Dybe tallerkener

Vi bruger den dybe plade til at spise mad som suppe, grød eller måske endda som pastatallerken. Her er dybe tallerkener samlet fra flere kendte mærker og butikker online. Du finder dybtallerken med og uden kant.

Populær i dybe tallerkener

 • Rörstrand Ostindia Floris Dyb Tallerken Ø22cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1019771

  Rörstrand Ostindia Floris Dyb Tallerken Ø22cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1019771
  Den populære dyb plade Ostindia Floris kommer fra Rörstrand. Ostindia Floris blev designet i 2012 af kunstner Caroline Slotte, da den klassiske service Ostindia var 80 år gammel. Resultatet blev en yngre og mere oprørsk søskende til Ostindia - Ostindia Floris. Indretningen er kendetegnet ved en tæt løv, der udfolder sig over porcelænet, og på trods af dets ungdom er Ostindia Floris også ved at komme ind i den svenske designhistorie. Skålen kan modstå opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Alessi Ku Suppetallerken 23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - TI05/2

  Alessi Ku Suppetallerken 23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - TI05/2
  Alessi fra KU Suppetallerken 23 cm, Hvid. Dybe tallerkner Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Spode Blue Italian Suppetallerken 230 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - BLI0210

  Spode Blue Italian Suppetallerken 230 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - BLI0210
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Valence Tallerken Dyb 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Grøn - 1022822700

  Villeroy & Boch French Garden Valence Tallerken Dyb 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Grøn - 1022822700
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.

Flere tips om dybe tallerkener

 • Dyb tallerken Orient

  Dyb tallerken Orient
  Dyb tallerken af slidstærkt stentøj med smukt reliefmønster. Velegnet som pastatallerken. Tåler mikrobølgeovn, ovn og opvaskemaskine. Designet af Marita Lord.
 • Denby Studio Grey Pastaskål 22cm

  Denby Studio Grey Pastaskål 22cm
  Denne pastaskål er ikke bare ideel til servering af smagfulde pastaretter, den er også oplagt til servering af desserter eller genopvarmning af retter i mikroovnen. Det er en alsidig skål der dækker forskellige behov. Den kan også anvendes som dekorations
 • Versace Medusa Rhapsody Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Gul - 19335-403670-10322

  Versace Medusa Rhapsody Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Gul - 19335-403670-10322
  Dyb tallerken fra Versace med et luksuriøst design med en barokinspireret stil med et smukt, gyldent blomstermotiv. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn til at holde i generationer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Versace- Fremstillet af porcelæn.- Luksuriøst design.- Smukt blomstermotiv med gyldne toner.- Barokinspireret stil.- Fra kollektionen Medusa Rhapsody. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence dyb tallerken 23 cm

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence dyb tallerken 23 cm
  Villeroy & Boch French Garden Fleurence dyb tallerken 23 cm
 • Arabia 24h Piennar dyb tallerken 22 cm.

  Arabia 24h Piennar dyb tallerken 22 cm.
  Flot og elegant dyb tallerken fra Arabia, sommer passer perfekt til det stilfulde middagsbord. Porcelænstallerkenen har et utroligt flot og varmt design i blåt og hvidt mønster. 24h serien fra Arabia er kendt for sine rene linjer, og det omhyggelige desig
 • Teema 26cm Tallerken Honey

  Teema 26cm Tallerken Honey
  Perfekt til morgenmad, frokost eller middag. Honningfarve er en levende, men alligevel blød farve og giver liv til enhver bordopdækning med sin behagelige nuance. Miks og match med den samme farve eller andre farver i Teema-kollektionen. Fantastisk gave.
 • PotteryJo Daga dyb tallerken Ø23,5, grøn, 2 stk.

  PotteryJo Daga dyb tallerken Ø23,5, grøn, 2 stk.
  Suppe smager bare bedre, når det serveres i en pæn tallerken, der kan løfte det visuelle indtryk. Suppetallerkenen fra PotteryJo er håndlavet og fremstillet af stengods, hvilket både gør den robust, men det giver også mulighed for også at anvende den i ov
 • Aida RAW dyb tallerken, arctic white, 6 stk.

  Aida RAW dyb tallerken, arctic white, 6 stk.
  Dæk et flot bord med det fine stentøj fra RAW-serien. Denne dybe tallerken måler 19,4 cm. i diameter og 4,5 cm. i højden. Pakken her indeholder 6 stk. De smukke farver giver et naturligt look på bordet, og er med til at gøre spiseoplevelsen helt speciel.
 • Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken Ø19 cm sne-hvid

  Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken Ø19 cm sne-hvid
  Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken Ø19 cm sne-hvid
 • Musselmalet Riflet 21 cm. dyb Tallerken

  Musselmalet Riflet 21 cm. dyb Tallerken
  Her er stellet, der er mere end porcelæn! Det er beviset på, at selv de bedste traditioner kan holde til at blive udfordret. Det, der engang var kendt som småt og blåt, er nu også eftertragtet som stort og sort. Et samleobjekt for designelskere. Sort Mega
 • blomus Pilar dyb tallerken – Ø20 cm Agave green

  blomus Pilar dyb tallerken – Ø20 cm Agave green
  blomus Pilar dyb tallerken – Ø20 cm Agave green
 • ERNST Ernst dyb tallerken 22 cm Prikket/Hvid

  ERNST Ernst dyb tallerken 22 cm Prikket/Hvid
  ERNST Ernst dyb tallerken 22 cm Prikket/Hvid
 • House Doctor Rustic Suppetallerken

  House Doctor Rustic Suppetallerken
  De flotte stentøjs suppetallerkner fra House Doctor vil med sikkerhed kun pryde din opdækning. Tallerkenen er håndfremstillet, hvilket giver unikke karaktertræk på hver eneste tallerken. De er skabt med rustik elegance, så de passer ind i ethvert nordisk
 • OYOY Yuka dyb tallerken Ø19 cm 2-pak Offwhite

  OYOY Yuka dyb tallerken Ø19 cm 2-pak Offwhite
  OYOY Yuka dyb tallerken Ø19 cm 2-pak Offwhite
 • Rosenthal Junto Dyb Tallerken 33 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10363

  Rosenthal Junto Dyb Tallerken 33 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10363
  Den dybe tallerken fra Rosenthal har en organisk form med en glat overflade hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om den dybe tallerken fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Harmonisk, glat overflade. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe dyb tallerken Ø24,5 cm Turkis

  Lyngby Porcelæn Rhombe dyb tallerken Ø24,5 cm Turkis
  Lyngby Porcelæn Rhombe dyb tallerken Ø24,5 cm Turkis
 • Rosenthal Thomas Clay Smoke dyb tallerken Ø23 cm Grågrøn

  Rosenthal Thomas Clay Smoke dyb tallerken Ø23 cm Grågrøn
  Rosenthal Thomas Clay Smoke dyb tallerken Ø23 cm Grågrøn
 • Rosenthal Junto Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10352

  Rosenthal Junto Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10352
  Den dybe tallerken fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om den dybe tallerken fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster.- 22 cm Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken 19 cm, rose

  Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken 19 cm, rose
  En dyb tallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie med stil og elegance, som stammer fra Stockholm i 1930'erne. Den dybe tallerken har en diameter på 19 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn.
 • Arabia Tuokio Dyb Tallerken Beige 18 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1070777

  Arabia Tuokio Dyb Tallerken Beige 18 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1070777
  Dyb tallerken fra Arabia i hvidt porcelæn med beige penselstrøg langs kanten med en håndmalet følelse. Den har et moderne, alsidigt design perfekt til alle lejligheder. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Designet af Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om den dybe tallerken fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Beige penselstrøg med en håndmalet følelse.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Tuokio.- Perfekt til supper eller sammenkogte retter. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Studio Pastatallerken grå

  Studio Pastatallerken grå
  STUDIO Pastatallerken grå.Ø: 21,50 cm H: 5 cm
 • Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Sand - EBSA5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Sand - EBSA5FB
  Suppetallerken fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken 27 Sign Cerise

  Tallerken 27 Sign Cerise
  Cerise
 • Villeroy & Boch Château Septfontaines dyb tallerken Ø29x3,5 cm Hvid/Guld

  Villeroy & Boch Château Septfontaines dyb tallerken Ø29x3,5 cm Hvid/Guld
  Villeroy & Boch Château Septfontaines dyb tallerken Ø29x3,5 cm Hvid/Guld
 • Koziol Connect dyb tallerken Ø24 cm 4-pak Nature desert sand

  Koziol Connect dyb tallerken Ø24 cm 4-pak Nature desert sand
  Koziol Connect dyb tallerken Ø24 cm 4-pak Nature desert sand
 • Thomas Clay, Rock, Tall. 23cm dyb

  Thomas Clay, Rock, Tall. 23cm dyb
  Thomas by Rosenthal er en velrenommeret tysk producent af porcelæn og keramik. Brandet blev grundlagt i 1904 og blev senere en del af Rosenthal-gruppen. Thomas by Rosenthal er kendt for sit moderne og innovative design, der kombinerer funktion, æstetik og
 • PotteryJo Daisy dyb tallerken Ø21 cm 2-pak Sienna (gul)

  PotteryJo Daisy dyb tallerken Ø21 cm 2-pak Sienna (gul)
  PotteryJo Daisy dyb tallerken Ø21 cm 2-pak Sienna (gul)
 • Hvid Riflet 17 cm. dyb Tallerken

  Hvid Riflet 17 cm. dyb Tallerken
  Det hvid riflet spisestel blev designet i d. 19. århundrede. Det er elegant og iøjenfaldende, og gør sig godt, både til hverdag og festlige lejligheder.
 • Wik & Walsøe Osean dyb tallerken Ø 23 cm Horisont

  Wik & Walsøe Osean dyb tallerken Ø 23 cm Horisont
  Wik & Walsøe Osean dyb tallerken Ø 23 cm Horisont
 • Blå Elements 25 cm. dyb Tallerken

  Blå Elements 25 cm. dyb Tallerken
  Elements så dagens lys i 2008, og er samarbejdet mellem designer, Louise Campbell og Royal Copenhagen. Det håndmalet stel er med sine friske farver et godt bud på tradition og fremtid.
 • Cecil dyb Pastatallerken 23 cm.

  Cecil dyb Pastatallerken 23 cm.
  PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrig. Grundlagt 1818. I dag en moderne fabrik, men stadig laves mange detaljer i hånden. PILLIVUYT fremstiller selv sin porcelænsmasse med et indhold af flint og kvarts, der sammen med en ekstrem hård glasur og en bræn
 • Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje

  Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje
  Den dybe tallerken ERNST er en del af en større serie af matchende dele som tallerkener, middagstallerkener, kopper m.m., der gør det muligt at dække et fint bord til hyggelige middage og kaffestunder med dine nærmeste. Tallerkenens friske hvide farve bry
 • Ernst Dyb tallerken 22 cm, hvid

  Ernst Dyb tallerken 22 cm, hvid
  Ernsts dybe tallerken er ideel til cremede pastaretter og varme gryderetter. Tallerkenens stilrene design gør, at du kan matche den med både almindeligt og mønstret porcelæn, og du kan bruge den både til hverdag og fest. Ernsts dybe tallerken, med en kant
 • Rosenthal Loft Dyb tallerken 24 cm

  Rosenthal Loft Dyb tallerken 24 cm
  En dyb tallerken i hvidt porcelæn fra Rosenthals Loft serie. Perfekt til en cremet god suppe til middag. Loft serien er i porcelæn af høj kvalitet. Seriens dele kan nemt kombineres.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum dyb tallerken 24 cm

  Villeroy & Boch Anmut Platinum dyb tallerken 24 cm
  Villeroy & Boch Anmut Platinum dyb tallerken 24 cm
 • Swedish Grace Dyb Tallerken 25 cm Isblå

  Swedish Grace Dyb Tallerken 25 cm Isblå
  Den isblå dybe tallerken (25 cm) er det subtile valg til hverdags- og festlige supper, gryderetter eller salater. Swedish Grace er et tidløst ikon.
 • Serax Terres de Rêves dyb tallerken 21,3 cm Blue grey/Dark blue

  Serax Terres de Rêves dyb tallerken 21,3 cm Blue grey/Dark blue
  Serax Terres de Rêves dyb tallerken 21,3 cm Blue grey/Dark blue
 • Coupe dyb Tall 16cm Flint

  Coupe dyb Tall 16cm Flint
  Coupe er en ekslusiv serie fra Le Creuset i det velkendte stentøjsmateriale, der forener kvalitet med ny moderne formgivining og smukke farver. Mix med de andre smukke farver og produkter i serien for et dynamisk og smukt udtryk eller hold stellet i samme
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Tallerken Dyb 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1023412700

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Tallerken Dyb 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1023412700
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Groovy Dyb tallerken 23 cm., sort

  Aida Groovy Dyb tallerken 23 cm., sort
  Bløde linjer og rustikt stentøj mødes i skøn forening i denne dybe tallerken fra Aidas Groovy-kollektion. På tallerkenens overflade er den udstyret med fine riller, der matcher den øvrige Groovy-kollektion og giver den dybe tallerken et elegant udtryk. V
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Tågegrå - Dybe tallerkner Porcelæn Fog - 1062125

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Tågegrå - Dybe tallerkner Porcelæn Fog - 1062125
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dyb Tallerken 30cm Genware

  Dyb Tallerken 30cm Genware
  Pasta-, Pizza- og Gourmettallerkens sortiment er særligt velegnet til italienske og europæiske retter. Tilbyder fremragende kvalitet og holdbarhed, med udvalgte produkter inden for sortimentet med rullede kanter og fælge for at forbedre spånmodstanden, me
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color dyb tallerken, 24,5 cm, turkis

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color dyb tallerken, 24,5 cm, turkis
  Rhombe Colours ikoniske og moderne farver er udviklet i samarbejde med designduoen Stilleben, som har en stor passion for nye ideer og at genopdage den keramiske arv. Rhombe Colors dybe tallerken fås nu også i en stilfuld turkis farve, der sammen med de ø
 • Villeroy & Boch Manoir Dyb Tallerken 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1023962700

  Villeroy & Boch Manoir Dyb Tallerken 23cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1023962700
  Manoir dybe plade fra Villeroy & Boch. Dette er en klassisk plade med dristige former og ekspressive detaljer. Er rart at kombinere med andre Manoir-samlingsprodukter, men også med farverigt porcelæn. Lavet af premium porcelæn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Rim dyb tallerken 28 cm Hvid

  Rosenthal Mesh Rim dyb tallerken 28 cm Hvid
  Rosenthal Mesh Rim dyb tallerken 28 cm Hvid
 • Hvid Riflet 24 cm. dyb Tallerken

  Hvid Riflet 24 cm. dyb Tallerken
  Det hvid riflet spisestel blev designet i d. 19. århundrede. Det er elegant og iøjenfaldende, og gør sig godt, både til hverdag og festlige lejligheder.
 • PotteryJo Tulipa dyb tallerken Ø23 cm 2-pak White

  PotteryJo Tulipa dyb tallerken Ø23 cm 2-pak White
  PotteryJo Tulipa dyb tallerken Ø23 cm 2-pak White
 • Rosenthal Mesh Colours Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Mountain - 11770-405161-10355

  Rosenthal Mesh Colours Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Mountain - 11770-405161-10355
  Den dybe tallerken fra Rosenthal har et indbydende design med et bambuslignende mønster perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn med en diskret, grå farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mesh Colours.- Bambuslignende mønster.- Diskret, grå farve. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Heirol x Nosse Smooth dyb tallerken Ø28 cm Terracotta

  Heirol Heirol x Nosse Smooth dyb tallerken Ø28 cm Terracotta
  Heirol Heirol x Nosse Smooth dyb tallerken Ø28 cm Terracotta
 • Tallerken 22 Sign Cerise

  Tallerken 22 Sign Cerise
  Cerise
 • Rosendahl Grand Cru Soft Dyb Tallerken

  Rosendahl Grand Cru Soft Dyb Tallerken
  Servér alt lige fra suppe og pasta til lækre desserter og morgenmad i denne dybe tallerken fra Rosendahl Grand Cru Soft serien. Den dybe tallerken har en hvid farve og et enkelt design, der sætter maden i fokus og bidrager til en inspirerende borddækning.
ilead