Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn. Hvis du vil se et bestemt mærke, skal du vælge det i menulisten her oppe.

Populær i serveringsskåle

 • Corona Serveringsskål 2,5 l

  Corona Serveringsskål 2,5 l
 • Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l

  Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l
 • Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400

  Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Bitz skål mat creme 10 cm

  Bitz skål mat creme 10 cm
  Bitz skål mat creme 10 cm
 • Bloomingville Sandrine Serveringsskål - Serveringsskåle Stentøj Blå - 82047631

  Bloomingville Sandrine Serveringsskål - Serveringsskåle Stentøj Blå - 82047631
  Serveringsskål i smukt spraglet mønster. Nuanceforskelle i farven kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Nebbioso Bowl 21 Cm White - Serveringsskåle Glas Sort - 265890

  Nybro Crystal Nebbioso Bowl 21 Cm White - Serveringsskåle Glas Sort - 265890
  Denne elegante skål fra Nybro Crystal tilhører serien Nebbioso, som har modtaget sin inspiration fra havet og naturen. Skålen er lavet af farvet glas, og er prydet af silhuetten af ​​reeds. Serien Nebbioso indeholder skåle, retter, vaser, der er rart at kombinere med hinanden. Avaible i farverne grå og hvid.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK362A

  Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK362A
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad. Tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bloomingville rine Skål Ø22cm Lysegrå - Serveringsskåle Stentøj Sand - 17906481

  Bloomingville rine Skål Ø22cm Lysegrå - Serveringsskåle Stentøj Sand - 17906481
  Traditionel skål fra Bloomingville. Den komfortable farve giver en rustik stemning og kan bruges enten som dekoration, eller at spice op på bordindstillingen. Farveændringer kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ370

  Mateus Basic Østersskål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ370
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovnDa serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz salatskål sort/bronze 24 cm

  Bitz salatskål sort/bronze 24 cm
  Bitz salatskålen på 24 cm er perfekt til salater. Også en rigtig flot skål til anretning og servering af fx kartofler eller som frugtfad. Den brede diameter og ikke for høje kant går skålen nem at anvende og giver den også et moderne look. Står også flot rundt i hjemmet uden indhold. Sort yderside og bronze inderside.
 • Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006020

  Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006020
  Lene Bjerre fra Amera Skål, Grå. Serveringsskåle Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ02ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Skålen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Skålen kommer i 6 forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektion.- Diameter: 160 mm.Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 35628

  Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 35628
  Skålen fra Aida er fremstillet af højkvalitets stentøj med stilfulde detaljer på kanten. Den har et tidløst design med en rustik fremtoning perfekt til ethvert hjem. Den har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om skålen fra Aida- Fra kollektionen Relief.- Stilfulde detaljer.- Slidstærkt stentøj.- Perfekt til hverdagsbrug.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria serveringsskål 18 cm., accolade

  PotteryJo Daria serveringsskål 18 cm., accolade
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • Georg Jensen Bernadotte skål 15,4 cm

  Georg Jensen Bernadotte skål 15,4 cm
  Georg Jensen Bernadotte morgenmadsskål. Skål der kan bruges til portionsskål, serveringsskål mv. Stellet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance. Diameter 15,4 cm 60 cl Tåler opvaskemaskine.
 • Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805

  Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Diameter: 280 mm.- Højde: 65 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Løgsuppeskål Med Øre - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17710

  Pillivuyt Løgsuppeskål Med Øre - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17710
  Smuk skål med slidstærkt hvidt porcelæn fra Pillivuyt. De to ører gør skålen behagelig at holde og nem at drikke. Perfekt til at varme dig selv på en kold vinterdag eller at drikke dit cool gazpacho ur.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mumi by Arabia Mumitrold skål 15 cm græsgrøn

  Mumi by Arabia Mumitrold skål 15 cm græsgrøn
  Mumitrold skål 15 cm græsgrøn Mumierne får en besked via radioen om et flyvende objekt der nærmer sig jorden. Pludselig lander det i Mumiernes køkkenhave. Mumitrolden skjuler marsmanden for både familien og især politiet der også leder efter den. Mumitrolden og marsmanden kan tale sammen takket være en magisk æske
 • Royal Copenhagen Blue Line skål 110 cl

  Royal Copenhagen Blue Line skål 110 cl
  Stor skål til servering af salater, tilbehør eller kartofler.Blue Line har en sirligt håndmalet blå linje og Royal Copenhagen stemplet. Håndmalet. Tåler opvaskemaskine. Når du køber Royal Copenhagen hos kop-kande.dk finder du brudgarantien på side 2 i din faktura.
 • Hammershøi Jul skål 21 cm

  Hammershøi Jul skål 21 cm
  Hammershøi jul skål 21 cm Det klassiske hvide Hammershøi stel har på elegant vis forvandlet sig til et julestel. Med en moderne tilgang er der referencer til den traditionelle jul og de kendetegn og farver vi forbinder med højtiden såsom julehjerter, trompeten og julekugler. Hammershøi julestellet har stadig de ikoniske Hammershøi riller og den hvide grundfarve passer sammen med det traditionelle hvide stel. Skab en behagelig og moderne julestemning når der serveres og anrettes med Hammershøi julestellet.
 • Mumi by Arabia skål Mumrikken 15 cm

  Mumi by Arabia skål Mumrikken 15 cm
  Mumi by Arabia skål 15 cm Mumrikken. Om sommeren bor den filosofiske Mumrikken i et telt nede ved åen. Om efteråret rejser han sydover til "De ensomme Bjerge" Han er fuldstændig fri og kan lide sit eget selskab men er dog samtidigt Mumitroldens bedste ven
 • Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Grå - EBCZ64MB

  Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Grå - EBCZ64MB
  Skålen fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 285 mm.- Vægt: 787 g . Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Esrum Night Skål 14cm /brun - Serveringsskåle Grå - 14533119

  Broste Copenhagen Esrum Night Skål 14cm /brun - Serveringsskåle Grå - 14533119
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ066

  Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ066
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskåle Guld - 353154

  Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskåle Guld - 353154
  Rengøres med varmt vand og tørres grundigt af. Vi foreslår at kanten jævnligt blir smurt med madolie, for at modvirke rust.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Imperial Blue Morgenskål - Serveringsskåle Blå - 1012007

  Denby Imperial Blue Morgenskål - Serveringsskåle Blå - 1012007
  Denby fra Imperial Blue Morgenskål. Serveringsskåle Blå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Høj Skål Stor - Serveringsskåle Rustfrit stål - 3586230

  Georg Jensen Bloom Høj Skål Stor - Serveringsskåle Rustfrit stål - 3586230
  Rustfrit stål. Kan vasken i opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964

  Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964
  Server surrealisme af skålen Doora Maar, funktionel og fantastisk til alt fra dip til dessert. Skålen er inspireret af den franske fotograf og poet Doora Maar, også kendt som kunstneren Pablo Picassos elskerinde.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704

  Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida RAW mini skål 3 stk. metallic brown

  Aida RAW mini skål 3 stk. metallic brown
  3 stk mini skåle der kan bruges til alt fra individuel fingersalt, snakc, smør og meget andet. Kan også se flot ud med et lys i. Diameter 7,5 cm Højde 3,8 cm RAW Metallic Brown leder tankerne hen mod en sensommeraften ved søen - den dybe ultra rå brune farve leget i den glitterende reaktive glasur. Dobbeltbrændt stentøj i højeste kvalitet. Håndlavet - hvert produkt er unikt. Ridsefri glasur Tåler ovn, frost, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Bowl 9 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069675-190

  Marimekko Siirtolapuutarha Bowl 9 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069675-190
  Siirtolapuutarha er en skål fra Marimekko i hvid stentøj med det dejlige Siirtolapuutarha mønster i sort og hvid. Skålen er perfekt til nudler eller salater og er opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser bevis.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsskål, Dottie, Sort/Hvid, dia: 13 cm

  Serveringsskål, Dottie, Sort/Hvid, dia: 13 cm
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsskål 28,4 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2701

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsskål 28,4 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2701
  Serveringsskål fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. I serien kombineres mat rå porcelæn med smuk sort farve. En serie som giver bordet et råt og autentisk look som er flot til både hverdag og fest. Stellet tåler både opvaskemaskinen og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Stelton Ora Skål 22 Cm - Serveringsskåle Rustfrit Stål Powder - 101-1

  Stelton Ora Skål 22 Cm - Serveringsskåle Rustfrit Stål Powder - 101-1
  Skålen fra Stelton har en rå følelse i rustfrit stål med en blød form. Den har en mat yderside med en skinnende inderside for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om skålen fra Stelton- Kombinér skålen med en lysestage fra Stelton.- Findes også som blå skål.- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Kun håndvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega skål 9 cl

  Royal Copenhagen Blå Mega skål 9 cl
  Royal Copenhagen Blå Mega skål 9 cl
 • Frederik Bagger Crispy Skål 50 Cl - Serveringsskåle Hvid - 10325

  Frederik Bagger Crispy Skål 50 Cl - Serveringsskåle Hvid - 10325
  Skålen fra Frederik Bagger er fremstillet af hvidt porcelæn med et enkelt, elegant mønster. Den har et klassisk design med et moderne touch. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Frederik Bagger- Beskyttende glasering.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Inspireret af et krystalglas.- Denne skål er en del af Frederik Bagger-kollektion. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt ramekin lav 4 stk - Ø9 cm

  Pillivuyt ramekin lav 4 stk - Ø9 cm
  Pillivuyt ramekin lav nr. 1. Højde 4 cm, Diameter 9 cm. 4 stk i æske 2 års brudgaranti, livslang brugsgaranti. Ramekinerne er gode til tilberedning af både kolde og varme retter og størrelsen gør den god til portionsanretning. Tåler at gå direkte fra fryser til ovn (-30 grader til +350 grader) Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Særdeles modstandsdygtigt overfor slag og stød
 • Iittala Ultima Thule Skål På Fod - Serveringsskåle Glas Klar - 1007014

  Iittala Ultima Thule Skål På Fod - Serveringsskåle Glas Klar - 1007014
  Ultima Thule Bowl fra Iittala. Denne skål er inspireret af Laplands smeltende is. Det har et karakteristisk design i glasset, og passer perfekt til mere festlige lejligheder. Designet af den finske designer Tapio Wirkkala.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 11900-800001-10570

  Rosenthal Loft Skål 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 11900-800001-10570
  Rosenthal fra Loft Skål 15 cm. Serveringsskåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533104

  Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 15cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533104
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål S - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-015w

  Byon Frances Skål S - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-015w
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i to størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz skål grå/lysblå 14 cm

  Bitz skål grå/lysblå 14 cm
  Bitz skål i stentøj med grå glasur udvendigt og blank lyseblå på indersiden. En rigtig god størrelse grøntsager, små salater, morgenmad, saucer, frugt og meget andet Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 7 cm. Diameter 14 cm
 • Stelton Hoop Serveringsskål Ø30 cm.

  Stelton Hoop Serveringsskål Ø30 cm.
  Den stilfulde serveringsskål fra Stelton Hoop-serien er designet af Unit 10, som er en skandinavisk tegnestue. Med dette samarbejde har de skabt en serveringsskål der er tidløs og stilren. Det er let at anrette en smuk salat eller pastaretter i denne rumm
 • Arabia Mumi Skål Morran - Serveringsskåle Porcelæn Mørkeblå - 1005578

  Arabia Mumi Skål Morran - Serveringsskåle Porcelæn Mørkeblå - 1005578
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mumi Serveringsskål 23 cm Tro mod sin oprindelse

  Mumi Serveringsskål 23 cm Tro mod sin oprindelse
 • Mateus Basic Østersskål Mini Ø13cm Lila - Serveringsskåle Keramik Viol - EPU24G

  Mateus Basic Østersskål Mini Ø13cm Lila - Serveringsskåle Keramik Viol - EPU24G
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Studio Pastatallerken 4-pak Blå - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 411040044

  Denby Studio Pastatallerken 4-pak Blå - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 411040044
  Pastatallerknen fra Denby har et håndlavet design med spættet finish og en praktisk størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har et naturligt udseende i stentøj hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. 4-pak. Om pastatallerknen fra Denby- Fra kollektionen Studio.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Fremstillet af stentøj.- Naturligt udseende.- Fremstillet i England Vedligeholdelse af pastatallerknen- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Medium Ø24cm - Serveringsskåle Keramik Ocean - EOC368

  Mateus Basic Østersskål Medium Ø24cm - Serveringsskåle Keramik Ocean - EOC368
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Forma skål 21 cm

  Holmegaard Forma skål 21 cm
  Forma er en serie der gør brug af kendte geometriske former som terningen, kuglen og cylinderen. Sammen skaber disse nye tidløse udseender. Forma rummer grafisk styrke i form af markante geometriske former der skærer sig ind i hinanden. Det stærke formsprog arbejder med det negative rum omkring formens konstruktion og dermed hvordan hjernen aflæser formens sammensmeltning. Diameter21 cm Højde11 cm Presset glas, klart med struktureret overflade. Tåler opvaskemaskine - max 55 °C
 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413
  Sofiero skåle har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Gunnar Cyrén er designeren af ​​Sofiero serien fra Orrefors og har været en klassisk lige siden 1961.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968

  Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968
  Suppeskålene fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om suppeskålene fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse suppeskåle er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af suppeskålene- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Frequency skål medium

  Georg Jensen Frequency skål medium
  Georg Jensen Frequency skål medium fremstillet i rustfrit stål der er håndpoleret hvilket giver den spejlblanke overflade. Diameter 18,4 cm. Frequency serien er kendt for de smukke bånd der skal afspejle både havets skønhed og dets kraft. Designet af den anerkendte amerikanske designer Kelly Wearstler der har taget udgangspunkt i designet ved kysterne og de bølger der slår ind her. Serien forener det simple, dramatiske men også det skulpturelle håndværk.
 • Aida RAW serveringsskål metallisk brun

  Aida RAW serveringsskål metallisk brun
  Giv bordet lidt ekstra god stil med denne fine serveringsskål fra Aida RAW serien. Skålen er fremstillet af håndlavet stentøj, hvilket giver masser af særpræg til borddækningen. Den har en fin farve, der passer perfekt ind i det nordiske hjem med afdæmped
 • Design Letters Breakfast Dinner Lunch Bowl Set 3-pcs Lavender - Serveringsskåle Tritan Beige - 20103024LAVNUDEBEI

  Design Letters Breakfast Dinner Lunch Bowl Set 3-pcs Lavender - Serveringsskåle Tritan Beige - 20103024LAVNUDEBEI
  Dette sæt indeholder tre runde skåle fra Design Letters, der er specielt designet til børn. Skåle er lavet af tritan og prydet af alfabetet, og er perfekt til at bruge til at gøre måltidet mere sjovt for børn. Den stilfulde typografi er lavet af den velkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen. Materialet Tritan er ideel til børn, og har følgende funktioner: fri fra BPA, BPS og EA Drop Safe Opvaskemaskine og mikrobølgeovn Sikker høj holdbarhed og modstand. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead