Zwiesel vinglas

Populær i Zwiesel vinglas

 • Zwiesel Air Sense Chardonnay Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208431

  Zwiesel Air Sense Chardonnay Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208431
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en skål med en integreret kugle i bunden for effektiv iltning af vinen og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Det har en stor form perfekt til hvidvine. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 44 cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Flavoursome & Spicy Vinglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206000

  Zwiesel Simplify Flavoursome & Spicy Vinglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206000
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Chardonnay, Merlot Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro vinglas 50,5 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro vinglas 50,5 cl, 2-pak
  Alloro vinglasset 50,5 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design med en generøs kuppel, der får det bedste frem i dine yndlingsvine. Alloro seriens elegante form er en fryd for øjet, smagsløgene og den taktile fornemmelse, med en tynd kuppel og en glatpoler
 • Zwiesel Simplify Velvety & Sumptuous Vinglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205999

  Zwiesel Simplify Velvety & Sumptuous Vinglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205999
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.

Flere tips om Zwiesel vinglas

 • Zwiesel Journey Claret Rødvinsglas 63 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206005

  Zwiesel Journey Claret Rødvinsglas 63 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206005
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespecifik skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Vine: Bordeaux, Bordeaux Blend, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Merlot Designeren er Sebastian Herkner. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 63 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Chianti Rødvinsglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208410

  Zwiesel Enoteca Chianti Rødvinsglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208410
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 55 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208324

  Zwiesel Enoteca Riesling Hvidvinsglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208324
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 32 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Velvety & Sumptuous Vinglas 71 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208420

  Zwiesel Vivid Senses Velvety & Sumptuous Vinglas 71 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208420
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Gewürztraminer, Pinot Gris/Grauburgunder (Pinot Grigio), Chasselas (Gutedel/Perlan), Kerner, Merlot Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 71 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Vinglas 31 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207936

  Zwiesel Alloro Vinglas 31 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207936
  Vinglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vinglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 31 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Bordeaux Rødvinsglas 56 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207918

  Zwiesel Prizma Bordeaux Rødvinsglas 56 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207918
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux Blend Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Perfekt til rødvine.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 56 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Champagneglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Klar - 46205987

  Zwiesel Diva Champagneglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Klar - 46205987
  Champagneglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en smal skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Bacchus, Riesling, Gruener Veltliner, Mueller Thurgau, Muskateller, Silvaner young, fresh, light, Scheurebe, Sauvignon blanc, Sauternes, Weißburgunder Om champagneglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Finesse bordeaux rødvinsglas 63 cl

  Zwiesel Finesse bordeaux rødvinsglas 63 cl
  Zwiesel Finesse bordeaux rødvinsglas 63 cl
 • Zwiesel Alloro Vinglas 50 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207940

  Zwiesel Alloro Vinglas 50 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207940
  Vinglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om vinglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 50 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205991

  Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205991
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en afrundet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Blauburgunder, Frühburgunder, Beaujolais, Brunello, Pinot Noir, Spätburgunder (Pinot Noir) Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 84 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Fruity & Delicate Vinglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208259

  Zwiesel Simplify Fruity & Delicate Vinglas 55 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208259
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Riesling, Bordeaux, Burgunder, Bordeaux AOC, Bordeaux blanc, Chardonnay, Riesling sparkling wine, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Sauvignon blanc, Schwarzriesling und Chardonnay Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 55 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino dessertvinsglas 29 cl, 2-pak

  Zwiesel Vervino dessertvinsglas 29 cl, 2-pak
  Vervino dessertvinsglas 29 cl fra Zwiesel er en favorit blandt vinkendere og har et luksuriøst design, der er perfekt til at runde middagen af med et glas lækker dessertvin. Glassene i Vervino serien er udviklet i samarbejde med erfarne sommelierer, og se
 • Zwiesel Prizma Hvidvinsglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208426

  Zwiesel Prizma Hvidvinsglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208426
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Kerner, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Sauvignon blanc, White Burgundy Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Perfekt til hvidvine.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Vinglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206003

  Zwiesel Journey Vinglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206003
  Vinglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en afrundet skål perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Vine: Riesling, Bordeaux, Rosé, Burgunder, Weißwein, Chardonnay, Merlot, Red Wine, Sauvignon blanc Designeren er Sebastian Herkner. Om vinglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 61 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Burgundy - Vinglas Krystalglas Klar - 46206004

  Zwiesel Journey Burgundy - Vinglas Krystalglas Klar - 46206004
  Zwiesel fra Journey Burgundy. Vinglas Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Sauvignon Blanc Hvidvinsglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208415

  Zwiesel Enoteca Sauvignon Blanc Hvidvinsglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208415
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Sauvignon blanc Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Prizma Rødvinsglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208427

  Zwiesel Prizma Rødvinsglas 61 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208427
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en smuk, bølget skål med et specielt design perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med en lang, tynd stilk. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Bordeaux, Burgundy, Beaujolais, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Perfekt til rødvine.- Fra kollektionen Prizma.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 61 cl.- Bølget skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Allround Vinglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208327

  Zwiesel Vervino Allround Vinglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208327
  Vinglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til alle typer af vin. Vine: Riesling, Bordeaux, Rosé, Burgundy, Weißwein, Barbera, Beaujolais, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Chianti, Chianti Classico, Merlot, Red Wine, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva, Sauvignon Blanc, Shiraz, Spätburgunder, Trollinger, Zweigelt Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 68 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Bordeaux Rødvinsglas 86 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207787

  Zwiesel The Moment Bordeaux Rødvinsglas 86 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207787
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 86 cl.- Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux Blend- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Journey Claret Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206007

  Zwiesel Journey Claret Hvidvinsglas 44 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206007
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespecifik skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas med glitrende klarhed for en luksuriøs følelse. Designeren er Sebastian Herkner. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Journey.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 44 cl.- Prisvindende design: German Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl

  Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl
  Zwiesel Bourgogne vinglas 3-pak 41 cl
 • Zwiesel Air Sense Bordeaux Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208429

  Zwiesel Air Sense Bordeaux Rødvinsglas 84 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 46208429
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en skål med en integreret kugle i bunden for effektiv iltning af vinen og et skandinavisk design med en eksklusiv følelse i mundblæst glas. Det har en stor form perfekt til kraftige rødvine. Designet af Bernadotte & Kylberg. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Air Sense.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 84 cl.- Integreret skål med en bold.- Eksklusiv følelse.- Skandinavisk design.- Prisvindende design: Vinum Winner Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Riesling Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208231

  Zwiesel Pure Riesling Hvidvinsglas 30 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208231
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Arneis, Banyuls (Aperitif/dessert wine), Entre-deux-Mers, Gavi, Gruener Veltliner, Gutedel, Madera, Mueller Thurgau, Muscadet, Muscatel, Orvieto, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett, Silvaner jung, frisch, leicht, Scheurebe (Sämling 88), Sherry, Sauternes, Soave, Trebbiano, Tokaji, Vérdejo, Verdicchio, White wines BA, TBA & Ice wine Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro vinglas 31 cl, 2-pak

  Zwiesel Alloro vinglas 31 cl, 2-pak
  Når kun det bedste er godt nok. Alloro vinglassene på 31 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design, der fremhæver det bedste i dine yndlingsvine. Seriens elegante form er en fornøjelse både at se og røre ved, med en tynd kuppel og en glat poleret kant, der
 • Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 96 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208414

  Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 96 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208414
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Burgundy Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 96 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Rioja Rødvinsglas 54,5 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207786

  Zwiesel The Moment Rioja Rødvinsglas 54,5 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207786
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Vine: Rioja Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 54,5 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207785

  Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207785
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 46 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Riesling Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205980

  Zwiesel Alloro Riesling Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205980
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til hvidvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 52 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Bordeaux Rødvinsglas 101 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208326

  Zwiesel Enoteca Bordeaux Rødvinsglas 101 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208326
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Bordeaux blanc, Bordeaux Blend, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 101 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Riesling Hvidvinsglas 40 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208329

  Zwiesel Vervino Riesling Hvidvinsglas 40 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208329
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 40 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205992

  Zwiesel Diva Burgundy Rødvinsglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46205992
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en hvælvet stilk for et sofistikeret og elegant touch med en afrundet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med exceptionel klarhed. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vine: Blauburgunder, Burgundy, Beaujolais, Brunello, Spätburgunder & Trollinger Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Diva.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 46 cl.- Elegant udseende.- Hvælvet stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Fruity & Delicate Vinglas 53 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208422

  Zwiesel Vivid Senses Fruity & Delicate Vinglas 53 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208422
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Sauvignon Blanc, Weißburgunder Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 53 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Burgundy Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208228

  Zwiesel Pure Burgundy Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208228
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Aperol, Burgundy, Pinot Noir, Spätburgunder Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl

  Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl
  Zwiesel Vivid Senses Rød-hvidvinsglas 2-pak 66 cl
 • Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208407

  Zwiesel Enoteca Burgundy Rødvinsglas 75 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208407
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Burgundy Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 75 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Vinglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208423

  Zwiesel Vivid Senses Light & Fresh Vinglas 36 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208423
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Riesling, Elbling, Müller Thurgau, Riesling late harvest, large plant, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 36 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Pinot Noir Rødvinsglas 89 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207788

  Zwiesel The Moment Pinot Noir Rødvinsglas 89 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207788
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til rødvine. Vine: Pinot Noir Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 89 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Bordeaux Rødvinsglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208328

  Zwiesel Vervino Bordeaux Rødvinsglas 74 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208328
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til kraftige rødvine. Vine: Bordeaux, Blaufränkisch, Navarra, Pinot Noir Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 34 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207789

  Zwiesel The Moment Riesling Hvidvinsglas 34 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46207789
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred skål med en indsnævrende top for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd stilk for et eksklusivt indtryk. Perfekt til hvidvine. Vine: Riesling, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Riesling QbA & Kabinett Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen The Moment.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 34 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Burgundy Rødvinsglas 95 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205979

  Zwiesel Alloro Burgundy Rødvinsglas 95 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205979
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 95 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Cabernet Rødvinsglas 54 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208226

  Zwiesel Pure Cabernet Rødvinsglas 54 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208226
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux, Bordeaux AOC, Blaufränkisch, Cabernet Sauvignon, Dolcetto, Dôle, Dornfelder, Tempranillo Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 54 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Rioja Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208302

  Zwiesel Enoteca Rioja Rødvinsglas 69 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208302
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Rioja Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 69 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vivid Senses Flavoursome & Spicy Vinglas 66 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208419

  Zwiesel Vivid Senses Flavoursome & Spicy Vinglas 66 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208419
  Vinglasset fra Zwiesel har et innovativt, alsidigt design perfekt til alle typer af vin. Det er fremstillet af luksuriøst krystalglas med moderne udseende. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Brunello, Chardonnay, Merlot, Silvaner young, fresh, light, Viognier Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Vivid Senses.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 66 cl.- Innovativt, alsidigt design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Chardonnay Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207938

  Zwiesel Alloro Chardonnay Hvidvinsglas 52 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207938
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til hvidvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 52 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Chardonnay Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208325

  Zwiesel Enoteca Chardonnay Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208325
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespecifik skål for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af krystalglas med en tynd, smuk stilk. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Vine: Chardonnay Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Enoteca.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 41 cl.- Druespecifik skål. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Burgundy Rødvinsglas 95 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208418

  Zwiesel Vervino Burgundy Rødvinsglas 95 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208418
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til kraftige rødvine. Vine: Burgundy, Spätburgunder Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 95 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Bordeaux Rødvinsglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208229

  Zwiesel Pure Bordeaux Rødvinsglas 68 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208229
  Rødvinsglasset fra Zwiesel har en aflang form med en kantet skål perfekt til rødvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux, Amarone, Barbaresco, Barbera, Barolo, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Brunello, Cabernet Sauvignon, Châteauneuf-du-Pape, Chianti, Chianti Classico, Côtes-du-Rhône, Madiran, Malbec, Merlot, Navarra, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva, Ribera del Duero, Syrah Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 68 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel The Moment dessertvinsglas 37,5 cl, 2-pak

  Zwiesel The Moment dessertvinsglas 37,5 cl, 2-pak
  Moment dessertvinsglas 37,5 cl passer perfekt, når du vil fejre øjeblikket og runde middagen af med en rigtig god dessertvin. Moment serien fra Zwiesel har en blød form med en eksklusiv fornemmelse, der tilfører balance og elegance til borddækningen. Glas
 • Zwiesel Alloro Rioja Rødvinsglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207939

  Zwiesel Alloro Rioja Rødvinsglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46207939
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 70 cl cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Dessertvinglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206002

  Zwiesel Vervino Dessertvinglas 29 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46206002
  Dessertvinglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Vine: Madera, Sauternes, Weißweine BA, TBA & Eiswein Om dessertvinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af dessertvinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Simplify Light & Fresh Vinglas 38 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208260

  Zwiesel Simplify Light & Fresh Vinglas 38 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208260
  Vinglasset fra Zwiesel har et håndlavet design med rene linjer perfekte til alle typer af vin. Det er fremstillet af krystalglas med en lang stilk for at tilføje en ekstra dimension til designet. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vine: Riesling, Riesling QbA & Kabinett Om vinglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Simplify.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 38 cl.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Pure Sauvignon Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208230

  Zwiesel Pure Sauvignon Hvidvinsglas 41 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208230
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har en bred form med en kantet skål perfekt til hvidvine. Det er fremstillet af hårdført krystalglas til at holde i generationer. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vine: Bordeaux blanc, Chasselas (Gutedel/Perlan), Chenin Blanc, Elbling, Gewuerztraminer, Gruener Veltliner, Pouilly-Fumé, Riesling Spätlese, Großes Gewächs, Grand Cru, Smaragd, Sauvignon blanc, Sancerre, Trollinger, Viognier Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Pure.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 41 cl.- Kantet form. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl

  Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl
  Zwiesel Vervino dessertvinglas 2-pak 29 cl
 • Zwiesel Alloro Cabernet Sauvignon Rødvinsglas 80 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205978

  Zwiesel Alloro Cabernet Sauvignon Rødvinsglas 80 2-pak - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 46205978
  Rødvinsglasset fra Zwiesel er fremstillet af mundblæst krystal med en elegant, tynd stilk og har en indsnævrende skål perfekt til rødvine. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om rødvinsglasset fra Zwiesel- Fra kollektionen Alloro.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 80 cl.- Indsnævrende skål.- Fremstillet af mundblæst krystalglas.- Elegant, tynd stilk. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Chardonnay Hvidvinsglas 48 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208330

  Zwiesel Vervino Chardonnay Hvidvinsglas 48 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 46208330
  Hvidvinsglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til hvidvine. Vine: Chardonnay Om hvidvinsglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 48 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
ilead