Cookplay serveringsfad

Populær i Cookplay serveringsfad

 • Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-11008

  Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-11008
  Serveringsfadet fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Det er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsfadet fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsfadet med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50007

  Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50007
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former og en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
ilead