Royal Doulton skåle

Populær i Royal Doulton skåle

 • Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 12 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-12pack

  Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 12 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-12pack
  12 stk skåle fra Royal Doulton, designet i samarbejde med den verdenskendte kok Gordon Ramsay. Inspirationen kommer fra det stilrene og indbydene interiør på hans restaurant Maze, Hvor formerne er morderne med dekorative cirkler. Skålene er af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Serveringsfad 34 Cm t - Skåle & Serveringsfade Stentøj Lysegrå - 1054423

  Royal Doulton Maze Serveringsfad 34 Cm t - Skåle & Serveringsfade Stentøj Lysegrå - 1054423
  Serveringsfadet fra Royal Doulton er perfekt til smukke madanretninger og har et stilrent, nutidigt design. Serveringsfadet har en lysegrå, neutral farve med en oval form. Det er fremstillet af slidstærkt glaseret stentøj perfekt til hverdagsbrug eller til en fest. En perfekt gave. Designet af Gordon Ramsay. Om serveringsfadet fra Royal Doulton- Serveringsfadet er designet til Royal Doulton's 10 års jubilæum.- Dette serveringsfad er en del af Royal Doulton-kollektion.- Maze er værdsat for de høje kvaliteter- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Skåle & Serveringsfade og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack

  Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack
  6 stk skåle fra Royal Doulton, designet i samarbejde med den verdenskendte kok Gordon Ramsay. Inspirationen kommer fra det stilrene og indbydene interiør på hans restaurant Maze, Hvor formerne er morderne med dekorative cirkler. Skålene er af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead