Tinted Objects

 • Tinted Objects Hoijer Vase - Vaser Glas Grøn - 100052_04ONESIZE

  Tinted Objects Hoijer Vase - Vaser Glas Grøn - 100052_04ONESIZE
  Vase fra Tinted Objects med et struktureret design i glas med en højere model perfekt til snitblomster og grene. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Tinted Objects- Struktureret design.- Fremstillet af glas.- Højere model.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Tinted Objects Aspelin Lysestage - Lysestager Glas Brun - 100054_04ONESIZE

  Tinted Objects Aspelin Lysestage - Lysestager Glas Brun - 100054_04ONESIZE
  Lysestage fra Tinted Objects med en kantet form i brunt glas perfekt til bloklys og fyrfadslys. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Tinted Objects- Aspelin er værdsat for det kantede design- Fremstillet af glas.- Lysestagen passer godt med bloklys.- Lysestagen passer godt med fyrfadslys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tinted Objects Bjork Lysestage - Lysestager Glas Grøn - 100055_05ONESIZE

  Tinted Objects Bjork Lysestage - Lysestager Glas Grøn - 100055_05ONESIZE
  Lysestage fra Tinted Objects med et kantet, afrundet design i grønt glas med håndlavet håndværk som gør hvert eksemplar unikt. Kan bruges som en lysestage og en dekorativ detalje. Om lysestagen fra Tinted Objects- Bjork er værdsat for den kantede form- Bjork er også værdsat for den grønne farve.- Afrundet form.- Fremstillet af glas.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tinted Objects Aurell Vase - Vaser Glas Brun - 100053_04ONESIZE

  Tinted Objects Aurell Vase - Vaser Glas Brun - 100053_04ONESIZE
  Vase fra Tinted Objects med en smuk, brun farve i struktureret glas perfekt til et afslappet look. Den har en lille, rund fod for et unikt og visuelt udtryk. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kan bruges som en vase og en lysestage. Om vasen fra Tinted Objects- Fremstillet af glas.- Kan bruges som en vase og en lysestage. Vedligeholdelse af vasen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
Andre mærker
ilead