Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn. Hvis du vil se et bestemt mærke, skal du vælge det i menulisten her oppe.

Populær i serveringsskåle

 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåle Glas Blå - 7050451

  Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåle Glas Blå - 7050451
  Kunstnerisk og udtryksfuldt af Anna Ehrner, når hun er bedst. De farvede striber inde i glasset er blevet Anna's Hallmark, og flere af hendes kreationer er for nylig blevet store succeser. Skålen giver en eftertryk af det kraftfulde glas og de levende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704

  Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Sand - DSA0704
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Large - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050450

  Kosta Boda Contrast Skål Large - Serveringsskåle Glas Hvid - 7050450
  Kunstnerisk og udtryksfuldt af Anna Ehrner, når hun er bedst. De farvede striber inde i glasset er blevet Anna's Hallmark, og flere af hendes kreationer er for nylig blevet store succeser. Skålen giver en eftertryk af det kraftfulde glas og de levende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Sort Mega Riflet 180 cl. Skål

  Sort Mega Riflet 180 cl. Skål
  Her er stellet, der er mere end porcelæn! Det er beviset på, at selv de bedste traditioner kan holde til at blive udfordret. Det, der engang var kendt som småt og blåt, er nu også eftertragtet som stort og sort. Et samleobjekt for designelskere. Sort Mega
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Smørskål 7cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533163

  Broste Copenhagen Nordic Sea Smørskål 7cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 14533163
  Nordic Sea Butter Bowl kommer fra Broste Copenhagen. Den nordiske serie af stentøj er en klassisk brostte servering serie, som de fleste genkender. Serien passer perfekt til både hver dag og finere lejligheder. Med sit unikke udseende, der fanger forskellige elementer, kan tallerken virkelig gøre hele maleriet. Du får en rustik og noget antikke følelse af denne smukke serie, og den vil vare i lang tid. Skålen er tilgængelig i flere farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016615

  Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016615
  Skål fra Lene Bjerre med et smukt design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Lene Bjerre- Ellia er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af marmor.- Ø20 cm Vedligeholdelse af skålen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Melbwpolo

  Melbwpolo
  Flot mellemstor melaminskål med skønt blomsterprint på ydersiden og en fin lyserød farve på indersiden. Skålen er helt ideel til morgenmad, suppe, en lille blomst eller fredagsslikket. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vær opmærksom på, at produkt
 • Audo Copenhagen Taper Skål 26 Cm - Serveringsskåle Aluminium Messing - 4426839

  Audo Copenhagen Taper Skål 26 Cm - Serveringsskåle Aluminium Messing - 4426839
  Skålen fra Audo Copenhagen har et elegant, kegleformet design. Den har en smuk, symmetrisk fremtoning der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Skålen er fremstillet af aluminium med messingfinish. Designet af Colin King Studio. Om skålen fra Audo Copenhagen- Vægt: 830 g.- Designet af Colin King Studio.- Fra kollektionen Colin King Collection.- Højde: 130 mm.- Diameter: 260 mm.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Tokyo Design Flora Japonica Tayo Skål 50 Cl Crane - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16703

  Tokyo Design Flora Japonica Tayo Skål 50 Cl Crane - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16703
  Skålen fra Tokyo Design har traditionelt, japansk udseende med europæisk twist. Den har et smukt mønster med inspiration fra Japan. Skålen har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Fremstillet i Japan. Om skålen fra Tokyo Design- Unikt, håndlavet design.- Klassisk farvekombination.- Traditionelt, japansk udseende med europæisk twist.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Flora Japonica. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Skål Ø19,5cm - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 15566

  Aida Raw Skål Ø19,5cm - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 15566
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lodge Rund Serveringsskål Støbejern 13 cm.

  Lodge Rund Serveringsskål Støbejern 13 cm.
  Skålen passer perfekt til alt fra grød til morgenmad til suppe til middagen. Takket være den fremragende varmefordeling og evnen til at bevare temperaturen er skålen perfekt til servering af kolde og varme retter direkte på bordet.
 • Bastia Serveringsskål M 3,4 L Sort

  Bastia Serveringsskål M 3,4 L Sort
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Gul - EA06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Gul - EA06ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Findes også som større skål.- Skålen findes i forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosenthal Jade Salatskål 23 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-13323

  Rosenthal Jade Salatskål 23 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-13323
  Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Organic Skåle 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Northern Green - 15810

  Aida Raw Organic Skåle 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Northern Green - 15810
  Skålene fra Aida har et håndlavet design med en smuk, organisk form og en inkluderet bakke i teak. De er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om skålene fra Aida- Smuk, organisk form.- Fremstillet af stentøj.- Inkluderet bakke.- Håndlavet design.- Skålene findes i forskellige farver.- Disse skåle er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af skålene- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Gul - EA066

  Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Gul - EA066
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria serveringsskål, 23 cm, moss

  PotteryJo Daria serveringsskål, 23 cm, moss
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • Madam Stoltz Skål 25 Cl Petrol Grøn - Serveringsskåle Stentøj Petrol Green - 26-SB

  Madam Stoltz Skål 25 Cl Petrol Grøn - Serveringsskåle Stentøj Petrol Green - 26-SB
  Skålen fra Madam Stoltz har et rustikt design i stentøj med en boheme følelse perfekt til hverdag eller en fest. Den har en smuk glasur som gør hvert eksemplar unikt med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige farver. Kombinér skålen med tallerkener fra Madam Stoltz. Om skålen fra Madam Stoltz- Er værdsat for den boheme følelse- Fremstillet af stentøj.- Rustikt design.- Skålen findes i forskellige farver.- Variation i udseende kan forekomme. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Skål Pacifica 12 x 6 cm Artichoke Keramik

  Skål Pacifica 12 x 6 cm Artichoke Keramik
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det taditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæned
 • Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåle Glas Blå - 5280605813

  Byon Cia Skål Multi Blue - Serveringsskåle Glas Blå - 5280605813
  Skålen fra ByON har en bølget form i glas med inspiration fra havet perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra ByON- Fremstillet af glas.- Bredde: 305 mm.- Højde: 110 mm.- Længde: 305 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805

  Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Diameter: 280 mm.- Højde: 65 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Bowl Centerpiece Large White - Serveringsskåle Hvid - 23102

  Audo Copenhagen Kubus Bowl Centerpiece Large White - Serveringsskåle Hvid - 23102
  Audo Copenhagen fra Kubus Bowl Centerpiece Large, White. Serveringsskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., accolade

  PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., accolade
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • Bowl 12cm sq. Flat, Holiday Alphabet S, Versace

  Bowl 12cm sq. Flat, Holiday Alphabet S, Versace
  Skab en borddækning i verdensklasse med Versace's Bowl 12cm sq. flat, Holiday Alphabet S. Denne eksklusive skål er en uundværlig del af den fortryllende Holiday Alphabet-kollektion, der løfter din borddækning til nye højder af luksus og personlig char
 • Skål 1,8l Legio Nova

  Skål 1,8l Legio Nova
  Eva Trio Legio Nova er en nyfortolkning af det klassiske Eva Trio Legio stel, designet af Ole Palsby. Med sin rillede, delikate dekoration står Legio Nova smukt alene, men kan også med fordel matches med Legio stellets tidløse enkelthed. Brug Eva Trio Leg
 • Musselmalet Riflet Terrin MED LÅG 460 CL

  Musselmalet Riflet Terrin MED LÅG 460 CL
  Denne Musselmalet Riflet Terrin er et mesterværk i sig selv. Det er umuligt ikke at blive imponeret over denne skat, der for nylig blev hentet fra arkivet for at blive relanceret, og dets originale design går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Med de
 • Blå Elements 320 cl. Skål

  Blå Elements 320 cl. Skål
  Elements så dagens lys i 2008, og er samarbejdet mellem designer, Louise Campbell og Royal Copenhagen.
 • Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåle Lertøj Blå - 1042823160

  Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåle Lertøj Blå - 1042823160
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af lertøj med en speciel glasering for et unikt udtryk. Skålen har en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Lave.- Speciel glasering for et unikt udtryk.- Fremstillet af lertøj.- Skandinavisk stil. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64433

  Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64433
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7 cm- Ø12 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Taika Sato Skål 2,8 L - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1070939

  Iittala Taika Sato Skål 2,8 L - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1070939
  Skål fra Iittala med en unik stil med et farverigt, detaljeret grøntsags- og frugtmotiv for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den er fremstillet af vitroporcelæn med en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Klaus Haapaniemi. Om skålen fra Iittala- Farverigt, detaljeret grøntsags- og frugtmotiv.- Fra kollektionen Taika Sato.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Tokyo Design Flora Japonica Risskål 30 Cl Gingko - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16696

  Tokyo Design Flora Japonica Risskål 30 Cl Gingko - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 16696
  Risskålen fra Tokyo Design har traditionelt, japansk udseende med europæisk twist. Den har et smukt mønster med inspiration fra Japan. Risskålen har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn. Giv din indretning et personligt touch ved at sammensætte produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Fremstillet i Japan. Om risskålen fra Tokyo Design- Unikt, håndlavet design.- Klassisk farvekombination.- Traditionelt, japansk udseende med europæisk twist.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Flora Japonica. Vedligeholdelse af risskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rose - Serveringsskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1024450

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rose - Serveringsskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1024450
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024855

  Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024855
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skåle 3 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1057087

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skåle 3 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1057087
  Skålene fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med smukke, blå detaljer. De har en lille størrelse perfekt til borddækningen. Designet af Karen Kjældgård-Larsen. Om skålene fra Royal Copenhagen- Pakkeantal: 2- Disse skåle er en del af Royal Copenhagen-kollektion.- Kombinér skålene med tallerkener fra Royal Copenhagen. Vedligeholdelse af skålene- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax La Mère Skål Med Fod Mørke - Serveringsskåle Stentøj Brun - B5123038-704

  Serax La Mère Skål Med Fod Mørke - Serveringsskåle Stentøj Brun - B5123038-704
  Skål fra Serax med et dekorativt design i stentøj med en elegant fod og en smuk glasur. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Om skålen fra Serax- Dekorativt design.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 1-pak.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bowl, Medium, 2 PCS, Clay Terracotta, Glaze RED, 12565tr

  Bowl, Medium, 2 PCS, Clay Terracotta, Glaze RED, 12565tr
  163
 • Serax Dune Skål Ø21 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - B4023206-001

  Serax Dune Skål Ø21 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - B4023206-001
  Skål fra Serax med et stilrent, moderne design i hvidt porcelæn med en dekorativ kant. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Serax- Vælg mellem forskellige størrelser.- Stilrent design.- Porcelæn.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax La Mère Skål Ø22 Cm - Serveringsskåle Stentøj Off-White - B5123015-005

  Serax La Mère Skål Ø22 Cm - Serveringsskåle Stentøj Off-White - B5123015-005
  Skål fra Serax med et dekorativt design i stentøj med en organisk form og en smuk glasur. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Passer til hverdag og finere anledninger. Om skålen fra Serax- Vælg mellem forskellige størrelser.- Dekorativt design.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl farvet - Serveringsskåle Glas Hør - 1051168

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl farvet - Serveringsskåle Glas Hør - 1051168
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Krenit Bowl Ø 16 60 cl

  Krenit Bowl Ø 16 60 cl
  I anledning af Krenit skålens jubilæum samarbejder Normann Copenhagen med Krenchel familien og introducerer det ikoniske design i en ny, fængslende jubilæumsudgave. I tæt samarbejde med Krenchel familien præsenterer Normann Copenhagen Krenit skålen i en l
 • Swedish Grace Skål 30 cl Isblå

  Swedish Grace Skål 30 cl Isblå
  Den isblå skål (0,3 l) er det subtile og elegante valg til morgenmad, eftermiddagsbid eller desserter. Swedish Grace er et tidløst ikon.
 • Salatskål Yake

  Salatskål Yake
  Toast
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024857

  Lene Bjerre Camille Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024857
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Blomme - EPL02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Blomme - EPL02ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Skålen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Skålen kommer i forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektion.- Diameter: 150 mm.Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåle Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåle Klar - 6569212
  Orrefors fra Precious Skål. Serveringsskåle Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Raawii Omar Skål 02 - Serveringsskåle Earthenware Smoke Green - R1038

  Raawii Omar Skål 02 - Serveringsskåle Earthenware Smoke Green - R1038
  Skålen fra Raawii har et praktisk, dekorativt design i lertøj med en smuk glasur og fine farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designeren er Omar Sosa. Om skålen fra Raawii- Fremstillet af lertøj.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som karaffel og vase.- Fremstillet i Portugal.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Omar.- Ø30.8 cm Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Sovseskål 0,40 l - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 1043923406

  Villeroy & Boch Gray Pearl Sovseskål 0,40 l - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 1043923406
  Dette er en saucebåd med tallerken fra Villeroy & Bochs populære serie Grey Pearl. Sauceboat har subtile skygger i gråt og smukt brocade-lignende mønster. Med produkter fra denne serie opretter du nemt en elegant bordindstilling, der passer perfekt til finere lejligheder.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Bowl 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 14-8658-1900

  Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Bowl 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 14-8658-1900
  Villeroy & Boch fra Toy's Delight Royal Classic Bowl, 50 cl. Serveringsskåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 14 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Rosa - 45214

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 14 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Rosa - 45214
  Skålen fra Wik & Walsøe har et subtilt blomstermønster med en afdæmpet farve med en smuk, organisk form. Den har romantisk udseende med inspiration fra naturen og en bølget kant hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Skålen er fremstillet af slidstærkt benporcelæn med en høj kvalitet med en varm, hvid farve. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspiration fra naturen.- Subtilt blomstermønster.- Fremstillet af benporcelæn.- Slidstærkt materiale med en høj kvalitet.- Varm, hvid farve.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Slåpeblom. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64416

  Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64416
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7,5 cm- Ø14 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Ramenskål 18 Cm Wood/havblå - Serveringsskåle Stentøj Beige - 29882

  Bitz Ramenskål 18 Cm Wood/havblå - Serveringsskåle Stentøj Beige - 29882
  Ramenskål fra Bitz med et iøjnefaldende design med en mat yderside med en skinnende, reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Den er fremstillet af slidstærkt stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Variation i udseende kan forekomme. Designeren er Christian Bitz. Om ramenskålen fra Bitz- Ramenskålen findes i forskellige farver.- Skinnende, reaktiv glasur på indersiden.- Mat yderside.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af ramenskålen- Tåler temperaturer op til -18 & +220°C.- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Blå - EO066A

  Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Blå - EO066A
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mette Ditmer By Hand Skål - Serveringsskåle Stentøj Straw - BYHSAL38

  Mette Ditmer By Hand Skål - Serveringsskåle Stentøj Straw - BYHSAL38
  Skål fra Mette Ditmer med et håndlavet, uperfekt, naturfarvet design perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har et iøjnefaldende look i stentøj perfekt til hverdag og finere anledninger. Smukt, håndlavet design. Om skålen fra Mette Ditmer- Uperfekt look for et unikt udtryk.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Radial Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33342

  Jonathan Adler Dora Maar Radial Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33342
  Skålen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i uglaseret, mat porcelæn med ansigter hele vejen rundt for et unikt udtryk. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Om skålen fra Jonathan Adler- Fremstillet af porcelæn.- Uglaseret, mat finish.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead