Zwiesel

 • Zwiesel Air Sense Chardonnay Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208431

  Zwiesel Air Sense Chardonnay Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208431
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en skål med en integreret kugle i bunden for effektiv iltning af vinen og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Det har en stor form perfekt til hvidvine. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 44 cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Flavoursome & Spicy Vinglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206000

  Zwiesel Simplify Flavoursome & Spicy Vinglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206000
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Chardonnay, Merlot Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Karaffel Til Rød Vin 75 Cl - Vinkarafler Krystalglas Klar - 46206105

  Zwiesel Enoteca Karaffel Til Rød Vin 75 Cl - Vinkarafler Krystalglas Klar - 46206105
  Karaflen fra Zwiesel har et stilrent, drypfrit design med en form perfekt til rødvine. Den er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk hals. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om karaflen fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Kapacitet: 75 cl.- Drypfrit design. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Zwiesel Basic Bar Whiskeykaraffel 75 Cl - Vinkarafler Klar - 46204934

  Zwiesel Basic Bar Whiskeykaraffel 75 Cl - Vinkarafler Klar - 46204934
  Whiskeykaraflen fra Zwiesel har en luksuriøs følelse med et moderne mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af krystalglas med inkluderet kork for at få en frisk følelse. Designet af Charles Schumann. Om whiskeykaraflen fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Kapacitet: 75 cl.- Moderne mønster.- Luksuriøs følelse. Vedligeholdelse af whiskeykaraflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Grappaglas 10 Cl 2-pak - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 46208412

  Zwiesel Enoteca Grappaglas 10 Cl 2-pak - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 46208412
  Grappaglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om grappaglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 10 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af grappaglasset- Håndvask anbefales.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Velvety & Sumptuous Vinglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205999

  Zwiesel Simplify Velvety & Sumptuous Vinglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205999
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Air Sense Karaffel Til Rød Vin 1,5 L - Vinkarafler Mundblæst Glas Klar - 46203285

  Zwiesel Air Sense Karaffel Til Rød Vin 1,5 L - Vinkarafler Mundblæst Glas Klar - 46203285
  Karaflen fra Zwiesel har et design med en integreret kugle i bunden for effektiv iltning af vinen og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Den har en bred form perfekt til rødvine. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om karaflen fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Kapacitet: 1,5 L cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro vinglas 50,5 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro vinglas 50,5 cl, 2-pak
  Alloro vinglasset 50,5 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design med en generøs kuppel, der får det bedste frem i dine yndlingsvine. Alloro seriens elegante form er en fryd for øjet, smagsløgene og den taktile fornemmelse, med en tynd kuppel og en glatpoler
 • Zwiesel Simplify Light & Fresh Vinglas 38 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208260

  Zwiesel Simplify Light & Fresh Vinglas 38 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208260
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Riesling, Riesling QbA & Kabinett Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 38 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Chardonnay Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207938

  Zwiesel Alloro Chardonnay Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207938
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til hvidvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 52 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Vinglas 50 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207940

  Zwiesel Alloro Vinglas 50 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207940
  Vinglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vinglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 50 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Riesling Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208231

  Zwiesel Pure Riesling Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208231
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Arneis, Banyuls (Aperitif/dessert wine), Entre-deux-Mers, Gavi, Gruener Veltliner, Gutedel, Madera, Mueller Thurgau, Muscadet, Muscatel, Orvieto, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Silvaner jung, frisch, leicht, Scheurebe (Sämling 88), Sherry, Sauternes, Soave, Trebbiano, Tokaji, Vérdejo, Verdicchio, White wines BA, TBA & Ice wine Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Sauvignon Blanc Hvidvinsglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208415

  Zwiesel Enoteca Sauvignon Blanc Hvidvinsglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208415
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Sauvignon blanc Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Champagneglas 36 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46206006

  Zwiesel Journey Champagneglas 36 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46206006
  Champagneglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespecifik skål perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Vine: Champagner, Cava, Crémant, Prosecco, Sekt Designeren er Sebastian Herkner. Om champagneglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Bordeaux Rødvinsglas 56 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207918

  Zwiesel Prizma Bordeaux Rødvinsglas 56 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207918
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux Blend Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Perfekt til rødvine.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 56 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Champagneglas 40 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46205985

  Zwiesel Simplify Champagneglas 40 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46205985
  Champagneglassene fra Zwiesel har aflange skåle med rene linjer perfekte til champagne og mousserende vin. De er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om champagneglassene fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 40 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af champagneglassene- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Rioja Rødvinsglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207939

  Zwiesel Alloro Rioja Rødvinsglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207939
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 70 cl cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Karaffel Til Rød Vin 1,5 L - Vinkarafler Klar - 46207923

  Zwiesel Alloro Karaffel Til Rød Vin 1,5 L - Vinkarafler Klar - 46207923
  Karaflen fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en bred bund for effektiv iltning af vinen. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om karaflen fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Bred bund.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Smal, lang hals. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Bordeaux Rødvinsglas 77 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205988

  Zwiesel Diva Bordeaux Rødvinsglas 77 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205988
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en afrundet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Bordeaux, Barbaresco, Barolo, Brunello, Cabernet Sauvignon, Merlot, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva, Shiraz/Syrah Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 77 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Beer Basic Craft Lager Ølglas 45 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203304

  Zwiesel Beer Basic Craft Lager Ølglas 45 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203304
  Ølglasset fra Zwiesel har et klassisk design med en elegant tulipanform perfekt til øl. Det er fremstillet af krystalglas for en luksuriøs følelse. Passer til Lager øl. Om ølglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 45 cl.- Elegant tulipanform.- Klassisk design. Vedligeholdelse af ølglasset- Håndvask anbefales.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Champagneglas 67 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208409

  Zwiesel Enoteca Champagneglas 67 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208409
  Champagneglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 67 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Karaffel Til Rød Vin 75 Cl - Vinkarafler Krystalglas Klar - 46207888

  Zwiesel Pure Karaffel Til Rød Vin 75 Cl - Vinkarafler Krystalglas Klar - 46207888
  Karaflen fra Zwiesel har en bred form med en kantet bund perfekt for maksimal aroma. Den er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om karaflen fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Kapacitet: 75 cl.- Perfekt til rødvine.- Kantet form. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Claret Rødvinsglas 63 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206005

  Zwiesel Journey Claret Rødvinsglas 63 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206005
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespecifik skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Vine: Bordeaux, Bordeaux Blend, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Merlot Designeren er Sebastian Herkner. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 63 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Bordeaux Rødvinsglas 101 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208326

  Zwiesel Enoteca Bordeaux Rødvinsglas 101 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208326
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux blanc, Bordeaux Blend, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 101 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205991

  Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205991
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en afrundet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Blauburgunder, Frühburgunder, Beaujolais, Brunello, Pinot Noir, Spätburgunder (Pinot Noir) Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 84 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Riesling Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205980

  Zwiesel Alloro Riesling Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205980
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til hvidvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 52 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Champagneglas 30 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208408

  Zwiesel Enoteca Champagneglas 30 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208408
  Champagneglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Champagneglas 36 Cl 2-pak - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 46205981

  Zwiesel Alloro Champagneglas 36 Cl 2-pak - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 46205981
  Champagneglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til champagne og mousserende vin. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Burgundy Rødvinsglas 95 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205979

  Zwiesel Alloro Burgundy Rødvinsglas 95 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205979
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 95 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Claret Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206007

  Zwiesel Journey Claret Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206007
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespecifik skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Designeren er Sebastian Herkner. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 44 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Vinglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206003

  Zwiesel Journey Vinglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206003
  Vinglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Vine: Riesling, Bordeaux, Rosé, Burgunder, Weißwein, Chardonnay, Merlot, Red Wine, Sauvignon blanc Designeren er Sebastian Herkner. Om vinglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 61 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Champagneglas 22 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46205993

  Zwiesel Diva Champagneglas 22 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46205993
  Champagneglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en aflang skål perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Franciacorta, Champagner Blanc-de-Blancs, Cava, Prosecco, Sparkling wine Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 22 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Cognacglas 88 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 46208411

  Zwiesel Enoteca Cognacglas 88 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 46208411
  Cognacglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om cognacglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Perfekt til whisky og andre slags spiritus.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 88 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af cognacglasset- Håndvask anbefales.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Klar - 46205987

  Zwiesel Diva Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Klar - 46205987
  Hvidvinsglas fra Zwiesel med en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en smal skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed.Vine: Bacchus, Riesling, Gruener Veltliner, Mueller Thurgau, Muskateller, Silvaner young, fresh, light, Scheurebe, Sauvignon blanc, Sauternes, Weißburgunder.Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Diva.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk.- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208324

  Zwiesel Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208324
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 32 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Champagneglas 28 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208425

  Zwiesel Prizma Champagneglas 28 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208425
  Champagneglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Champagner, Cava, German vintner sparkling wine, Prosecco, Rieslingsekt, Rosè Champagner, Sekt, Sparkling wine, bottle fermentation Om champagneglasset fra Zwiesel- Perfekt til champagne og mousserende vin.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 28 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Cabernet Sauvignon Rødvinsglas 80 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205978

  Zwiesel Alloro Cabernet Sauvignon Rødvinsglas 80 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205978
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 80 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Chianti Rødvinsglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208410

  Zwiesel Enoteca Chianti Rødvinsglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208410
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 55 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Basic Bar Whiskeyglas 36 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 46205708

  Zwiesel Basic Bar Whiskeyglas 36 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 46205708
  Whiskeyglasset fra Zwiesel har en luksuriøs følelse med et distinkt ternet mønster for et sofistikeret og elegant touch. Det er fremstillet af krystalglas med en lille størrelse perfekt til whisky og andre slags spiritus. Kombinér whiskeyglasset med en whiskeykaraffel. Designet af Charles Schumann. Om whiskeyglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Kombinér whiskeyglasset med en whiskeykaraffel.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Distinkt ternet mønster.- Luksuriøs følelse. Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Håndvask anbefales.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205992

  Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205992
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en afrundet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Blauburgunder, Burgundy, Beaujolais, Brunello, Spätburgunder & Trollinger Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 46 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Beer Basic Craft Weissbier Ølglas 67 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203302

  Zwiesel Beer Basic Craft Weissbier Ølglas 67 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203302
  Ølglasset fra Zwiesel har et klassisk design med en stor størrelse perfekt til øl. Det er fremstillet af krystalglas for en luksuriøs følelse. Passer til Weissbier øl. Om ølglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Beer Basic.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 67 cl.- Klassisk design.- Stor størrelse. Vedligeholdelse af ølglasset- Håndvask anbefales.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Hvidvinsglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208426

  Zwiesel Prizma Hvidvinsglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208426
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Kerner, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Sauvignon blanc, White Burgundy Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Perfekt til hvidvine.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Burgundy Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208228

  Zwiesel Pure Burgundy Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208228
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Aperol, Burgundy, Pinot Noir, Spätburgunder Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Air Sense Champagneglas 33 Cl 2-pak - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 46208430

  Zwiesel Air Sense Champagneglas 33 Cl 2-pak - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 46208430
  Champagneglasset fra Zwiesel har en skål med en integreret kugle i bunden for den ultimative drikkeoplevelse og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Det har en aflang form perfekt til champagne og mousserende vin. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 33 cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Basic Bar Cocktailglas 20 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 46208432

  Zwiesel Basic Bar Cocktailglas 20 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 46208432
  Cocktailglasset fra Zwiesel er fremstillet af krystalglas med en bred skål perfekt til cocktailparties og har en luksuriøs følelse med et distinkt ternet mønster for et sofistikeret og elegant touch. Designet af Charles Schumann. Om cocktailglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 20 cl.- Distinkt ternet mønster.- Luksuriøs følelse. Vedligeholdelse af cocktailglasset- Håndvask anbefales.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Vinglas 31 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207936

  Zwiesel Alloro Vinglas 31 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207936
  Vinglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vinglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 31 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Beer Basic Craft Pilsner Ølglas 50 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203303

  Zwiesel Beer Basic Craft Pilsner Ølglas 50 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203303
  Ølglasset fra Zwiesel har et klassisk design med en høj skål perfekt til øl. Det er fremstillet af krystalglas med en smuk, klar overflade med en exceptionel hårdhed. Passer til Pilsner øl. Om ølglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 50 cl.- Høj skål.- Klassisk design. Vedligeholdelse af ølglasset- Håndvask anbefales.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Chardonnay Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208325

  Zwiesel Enoteca Chardonnay Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208325
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Chardonnay Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 41 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Rioja Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208302

  Zwiesel Enoteca Rioja Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208302
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Rioja Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 96 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208414

  Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 96 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208414
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Burgundy Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 96 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208407

  Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208407
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Burgundy Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 75 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Bordeaux Rødvinsglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208229

  Zwiesel Pure Bordeaux Rødvinsglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208229
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en aflang form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux, Amarone, Barbaresco, Barbera, Barolo, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Brunello, Cabernet Sauvignon, Châteauneuf-du-Pape, Chianti, Chianti Classico, Côtes-du-Rhône, Madiran, Malbec, Merlot, Navarra, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva, Ribera del Duero, Syrah Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 68 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Air Sense Bordeaux Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208429

  Zwiesel Air Sense Bordeaux Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208429
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en skål med en integreret kugle i bunden for effektiv iltning af vinen og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Det har en stor form perfekt til kraftige rødvine. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 84 cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Beer Basic Craft Ipa Ølglas 54 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203307

  Zwiesel Beer Basic Craft Ipa Ølglas 54 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203307
  Ølglasset fra Zwiesel har et gennemtænkt design med et bredt midterstykke perfekt til øl. Det er fremstillet af krystalglas med et smalt design for et bedre greb. Passer til IPA øl. Om ølglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 54 cl.- Passer til IPA øl.- Komfortabelt greb.- Bredt midterstykke. Vedligeholdelse af ølglasset- Håndvask anbefales.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Whiskeyglas 29 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Klar - 46207941

  Zwiesel Alloro Whiskeyglas 29 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Klar - 46207941
  Whiskeyglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har et medfølgende låg perfekt til whisky og andre slags spiritus. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om whiskeyglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Medfølgende låg.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Håndvask anbefales.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Beer Basic Craft Stout Ølglas 50 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203309

  Zwiesel Beer Basic Craft Stout Ølglas 50 Cl 4-pak - Ølglas Krystalglas Klar - 46203309
  Ølglasset fra Zwiesel har et smart design med en bred åbning perfekt til øl. Det er fremstillet af krystalglas med et smalt design for et bedre greb. Passer til Stout øl. Om ølglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Beer Basic.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 50 cl.- Komfortabelt greb.- Bred åbning. Vedligeholdelse af ølglasset- Håndvask anbefales.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Champagneglas 21 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208303

  Zwiesel Enoteca Champagneglas 21 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208303
  Champagneglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Champagne Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 21 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Fruity & Delicate Vinglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208259

  Zwiesel Simplify Fruity & Delicate Vinglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208259
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Riesling, Bordeaux, Burgunder, Bordeaux AOC, Bordeaux blanc, Chardonnay, Riesling sparkling wine, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Sauvignon blanc, Schwarzriesling und Chardonnay Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 55 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Martiniglas 29 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 46208413

  Zwiesel Enoteca Martiniglas 29 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 46208413
  Martiniglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om martiniglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Perfekt til cocktailparties.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af martiniglasset- Håndvask anbefales.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Champagneglas 21 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208227

  Zwiesel Pure Champagneglas 21 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208227
  Champagneglasset fra Zwiesel har en aflang form med en kantet skål perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Champagne, Prosecco, Sparkling wine Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 21 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Cabernet Rødvinsglas 54 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208226

  Zwiesel Pure Cabernet Rødvinsglas 54 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208226
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Blaufränkisch, Cabernet Sauvignon, Dolcetto, Dôle, Dornfelder, Tempranillo Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 54 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Sauvignon Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208230

  Zwiesel Pure Sauvignon Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208230
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux blanc, Chasselas (Gutedel/Perlan), Chenin Blanc, Elbling, Gewuerztraminer, Gruener Veltliner, Pouilly-Fumé, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Sauvignon blanc, Sancerre, Trollinger, Viognier Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 41 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207785

  Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207785
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 46 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Allround Vinglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208327

  Zwiesel Vervino Allround Vinglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208327
  Vinglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til alle typer af vin. Vine: Riesling, Bordeaux, Rosé, Burgundy, Weißwein, Barbera, Beaujolais, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Chianti, Chianti Classico, Merlot, Red Wine, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva, Sauvignon Blanc, Shiraz, Spätburgunder, Trollinger, Zweigelt Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 68 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Champagneglas 38 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208421

  Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Champagneglas 38 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208421
  Champagneglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til champagne og mousserende vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Champagner, German vintner sparkling wine, Sekt, Sparkling wine, bottle fermentation Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 38 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Champagneglas 34 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208417

  Zwiesel Vervino Champagneglas 34 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46208417
  Champagneglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til champagne og mousserende vin. Vine: Champagner, Prosecco, Sekt, Sparkling wine, bottle fermentation Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 34 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Blanc De Blancs Champagneglas 31 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207792

  Zwiesel The Moment Blanc De Blancs Champagneglas 31 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207792
  Champagneglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til champagne og mousserende vin. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 31 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Velvety & Sumptuous Vinglas 71 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208420

  Zwiesel Vivid Senses Velvety & Sumptuous Vinglas 71 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208420
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Gewürztraminer, Pinot Gris/Grauburgunder (Pinot Grigio), Chasselas (Gutedel/Perlan), Kerner, Merlot Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 71 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Vinglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208423

  Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Vinglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208423
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Elbling, Müller Thurgau, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Flavoursome & Spicy Vinglas 66 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208419

  Zwiesel Vivid Senses Flavoursome & Spicy Vinglas 66 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208419
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Brunello, Chardonnay, Merlot, Silvaner young, fresh, light, Viognier Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 66 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Rosé Champagneglas 37,5 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207793

  Zwiesel The Moment Rosé Champagneglas 37,5 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207793
  Champagneglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til champagne og mousserende vin. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 37,5 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Chardonnay Hvidvinsglas 48 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208330

  Zwiesel Vervino Chardonnay Hvidvinsglas 48 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208330
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til hvidvine. Vine: Chardonnay Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 48 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 34 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207789

  Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 34 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207789
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 34 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Champagneglas 37 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207791

  Zwiesel The Moment Champagneglas 37 Cl 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 46207791
  Champagneglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til champagne og mousserende vin. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 37 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Rioja Rødvinsglas 54,5 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207786

  Zwiesel The Moment Rioja Rødvinsglas 54,5 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207786
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Vine: Rioja Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 54,5 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Allround Drinksglas 48 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 46206106

  Zwiesel Vervino Allround Drinksglas 48 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 46206106
  Drinksglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om drinksglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 48 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Dessertvinglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206002

  Zwiesel Vervino Dessertvinglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206002
  Dessertvinglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Madera, Sauternes, Weißweine BA, TBA & Eiswein Om dessertvinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af dessertvinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Bordeaux Rødvinsglas 86 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207787

  Zwiesel The Moment Bordeaux Rødvinsglas 86 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207787
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 86 cl.- Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux Blend- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Bordeaux Rødvinsglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208328

  Zwiesel Vervino Bordeaux Rødvinsglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208328
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til kraftige rødvine. Vine: Bordeaux, Blaufränkisch, Navarra, Pinot Noir Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Fruity & Delicate Vinglas 53 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208422

  Zwiesel Vivid Senses Fruity & Delicate Vinglas 53 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208422
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Sauvignon Blanc, Weißburgunder Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 53 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Riesling Hvidvinsglas 40 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208329

  Zwiesel Vervino Riesling Hvidvinsglas 40 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208329
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 40 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Burgundy Rødvinsglas 95 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208418

  Zwiesel Vervino Burgundy Rødvinsglas 95 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208418
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til kraftige rødvine. Vine: Burgundy, Spätburgunder Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 95 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Pinot Noir Rødvinsglas 89 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207788

  Zwiesel The Moment Pinot Noir Rødvinsglas 89 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207788
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Vine: Pinot Noir Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 89 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Air Sense champagneglas 33 cl, 2-pak

  Zwiesel Air Sense champagneglas 33 cl, 2-pak
  Stilfuldt skandinavisk design, der leverer - Air Sense champagneglas fra Zwiesel hjælper dig med at tage din drikkeoplevelse til det næste niveau. Glassene er lavet i hånden og har en eksklusiv fornemmelse, så du virkelig kan nyde champagne, crémant, ca
 • Zwiesel Alloro champagneglas 36 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro champagneglas 36 cl, 2-pak
  Zwiesel Alloro champagneglas har et luksuriøst design, der hjælper dig med at nyde den komplekse bouquet af terroir og frugt, der findes i førsteklasses champagne. Glassene har en konisk kuppel, der fremhæver vinens aroma og smag og giver dig en sprudlend
 • Zwiesel Enoteca champagneglas 20 cl, 2-pak

  Zwiesel Enoteca champagneglas 20 cl, 2-pak
  Zwiesel Enoteca champagneglas 20 cl er et naturligt valg for dem, der elsker at nyde rigtig god mousserende vin. Glassene har et smukt design i mundblæst glas og er lavet af glaspustere med samme passion for deres håndværk, som vinproducenterne har for de
 • Zwiesel Enoteca champagneglas 30 cl, 2-pak

  Zwiesel Enoteca champagneglas 30 cl, 2-pak
  Zwiesel Enoteca champagneglas 30 cl er et godt valg til dem, der elsker at nyde rigtig god vin. Glassene har et eksklusivt design i mundblæst glas og er lavet af glaspustere med samme passion for deres håndværk, som en vinproducent har for sine vine. Perf
 • Zwiesel Enoteca champagneglas 67 cl, 2-pak

  Zwiesel Enoteca champagneglas 67 cl, 2-pak
  Zwiesel Enoteca champagneglas 67 cl har et generøst design med en stor kuppel, der fremhæver vinens smag og aroma - perfekt til at nyde champagne, crémant, franciacorta, cava og andre mousserende vine i fulde drag. Glassene er lavet af mundblæst glas me
 • Zwiesel Pure champagneglas 21 cl, 2-pak

  Zwiesel Pure champagneglas 21 cl, 2-pak
  Leder du efter et sikkert valg til bordet? Zwiesel Pure champagneglas hjælper dig med at få det bedste frem i dine mousserende vine og giver en ekstra boblende fornemmelse takket være deres brusepunkt. Pure serien er en moderne klassiker og har været påsk
 • Zwiesel Simplify Light & Fresh champagneglas 40,5 cl, 2-pak

  Zwiesel Simplify Light & Fresh champagneglas 40,5 cl, 2-pak
  Simplify Light & Fresh champagneglas fra Zwiesel har et minimalistisk design med rene linjer, der er perfekt til at nyde champagne, crémant, cava og andre mousserende vine. Glassene har en afbalanceret fornemmelse med en høj, aflang kuppel og en lang
 • Zwiesel The Moment champagneglas 31 cl, 2-pak

  Zwiesel The Moment champagneglas 31 cl, 2-pak
  Fejr øjeblikket, og nyd udsøgt champagne med The Moment champagneglas 31 cl. Moment serien fra Zwiesel har et eksklusivt udtryk med en blød fornemmelse, der skaber balance og elegance på spisebordet. Glassene i serien er utroligt tynde, hvilket gør dem bå
 • Zwiesel The Moment champagneglas 37 cl, 2-pak

  Zwiesel The Moment champagneglas 37 cl, 2-pak
  Fejr øjeblikket, og nyd mousserende vin med Zwiesel The Moment champagneglas 37 cl. Moment serien har et eksklusivt design med en blød fornemmelse, der bringer balance og elegance til borddækningen. Glassene er utroligt tynde, hvilket gør dem lette som en
 • Zwiesel Vervino champagneglas 35 cl, 2-pak

  Zwiesel Vervino champagneglas 35 cl, 2-pak
  Vervino champagneglas 35 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design, der er perfekt til særlige lejligheder, når du vil nyde champagne, crémant, cava, prosecco og andre mousserende vine. Et godt valg til dem, der ønsker elegante og holdbare glas, som hjælper
 • Zwiesel Vivid Senses champagneglas 38 cl, 2-pak

  Zwiesel Vivid Senses champagneglas 38 cl, 2-pak
  Nyd mousserende vin med Vivid Senses Light & Fresh champagneglassene fra Zwiesel. Glassene har et elegant, højt design, der ser smukt ud på bordet og lader dig nyde mousserende vin som champagne, cava, crémant, prosecco og meget mere. Vivid Senses se
 • Zwiesel Enoteca cognacglas 88 cl, 2-pak

  Zwiesel Enoteca cognacglas 88 cl, 2-pak
  Enoteca cognacglas fra Zwiesel har en generøs kuppel, som er praktisk, når du vil nyde et glas rigtig god cognac. Glassene har et eksklusivt design i mundblæst glas og er lavet af glaspustere med samme passion for deres håndværk, som en vinbonde har for s
 • Zwiesel The Moment dessertvinsglas 37,5 cl, 2-pak

  Zwiesel The Moment dessertvinsglas 37,5 cl, 2-pak
  Moment dessertvinsglas 37,5 cl passer perfekt, når du vil fejre øjeblikket og runde middagen af med en rigtig god dessertvin. Moment serien fra Zwiesel har en blød form med en eksklusiv fornemmelse, der tilfører balance og elegance til borddækningen. Glas
 • Zwiesel Vervino dessertvinsglas 29 cl, 2-pak

  Zwiesel Vervino dessertvinsglas 29 cl, 2-pak
  Vervino dessertvinsglas 29 cl fra Zwiesel er en favorit blandt vinkendere og har et luksuriøst design, der er perfekt til at runde middagen af med et glas lækker dessertvin. Glassene i Vervino serien er udviklet i samarbejde med erfarne sommelierer, og se
 • Zwiesel Pure longdrinkglas 54 cl, 4-pak

  Zwiesel Pure longdrinkglas 54 cl, 4-pak
  Pure longdrinkglas har en slank form, der skaber genkendelsesværdi på bordet - en moderne klassiker med markante konturer, der passer til alle typer borddækninger. Pure serien viser dine drinks fra deres bedste side og giver et eksklusivt, festligt look
 • Zwiesel Alloro whiskeyglas 29 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro whiskeyglas 29 cl, 2-pak
  Alloro whiskeyglas fra tyske Zwiesel har et eksklusivt design med en generøs kuppel og låg, der giver dig mulighed for at nyde smagen og aromaen af en rigtig god whiskey fuldt ud. Det elegante design giver en ekstra følelse af luksus på bordet, så du kan
 • Zwiesel Pure whiskeyglas 39 cl, 4-pak

  Zwiesel Pure whiskeyglas 39 cl, 4-pak
  Sæt med fire whiskeyglas i Pure serien fra tyske Zwiesel - perfekt, når du vil nyde en rigtig lækker whiskey med gode venner. Glassene har en stilfuld form med tydelige linjer, der fremhæver smagen af din whiskey og tager din drikkeoplevelse til det næs
 • Zwiesel Alloro vinglas 31 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro vinglas 31 cl, 2-pak
  Når kun det bedste er godt nok. Alloro vinglassene på 31 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design, der fremhæver det bedste i dine yndlingsvine. Seriens elegante form er en fornøjelse både at se og røre ved, med en tynd kuppel og en glat poleret kant, der
 • Zwiesel Alloro Vandglas 40 Cl 2-pak - Drikkeglas Mundblæst Krystal Klar - 46207937

  Zwiesel Alloro Vandglas 40 Cl 2-pak - Drikkeglas Mundblæst Krystal Klar - 46207937
  Vandglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en afrundet skål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vandglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 40 cl cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af vandglasset- Håndvask anbefales.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Vandglas 37 Cl 4-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46208428

  Zwiesel Prizma Vandglas 37 Cl 4-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46208428
  Vandglasset fra Zwiesel har et smukt, bølget design perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med genial klarhed for en luksuriøs følelse. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vandglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 37 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af vandglasset- Håndvask anbefales.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Vandglas 40 Cl 4-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46206107

  Zwiesel Vervino Vandglas 40 Cl 4-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46206107
  Vandglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vandglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 40 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af vandglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Vandglas 36 Cl 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46208416

  Zwiesel Enoteca Vandglas 36 Cl 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46208416
  Vandglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en skål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om vandglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl. Vedligeholdelse af vandglasset- Håndvask anbefales.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Vandglas 34,5 Cl 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46207790

  Zwiesel The Moment Vandglas 34,5 Cl 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46207790
  Vandglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vandglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 34,5 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vandglasset- Håndvask anbefales.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Vandglas / Rødvinsglas 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46205990

  Zwiesel Diva Vandglas / Rødvinsglas 2-pak - Drikkeglas Krystalglas Klar - 46205990
  Vandglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en skål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Lambrusco, Dornfelder, Portuigieser, Trollinger, Water Om vandglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 61 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af vandglasset- Håndvask anbefales.. Køb Drikkeglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure shotglas 9 cl, 4-pak

  Zwiesel Pure shotglas 9 cl, 4-pak
  Sæt med fire shotglas fra Zwiesels Pure serie. Perfekt til at tage festen til det næste niveau med festlige shots, servere vodka til kaviaren eller hvorfor ikke et sundt ingefærshot til morgenmaden? Pure serien er lidt af en moderne klassiker og har et ka
 • Zwiesel Alloro vandglas 40 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro vandglas 40 cl, 2-pak
  Alloro vandglassene fra Zwiesel har et eksklusivt design, der giver dig mulighed for at servere vand med stil. Perfekt til at give bordet et luksuriøst look og flot at matche med andre glas fra samme serie. Leveres i sæt med to glas. Tåler opvaskemaskine
 • Zwiesel Enoteca vandglas 36 cl, 2-pak

  Zwiesel Enoteca vandglas 36 cl, 2-pak
  Zwiesels Enoteca vandglas har et klassisk design, der er perfekt til at servere vand på en elegant måde. Enoteca serien er lavet i hånden af Zwiesels dedikerede glaspustere, der er lige så passionerede omkring deres håndværk, som en vinproducent er om sin
 • Zwiesel Simplify vandglas 53 cl, 2-pak

  Zwiesel Simplify vandglas 53 cl, 2-pak
  Sæt med fire vandglas i Simplify serien fra tyske Zwiesel. Simplify serien har et minimalistisk design med rene linjer, der giver en afbalanceret fornemmelse på bordet. Flotte på bordet til både hverdag og fest, når du vil servere vand med stil. Du kan me
 • Zwiesel The Moment vandglas 34,5 cl, 2-pak

  Zwiesel The Moment vandglas 34,5 cl, 2-pak
  Sæt med to vandglas i serien The Moment fra tyske Zwiesel. Moment serien har et eksklusivt design med et blødt og afbalanceret look, som tilfører et strejf af elegance til borddækningen. Glassene er også utroligt tynde, hvilket betyder, at de vejer meget
 • Zwiesel Vervino vandglas 40 cl, 4-pak

  Zwiesel Vervino vandglas 40 cl, 4-pak
  Vervino vandglas 40 cl har et solidt design med en eksklusiv fornemmelse, der er perfekt til at sætte prikken over i'et på din borddækning. Glassene er en del af Vervino serien, som er udviklet i samarbejde med erfarne sommelierer for at give dig glas, de
 • Zwiesel Vervino vandglas 48 cl, 4-pak

  Zwiesel Vervino vandglas 48 cl, 4-pak
  Vervino vandglas 48 cl har et eksklusivt design, der giver en luksuriøs fornemmelse på bordet og er perfekt, når du vil sætte prikken over i'et på borddækningen. Glassene er en del af Vervino serien, som er udviklet i samarbejde med erfarne sommelierer fo
 • Zwiesel Vivid Senses vandglas 50 cl, 4-pak

  Zwiesel Vivid Senses vandglas 50 cl, 4-pak
  Sæt med fire vandglas i serien Vivid Senses fra tyske Zwiesel. Glassene har et elegant design, der er flot i sig selv, men de fungerer også glimrende som supplement til vinglassene fra samme serie. Perfekt til vand og danskvand såvel som til sodavand, ju
 • Zwiesel Beer Basic Craft Weissbier ølglas 4-pak 67 cl

  Zwiesel Beer Basic Craft Weissbier ølglas 4-pak 67 cl
  Zwiesel Beer Basic Craft Weissbier ølglas 4-pak 67 cl
 • Zwiesel Beer Basic Craft IPA ølglas 4-pak 54 cl

  Zwiesel Beer Basic Craft IPA ølglas 4-pak 54 cl
  Zwiesel Beer Basic Craft IPA ølglas 4-pak 54 cl
 • Zwiesel Beer Basic Craft Stout ølglas 4-pak 50 cl

  Zwiesel Beer Basic Craft Stout ølglas 4-pak 50 cl
  Zwiesel Beer Basic Craft Stout ølglas 4-pak 50 cl
 • Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl

  Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl
  Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl
 • Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl

  Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl
  Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl
 • Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl

  Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl
  Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl
Andre mærker
ilead