Dessertskåler

Trods navnet dessertskåle kan du bruge disse skåle til lidt af hvert. Brug små skåle til morgenmad, yoghurt, is, frugtsalat og servere dessert i portionsglas. Dessertskåler er ikke kun for desserter, selv om det kan smage de bedste.

Populær i dessertskåler

 • Dorre Glanda Dessertskål 4-pak - Dessertskåle Glas Klar - 5-8751

  Dorre Glanda Dessertskål 4-pak - Dessertskåle Glas Klar - 5-8751
  Dessertskålen fra Dorre har klassisk, smukt design i glas perfekt til middagsselskaber. Den har elegante detaljer hele vejen rundt. Egnet til is, kage, etc. Om dessertskålen fra Dorre- Klassisk, smukt design.- Elegante detaljer.- Fremstillet af glas.- Dessertskålen sælges i 4-pak.- Bredde: 110 mm.- Højde: 130 mm.- Længde: 110 mm.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Flow Skål 16x13cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1034203810

  Villeroy & Boch Flow Skål 16x13cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1034203810
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Harvey Dessertskål 4-pak - Dessertskåle Glas Klar - 80342

  Aida Harvey Dessertskål 4-pak - Dessertskåle Glas Klar - 80342
  Moderne glas til festens drinks eller bare som helt almindelig vandglas. Lige nu er disse glas et must hos alle som vil have et modernet udtryk på bordet. Aida har skabt et elegant mønster inspireret af facetslebne krystalglas. Med Serien Harvey for du moderne elegance til hverdagspris. Tåler opvaskemaskine.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Elise Dessertskål 40 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 618601

  La Rochere Elise Dessertskål 40 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 618601
  Dessertskålen fra Le Rochere har et romantisk design med smukke detaljer perfekte for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Den er fremstillet af presset glas med en stor størrelse perfekt til servering af is og andre desserter. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stor størrelse.- Stabil fod.- Smukke detaljer. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om dessertskåler

 • HKliving 70's lille skål 4-pak Sierra

  HKliving 70's lille skål 4-pak Sierra
  HKliving 70's lille skål 4-pak Sierra
 • La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602101

  La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602101
  Dessertskålen fra Le Rochere har æstetisk tiltalende udseende med riflede sider perfekte til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af presset glas med et stabelbart design for nem opbevaring. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Kan stables.- Sælges i 6-pak.- Populært design.- Riflede sider. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641901

  La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med smukke, bløde riller. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorative, bløde riller.- Lille størrelse.- Klassisk følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar

  La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar
  La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar
 • HKliving 70's dessertskål 4 dele Humus

  HKliving 70's dessertskål 4 dele Humus
  HKliving 70's dessertskål 4 dele Humus
 • Rosendahl Grand Cru skål på fod 4 stk

  Rosendahl Grand Cru skål på fod 4 stk
  Rosendahl Grand Cru skål på fod 4 stk
 • Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Cherry Blossom - 4344421

  Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Cherry Blossom - 4344421
  Desserttallerknen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om desserttallerknen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Frama Otto Skåle 2-pak Ø12,5 Cm Naturlige - Dessertskåle Stentøj Natural - 5023

  Frama Otto Skåle 2-pak Ø12,5 Cm Naturlige - Dessertskåle Stentøj Natural - 5023
  Skålene fra Frama er perfekte til både varme og kolde serveringer og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om skålene fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålene- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar

  La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar
  La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar
 • La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 630301

  La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 630301
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en stor størrelse perfekt til servering af is og andre desserter. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Dagny skål lille Ø16 cm Hvid

  Sagaform Dagny skål lille Ø16 cm Hvid
  Sagaform Dagny skål lille Ø16 cm Hvid
 • La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 607001

  La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 607001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en stabil fod perfekt til servering af is og andre desserter. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Canarie Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602501

  La Rochere Canarie Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602501
  Dessertskålen fra Le Rochere har klassisk udseende med riflede sider for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af presset glas med et kegleformet design for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til servering af is og andre desserter.- Sælges i 6-pak.- Kegleformet design.- Riflede sider. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Taverna skål Ø13,5 cm Green

  Broste Copenhagen Taverna skål Ø13,5 cm Green
  Broste Copenhagen Taverna skål Ø13,5 cm Green
 • La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar

  La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar
  La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar
 • La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642001

  La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med smukke, bløde riller. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorative, bløde riller.- Lille størrelse.- Klassisk følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Uncle Blue 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2285-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Uncle Blue 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2285-0100
  Elsa Beskow Bowl fra Design House Stockholm. Denne skål er designet af Catharina Kippel, som har fortolket den værdsatte forfatter og illustrator Elsa Beskows eventyr. Resultatet var smukke mønstre, der får dig til at genoplive barndommen. Skålen er værdsat i alle aldre, og er perfekt til at betjene både morgenmaden og desserten.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50cl Cornflower - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2413-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål 50cl Cornflower - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2413-0100
  Elsa Beskow Bowl fra Design House Stockholm. Denne skål er designet af Catharina Kippel, som har fortolket den værdsatte forfatter og illustrator Elsa Beskows eventyr. Resultatet var smukke mønstre, der får dig til at genoplive barndommen. Skålen er værdsat i alle aldre, og er perfekt til at betjene både morgenmaden og desserten.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Strawberry Family 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2286-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Strawberry Family 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2286-0100
  Elsa Beskow Bowl fra Design House Stockholm. Denne skål er designet af Catharina Kippel, som har fortolket den værdsatte forfatter og illustrator Elsa Beskows eventyr. Resultatet var smukke mønstre, der får dig til at genoplive barndommen. Skålen er værdsat i alle aldre, og er perfekt til at betjene både morgenmaden og desserten.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HKliving The emeralds dessertskål Ø12,5 cm Green

  HKliving The emeralds dessertskål Ø12,5 cm Green
  HKliving The emeralds dessertskål Ø12,5 cm Green
 • Zwilling Zwilling Sorrento skål 3-pak Glas

  Zwilling Zwilling Sorrento skål 3-pak Glas
  Zwilling Zwilling Sorrento skål 3-pak Glas
 • Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskåle Glas Klar - 1007032

  Iittala Alvar Aalto Skål - Dessertskåle Glas Klar - 1007032
  Smuk glasskål fra serien Alvar Aalto Collection fra Iittala. ALVAR AALTO var en fantastisk glasblæser fra Finland og designet skålen for første gang i 1936. Et håndværk, der i dag er der kun syv skandinaviske glasblæsere, der kan mestre og holde denne stilfulde glasskål i live. ALVAR AALTO COLLECTION er en serie af mange smukke vaser, skåle og ornamenter, der på trods af forskellige farver og former matcher hinanden i eksklusivt design.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl - Dessertskåle Glas Grøn - 1104266249

  Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl - Dessertskåle Glas Grøn - 1104266249
  Dessertskål fra ferm LIVING med et fremragende design i genanvendt mundblæst glas perfekt til forskellige forretter og desserter. Den har distinkte luftbobler for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om dessertskålen fra ferm LIVING- Fremstillet af mundblæst glas.- Varierende tykkelse.- Varierende nuancer.- Små luftbobler for at gøre hvert produkt unikt.- Denne dessertskål er en del af ferm LIVINGs Oli kollektionen.- Kapacitet: 54 cl.- 50% genanvendt glas.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Magnor Fjord dessertskål 16,5 cm

  Magnor Fjord dessertskål 16,5 cm
  Magnor dessertskål på 16,5 cm, som også er perfekt til servering af mysli. Stellet er fremstillet af det fineste bone china med en holdbar glasur og høj styrke, og det tåler både mikroovn og opvaskemaskine. Fjord-serien er et unikt stel, der bevarer den
 • La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602901

  La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602901
  Dessertskålen fra Le Rochere har en aflang form med en riflet skål perfekt til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af presset glas med en fod for øget stabilitet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stabil fod.- Riflet skål. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru ramekin Ø9 cm 2-pak Hvid

  Rosendahl Grand Cru ramekin Ø9 cm 2-pak Hvid
  Rosendahl Grand Cru ramekin Ø9 cm 2-pak Hvid
 • La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 623901

  La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 623901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et fantasifuldt design med bølgede sider med en skrå kant for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den er fremstillet af presset glas med høj klarhed. Perfekt til festlige anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Fantasifuldt design.- Bølgede sider.- Skrå kant. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Lyseblå - AC460-A668-AB84

  Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Lyseblå - AC460-A668-AB84
  Skål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om skålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar

  La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar
  La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar
 • Iittala Alvar Aalto skål 75 mm grå

  Iittala Alvar Aalto skål 75 mm grå
  Iittala Alvar Aalto skål 75 mm grå
 • Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Rosa - AC460-A668-AF07

  Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Rosa - AC460-A668-AF07
  Skål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om skålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Zwilling Sorrento dessertskål 2-pak 2-pak

  Zwilling Sorrento dessertskål 2-pak 2-pak
  Zwilling Sorrento dessertskål 2-pak 2-pak
 • La Rochere Cadette Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 601901

  La Rochere Cadette Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 601901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med en stabil fod perfekt til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af hårdført glas med exceptionel klarhed. Passer til hverdag og finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Sælges i 6-pak.- Klassisk design.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåle Keramik Terracotta - 14269

  Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåle Keramik Terracotta - 14269
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Blue Iris - 4344423

  Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Blue Iris - 4344423
  Desserttallerknen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om desserttallerknen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 692227

  Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 692227
  Skålen fra Kähler har smukt, riflet design i keramik perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har elegante detaljer. Designet af Hans-Christian Bauer. Om skålen fra Kähler- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Hammershøi.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Frama Otto Skåle 2-pak Ø9,5 Cm e - Dessertskåle Stentøj Sort - 5002

  Frama Otto Skåle 2-pak Ø9,5 Cm e - Dessertskåle Stentøj Sort - 5002
  Skålene fra Frama er perfekte til både varme og kolde serveringer og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om skålene fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålene- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Frama Otto Skåle 2-pak Ø12,5 Cm e - Dessertskåle Stentøj Sort - 5003

  Frama Otto Skåle 2-pak Ø12,5 Cm e - Dessertskåle Stentøj Sort - 5003
  Skålene fra Frama er perfekte til både varme og kolde serveringer og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om skålene fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålene- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Frama Otto Skåle 2-pak Ø9,5 Cm Naturlige - Dessertskåle Stentøj Natural - 5022

  Frama Otto Skåle 2-pak Ø9,5 Cm Naturlige - Dessertskåle Stentøj Natural - 5022
  Skålene fra Frama er perfekte til både varme og kolde serveringer og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om skålene fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålene- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Bowl 50 Cl Poppy - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2577-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Bowl 50 Cl Poppy - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2577-0100
  Elsa Beskow Bowl fra Design House Stockholm. Denne skål er designet af Catharina Kippel, som har fortolket den værdsatte forfatter og illustrator Elsa Beskows eventyr. Resultatet var smukke mønstre, der får dig til at genoplive barndommen. Skålen er værdsat i alle aldre, og er perfekt til at betjene både morgenmaden og desserten.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl Ravfarvet - Dessertskåle Genbrugsglas Amber - 1104266691

  Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl Ravfarvet - Dessertskåle Genbrugsglas Amber - 1104266691
  Dessertskålen fra ferm LIVING har et fremragende design i genanvendt mundblæst glas perfekt til forskellige forretter og desserter. Den har distinkte luftbobler for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om dessertskålen fra ferm LIVING- Fremstillet af mundblæst glas.- Varierende tykkelse.- Varierende nuancer.- Små luftbobler for at gøre hvert produkt unikt.- Denne dessertskål er en del af ferm LIVINGs Oli kollektionen.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Kapacitet: 54 cl.- 50% genanvendt glas. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Klar - 4344420

  Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Klar - 4344420
  Desserttallerknen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om desserttallerknen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Dandelions 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2287-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Skål Dandelions 50cl - Dessertskåle Benporcelæn Hvid - 2287-0100
  Elsa Beskow Bowl fra Design House Stockholm. Denne skål er designet af Catharina Kippel, som har fortolket den værdsatte forfatter og illustrator Elsa Beskows eventyr. Resultatet var smukke mønstre, der får dig til at genoplive barndommen. Skålen er værdsat i alle aldre, og er perfekt til at betjene både morgenmaden og desserten.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HKliving 70's dessertskål 4 dele Reef

  HKliving 70's dessertskål 4 dele Reef
  HKliving 70's dessertskål 4 dele Reef
 • Iittala Alvar Aalto skål 75 mm Tranebær

  Iittala Alvar Aalto skål 75 mm Tranebær
  Iittala Alvar Aalto skål 75 mm Tranebær
 • La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar

  La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar
  La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar
 • Iittala Origo dessertskål beige 25 cl

  Iittala Origo dessertskål beige 25 cl
  Iittala Origo dessertskål beige 25 cl
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskåle Porcelæn Mix - 1064955

  Arabia Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskåle Porcelæn Mix - 1064955
  Skålen fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om skålen fra Arabia- Populært samlerobjekt.- Klassisk design.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som krus.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Diameter: 150 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642501

  La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642501
  Dessertskålen fra Le Rochere har et dekorativt design med en moderne følelse. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorativt design.- Lille størrelse.- Moderne følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead