Serveringsskåle

Mad kan præsenteres på mange forskellige måder, men det er almindeligt at putte det i en serveringsskål. Her har vi udvalgt flotte serveringsskåle fra flere forskellige mærker. Se fotos og sammenlign priser på skåle fra flere netbutikker, der sælger glas og porcelæn. Hvis du vil se et bestemt mærke, skal du vælge det i menulisten her oppe.

Populær i serveringsskåle

 • Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400

  Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskude - Serveringsskåle Glas Klar - 201400
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Fad Pink-amber - Serveringsskåle Mundblæst Glas Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk samling fra Kosta Boda, som er designet af Göran Wärff. Skålen er lavet af mundblæst krystalglas i Småland, hvilket betyder, at ingen plade er den anden ens. Vision er en skål, der er beregnet til at blive brugt hjemme, uanset om du vil bruge det som en serveringsplade ved middagsbordet, eller om det skal være et fantastisk ornament i midten af ​​hjemmet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Bohus Skål Rejetråler - Serveringsskåle Glas Klar - 201500

  Nybro Crystal Bohus Skål Rejetråler - Serveringsskåle Glas Klar - 201500
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Bohus Skål Kutter - Serveringsskåle Glas Klar - 201700

  Nybro Crystal Bohus Skål Kutter - Serveringsskåle Glas Klar - 201700
  En smuk skål med form af en båd fra Nybro Crystal. Skålen tjener som en serveringskål eller frugt. Skålen er tilgængelig i flere sorter.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om serveringsskåle

 • Royal Copenhagen Flora skål magnolia 50 cl

  Royal Copenhagen Flora skål magnolia 50 cl
  Royal Copenhagen Flora skål. Ø14 cm. 50 cl. Tåler ikke opvaskemaskine.
 • Iittala Miranda Skål 14,5 Cm Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1055828

  Iittala Miranda Skål 14,5 Cm Cranberry - Serveringsskåle Glas Tranebær - 1055828
  Miranda skål fra Iittala er designet af Heikki Orvola. Skålen er fremstillet af glas med et elegant blad mønster som reflektere lyset på smukkeste vis.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz ramekin grå 9 cm

  Bitz ramekin grå 9 cm
  Bitz ramekin stentøj grå Ø9 cm H4,5 cm. Fremstillet i stentøj med flot reaktiv glasur der giver ekstra glød. Tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 250 grader - hvilket gør at ramekinen kan bruges til portionsanretning.
 • Bitz Suppeskål Ø18cm /mørkeblå - Serveringsskåle Sort - 821263

  Bitz Suppeskål Ø18cm /mørkeblå - Serveringsskåle Sort - 821263
  Bitz skål er fremstillet i robust stentøj. Kombinationen af den udvendige matte glasur og de tre forskellige blanke glasurer på indersiden, giver et spændende udtryk. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 250 grader. Du kan mixe og matche med andre stentøjsprodukter fra Bitz så du får et look som passer præcis til dig. Bitz matte og reaktive glasur gør at hver produkt er unik og farveforandringer forekommer. Ridser vil kunne ses. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023963900

  Villeroy & Boch Manoir Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023963900
  Manoir skål fra Villeroy & Boch. Dette er en klassisk skål med dristige former og ekspressive detaljer. Er rart at kombinere med andre Manoir-samlingsprodukter, men også med farverigt porcelæn. Lavet af premium porcelæn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Grå - EBCZ64MB

  Mateus Bubbles Skål 60cl - Serveringsskåle Keramik Grå - EBCZ64MB
  Skålen fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch It's My Match Serveringsskål Leaf 2 L White/pink - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4254-3200

  Villeroy & Boch It's My Match Serveringsskål Leaf 2 L White/pink - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4254-3200
  Denne skål tilhører den moderne serie It’s My Match fra Villeroy & Boch. I serien kombineres forskellige farver, mønstre og strukturer hvilke gør de forskellige artikler smukke at kombinere. Et stel som kan anvendes til både hverdag og fest. Samtlige produkter i serien er men ikke glaserede. Dette giver dig muligheden for at skrive små søde beskeder på porcelænet som siden kan tørres af.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen skål 21 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen skål 21 cm
  Skål i stilrent og enkelt nordisk design fremstillet i stentøj.Tåler fryser, ovn og mikroovn.
 • Georg Jensen Cobra Skål L - Serveringsskåle Rustfrit stål - 10019111

  Georg Jensen Cobra Skål L - Serveringsskåle Rustfrit stål - 10019111
  Skålen fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfrit stål med en skulpturel form perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Designet af Constantin Wortmann. Om skålen fra Georg Jensen- Skulpturel form.- Fremstillet af rustfrit stål.- Ikonisk design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lexington Earthenware Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 10008003-2000-ONE

  Lexington Earthenware Skål 15cm - Serveringsskåle Porcelæn Beige - 10008003-2000-ONE
  Skålen fra Lexington. Skålen har en glaseret overflade med en stjerne i midten samt en håndmalet kant hvilket gør hver tallerken unik. Kan anvendes i mikroovn og tåler opvaskemaskine. Aftør skålen grundigt inden du stabler dem. Fremstillet i keramik.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Toulouse skål høj nr. 5

  Pillivuyt Toulouse skål høj nr. 5
  Elegant, høj Toulouse-skål på 23 cm der kan anvendes til mange ting som: servering af tilbehør og tilberedning af ovnretter, bagværk m.m. Serien Toulouse består af en vifte af sofistikerede og praktiske porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Fadene har en elegant plissering, der er blevet en ikonisk del af Pillivuyts historie, hvor der er respekt for traditionen i et nutidigt design. Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Porcelænet er særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød, hvilket gør at man ikke nervøs for at bruge det. Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også temperaturchok fra -30 °C til +350 °C û hvilket tillader at kan tage det ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. Du kan derfor uden problemer forberede en tærte, en lasagne eller noget helt tredje og derefter fryse fadet ned, så du kan komme det i den brandvarme ovn, når det passer dig. Porcelænets unikke egenskaber skyldes den særlige porcelænsmasse og den ekstremt høje temperatur, det bliver brændt ved. Pillivuyts porcelæn har desuden den gode egenskab, at det optager og fordeler varmen på optimal vis û maden holder sig derfor varm længe efter, at den er taget ud af ovnen. Tåler opvaskemaskine. Rummer 3 liter
 • Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåle Håndblæst Glas Rød - 5280605266

  Byon Cara Bowl S Red/orange - Serveringsskåle Håndblæst Glas Rød - 5280605266
  ByON fra Cara Bowl S, Red/Orange. Serveringsskåle Rød Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Gabriel Näkki Skål 300 Cl / Grøn - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 071589-160

  Marimekko Gabriel Näkki Skål 300 Cl / Grøn - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 071589-160
  Skålen fra Marimekko har et stilrent design i stentøj med store former og et stribet mønster perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Designet af Maija Isola. Om skålen fra Marimekko- Stilrent design.- Stentøj.- Store former.- Stribet mønster.- Bredde: 251 mm.- Højde: 131 mm.- Kapacitet: 300.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvid Elements skål 78 cl

  Royal Copenhagen Hvid Elements skål 78 cl
  Royal Copenhagen Hvid Elements skål, Ø18 cm. Design Louise Campbell.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981

  Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981
  Muminfar tager sin familie og flytter til et fyrtårn hvor de starter deres nye liv. Det nye liv er hårdt og udfordre familien til at reflekterer over hvem de egentlig er. Traditionen tro er det egentlig 2 historier som er flettet sammen, "Pappan och havet" og "Sent i november" og den melankolske historie afspejler den sorg og savn Tove havde efter hendes mor gik bort. Dette krus tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn op til 250°C. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 5228624510

  Byon Lemon Skål 32 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 5228624510
  Skålen fra ByON har et legesygt look med herlige farver for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af dolomitkeramik med en naturtro tekstur hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra ByON- Findes også som kande.- Naturligt, legesygt design.- Fra kollektionen Lemon. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mame Serveringsskål Coffee

  Mame Serveringsskål Coffee
 • Bitz Bowl 14 Cm Black/green - Serveringsskåle Stentøj Sort - 821371

  Bitz Bowl 14 Cm Black/green - Serveringsskåle Stentøj Sort - 821371
  Bitz serverer skåle lavet af stentøj. Hver skål er forsynet med en reaktiv glasur på ydersiden, der giver hver skål et unikt udseende og en smuk kontrast til de forskellige farver i skåle på indersiden.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz skål grå/lyserød 14 cm

  Bitz skål grå/lyserød 14 cm
  Bitz skål i stentøj med grå glasur udvendigt og blank lyserød på indersiden. En rigtig god størrelse grøntsager, små salater, morgenmad, saucer, frugt og meget andet Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 7 cm. Diameter 14 cm
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet skål buet 25 cm

  Royal Copenhagen Hvid Riflet skål buet 25 cm
  Royal Copenhagen Hvid Riflet skål buet 25 cm Kun hos Kop & Kande Det velkendte Hvid Riflede stel har nu fået denne unikke skål med sin flotte buede former. Perfekt til anretning og servering eller som et stykke kunst i sig selv. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine Ved køb på kop-kande.dk finder du brudgarantien på side 2 i din faktura
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåle Keramik Hvid - EK06ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik og organiske linjer. Den er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Findes også som større skål.- Skålen findes i forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2536

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 24 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 10-4239-2536
  Skål fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. I serien kombineres mat rå porcelæn med smuk sort farve. En serie som giver bordet et råt og autentisk look som er flot til både hverdag og fest. Stellet tåler både opvaskemaskinen og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2 Stk - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 102253

  Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2 Stk - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 102253
  Bossa Nova skål fra Nachtmann er fremstillet af klar glas i et flettet mønster. Bossa Nova er smuk og kan anvendes til både hverdag og fest. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova skål 1,8 liter

  Eva Trio Legio Nova skål 1,8 liter
  Eva Trio Nova legio skål 1,8 ltr. Nem at stable. Tåler fryser, ovn, microovn og maskinopvask. 10 års porcelænsgaranti
 • Nachtmann Ethno Skål 2-pak 74 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 104252

  Nachtmann Ethno Skål 2-pak 74 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 104252
  Skålen fra Nachtmann er fremstillet af eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om skålen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz skål sort/lilla 12 cm

  Bitz skål sort/lilla 12 cm
  Bitz skål i stentøj med sort glasur udvendigt og blank lilla på indersiden. En rigtig god størrelse til portionsanretning, servering og til oliven, nødder, dressinger, bær og meget andet. Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 6 cm. Diameter 12 cm
 • Rosendahl Grand Cru ramekiner 2 stk

  Rosendahl Grand Cru ramekiner 2 stk
  Rosendahl Ramekiner Grand Cru. 2 stk. Ovnfast stentøj. Ø9 cm.
 • Bitz salatskål sort/lilla 24 cm

  Bitz salatskål sort/lilla 24 cm
  Bitz salatskålen på 24 cm er perfekt til salater. Også en rigtig flot skål til anretning og servering af fx kartofler eller som frugtfad. Den brede diameter og ikke for høje kant går skålen nem at anvende og giver den også et moderne look. Står også flot rundt i hjemmet uden indhold. Sort yderside og lilla inderside.
 • RAW glasperle skål Smoke 26,5 cm

  RAW glasperle skål Smoke 26,5 cm
  RAW Creative glasperle stel fletter det rå naturlige look sammen et smukt dog simpelt design i nordiske farvetoner. RAW-glasperlekollektionen er lavet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Kombiner gerne glaskollektionen med dit RAW stentøjfor atgive dybdesamt smukke ognye dimmensioner i din borddækning. Også flot til at servere i. Kan vaskes i opvaskemaskine ved glasprogram på max 55 °C Højde 9 cm Diameter 26,5 cm
 • Mateus Basic Skål Small 70 Cl - Serveringsskåle Keramik Kanel - ECN066A

  Mateus Basic Skål Small 70 Cl - Serveringsskåle Keramik Kanel - ECN066A
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsskål Ø14 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246018

  Ernst Serveringsskål Ø14 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246018
  Serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger er perfekt til at servere tapas og til servering af forskellige snacks og har et dekorativt, rustikt design i glaseret stentøj. Om serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger- Højde: 50 mm.- Diameter: 140 mm. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte saltkar og ske

  Georg Jensen Bernadotte saltkar og ske
  Tilføjer lidt ekstra elegance til middagsbordet. Saltkar i Bernadotte serien med ske. Skål diameter 7,4 cm
 • Bitz salatskål sort/grå 24 cm

  Bitz salatskål sort/grå 24 cm
  Bitz salatskålen på 24 cm er perfekt til salater. Også en rigtig flot skål til anretning og servering af fx kartofler eller som frugtfad. Den brede diameter og ikke for høje kant går skålen nem at anvende og giver den også et moderne look. Står også flot rundt i hjemmet uden indhold. Sort yderside og grå inderside.
 • Byon Swirl Skål Sort/ - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283908501

  Byon Swirl Skål Sort/ - Serveringsskåle Stentøj Beige - 5283908501
  Skålen fra ByON har et unikt, moderne design i stentøj med en matsort øvre del og en ufarvet, rå underdel med uregelmæssige striber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 130 mm.- Højde: 50 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026495

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026495
  Skålen i farven Sne tilhører den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 1 L.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål sand 13 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål sand 13 cm
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color skål 13 cm Rummer 0,5 liter Diameter 13 cm Højde 6,5 cm
 • Georg Jensen Bernadotte skål stor

  Georg Jensen Bernadotte skål stor
  Georg Jensen Bernadotte skål i rustfrit stål Kan også anvendes til fødevarer. Håndpoleret Højde 10,2 cm Diameter 26 cm
 • Royal Copenhagen Hvid Halvblonde skål 110 cl/18 cm

  Royal Copenhagen Hvid Halvblonde skål 110 cl/18 cm
  Royal Copenhagen Hvid Halvlonde skål 18 cm. Ultra klassisk serveringsskål der rummer 110 cl og dermed passer perfekt til både serveringer og anretninger. Tåler opvaskemaskine og mikroovn
 • Royal Copenhagen Blueline Skål 21 cm

  Royal Copenhagen Blueline Skål 21 cm
  Denne minimalistiske skål er oplagt til anretning af salater, kartofler eller andet tilbehør. Blueline-kollektionen er maritimt inspireret og med det simple udtryk og nedtonet karakter, passer skålen godt med de andre kollektioner fra Royal Copenhagen.
 • Alessi Dressed Skål 53 Cl. - Serveringsskåle Hvid - MW013

  Alessi Dressed Skål 53 Cl. - Serveringsskåle Hvid - MW013
  Alessi fra Dressed Skål 53 cl. Hvid. Serveringsskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåle Håndblæst Glas Sort - 5280605201

  Byon Cara Bowl S Black - Serveringsskåle Håndblæst Glas Sort - 5280605201
  ByON fra Cara Bowl S, Black. Serveringsskåle Sort Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Skål 35cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017288

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Skål 35cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017288
  Tåler maskineopvask. og microbølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora skål stedmoderblomst 50 cl

  Royal Copenhagen Flora skål stedmoderblomst 50 cl
  Royal Copenhagen Floraskål 50 cl. Ø14 cm. Stedmoderblomst. Tåler ikke opvaskemaskine.
 • Potteryjo Daga Skål 2-pak 13 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grøn - 043306AC001-817

  Potteryjo Daga Skål 2-pak 13 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grøn - 043306AC001-817
  Skålen fra PotteryJo har enkelt, stilrent udseende med et alsidigt design til alle hjem og stilarter. Den er fremstillet af genanvendt, håndlavet stentøj i forskellige farver at vælge mellem med en slidstærk glasering til hverdagsbrug. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra PotteryJo- Fremstillet af stentøj.- Alsidigt design.- Enkelt, stilrent udseende.- Skålen findes i forskellige farver.- Passer godt med Daria & Daisy kollektion.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066

  Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14219

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14219
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz skål sort/mørkeblå 10 cm

  Bitz skål sort/mørkeblå 10 cm
  Bitz skål i stentøj med sort glasur udvendigt og blank mørkeblå på indersiden. En rigtig god størrelse til portionsanretning, servering og til oliven, nødder, dressinger, bær og meget andet. Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 5 cm. Diameter 10 cm
 • Mateus Bubbles Skål 60cl Lila - Serveringsskåle Keramik Viol - EBPU64MB

  Mateus Bubbles Skål 60cl Lila - Serveringsskåle Keramik Viol - EBPU64MB
  Skålen fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Lips Skål Ø27,9 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 31829

  Jonathan Adler Gala Lips Skål Ø27,9 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 31829
  Skålen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i porcelæn med udsøgte detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Et must for den designinteresserede. Om skålen fra Jonathan Adler- Denne skål er en del af Jonathan Adler-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Uglaseret finish.- Iøjnefaldende design.- Glaseret inderside.- Højde: 154 mm.- Diameter: 279 mm.- Ikke egnet til opvaskemaskinen. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Salatskål Wood/Forest 24 cm

  Bitz Salatskål Wood/Forest 24 cm
  Mat, brunglaseret stentøj med den kendte reaktive glasur der giver ekstra glød og hver del unik. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader samt ovn op til 220 °C
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Serveringsskål 3,3 L - Serveringsskåle Stentøj Sand - 1065850

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Serveringsskål 3,3 L - Serveringsskåle Stentøj Sand - 1065850
  Serveringsskålen fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Den er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om serveringsskålen fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead