Andre mærker

Sej Design

 • SEJ DESIGN Krus 8x8x12 cm

  SEJ DESIGN Krus 8x8x12 cm
  Kruset har mange anvendelsesmuligheder såsom tandbørstekrus, blyantholder samt meget andet. Den passer perfekt til mini oliebakken, hvor den kan kombineres sammen med den firkantede mini potte. Den er skridsikker, slidstærk, støjdæmpende og så er den nem at rengøre. Materialet er sort gummi som man også bruger til skosåler, derfor er det utrolig slidstærkt. Tåler op til 120 grader og ned til -40 grader. Mål: 8 x 8 x 12 cm
 • SEJ DESIGN Tulipanvase 20x9x18 cm

  SEJ DESIGN Tulipanvase 20x9x18 cm
  Tulipanvase fra SEJ DESIGN. Materialet er sort gummi som man også bruger til skosåler, derfor er det utrolig slidstærkt. Tåler op til 120 grader og ned til -40 grader.
 • SEJ DESIGN Vase 11x11x23 cm

  SEJ DESIGN Vase 11x11x23 cm
  SEJ DESIGN Vase Denne smarte vase er fremstillet i PUR-gummi, der er enormt slidstærkt og nemt at rengøre. Den rektangulære form gør vasen særlig anvendelig til store blomsterbuketter eller til at organisere sine småsager på kontoret eller badeværelset. Du kan også benytte vasen som vinkøler ved at lægge lidt isterninger i bunden.
 • SEJ DESIGN Rokoko vase 11x11x18 cm

  SEJ DESIGN Rokoko vase 11x11x18 cm
  Rokoko vasen i sort gummi er skabt i et stilrent design, hvilket gør den meget anvendelig. Rokoko vasen er særdeles velegnet som vase til store blomsterbuketter. Vasen kan også bruges til at organisere ting i enten på badeværelset, kontoret eller i stuen. Derudover kan vasen også bruges som vinkøler med et par isterninger i bunden. Vasen er fremstillet i PUR-gummi også kaldet polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber. Vasen tåler op til +120 grader og -40 grader og derudover er den nem at rengøre og tåler opvaskemaskine.