Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn. Hvis du vil se et bestemt mærke, skal du vælge det i menulisten her oppe.

Populær i serveringsskåle

 • Corona Serveringsskål 2,5 l

  Corona Serveringsskål 2,5 l
 • Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400

  Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l

  Swedish grace, sne Serveringsskål 1,7 l
 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Denby Studio Blue Pastaskål - Serveringsskåle Stentøj Grå - 426010044

  Denby Studio Blue Pastaskål - Serveringsskåle Stentøj Grå - 426010044
  Denby fra Studio Blue Pastaskål, Grå. Serveringsskåle Grå Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Mega Skål 26 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 10399

  Frederik Bagger Crispy Mega Skål 26 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 10399
  Crispy Mega skål fra Frederik Bagger i miljøvenligt, ugiftigt krystalglas. Skålen er perfekt til hverdag og fest. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Frederik Bagger- 10-års garanti. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Studio Skål 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 426042007

  Denby Studio Skål 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 426042007
  Skålen fra Denby har et håndlavet design med spættet finish. Den har et naturligt udseende i stentøj hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. 4-pak. Om skålen fra Denby- Fra kollektionen Studio.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet af stentøj.- Naturligt udseende.- Fremstillet i England Vedligeholdelse af skålen- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Passion Skål Ø17cm 4-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19287

  Aida Passion Skål Ø17cm 4-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19287
  Passion er støbt i det fineste benporcelæn, hvilket er næsten transparent når det holdes mod lyset. Den cremede farve og silkeglatte glasur understreger de romantiske undertoner. Passion er for den moderne romantiker som ønsker et minimalistisk stel med bare 6 dele, men utallige kombinationer. Passion tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605203

  Byon Cara Bowl S - Serveringsskåle Håndblæst Glas Beige - 5280605203
  ByON fra Cara Bowl S, Beige. Serveringsskåle Beige Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ370

  Mateus Basic Østersskål Large Ø31cm - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ370
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovnDa serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskåle Rød - 353070

  Normann Copenhagen Krenit Skål 38 Cm - Serveringsskåle Rød - 353070
  Materiale: Stål. Vægt: 2125 gr. Rengøres med varmt vand og tørres grundigt af. Vi foreslår at kanten jævnligt blir smurt med madolie, for at modvirke rust.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål Rustfrit 2,8 L - Serveringsskåle Stål - 89520

  Heirol Skål Rustfrit 2,8 L - Serveringsskåle Stål - 89520
  Skålen fra Heirol har elegant, tidløst design i rustfrit stål med et komfortabelt håndtag på siden for nem anvendelse. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug perfekt til både madlavning og bagning. Vælg mellem forskellige størrelser. Et must i ethvert køkken. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Komfortabelt håndtag.- Bæredygtig kvalitet.- Elegant design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til både madlavning og bagning. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hammershøi skål indigo blå 17 cm

  Hammershøi skål indigo blå 17 cm
  Kähler Hammershøi skål Ø17 cm indigo blå. Flot skål med de kendte Hammershøi riller. I en fantastisk indigo farve der passer ind alle steder i hjemmet. Kun fantasien begrænser hvad der kan puttes i skålen.
 • Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968

  Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968
  Suppeskålene fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om suppeskålene fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse suppeskåle er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af suppeskålene- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2536

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2536
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 240 mm.- Vægt: 620 g . Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Höganäs Skål 1,50 L Blank - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 1010992

  Höganäs Skål 1,50 L Blank - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 1010992
  Alle stentøj fra Höganäs Keramik kan gå i opvaskemaskinen, tåler mikroovn og er ovnfast.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm Sort / - Serveringsskåle Stentøj Brun - 206260220

  House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm Sort / - Serveringsskåle Stentøj Brun - 206260220
  Serveringsskålen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om serveringsskålen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 70 mm.- Diameter: 220 mm. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Sancerre skål 2 stk. 15 cm

  Pillivuyt Sancerre skål 2 stk. 15 cm
  Sæt med to Sancerre skåle. Skålene på 15 cm er velegnet som portionsskål, suppeskål eller som mindre serveringsskål
 • Villeroy & Boch Smørskål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4153-1800

  Villeroy & Boch Smørskål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4153-1800
  Smørskålen fra Villeroy & Boch har et tidløst design perfekt til hverdag og finere anledninger. Den er fremstillet af hvidt porcelæn. Om smørskålen fra Villeroy & Boch- Denne smørskål er en del af Villeroy & Boch-kollektion. Vedligeholdelse af smørskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Bowl 18x6 Cm Asparagus - Serveringsskåle Stentøj Beige - 750-004w

  Byon Bowl 18x6 Cm Asparagus - Serveringsskåle Stentøj Beige - 750-004w
  Asparges skål er lavet af jordiske farver og har en rustik stemning, der understreger fødevarearrangementet på pladen. At være i stand til at tjene maden på en sådan måde, som det fortjener, forbedrer middagens følelse og gør det mere sjovt at tilbringe tid i køkkenet. Skålen tilhører serien asparges, en samling, der også indeholder plader og skåle i flere størrelser, krus og karafes. Alle dele er lavet af nyt knogle, slidstærkt porcelæn, der er designet til at vare i lang tid. Supplement aftenspladen med flere tilbehør, eller bland med en anden porcelæn fra ved og lav et unikt sæt.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Dacore salatskål sort 24 cm

  Dacore salatskål sort 24 cm
  Sort salatskål i stentøj 24 cm.Da skålen er fremstillet i stentøj er hvert produkt unikt og ridser samt skæremærker kan forekomme ved brug.Tåler ovn op til 190°C og mikrobølgeovn.
 • By Lassen Kubus Bowl Centerpiece Large Black - Serveringsskåle Sort - 23002

  By Lassen Kubus Bowl Centerpiece Large Black - Serveringsskåle Sort - 23002
  by Lassen fra Kubus Bowl Centerpiece Large, Black. Serveringsskåle Sort . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Skål 0,75l - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023951900

  Villeroy & Boch Petite Fleur Skål 0,75l - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023951900
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lind Dna Stoneware Skål 11x10 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 991433

  Lind Dna Stoneware Skål 11x10 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sand - 991433
  Skålen fra Lind DNA har håndlavet, elegant design i stentøj med blød kurvet, smuk form perfekt til at live borddækningen op. Den har bæredygtigt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Lind DNA- Håndlavet, elegant design.- Blød kurvet, smuk form.- Fremstillet af stentøj.- Bæredygtigt materiale.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Curve Stoneware.- Findes også som middagstallerken.- Varmeresistent op til 270 °C.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Bredde: 100 mm.- Højde: 60 mm.- Længde: 110 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Passion Skål Ø26cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19225

  Aida Passion Skål Ø26cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19225
  Passion er støbt i det fineste benporcelæn, hvilket er næsten transparent når det holdes mod lyset. Den cremede farve og silkeglatte glasur understreger de romantiske undertoner. Passion er for den moderne romantiker som ønsker et minimalistisk stel med bare 6 dele, men utallige kombinationer. Passion tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066A

  Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066A
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Lyseblå - EOS363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Den er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Hattifnatterne - Serveringsskåle Porcelæn Orange - 1005315

  Arabia Mumi Skål Hattifnatterne - Serveringsskåle Porcelæn Orange - 1005315
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz pastaskål grå/lyserød 20 cm

  Bitz pastaskål grå/lyserød 20 cm
  Bitz pastaskålen er fremstillet i robust stentøj med matgrå yderside og blank lyserød inderside. Server den lækreste pasta, en skøn salat, en rar suppe eller en syndig dessert i skålen. Den dybe tallerken på en helt nu og farvestrålende måde. Skålen har en flot reaktiv glasur der fremhæver stentøjets glød. Dette gør samtidigt at ikke 2 skåle er ens. Kan fint blandes med de andre farver i Bitz serien. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn op til 220 grader samt fryser. Pastatallerken
 • Stelton Pilastro Skål 15 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-505

  Stelton Pilastro Skål 15 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - x-505
  Skålen fra Stelton har et elegant design i mundblæst glas med en smuk, profileret yderside. Den har en art deco-æstetik med en størrelse perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Designet af Francis Cayouette. Om skålen fra Stelton- Fra kollektionen Pilastro.- Fremstillet af mundblæst glas.- Elegante riller.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vinkøler. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova serveringsskål 3,3 liter

  Eva Trio Legio Nova serveringsskål 3,3 liter
  Denne smukke og rummelige serveringsskål fra Eva Trio giver borddækningen et løft. Det stilrene porcelæn og det minimalistiske design giver en lækker indramning af din mad, så du kan servere med stil. Skålen kommer med en kapacitet på 3,3 liter og er derf
 • Bitz Bowl 14 Cm Black/green - Serveringsskåle Stentøj Sort - 821371

  Bitz Bowl 14 Cm Black/green - Serveringsskåle Stentøj Sort - 821371
  Bitz serverer skåle lavet af stentøj. Hver skål er forsynet med en reaktiv glasur på ydersiden, der giver hver skål et unikt udseende og en smuk kontrast til de forskellige farver i skåle på indersiden.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sukkerskål 15 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017342

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sukkerskål 15 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017342
  Denne smukt håndmalede skål fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lexington Stoneware Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 100081012720-ONE

  Lexington Stoneware Skål - Serveringsskåle Stentøj Beige - 100081012720-ONE
  Skålen fra Lexington har et charmerende look med håndtegnede detaljer og et klassisk logo på forsiden. Den er fremstillet af fint ler med slidstærk, ridsefast finish. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Lexington- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Stoneware.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Østersskål Mini Ø13cm - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR24G

  Mateus Basic Østersskål Mini Ø13cm - Serveringsskåle Keramik Lys Rosa - ELR24G
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Nippon Skål 24 Cm - Serveringsskåle Glas Frost - 273500

  Nybro Crystal Nippon Skål 24 Cm - Serveringsskåle Glas Frost - 273500
  Skålen fra Nybro Crystal har et håndmalet, unikt design i glas i to forskellige farver at vælge imellem. Den har et smukt mønster med kontrasterende farver for et sofistikeret og elegant touch. Dette er et kunstværk. Designet af Anders Lindblom. Om skålen fra Nybro Crystal- Fremstillet af glas.- Håndmalet design.- Fra kollektionen Nippon.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Findes også som mindre skål. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Skålsæt 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Arctic White - 16036

  Aida Raw Skålsæt 3-pak - Serveringsskåle Stentøj Arctic White - 16036
  Skålsættet fra Aida har rustikt, moderne design i stentøj med tre forskellige størrelser perfekte til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålsættet fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Rustikt design.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Fra kollektionen Raw.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Skålsættet sælges i 3-pak.- Lille skål: 9,5x4,5 cm.- Mellem skål: 13,5x6 cm.- Stor skål: 19,5x8 cm. Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz salatskål sort/lilla 24 cm

  Bitz salatskål sort/lilla 24 cm
  Bitz salatskålen på 24 cm er perfekt til salater. Også en rigtig flot skål til anretning og servering af fx kartofler eller som frugtfad. Den brede diameter og ikke for høje kant går skålen nem at anvende og giver den også et moderne look. Står også flot rundt i hjemmet uden indhold. Sort yderside og lilla inderside.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14309

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14309
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 201906

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 201906
  Skålen fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med skinnende finish og et dekorativt mønster. Den har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om skålen fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen kvadratisk skål 11x11 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen kvadratisk skål 11x11 cm
  En særdeles alsidig skål der kan anvendes til alt fra slik, frugt, tapas, snacks og meget mere. Kombineres flot med de andre skåle og fade fra Nordic Kitchen. Skålene kan stables, Fremstillet i stentøj. 11x11 cm Højde 4 cm Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440

  Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440
  Denne skål fra Arabia repræsenterer det usynlige barn Ninni, som er kendt fra Tove Janssons historie "Historien om det usynlige barn". tallerken med Ninni udgives i 2019, da det er samme år, at FN-konventionen fejrer 30 år. Skålen er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine, mikroovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåle Termoplast Organic Green - 3805668

  Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåle Termoplast Organic Green - 3805668
  Skålen fra Koziol er perfekt til både indendørs og udendørs brug og er fremstillet af miljøvenlig, genanvendelig cellulose. Den har et stilrent look med en jordagtig, organisk farve, et subtilt stænkmønster og en blank inderside. Det økologiske, cellulosebaserede materiale er 100% genanvendeligt, lavet af 100% rent materiale og er 100% fri for skadelige stoffer. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Ole Palsby. Om skålen fra Koziol- 100% genanvendelig.- Melaminfri.- BPA-fri.- Perfekt til en picnic.- Skålen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som lignende dørslag.- Tåler maskinopvask.- Denne skål er en del af Koziol-kollektionen.- Skålen findes i 2 forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Skålesæt Wood/Ocean 4 Stk. 12 Cm

  Bitz Skålesæt Wood/Ocean 4 Stk. 12 Cm
  Mat, brunglaseret stentøj med den kendte reaktive glasur der giver ekstra glød og hver del unik. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader samt ovn op til 220 °C
 • Bitz Pastaskål Wood/Ocean 20 Cm

  Bitz Pastaskål Wood/Ocean 20 Cm
  Mat, brunglaseret stentøj med den kendte reaktive glasur der giver ekstra glød og hver del unik. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader samt ovn op til 220 °C
 • Dorre Alva Raisin And Almond Bowls 2-pack - Serveringsskåle Keramik Hvid - 5-6203

  Dorre Alva Raisin And Almond Bowls 2-pack - Serveringsskåle Keramik Hvid - 5-6203
  Et sæt fra Dorre, der indeholder en rosin og mandelskål, der er perfekt til julefejringen. De er lavet af keramik og er dekoreret med en rød, charmerende tekst.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Låg til Conix Serveringsskål 3 liter

  Låg til Conix Serveringsskål 3 liter
 • Bitz miniskåle sort/ assorteret 7,5 cm

  Bitz miniskåle sort/ assorteret 7,5 cm
  Bitz miniskålesæt 4 stk. ass. mat sorte udvendig og shiny lysblå, kobolt blå, grøn, grå indvendig. Dia: 7,5 cm. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur, der giver det ekstra glød.Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220gr. Bitz matte og reaktive glasur gør hvert produkt unikt. Christian Bitz
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964

  Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964
  Server surrealisme af skålen Doora Maar, funktionel og fantastisk til alt fra dip til dessert. Skålen er inspireret af den franske fotograf og poet Doora Maar, også kendt som kunstneren Pablo Picassos elskerinde.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Skål Sancerre Lille - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17768

  Pillivuyt Skål Sancerre Lille - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 17768
  Smuk skål fra Pillivuyt. Skålen passer perfekt som en serveringsskål til salat, champignonskål eller som serveringsskål. Vælg mellem flere størrelser!. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 32 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 201902

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 32 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 201902
  Skålen fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med et skinnende finish og et dekorativt mønster. Den har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben. Om skålen fra Lyngby Porcelæn- Fra kollektionen Rhombe Color.- Skålen findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Knabstrup Colorit Skål Rosa 14 cm

  Knabstrup Colorit Skål Rosa 14 cm
  Denne smukke skål fra Knabstrups serie Colorit giver farvespil i dit køkken og på morgenbordet. Brug den eksempelvis til at servere skyr med topping eller en mindre portion salat. Den meget sarte farve passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Skålene har elegante rifler i bunden og fås i et hav af forskellige farver og glasurer. De stilrene skåle kan derfor nemt mixes med hinanden eller matches med andre steltyper. Knabstrups skåle tåler desuden mikroovn og opvaskemaskine.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Den er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Doulton Pacific Serveringsskål 29cm Dot - Serveringsskåle Hvid - 40009462

  Royal Doulton Pacific Serveringsskål 29cm Dot - Serveringsskåle Hvid - 40009462
  Royal Doulton fra Pacific Serveringsskål 29cm, Dot. Serveringsskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål mørkblå 13 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål mørkblå 13 cm
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål 13 cm mørk blå Rummer 0,5 liter Diameter 13 cm Højde 6,5 cm
 • Eva Trio Legio Nova termoskål 1,5 liter

  Eva Trio Legio Nova termoskål 1,5 liter
  Vi har alle en travl hverdag og ofte kan det være svært at få samlet hele familien på kort tid når der skal spises, hvorved maden tit kan være blevet kold Legio Nova termoskåle holder maden varm og indbydende, til alle er samlet. Skålen har dobbeltvæggede sider der sikrer optimal termoeffekt og samtidigt virker isolerende. Derved holder skålen maden varm eller kold - og forbliver selv kold på ydersiden, så den nemt kan sendes rundt ved bordet. Skålen er smukt designet med de fine Legio Nova riller på ydersiden og er som skabt til både hverdag og fest - blandt andet til servering af sauce eller andre småretter. Skålen passer med Eva Trios grydelåg på20 cm og kan derfor bruges til opbevaring af rester i køleskabet uden brug af staniol eller film. Diameter 21 cm Højde 9,5 cm
ilead