Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn. Hvis du vil se et bestemt mærke, skal du vælge det i menulisten her oppe.

Populær i serveringsskåle

 • Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400

  Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l

  Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l
 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Bohus Skål Rejetråler - Serveringsskåle Glas Klar - 201500

  Nybro Crystal Bohus Skål Rejetråler - Serveringsskåle Glas Klar - 201500
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Turkis - EBTU64MB

  Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Turkis - EBTU64MB
  Skålen fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Vinter Serveringsskål 1,7 L

  Rörstrand Swedish Grace Vinter Serveringsskål 1,7 L
  En smuk serveringsskål fra porcelænsserien Swedish Grace som er fremstillet af Rörstrand. Meget populær serie i et klassisk design fra 1930'ernes Stockholm. Skålen rummer op til 1,7 liter. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn.
 • Nachtmann Bossa Nova Dipskål 8,5 Cm 4-pak - Serveringsskåle Klar - 97631

  Nachtmann Bossa Nova Dipskål 8,5 Cm 4-pak - Serveringsskåle Klar - 97631
  Nachtmann fra Bossa Nova Dipskål 8,5 cm, 4-Pak. Serveringsskåle Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serveringsskål 200 Ml. Polycarbonat

  Serveringsskål 200 Ml. Polycarbonat
  Brudsikkert plastik serveringsskålVelegnet til f.eks. kantiner, storkøkkener, catering, restauranter og caféer. Men også hospitaler, institutioner og skoler.EKSTRA HOLDBART MATERIALELETVÆGT PLASTIKMILJØVENLIGT && GENBRUGELIGTFremstilles af specialudviklet
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida RAW skål northern green 19,5 cm

  Aida RAW skål northern green 19,5 cm
  Skål med højde 8 cm. Diameter 19,5 cm RAW by Aida northern green stentøjet har en dyb grøn fyrnåle farve med små grå, næsten funklende partikler. Dette skaber en smuk kontrast som stadig er subtil og diskret og passer til den nordiske og skandinaviske borddækning. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Raw er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • Villeroy & Boch Cellini Skål 0,75l - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1046001900

  Villeroy & Boch Cellini Skål 0,75l - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1046001900
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2536

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2536
  Skål fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. I serien kombineres mat rå porcelæn med smuk sort farve. En serie som giver bordet et råt og autentisk look som er flot til både hverdag og fest. Stellet tåler både opvaskemaskinen og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rice Skål 30 Cl Coral Jungle - Serveringsskåle Melamin Rosa - MELBW-SALCO

  Rice Skål 30 Cl Coral Jungle - Serveringsskåle Melamin Rosa - MELBW-SALCO
  Skålen fra Rice er fremstillet af stærkt, slidstærkt melamin med et charmerende mønster perfekt til at live borddækningen op. Den har en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Rice- Fremstillet af melamin.- Stærkt, holdbart materiale.- Skålen findes i forskellige farver.- Passer til forskellige formål. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skål Stor - Serveringsskåle Glas Klar - 25455

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skål Stor - Serveringsskåle Glas Klar - 25455
  Blyfrit glas. Tåler microovn og maskindisk, max. 50-55 grader.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Den er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Skål Med Låg 130 cl

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Skål Med Låg 130 cl
  Denne smukke, nye tilføjelse til Blå Mega Riflet serien fra Royal Copenhagen er perfekt til både varme og kolde retter. Det gælder alt fra kartofler til kød eller en lækker salat. Låget hjælper med at holde lidt længere på varmen eller sørge for at der ikke er alverdens insekter, der sætter sig på indholdet, hvis der spises ude en sommerdag. Du kan også sagtens vælge at bruge skålen som et større dekorativt element på reolen i hjemmet.
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet skåle 35 cl. 2 stk.

  Royal Copenhagen Hvid Riflet skåle 35 cl. 2 stk.
  Royal Copenhagen Hvid Riflet skål 2 stk. 35 cl Skålene er perfekte til alt fra servering af morgenmadsproduker, snacks, frugt eller som sidetallerken med fx salat Portionsskåle
 • Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 882-023li

  Byon Florian Skål S - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 882-023li
  Giv bordet et dekorativt touch med denne skønne skål fra ByOn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Skål (2) 13cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1046363810

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Skål (2) 13cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1046363810
  Villeroy & Boch fra Anmut Platinum No.1 Skål (2), 13cm. Serveringsskåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533141

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 14533141
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Salatskål - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533407

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Salatskål - Serveringsskåle Stentøj Cream - 14533407
  Salatskålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om salatskålen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af salatskålen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Sancerre skål 2 stk. 15 cm

  Pillivuyt Sancerre skål 2 stk. 15 cm
  Sæt med to Sancerre skåle. Skålene på 15 cm er velegnet som portionsskål, suppeskål eller som mindre serveringsskål
 • Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskåle Hvid - 1209

  Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskåle Hvid - 1209
  Patchy skål fra Kajsa Cramer. Denne smukke skål er fremstillet i eksklusivt porcelæn og er håndlavet hvilke gør at hver skål er unik. Kombiner med andre produkter fra Kajsa Cramer. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS06ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Findes også som større skål.- Skålen findes i forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muubs Valley Skål Ø35 Cm - Serveringsskåle Riverstone Nature - 9210000116

  Muubs Valley Skål Ø35 Cm - Serveringsskåle Riverstone Nature - 9210000116
  Skålen fra Muubs har et rustikt design i riverstone med en taktil følelse perfekt til at live borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Muubs- Fra kollektionen Valley.- Råt, rustikt design.- Fremstillet af riverstone.- Diameter: 350 mm.- Højde: 130 mm.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Ocean - DOC0704

  Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Ocean - DOC0704
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Suppeskål Stribet - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 1062-0101

  Design House Stockholm Blond Suppeskål Stribet - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 1062-0101
  Soup Bowl fra Design House Stockholm. Denne suppe skål tilhører den stilfulde blonde serie, som er så holdbar, da det er godt udseende. Serien er kendetegnet ved striber og prikker, som giver en skandinavisk udstråling. Suppeskålen er lavet af højkvalitetsbone Kina, og kan bruges dagligt. Er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikker.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Emalje Beige - 5018176

  Sagaform Doris Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Emalje Beige - 5018176
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster og en smuk kant perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér skålen med en Doris tallerken fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Skålen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Skålsæt 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 15575

  Aida Raw Skålsæt 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 15575
  Skålsættet fra Aida har rustikt, moderne design i stentøj med tre forskellige størrelser perfekte til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålsættet fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Rustikt design.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Fra kollektionen Raw.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Skålsættet sælges i 3-pak.- Lille skål: 9,5x4,5 cm.- Mellem skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz skål grå/grå 14 cm

  Bitz skål grå/grå 14 cm
  Bitz skål i stentøj med grå glasur udvendigt og blank grå på indersiden. En rigtig god størrelse grøntsager, små salater, morgenmad, saucer, frugt og meget andet Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 7 cm. Diameter 14 cm
 • Kähler Omaggio skål 20 cm blå

  Kähler Omaggio skål 20 cm blå
  Kähler Omaggio skål 20 cm stålblå Til frugt, slik eller som pynt. Med fantastisk flot blå stribe
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Serveringsskål Blå 17,5 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Serveringsskål Blå 17,5 cm
  Server en frisk salat, kartofler, pasta eller lige hvad du ønsker i den fine serveringsskål fra Lyngby Porcelæn. Skålen er en del af Rhombe Color-serien, som består af produkter af porcelæn med det klassiske Rhombe-mønster. Den farverige serveringsskål k
 • Aida Raw Skål 19,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskåle Stentøj Midnatsblå - 15744

  Aida Raw Skål 19,5 Cm Midnight Blue - Serveringsskåle Stentøj Midnatsblå - 15744
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • By Wirth Serve Me Skål Mørke - Serveringsskåle Grå - 93

  By Wirth Serve Me Skål Mørke - Serveringsskåle Grå - 93
  Serve Me skål fra by Wirth. Serve Me skålen er i keramik og er velegnet til alt fra at opbevare krydderier til små snackskåle. Skålen suppleres pænt med Serve Me bakken.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rice Skål 30 Cl Happy Cars - Serveringsskåle Melamin Multi - MELBW-SHAC

  Rice Skål 30 Cl Happy Cars - Serveringsskåle Melamin Multi - MELBW-SHAC
  Skålen fra Rice er fremstillet af stærkt, slidstærkt melamin med et charmerende mønster perfekt til at live borddækningen op. Den har en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Rice- Fremstillet af melamin.- Stærkt, holdbart materiale.- Skålen findes i forskellige farver.- Passer til forskellige formål. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alv Serveringsskål 25cm Grå - Serveringsskåle Hvid - 45014

  Wik & Walsøe Alv Serveringsskål 25cm Grå - Serveringsskåle Hvid - 45014
  Kollektionen har de klassiske smukke og skinnende karakterstræk som Wik & Walsøe er kendte for. Materialet er holdbart feldspatporcelæn som kommer fra naturlige råvarer som kvarts, feldspat og kaolin. Feldspatporcelæn passer udemærket til både hverdag og fest. Grå serveringsskål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Skål 35 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051743

  Rörstrand Pli Blanc Skål 35 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051743
  Skålen fra Rörstrand har et moderne design i hvidt porcelæn med elegante detaljer. Den har et tidløst udseende. Perfekt til hverdag og fest. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Färg & Blanch. Om skålen fra Rörstrand- Ny kollektion.- Skålen kommer i 2 forskellige størrelser.- Inspireret af tekstil.- Denne skål er en del af Rörstrand-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål gul 11 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål gul 11 cm
  Lyngby Porcelæn Rhome Color skål 11 cm gul Rummer 0,32 liter, Diameter 11 cm Højde 6,5 cm
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Dessertskål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1043923810

  Villeroy & Boch Gray Pearl Dessertskål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1043923810
  Benporcelæn Opvaskemaskine- & Mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Salatskål 33x33cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1025253320

  Villeroy & Boch New Wave Salatskål 33x33cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1025253320
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Serax Terres De Rêves Skål Røgblå - Serveringsskåle Stentøj Smokey Blue - B5118100

  Serax Terres De Rêves Skål Røgblå - Serveringsskåle Stentøj Smokey Blue - B5118100
  Skålen fra Serax har en organisk form med en luksuriøs afslutning og kunstnerisk touch. Den er fremstillet af stentøj med en naturinspireret farve perfekt til borddækningen. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Anita Le Grelle. Om skålen fra Serax- Fremstillet af stentøj.- Organisk form.- Luksuriøs afslutning.- Skålen findes i 3 forskellige farver.- Fra kollektionen Terres De Rêves. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Gastro suppeskål grå/blå 18 cm

  Bitz Gastro suppeskål grå/blå 18 cm
  Bitz Gastro suppeskål 18 cm grå/blå En yderst flot skål der udover suppe også kan anvendes til servering af salater, frugter mv. Skålen er fremstillet i mat og blank stentøj der tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 grader Den matte og reaktive glasur gør at ikke to skåle er ens. Ridser og skæremærker vil ses efter brug - hvilket ikke er en fejl Diameter 18 cm Højde 4,8 cm
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 25 Cm - Serveringsskåle Grå - 353120

  Normann Copenhagen Krenit Skål 25 Cm - Serveringsskåle Grå - 353120
  Materiale: Stål. Vægt: 1082 gr. Rengøres med varmt vand og tørres grundigt af. Vi foreslår at kanten jævnligt blir smurt med madolie, for at modvirke rust.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Mørkeblå - 201907

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Mørkeblå - 201907
  Skålen fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Den har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om skålen fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet skål 35 cl

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet skål 35 cl
  Royal CopenhagenBlå Mega Riflet portionsskål 35 cl. Denne smukke og unikke Royal Copenhagen skål er et oplagt serveringsstel til bordet uanset om det er på hverdagsbordet eller det helt store festbord. Blå Mega Riflet er en del af Royal Copenhagens mest traditionelle serier. Blå Mega Riflet bryder det klassiske Musselmalede stel på en ungdommelig og dramatisk måde. Design: Karen Kjældgård-Larsen.
 • CONIX Serveringsskål Sort 0,25L

  CONIX Serveringsskål Sort 0,25L
 • Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Gul - 506840

  Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Gul - 506840
  HAY fra Rainbow Skål S, Ljusgul. Serveringsskåle Gul . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sandrine Serveringsskål Blå Stentøj

  Sandrine Serveringsskål Blå Stentøj
 • Knabstrup Colorit Skål Lys Grøn 14 cm

  Knabstrup Colorit Skål Lys Grøn 14 cm
  Denne smukke skål fra Knabstrups serie Colorit giver farvespil i dit køkken og på morgenbordet. Brug den eksempelvis til at servere skyr med topping eller en mindre portion salat. Den meget sarte farve passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Skålene har elegante rifler i bunden og fås i et hav af forskellige farver og glasurer. De stilrene skåle kan derfor nemt mixes med hinanden eller matches med andre steltyper. Knabstrups skåle tåler desuden mikroovn og opvaskemaskine.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 25cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533107

  Broste Copenhagen Nordic Coal Skål 25cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 14533107
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Farveforandringer forekommer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283907903

  Byon Poppy Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283907903
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 110 mm.- Højde: 50 mm.- Længde: 110 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Skål 60 Cl Grøn / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Multi - MA02BL

  Madam Stoltz Skål 60 Cl Grøn / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Multi - MA02BL
  Skålen fra Madam Stoltz har et rustikt design i stentøj med en boheme følelse perfekt til hverdag eller en fest. Den har en smuk glasur som gør hvert eksemplar unikt med en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Kombinér skålen med tallerkener fra Madam Stoltz. Om skålen fra Madam Stoltz- Er værdsat for den boheme følelse- Fremstillet af stentøj.- Rustikt design.- Skålen findes i forskellige farver.- Variation i udseende kan forekomme. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 60 Cl - Serveringsskåle Lertøj Blå - 10-4261-1900

  Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 60 Cl - Serveringsskåle Lertøj Blå - 10-4261-1900
  Denne skål tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch, imponerer med sine intensive farver, organiske former og skandinaviske design. Serien er fremstillet i stentøj som er glaseret i hånden.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida RAW glasperle skål Smoke 20,5 cm

  Aida RAW glasperle skål Smoke 20,5 cm
  RAW Creative glasperle stel fletter det rå naturlige look sammen et smukt dog simpelt design i nordiske farvetoner. RAW-glasperlekollektionen er lavet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Kombiner gerne glaskollektionen med dit RAW stentøjfor atgive dybdesamt smukke ognye dimmensioner i din borddækning. Også flot til at servere i. Kan vaskes i opvaskemaskine ved glasprogram på max 55 °C
 • Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR066A

  Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR066A
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Stelton Pilastro Skål 23 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-506

  Stelton Pilastro Skål 23 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-506
  Skålen fra Stelton har et elegant design i mundblæst glas med en smuk, profileret yderside. Den har en art deco-æstetik med en størrelse perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Designet af Francis Cayouette. Om skålen fra Stelton- Fra kollektionen Pilastro.- Fremstillet af mundblæst glas.- Elegante riller.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vinkøler. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead