risskålen har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Fremstillet i Japan. Om risskålen fra Tokyo Design- Unikt, håndlavet design.- Klassisk farvekombination.- Traditionelt, japansk udseende med europæisk twist.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Flora Japonica. Vedligeholdelse af risskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bloomingville rine Skål Ø22cm Lysegrå - Serveringsskåle Stentøj Sand - 17906481

  Bloomingville rine Skål Ø22cm Lysegrå - Serveringsskåle Stentøj Sand - 17906481
  Traditionel skål fra Bloomingville. Den komfortable farve giver en rustik stemning og kan bruges enten som dekoration, eller at spice op på bordindstillingen. Farveændringer kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aalto Skål 26,2x5 cm Røggrå

  Aalto Skål 26,2x5 cm Røggrå
  Den finske designpioner Alvar Aalto kombinerede enkelt design med en håndværkers ekspertise for at skabe ikoniske stykker boligindretning, der er funktionelle og skulpturelle. Hans asymmetriske bølgeform for Iittala vandt verdensudstillingen i Paris i 193
 • Guzzini Tierra Skål 29,5x21,4 Cm - Serveringsskåle Genanvendt Pet Hvid - 171200156

  Guzzini Tierra Skål 29,5x21,4 Cm - Serveringsskåle Genanvendt Pet Hvid - 171200156
  Skål fra Guzzini med kurvede former med tre sektioner perfekte til servering af forskellige snacks. Den har et håndlavet look med en ujævn, cirkulær dekoration for at tilføje en ekstra dimension til designet. Skålen er fremstillet af genanvendt PET for at reducere miljøpåvirkningen. Vælg mellem forskellige farver. 8,4 genbrugte 1,5 liters plastflasker er blevet brugt til at fremstille dette produkt. Om skålen fra Guzzini- Fremstillet af genbrugt plastikflaske.- Miljøbevidst valg.- Bæredygtigt design.- Fremstillet i Italien.- Designet af Pio & Tito Toso.- Fra kollektionen Tierra. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sorrento Appetiser sæt, 3 stk

  Sorrento Appetiser sæt, 3 stk
  De elegante dobbeltvæggede appetizerskåle i ZWILLING® Sorrento serien er designet til at holde temperaturen på dine kolde, eller varme madvarer, samt sikrer at du ikke brænder fingrene når du holder om dem. Skålene er mundblæste i borosilikatglas og tåler
 • Eva Solo Legio Nova Bowl 0,5 L White - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 887284

  Eva Solo Legio Nova Bowl 0,5 L White - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 887284
  Denne skål fra Eva Solo kommer i tre forskellige størrelser og er perfekt, om du vil servere snacks eller salat. Det tilhører Legio Nova-serien, kendetegnet ved den smukt flute dekoration. Skålen er lavet af højkvalitets porcelæn med 10 års garanti, og er både opvaskemaskine, fryser, ovn og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023953900

  Villeroy & Boch Petite Fleur Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023953900
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nordic Sea Skål, Firkantet

  Nordic Sea Skål, Firkantet
  Nordic Sea seriens farver er inspireret af vesterhavet i blæsevejr, hvert stykke med sit unikke touch og farvenuance
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåle Glas Mørkegrå - 1057142

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåle Glas Mørkegrå - 1057142
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Barro Salad Bowllarge-off-white

  Barro Salad Bowllarge-off-white
  Hay
 • Villeroy & Boch Lave Gris Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåle Lertøj Grå - 1042593160

  Villeroy & Boch Lave Gris Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåle Lertøj Grå - 1042593160
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af lertøj med en speciel glasering for et unikt udtryk. Skålen har en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Lave.- Speciel glasering for et unikt udtryk.- Fremstillet af lertøj.- Skandinavisk stil. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1066185

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1066185
  Serveringsskålen fra Rörstrand har et ikonisk design med elegant udseende med vildt strejf perfekt til hverdag og finere anledninger. Den har et dristigt bladmønster for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Anna Lerinder. Om serveringsskålen fra Rörstrand- Elegant udseende med vildt strejf.- Ikonisk design.- Fremstillet af porcelæn.- Denne serveringsskål er en del af Rörstrands Ostindia Floris kollektionen.- Mønster: Caroline Slotte, 2012. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bowl, Medium, 2 PCS, Clay Terracotta, Glaze Light Blue, 1256

  Bowl, Medium, 2 PCS, Clay Terracotta, Glaze Light Blue, 1256
  SPECIFIKATIONERFARVE: TERRACOTTA/LIGHT BLUEANTAL: 2 STKMATERIALE: LERD
 • Bitz Suppeskål Ø18cm /blå - Serveringsskåle Grå - 821261

  Bitz Suppeskål Ø18cm /blå - Serveringsskåle Grå - 821261
  Bitz skål er fremstillet i robust stentøj. Kombinationen af den udvendige matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer på indersiden, giver et spændende udtryk. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 250 grader. Du kan mixe og matche med andre stentøjsprodukter fra Bitz så du får et look som passer præcis til dig. Bitz matte og reaktive glasur gør at hver produkt er unik og farveforandringer forekommer. Ridser vil kunne ses. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack

  Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack
  6 stk skåle fra Royal Doulton, designet i samarbejde med den verdenskendte kok Gordon Ramsay. Inspirationen kommer fra det stilrene og indbydene interiør på hans restaurant Maze, Hvor formerne er morderne med dekorative cirkler. Skålene er af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blå Elements 65 cl. Skål

  Blå Elements 65 cl. Skål
  Elements så dagens lys i 2008, og er samarbejdet mellem designer, Louise Campbell og Royal Copenhagen.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pak - Serveringsskåle Melamin Grøn - 20864

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pak - Serveringsskåle Melamin Grøn - 20864
  Skålen fra Rosendahl er fremstillet af slidstærkt melamin med en let følelse perfekt til en picnic. Den har et stilrent design med en diskret, nordisk farve som harmonerer med den omgivende natur. 2-pak. Om skålen fra Rosendahl- Fra kollektionen Grand Cru Take.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Kan bruges både hjemme og på farten.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Tåler temperaturer op til -10 - +70°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Skål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 1069225

  Arabia Mainio Sarastus Skål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 1069225
  Skålen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om skålen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mumi 15 cm Skål Filifjonk grå

  Mumi 15 cm Skål Filifjonk grå
  Fillyjonk er en meget ordentlig person og mor til tre. Hun er bedst, når hun organiserer en forårs rengøring.
 • Aida Enso Skål Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17187

  Aida Enso Skål Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17187
  En stilfuld skål fra Aida med pracital design, der kan stables for at tage minimal plads i dit hjem. Det tilhører serien Enso, hvilket betyder cirkel på japansk og er et symbol på frihed, kreativitet og elegance. Det er den berømte arkitektfirma C.f Møller, der ligger bag succesen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax Base Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - B9214723

  Serax Base Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - B9214723
  Skål fra Serax med et stilrent design i hvidt porcelæn. Passer til hverdag og finere anledninger. Om skålen fra Serax- Vælg mellem forskellige størrelser.- Stilrent design.- Porcelæn.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Studio Skål Hvid

  Studio Skål Hvid
  STUDIO Skål hvid.Ø: 24,5 H: 12,5 cm
 • Ferm Living Serena Skål 18 Cm Offwhite - Serveringsskåle Ler Off-White - 1104268100

  Ferm Living Serena Skål 18 Cm Offwhite - Serveringsskåle Ler Off-White - 1104268100
  Skål fra ferm LIVING med et taktilt, håndlavet design i ler med en fyldig tekstur og et unikt mønster. Den har en reaktiv glasering for et eksklusivt indtryk. Hver Serena-skål er pakket i en smuk, genanvendelig trææske, som gør den ideel som gave. . Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra ferm LIVING- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Serena.- Skål i stentøj. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Medium Ø24cm - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR368

  Mateus Basic Østersskål Medium Ø24cm - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR368
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Terazzo Wide Bowl Classic / Stracciatella

  Terazzo Wide Bowl Classic / Stracciatella
  Splash Shallow Pasta Plate er designet i Skandinavien og hndlavet i Andalusien, Spanien. Vi anvender traditionelle keramikteknikker med terrakotta ler. Disse keramikskle er hndmalet med Lavender Splash design.
 • Our Place Side Skåle 4-pak Steam - Serveringsskåle Porcelæn Grå - CRM.SBWL.ESN.STM

  Our Place Side Skåle 4-pak Steam - Serveringsskåle Porcelæn Grå - CRM.SBWL.ESN.STM
  Skålene fra Our Place har rustikt udseende med et stabelbart design perfekt for bekvem opbevaring. De er fremstillet af genanvendt, håndmalet porcelæn som gør hvert eksemplar unikt. Skålene har adskillige anvendelsesområder med en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålene fra Our Place- Stabelbart design.- Adskillige anvendelsesområder.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som tallerken.- Skålene findes i forskellige farver.- Sælges i 4-pak. Vedligeholdelse af skålene- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Sand - ESA370

  Mateus Oyster Skål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Sand - ESA370
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovnDa serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Fumiko Bowl 14x6 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-006

  Byon Fumiko Bowl 14x6 Cm Beige/black - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 882-006
  Fumiko skål fra ByON vil være så stor til morgenmad som for en frokost suppe eller til servering af snacks. Designet er inspireret af den japanske elegance.fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax Inku serveringsskål S Ø27 cm White

  Serax Inku serveringsskål S Ø27 cm White
  Serax Inku serveringsskål S Ø27 cm White
 • GC Skål Ø15 cm Blush

  GC Skål Ø15 cm Blush
  Vi indretter os med farver på nye og spændende måder, det farvede Grand Cru er et frisk pust til borddækningen, som smukt kan kombineres med det eksisterende klassiske hvide porcelæn. Det er udvalgte hverdagsfavoritter fra det eksisterende Grand Cru-sorti

Serveringsskåle med flere formål

At bruge en lille serveringsskål som en morgenmadsskål er et praktisk valg. Disse skåle, som normalt er designet til at servere mindre portioner af mad ved større måltider, er også perfekt egnede til at indeholde morgenmadsprodukter som grød, cereal, eller frugt.

ilead